Sanepid- czy obrywa się pracownikom? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Sanepid- czy obrywa się pracownikom?

Krótko i na temat: Dziś stała klientka dała mi reprymendę za to jak funkcjonuje sklep. Powiedziała, że zamierza podkablować nas do sanepidu. Zapytałam, czemu tu w takim razie przychodzi, a ona, ze dlatego ze ma blisko. W sumie sama uważam, że standardy firmy mocno odbiegają od ideału, a dodam, ze nasz sklep to miejsce dla ludzi o grubych portfelach. Sama kupiłam ostatnio (wczoraj!) wędlinę (39zł/kg), a dziś wylądowała w koszu, bo zaśmiardła!
Jesli ona to naprawdę zgłosi, to czy pracownikom też się oberwie? Jak wyglądało to u Was w firmie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sanepid- czy obrywa się pracownikom?

Myślę, że konsekwencje poniesie właściciel.

3 Ostatnio edytowany przez pingwinea1012 (2016-12-22 21:01:57)

Ale chodzi mi o to, czy jeśli właśiciel dostanie karę pieniężną, to to nie będzie tak, że zabiorą nam premię, żeby to wyrównać? Albo kogoś zwolnią? Kierownictwo będzie miało większe ciśnienie na wszystko, będzą chodzić za pracownikiem i wskazywać palcem co mamy robić, sprawdzać po nas jak towar rozłożyliśmy? Ktoś miał taką sytuację?

4

Ale skoro już wiesz że może być potencjalna kontrola to wypucuj wszystko i wtedy będą mogli Ci naskoczyć.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024