czy temu facetowi na mnie zalezy???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » czy temu facetowi na mnie zalezy????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: czy temu facetowi na mnie zalezy????

drogie dziewczyny:) mam pewien problem ostatnio poznalam fajnego faceta przez internet,bardzo dobrze nam sie rozmawia, jest bardzo kulturalny-- widac ze na poziomie. Wymienilismy sie zdjeciami, numerami telefonow. Wyczulam ze jest mna zainteresowany bo prawil mi bardzo duzo komplementow na temat mojej urody, a szczegolnie moich oczu: teksty typu: ze w moich oczach jest glebia i gdyby tam zanurkowac mozna nigdy by nie wyplynac, albo ze jestem czarownica rzucajaca czary swoim spojrzeniem i ze boi sie spojrzec mi na zywo bo moze sie nie odczarowac albo ze ostatnio duzo o mnie myslal w pracy i ta chwila byla bardzo przyjemna, potem pod koniec tygodnia nie bylo go na gg -- bylam smutna bo naprawde uwielbiam z nim pisac, ale nie narzucam sie i w weekend napisal do mnie , tlumaczyl sie ze nie bylo go caly dzien i nie chcial mnie niepokoic pozno w nocy, poprosil mnie czy moze do mnie zadzwonic, zadzwonil wieczorkirm, dlugo rozmawialismy, rozmowa przebiegala fajnie, smialismy sie, zartowalismy , ale juz 2 dzien sie do mnie nie dozywa-- cisza-- ja do niego nie pisze zadnych wiadomosci bo ni chce sie narzucac-- jezeli stwierdzi ze chce miec ze mna kontakt to sam sie odezwie, ostatnio mowil mi o pracy-- ze bardzo pozno wraca, ze ma duzo pracy-- ze jedynie w weekendy ma duzo czasu.
jak myslicie czy jemu na mnie zalezy?? odezwie sie do mnie jeszcze???

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Roxana (2009-09-30 19:12:53)

Odp: czy temu facetowi na mnie zalezy????

Uważaja na takich typków z neta , nie wiesz o nim całej prawdy , a słodzić każdy potrafi. Najpierw cię urobi, a później wykorzysta i zostawi . Pytałaś go , czy szuka dziewczyny ,czy kochanki.? To że często milczy może byc oznaką tego , że ma rodzinę np. żonę , a z toba możliwe że szuka przygód , wiesz sama jakich ?Nie mozna powiedzieć , czy komus na tobie zalezy po paru rozmowach telefonicznych , rzeczywistość może okazać sie całkiem inna , niż wyobraźnia.

3

tzn, my nie poznalismy sie w celu, randkowania itp. po prostu mialam problem a on mi radzil jak powinnam postapic, dobrze roxana bede ostrozna, na razie do niego nic nie pisze, jezeli chodzi o rozmowy to glownie gadamy po pracy, w tygodniu przed snem i w weekendy o roznych porach a dzwonil po 20 wieczorem.

4

No tak ,ale sama zadałaś pytanie ,,czy jemu na tobie zależy''? Możliwe , że zależy . Pamiętaj tylko o jedym , facet to facet . To że dzwoni po 20 tej to ok . Ale czy ty dzwonisz do niego kiedy ci sie zapragnie , czy to raczej on dzwoni ?

5

Najlepiej chyba jest odczekać i zobaczyć co się stanie. Jasne, że nie można mu ufać i trzeba być ostrożnym ale też można mieć nadzieję, że jest inaczej. Mnóstwo ludzi poznaje się poprzez internet, niejednokrotnie przyszłych mężów tongue Ale przede wszystkim ostrożność, jak pisała Roxana. Pewien dystans...

Poczekaj, zobacz czy się jeszcze odezwie...

6

jestem w podobnej sytuacji.  tylko ze moj sie od 4ru dni nie odzywa i jest ten fakt ze my sie juz spotkalismy i to w sumie spedzilismy 4 dni w zeszlym tygodniu ze soba.
ciezko mi zrozumiec wlasnie dlaczego sie nie odzywaja. poniewaz maja numer telefonu i chyba nawet krutki sms duzo by nas uspokoil. ale dziewczyny maja racje i ja tez tak zrobie ze po prostu poczekam az on sie odezwie a jezeli tego nie zrobi do dwóch tygodni to ja to zrobie. ale wtedy on tego pozaluje smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » czy temu facetowi na mnie zalezy????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024