facet ma mnie za nic ,jak przestac go kochac - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » facet ma mnie za nic ,jak przestac go kochac

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

1

Temat: facet ma mnie za nic ,jak przestac go kochac

Pomocy zyje w chorym zwiazku ,kocham go a on bije wyzywa zdradza' mieszka z kobieta24 lata starsza . mowi ze mnie kocha ale... 13 lat siedział w wiezieniu mam z nim dziecko a on ma mnie za psa.ma ja wybaczam i ledwo z tym zyje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: facet ma mnie za nic ,jak przestac go kochac
kate37 napisał/a:

Pomocy zyje w chorym zwiazku ,kocham go a on bije wyzywa zdradza' mieszka z kobieta24 lata starsza . mowi ze mnie kocha ale... 13 lat siedział w wiezieniu mam z nim dziecko a on ma mnie za psa.ma ja wybaczam i ledwo z tym zyje.

Obejrzyj filmy na prawdziwych faktach i Przemyśl kilka razy swoje życie z tym człowiekiem.  Zadaj sb rozsądne pytania dlaczego z nim jesteś(jeżeli on cie poniża, bije to nie warto być z takim osobnikiem)

3

Nie potrafie nawet minuty o nim nie myslec' mimo ze klamie 'zabiera mi pieniadze i idzie na drinka z inna ktora np zaczepil wczesniej na ulicy. Mamy sliczna coreczke on na 40 urodziny po latach wiezienia otrzymal taki prezent kocha ja ,ale nie pomaga w niczym,nawet mleka nie kupi to jeszcze ja jemu daje pieniadze'miesiac temu mnie skopal 2 tyg nie moglam pokazac sie na ulicy i wybaczylam'bardzo chce zyc bez niego, mam taka zazdrosc ze inna moze z nim byc na stale nie ja,

4

hm nie robiac z tym nic,dajesz mu przyzwolenie na to wszystko . Pytanie do konca swego zycia bedziesz w stanie tak zyc? I wgl.pomysl o dziecku ktore z kazdym rokiem bedzie starsze i bedzie patrzylo jak tatus bije mamusie. Tego chcesz dla wlasnego dziecka?mysle ze nie. Wiec dziewczyno nie godz sie na bycie ofiara przemocy.

5

To nie miłość. Ty nienawidzisz siebie samej, więc chcesz potwierdzenia tego i to dostajesz od niego. Nic więcej. Musisz sie pobiczować, ale sama, uciąć złe kontakty, które utrzymujesz i to co Cie wpędza w dołki. Zazdroscisz tego, że inna będzie bita?

6

ot to to zazdroscisz tego ze inna byla by bita?bo pomysl jaka kobieta chciala by byc z takim tyranem. Wez se do glowy to co inni ci tu radza .

7

kate37 napisał/a:

Nie potrafie nawet minuty o nim nie myslec' mimo ze klamie 'zabiera mi pieniadze i idzie na drinka z inna ktora np zaczepil wczesniej na ulicy. Mamy sliczna coreczke on na 40 urodziny po latach wiezienia otrzymal taki prezent kocha ja ,ale nie pomaga w niczym,nawet mleka nie kupi to jeszcze ja jemu daje pieniadze'miesiac temu mnie skopal 2 tyg nie moglam pokazac sie na ulicy i wybaczylam'bardzo chce zyc bez niego, mam taka zazdrosc ze inna moze z nim byc na stale nie ja,

*Skopal Cie ! Dwa tygodnie leczylas siniaki ...przebaczylas i czekasz na powtorke??? *

PRZEDE WSZYSTKIM i na pierwszym miejscu pokochaj SIEBIE !
A kiedy naprawde i gleboko pokochasz siebie, wtedy nie pozwolisz sie wiecej krzywdzic !
Czy Ty jestes sobie zupelnie obojetna , ze pozwolisz sie tak traktowac ?
Stan przed lustrem i spojrz na ta nieszczesliwa mloda mame, co jej poradzisz ? Powiedz jej to glosno i wyraznie.Powinna zrozumiec.

8 Ostatnio edytowany przez daria1968 (2014-07-25 07:25:10)

Pograzasz sie coraz bardziej -'jak cie sponiewieral nalezalo pojsc na policjeA tak dalas mu przyzwilnie na nastepny raz

Wszystko wskazuje ze ten facet nie zna rzadnych zasad ani granic  - co bedzie jak dobierze sie do Twojej corki?

Nie wiem na jakiej zasadzie to dziala ale wlasnie to cholerne wampiry potrafia tak omotac tak wspaniale,kochajace kobiety ze te krzycza"nie potrafie bez niego zyc"
Tylko co oni maja do zaoferowania ?
NIC  WIELKIE ZERO

On ma 40 lat i odsiadke i orzeszek w miejscu gdzie powinien byc mozg.

Zmiany musza nastapic w Tobie innaczej  bedzie cie traktowal jak psa.
Zreszta dla dobra corki powinnas zostawic tego psychola.
Dla takich typow to ze urodzilas mu sliczna corke specjalnie nie ma znaczenia.

Zobacz jak sama siebie oszukujesz - kocha corke?To wlasnie z milosci do dziecka bieglby do sklepu po mleko!!!

To wszystko nie ma nic wspolnego z miloscia - jestes od niego uzalezniona!!!

9

Jezeli to uzaleznienie od niego? Jak przestac o nim nie myslec, kocham corke nad zycie nic jej nie brakuje przytulam opiekuje sie nia mowie ze kocham spiewam jej jest wszystkim co mam. Pozatym zyje w Berlinie sama ciezka pracą doszlam do wszystkiego dodam ze moj 'partner' nie mieszka z nami tylko przychodzi kiedy chce. Mieszka z kobieta 62 letnią ktora kupuje mu wszystko on nawet do pracy nie chodzi a jak chodzi to go wywalaja, do tego on uwaza siebie za cud natury ze jest przystojny i we wszystkim najlepszy. Ale tak naprawde nie ma nic. A ja hmmm zawsze mialam powidzenie ale nie skacze z kwiatka na kwiatek jestem zawsze wierna jednemu nawet takiemu skur.... Mam bardzo fajnego adoratora facet pracowity mily uwielbia moja coreczke ale ja oczywiscie kklapki na oczach. Jak sie pokloce z nim czekam na tel jak jakas chora. Raz sie zdazylo ze 4 dni nie odebralam nie napisalam nic, to on ktory wiecznie mi mowi wypierd... Suko kur... Itd . nie mogl potem uwierzyc i pytal noale tyle dni jak wytrzymalas i zeby to bylo ostatni raz. Mowi ze jestem jego kula od nogi ale jakos bezemnie tez nie jest. Chora toksyczna znajomosc. Ja jestem z tzw dobrego domu ja nie znam przemocy on byl z patologi .siedzial za znecanie sie nad jakas dziewczyna. Trudne to wszystko dla mnie, ma przeblyski ze kleczy kocha gotuje opiekuje sie ale to sa przeblyski naprawde

10

wybacz dosadność ale sama zgotowalas sobie to na własne zyczenie, nie jesteś od niego zalezna, wiec po co z nim jesteś? a może lubisz to? jak toba poniewiera jak cie wyzywa
az mnie krew zalewa jak to czytam,
ja rozumiem ze gdy się jest zależnym od takiego człowieka, ale ty? w twojej sytuacji?
uważasz się za lepszego od niego, bo te słowa o nim, ze z patologii,
a co z tego ze ty jesteś z dobrego domu skoro dajesz taki przykład swojemu dziecku, taka rodzine mu stworzylas,
nie umiesz inaczej

11

Zgadzam sie, nie wywzszam sie chodzi o to ze jego ojciec bil jego matke az ta jest na wozku. Ja tego nie lubie płacze po nocach . ja juz nie wiem jakich argumentow do samej siebie uzyc, dlatego napisalm tu , do tego ten jego sex on jest uzalezniony od samozadawalania sie po pare razy dziennie nawet przy mnie i umawaia sie z interenetu na randki i sex Boze ja wiem ze ja jestem nie normalna . zdaje sobie sprawe tylko jak z tego wyjsc.

12 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2014-07-25 09:27:52)

chcesz żeby zrobil to samo tobie, zebys jezdzila na wozku, pomysl o dziecku

co to wogole za związek jest dziewczyno, dlaczego ty się na to godzisz,
mówisz ze jesteś z dobrego domu, a gdzie twoi rodzice, do wszystkiego doszlas sama, może nie było tak super jak mówisz ale to nie ważne teraz
obudz się jak ty dajesz się traktować? dbaj o dziecko

13

Bil zone przeszla z nim gehhenne ale poszedl siedziec rozwiodla sie uwolnila, po wyjsciupoznal kobiete ktora kochal ale tez tak jak mnie tylko ona byla twarda po pierwszym razem jak ja udezyl odrazu zadz po policje potem jeszcze sie starali cos skleic ale ona nie chciala. Wziela go pod dach okradal ja utrzymywala go oczywiscie zdradzal aleniby bardzo kochal wytrzymala 1.5 roku i pogonila gnoja . wie ze mam dziecko a powie poratuj mnie prosze bo potrzebuje 250 euro poratuj jest mily i kochany ija ratuje a jak po czasie powiem ze ma dac na mleko dla malej to mowi ze nie ma .a nawet jak cos zarobi to zawsze ma wieksze priorytety niz corka, ale wmawia mi ze dziecko kocha nad zycie

14 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2014-07-25 09:36:05)

wiedzialas o tym wszystkim i dlaczego zdecydowalas się z nim być mieć dziecko z nim?
myslalas ze go zmienisz
te kobiety umiały odejść a ty? zrob to dla dziecka, on nawet nie daje mu utrzymania
zaloz sprawę o alimenty
obudz się działaj bo przegrasz zycie dla siebie i dziecka

widze ze ON jest ważniejszy niż DZIECKO
nic nie zrobisz tylko będziesz się zalic jaki on biedny, jak go kochasz
a ja pytam co z dzieckiem?
jesteś matka a nie tylko zakochana nastolatka

może moje ostre słowa cie obudza, bo nie mowie tego żeby ci dopiec ale zebys wyszla na prosta ty i dziecko

15

Bedac z dobrego domu nie wykorzystuje rodzicow, potrafie sama na siebie pracowac. A moi rodzice nie wiedza ze on mnie bije mieszkaja w Polsce , jak mam im to powiedziec

16 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2014-07-25 09:43:56)

no i widzisz potarfisz się sama utrzymać, siebie i dziecko i  brawo, wiec po co jeszcze utrzymanek, dorosły facet który nie umie zarobić na własne dziecko
co ci w nim imponuje, co w nim jest takiego wspaniałego ze go kochasz
jest tu nawet watek czy można się zakochać w najgorszym nieudaczniku życiowym, jak widać można

bardzo poruszył mnie twój wpis, ale jak widać ty nic nie zmienisz, a szkoda, daruje sobie już pisanie bo jak grochem o sciane, tylko ciagle on i on, a o dziecku zaledwie dwa słowa, mam dosc

17

Kocham moja coreczke nigdy przy niej nie placzde nie krzycze towszystko siedzi wemnie wsrodku.moja coreczka ma 4 mies ciagle sie usmiecha nie placze jest wspaniala .

18

to jeszcze malutka, a pomysl jak będzie starsza, będzie na to patrzeć, jaki los jej szykujesz?

19

kate37 napisał/a:

Zgadzam sie, nie wywzszam sie chodzi o to ze jego ojciec bil jego matke az ta jest na wozku. Ja tego nie lubie płacze po nocach . ja juz nie wiem jakich argumentow do samej siebie uzyc, dlatego napisalm tu , do tego ten jego sex on jest uzalezniony od samozadawalania sie po pare razy dziennie nawet przy mnie i umawaia sie z interenetu na randki i sex Boze ja wiem ze ja jestem nie normalna . zdaje sobie sprawe tylko jak z tego wyjsc.

No .. jesteś nienormalna, nie mogę uwierzyć że będąc samodzielną mieszkaniowo, finansowo, zdradzaną, bitą i wykorzystywaną się tak kaleczysz tym chorym układem, wiesz do czego to prowadzi? Do dna fizycznego i emocjonalnego. Dobrze chociaż że zdajesz sobie z tego sprawę, Tobie się wydaje że jesteś słaba, ale Ty tez możesz się zachować jak ta silna kobieta i zadzwonić na policje gdy ten manipulant Cie tknie, zrób to nie tylko dla siebie ale i dziecka, póki jeszcze wszystkiego nie rozumie ta biedna niewinna istota, NIE TWÓRZ DZIECKU PATOLOGICZNEGO DOMU!!! i szukaj wsparcia w instytucjach które pomagają takim jak Ty wyjść z tego bagna! Na pewno w Berlinie takowe są, psycholog również tutaj konieczny.Twoje życie w Twoich rekach!

20

Wczesniej bylam 13 lat w zwiazku nie znalam zdrady bicia , bylo normalnie uczucia sie skonczyly rozstalismy sie, ale ten niby zwiazek mnie wyniszcza. Czytalam na necie jak pisal innym ze jest biznesmenem z Berlina ze jest poprostu zajebisty. I te laski to lykaja .posyla swoje nagie zdjecia zeby pokazac jaki to jest ogier, mnue juz nawet sex z nim nie zadawala tylko zaczyna obrzydzac. A mimo wszystko kocham go, dzien kiedy przejze na oczy bedzie chyba dla mnie swietem

21 Ostatnio edytowany przez Dolly85 (2014-07-25 09:57:38)

"A mimo wszystko kocham go, dzien kiedy przejze na oczy bedzie chyba dla mnie swietem"

Co to za myślenie.. idź do specjalisty albo czekaj aż Cie tak stłucze że tez skończysz na wózku bo chyba tego potrzebujesz aby się nie odkochać tylko od uzależnić

Ps: i jeszcze Ci coś powiem dupa z Ciebie a nie matka wiesz.. nie chrzań tu że dziecko jest dla Ciebie najważniejsze bo gdyby było to już dawno żyła byś inaczej - sorry ale brak słów normalnych na Twoją bezmyślną głupotę.

Jak chcesz w tym tkwić to tkwij przecież to od Ciebie to zależy więc kochaj i cierp

22

poly28 napisał/a:
kate37 napisał/a:

No .. jesteś nienormalna, nie mogę uwierzyć że będąc samodzielną mieszkaniowo, finansowo, zdradzaną, bitą i wykorzystywaną się tak kaleczysz tym chorym układem, wiesz do czego to prowadzi? Do dna fizycznego i emocjonalnego. Dobrze chociaż że zdajesz sobie z tego sprawę, Tobie się wydaje że jesteś słaba, ale Ty tez możesz się zachować jak ta silna kobieta i zadzwonić na policje gdy ten manipulant Cie tknie, zrób to nie tylko dla siebie ale i dziecka, póki jeszcze wszystkiego nie rozumie ta biedna niewinna istota, NIE TWÓRZ DZIECKU PATOLOGICZNEGO DOMU!!! i szukaj wsparcia w instytucjach które pomagają takim jak Ty wyjść z tego bagna! Na pewno w Berlinie takowe są, psycholog również tutaj konieczny.Twoje życie w Twoich rekach!

To juz lepiej, jezeli zdaje sobie z tego sprawe to czemu jestem taka idiotka? Nie jestem garbata czy nie dolezna .ale jak widac zdominowal mnie kryminalista i siedze w tym bagnie a noż sie zmieni? Ha wiem ze nigdy! Ostatnio jak mnie przepraszał powiedział ze chce jeszcze miec ze mna dzieci. Ze jestem miloscia jego zycia.! Bo gdzie znajdzie drugiego takiego jelenia jak ja kur... Mac...zapre sie za kazdym razem ze to koniec i nie stety potem jak bym nie miala juz swojego zdania i wybaczam. Mam 36 lat nie 15 a jednak .....

23

36 lat? ! no szok! kobieto skoro tak świetnie sobie zdajesz sprawę z tego ze jesteś zdominowana przez kryminalistę i wiesz że samej Ci ciężko się uwolnić to bierz się za telefon i dzwoń choćby na początek do opieki niech Cie kierują dalej a nie użalaj się na forum, a przynajmniej nie w nieskończoność, działaj coś

24

kate37 napisał/a:

Kocham moja coreczke nigdy przy niej nie placzde nie krzycze towszystko siedzi wemnie wsrodku.moja coreczka ma 4 mies ciagle sie usmiecha nie placze jest wspaniala .

Jeśli nadal będziesz tak żyła, to o Twojej córci też będą mówić, że pochodzi z patologicznej rodziny. Oby tylko Tobie nie przytrafiło się najgorsze, bo wtedy kto Ją będzie kochał tak mocno jak Ty? A jeśli nst.razem skopie tak, że już nie wstaniesz? Uciekaj kobieto!!!

25

Naprawde kocham moja dziewczynke nigdy nie dalalam jej odczuc ze jest inaczej, jak mnie pobil w tedy przy niej a bylismy w Polsce u jego rodzicow jak tylko wyszedł zadz do kolegi nie wachal sie ani minuty jechał 500 km w jedna strone , a jak sie zaczelam pakowac wezwalam taxi to on spanikowal mowi no co ty robisz , bo jak ja moglam sie zbuntowac. To powiedzialm mu ze nigdy wiecej przy mojej corce nie zrobisz mi krzywdy bo za chwile ona to zrozumie i tez stanie sie nikim nauczona tylko zlych rzeczy. Bylam z siebie dumna.....caly tydzien az! Do czasu jak wymieklam odebralam tel i uslyszlam ze to juz sie nie powtorzy ze tak bardzo nas kocha i wrocilam do punktu wyjscia..

26

i w koło macieju. Ciągle to samo, raz kocha , raz cie leje? CO TO ZA DNO? "Nigdy więcej przy  mojej córce nie zrobisz mi krzywdy"? Chyba NIGDY WIĘCEJ NIE ZROBISZ MI KRZYWDY
Nie lepiej być samemu i mieć spokojne życie?

27

Kate.. jak czytam to co napsiałaś to pierwsze wrażenie jakie  miałam to.. nie no to chyba prowokacja.. A może jestes masochistką? hmm Nie no to chyba jednak prowokacja..

28

Ja wiem ze matrix to mało.wiem że nie zaloze z nim normalnej rodziny a łudze sie nie wiadomo czym. Probowalam jakos zrozumiec jego zachowanie ale ja nie rozumiem swojego.

29

Przyjechalam do rodzicow na 2 tyg z malutka on ,najpierw oklamal ze jest w Berlinie a od 2 dni byl juz tez w Pl .mial przyjechac po mnie i mala zeby jeszcze troche razem tam pobyc. Ale najpierw 2 dni balowal z kuzynem i przypadkiem sie dowiedzialm ze jest juz w Pl, nawet nie zadzwonil. Wczoraj juz ostra byla wymiana zdan ponizanie w koncu przestalam pisac, ale i tak siedze teraz pije kawe i czekam czy zadzwoni. On sie wybawi a na koniec sobie przypomni ze mnie kocha. Naprawde nie potrafie sobie poradzic.

30

Kate- to co sobie fundujesz  to jest chore.. weź ty idż kobieto do psychologa.. bo sie wykończysz..

31 Ostatnio edytowany przez thepass (2014-07-25 14:59:10)

No narcyz manipulant psychopata. Huśtawka nastrojów jest? Jest. Niedostępny emocjonalnie jest? Jest. Najlepszy typ faceta do uzależnienia właśnie smile Do tego by BOLAŁA psychika nie mogąc od niego odejść, bez jego zmiany 'na lepsze'. A on sie nie zmieni, więc tak to trwa.

32

On cię nie kocha. Nie kocha cię. Takie zwierzęta nie są w stanie kochać. Wykorzysta Ciebie. Pomyśl 250 euro mogłabyś wpłacić na przyszłość córki np. wykształcenie, a tak za płot wyrzucasz.

Może go kochasz, ale prawdopodobnie mylisz jakiś rodzaj strachu z miłością. Może idź na terapię? A przede wszystkim odetnij całkowicie kontakt np. na 6 tygodni. Po prostu wytrzymaj 6 tygodni i wtedy zastanów się na spokojnie do czego ci takie ZERO potrzebne.

Jesli stwierdzisz, że do seksu, czy żeby mieć kogoś w ogóle, to poznaj kogoś, rozpowiedz wszystkim znajomym, że jesteś singlem. Pewnie jesteś w porządku babką i wszystko się ułoży.

Sama MUSISZ się uratować! Zmuś się! Po prostu się zmuś do przerwania kontaktu! To podstawa zerwania toskycznej znajmości. Jeśli nie masz odwagi odejść na zawsze poczekaj te 6 tygodni, zrób sobie kąpiel spójrz na córkę i po tych 6 tygodniach znajdź powód by do niego zadzwonić.

33 Ostatnio edytowany przez MamaNalijki (2014-07-25 16:18:47)

Zwiazalas sie z przestępcą...za co w ogole ty go kochasz?za te jego slowa,ktore wypowiada gdy nie jest w amoku?
to jest tak chore, ze ja tu nie widze rady dla ciebie bo ty sama sobie nie chcesz pomoc
tylu facetow na swiecie a ty sie uczepilas najgorszego osobnika,pewnie trzeba sięgnac dna by sie odbic a ty jeszcze wg twoich kryteriow go nie sięgnelas

34 Ostatnio edytowany przez kokoss (2014-09-20 22:38:08)

Ty go nie kochasz, Ty jesteś od niego uzależniona.
Będzie Ci ciężko, ale uciekaj. UCIEKAJ.
Masz dziecko, chcesz, żeby było takim psychopatą jak jego "tatuś"?? Żeby poniewierało Tobą i innymi ludźmi??

Mam nadzieję, że Twoja odpowiedź brzmi NIE.

Jeśli brzmi "nie", wiesz co robić.

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » facet ma mnie za nic ,jak przestac go kochac

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024