czy żonaty facet zostawi dla mnie żonę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » czy żonaty facet zostawi dla mnie żonę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 40 ]

Temat: czy żonaty facet zostawi dla mnie żonę?

Ostatnio mega podoba mi się facet, który ma niestety żonę oraz dwójkę małych dzieci. Poznaliśmy się na koncercie, niesamowity, niedługo znów się zobaczymy będziemy prowadzili razem zajęcia. Piszemy na facebooku czasem, on teraz będzie robił projekt i potrzebuje pomocy, tak się składa, że mam pieniądze i chcę mu pomóc finansowo, umówieni jesteśmy także na kolację. Bardzo bardzo smutno mi, że ma dzieci i żonę, to straszne, kocham dzieci, nie chcę z jednej strony zniszczyć im życia, ale... Nigdy nie trafiałam na normalnych mężczyzn, ostatniego mojego faceta bardzo kochałam, był dla mnie wszystkim, zawsze mógł na mnie liczyć a on na koniec mnie zostawił i chciał mnie jeszcze uderzyć. Podobam się chłopakom którzy są straszni, zresztą teraz rzadko trafić na rozsądnego który mi ćpa czy coś, a on (mężaty) jest wspaniały z charakteru, co jeżeli bym go zdobyła? Czasami jak razem występujemy to mnie przytula i całuje, ale nie biorę tego do siebie więc nie wiedziałam czy o tym napisać. ( to smutne ale każdy chce być szczęśliwym) Co robić dalej oraz czy zostawiłby

rodzinę?Hm proszę bez wyzwisk smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy żonaty facet zostawi dla mnie żonę?

Ile masz lat, dziecko drogie, 15?

3

lolz125 napisał/a:

Ostatnio mega podoba mi się facet, który ma niestety żonę oraz dwójkę małych dzieci. Poznaliśmy się na koncercie, niesamowity, niedługo znów się zobaczymy będziemy prowadzili razem zajęcia. Piszemy na facebooku czasem, on teraz będzie robił projekt i potrzebuje pomocy, tak się składa, że mam pieniądze i chcę mu pomóc finansowo, umówieni jesteśmy także na kolację. Bardzo bardzo smutno mi, że ma dzieci i żonę, to straszne, kocham dzieci, nie chcę z jednej strony zniszczyć im życia, ale... Nigdy nie trafiałam na normalnych mężczyzn, ostatniego mojego faceta bardzo kochałam, był dla mnie wszystkim, zawsze mógł na mnie liczyć a on na koniec mnie zostawił i chciał mnie jeszcze uderzyć. Podobam się chłopakom którzy są straszni, zresztą teraz rzadko trafić na rozsądnego który mi ćpa czy coś, a on (mężaty) jest wspaniały z charakteru, co jeżeli bym go zdobyła? Czasami jak razem występujemy to mnie przytula i całuje, ale nie biorę tego do siebie więc nie wiedziałam czy o tym napisać. ( to smutne ale każdy chce być szczęśliwym) Co robić dalej oraz czy zostawiłby

To jego zapytaj, czy zostawi żonę, a nie ludzi na forum.
A on w ogóle wie, o Twoich zapędach do zwinięcia mężusia innej kobiecie?

4

Elle88 napisał/a:

Lat mam 22 w tym roku...

5

To prowokacja.

Nie można być aż tak infantylnym big_smile

6 Ostatnio edytowany przez Katariina (2014-04-04 14:53:11)

Zaraz się pojawią odpowiedzi, że faceci znajdują sobie kochanki, ale nigdy nie zostawiają dla nich rodzin. Nieprawda.
Moja siostra wiele lat temu nawiązała romans z żonatym mężczyzną z dwójką dzieci i on dla niej zostawił rodzinę. Są razem od wielu lat, ale... ona żałuje, że  nim jest, związek dawno się wypalił i nie odeszła od niego, bo ma z nim dzieci (dwójkę).
Nie warto wiązać się z mężczyzną, który dla nowej kobiety porzuca dzieci.
Mój "szwagier" (nie są małżeństwem) porzucił i tamtymi dziećmi z poprzedniego związku początkowo się interesował, teraz już nie. Płaci alimenty takie jakie mu zasądzono i to wszystko. Dzieci interesują go tylko gdy jest z ich matką ;] Kilka lat temu miał się rozstać z moją siostrą, wykłócał się o każdą złotówkę, w ogóle nie czuł potrzeby widywać dzieci. Koniec końców się zeszli, ale nie określiłabym ich związku jako szczęśliwego.
Dojrzały mężczyzna nie zostawi dzieci dla nowej spódniczki.

Rób jak chcesz, zdarza się że zostawiają ;] Tylko nie zdziw się, że też zostaniesz z dziećmi. Mój szwagier po kilku latach adorował inną, ale ona ostatecznie nie chciała gościa z czwórką dzieci na karku i alimentami na nie.
Choć mam nadzieję, że ten temat to fejk.

7

Katariina napisał/a:

Zaraz się pojawią odpowiedzi, że faceci znajdują sobie kochanki, ale nigdy nie zostawiają dla nich rodzin. Nieprawda.
Moja siostra wiele lat temu nawiązała romans z żonatym mężczyzną z dwójką dzieci i on dla niej zostawił rodzinę. Są razem od wielu lat, ale... ona żałuje, że  nim jest, związek dawno się wypalił i nie odeszła od niego, bo ma z nim dzieci (dwójkę).
Nie warto wiązać się z mężczyzną, który dla nowej kobiety porzuca dzieci.
Mój "szwagier" (nie są małżeństwem) porzucił i tamtymi dziećmi z poprzedniego związku początkowo się interesował, teraz już nie. Płaci alimenty takie jakie mu zasądzono i to wszystko. Dzieci interesują go tylko gdy jest z ich matką ;] Kilka lat temu miał się rozstać z moją siostrą, wykłócał się o każdą złotówkę, w ogóle nie czuł potrzeby widywać dzieci. Koniec końców się zeszli, ale nie określiłabym ich związku jako szczęśliwego.
Dojrzały mężczyzna nie zostawi dzieci dla nowej spódniczki.

Rób jak chcesz, zdarza się że zostawiają ;] Tylko nie zdziw się, że też zostaniesz z dziećmi. Mój szwagier po kilku latach adorował inną, ale ona ostatecznie nie chciała gościa z czwórką dzieci na karku i alimentami na nie.
Choć mam nadzieję, że ten temat to fejk.

Niestety nie fejk, dziękuję za przykład smile

8

Dziewczyny, nie karmcie tego trolla. Wiosna przyszła, zaczyna się wysyp debilnych prowokacji albo materaców dla znudzonych panów. Dla każdego z tych przypadków szkoda czasu, bo i tak nic nie dotrze.

9

No właśnie zapytaj jego . Ale przypuszczam , że dokąd bedziesz go wspierała finansowo , to Ci tak oczy zamydli , że zapomnisz  o Bożym świecie . Następna naiwna .

10

Dziewczyno!!!!! Nie ma facetów na tym świecie? Nie ma normalnych? Trzeba brać się za żonatych?!! Jeśli rozbijesz rodzinę, tym samym zostanie Ci odpłacone!!!

11 Ostatnio edytowany przez Marisa (2014-04-04 15:52:43)

lolz125 napisał/a:

on teraz będzie robił projekt i potrzebuje pomocy, tak się składa, że mam pieniądze i chcę mu pomóc finansowo, umówieni jesteśmy także na kolację.

Nigdy nie trafiałam na normalnych mężczyzn, ostatniego mojego faceta bardzo kochałam, był dla mnie wszystkim, zawsze mógł na mnie liczyć a on na koniec mnie zostawił i chciał mnie jeszcze uderzyć.
Podobam się chłopakom którzy są straszni.

On jest bardzo mily dla przyszlej sponsorki  (i ewentualnie - partnerki seksualnej).
Niestety, chyba znowu spodobalas sie "strasznemu chlopakowi".

12

A kochasz go juz czy jeszcze nie było pierwszego razu i dopiero pozniej sie zakochasz .

Skąd takie dziewczyny sie biorą ?

13

A czy to ważne czy kocha?
Facio na drzewo nie ucieka,jest wporzo (bo ma żone i dzieciaka, czyli dobry materiał) i z niejednego pieca jadł chleb.
Teraz autorka ten wagon musi tylko odczepić, wicie rozumicie, i będą sobie razem.
A wy komplikujecie. Zazdrośni jesteście czy jak?

14 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2014-04-04 16:00:57)

albo to jest troll, albo jesteś po prostu starsznie głupia i naiwna
ale mysle ze to pierwsze:)
a pieniądze to od rodziców masz?:)
a wy razem występujecie na koncertach czy prowadzic będziecie zajecia czy jak????
dziecko jak już wymyślasz temat to go dopracuj w szczegółach czy to takie trudne?

15

spoko,dorośnie zmądrzeje wink
Tylko po co tego trolla karminy..lepiej usunąć wątek

16

Wiecej o autorce mozecie dowiedziec  sie dziewczyny na forum Kafeteria .Kategoria :Rozwodnicy,"Ex",Wdowy/wdowcy .Temat postu :Czy żonaty facet zostawi żonę dla mnie i czy mam szansę u żonatego?:):):)

17

Ech ...
Odpowiedź na pytanie nr 1: NIE. Nie zostawi dla Ciebie żony.
Odpowiedź na pytanie nr 2: TAK. Masz szanse stać się jego pogotowiem seksualnym.

18

obwarzanek napisał/a:

Wiecej o autorce mozecie dowiedziec  sie dziewczyny na forum Kafeteria .Kategoria :Rozwodnicy,"Ex",Wdowy/wdowcy .Temat postu :Czy żonaty facet zostawi żonę dla mnie i czy mam szansę u żonatego?:):):)

czyli to nie troll? a już miałam nadzieje ze nikt nie jest taki głupi
szkoda dziewczyny ale może zmądrzeje z wiekiem

19

Liwia napisał/a:

Dziewczyno!!!!! Nie ma facetów na tym świecie? Nie ma normalnych? Trzeba brać się za żonatych?!! Jeśli rozbijesz rodzinę, tym samym zostanie Ci odpłacone!!!

Nie mozna budować na zgliszczach czyjegoś zwiazku.

20

mariola856 napisał/a:
obwarzanek napisał/a:

czyli to nie troll? a już miałam nadzieje ze nikt nie jest taki głupi
szkoda dziewczyny ale może zmądrzeje z wiekiem

Czytałam jej ten wątek . Ona jest artyska tongue - tak o sobie pisze .
Naplodzila tam 7str - dramat
A jej poziom to jak "księżniczka od parkietów" albo i niższy .

21

Jak patrzę na te teksty to szlak mnie trafia. Zamiast znalezć sobie wolnego chłopaka to Ta się bierze za żonatego i próbuje rozpiep***ć komuś związek, gdzie tym bardziej są małe dzieci !!!!!!

Czy ty jesteś aż taka dziecinna i ślepa że szuka sponsorki a żony nie zostawi ????
Wez się opamiętaj i nie snuj planów z nim związanych bo nici z tego wink

22

Spokojnie dziewczyny. Jeśli facet rzeczywiście jest rozsądny, nawet przez myśl mu nie przejdzie, żeby zostawić żonę dla innej, a autorkę przywróci do pionu, i też stanie się straszny. wink

23

autorko na tamtym forum już wszystko i na temat napisali
najlepszy wpis ten data : 04.04.14 [12:14]
przeczytaj 100 razy i się zastanów kogo z siebie robisz

24

on ci się tylko podoba, czasem coś napiszecie na fejsie a ty już robisz plany rozbijania jego rodziny? I ma zostawić żonę bo ty masz kasę? Aż się wierzyć nie chce, że aż taka ciemnota w mózgach niektórych panuje, albo ogarnia gdy dolne części ciała swędzą hmm

25

Nie zdziwiłabym się, jakby się okazało, że facet po prostu flirtuje dla jaj, a autorka sobie nadzieje robi na nie wiadomo co.
Ochłoń, dziewczyno.

26 Ostatnio edytowany przez pokonana1 (2014-04-05 10:04:56)

Dawno się nie odzywałam, ale tutaj muszę

Masz szanse, że zostawi żonę i dzieci.  Ja jestem właśnie taką porzuconą żoną z dziećmi, bo mój jeszcze mąż zakochał się. Byliśmy naście lat małżeństwem, wg. mnie dobrym.
Mój jm opowiada teraz wszystkim że nie układało nam się od jakiegoś czasu (szkoda że ja nic o tym nie wiedziałam) a później poznał swoją kurewnę i teraz są szczęśliwi.

Ja mam swoje zdanie na ten temat, zawsze uważałam, że dobrze się dobraliśmy, rozumiemy się itd itp.

Jednak jak za dużo sobie pozwolisz z nową osobą, to "stara,znana" żona/mąż okazuje się że ma mnóstwo wad.

Dużo czasu zajęło mi pozbieranie się (na tyle na ile się dało) dzięki przyjaciółkom, i wiesz co stwierdzam właśnie, że cokolwiek bym nie zrobiła to i tak mój jm wymyśliłby jakieś powody dlaczego to zrobił. Oszukiwał mnie jakiś czas i wpadł, nie chciał przyznać się że ma kogoś, powiedział mi natomiast, że coś się wypaliło między nami że nie kocha mnie, po tych słowach i przeżyciu z nim nastu lat byłam pewna, że powodem jest ta trzecia i w końcu się przyznał. I wymyślał różne powody dla których to zrobił że byłam taka siaka i owaka.
Teraz okazuje się, że moja następczyni tak jak Ty ma kasę i wiesz co stracił w moich oczach jeszcze więcej bo olał nasze dzieci i mnie dla lepszego życia.

Wiem, że ona skończy jak ja, tylko najpierw zostanie wykorzystana. Myślę, że mój jm zdradzał mnie już dawno, nie jest zdolny do uczuć wyższych, jest skrajnie nieodpowiedzialnym egoistą i wiesz co cieszę się, że nie mam już gnoja, manipulanta w moim domu, jest złamasem, chcesz być z takim gościem?

Dzięki takiej babie jak Ty ostatni rok był dla mnie i mojej rodziny bardzo ciężki, trochę więcej empatii, pomyśl jak Ty byś się czuła na miejscu jego żony, naprawdę doznajemy szoku i traumy ogromnej

I nie piszcie, że to nie wina jej/kurewny, tylko tych mężów a one niewinne. Ona z premedytacją w to wchodzi.

27

pokonana1- nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - pozbyłaś się takiego egoistę, chama, złamasa z domu. Zawsze jakiś plus dla ciebie.

28

.......i tu " pokonana1 " masz rację. Nie byłam w takiej sytuacji ale wyobrażam sobie co musiałaś czuć i przez co przechodzić.

A taka tu dziewczynka ledwo podrosła a łapie się kuźwa za faceta co ma własną rodzinę i jeszcze się bezczelnie pyta czy ma szansę żeby była na tym 1szym miejscu !

Aż krew się gotuje jak sobie pomyślę i wyobrażę siebie w takiej sytuacji

Autorko postu,,,,,,,,,co ci mogę powiedzieć to to,że ten twój kochany leci -ale na twoją kasę, tylko czuję że coś tu kręcisz bo ciekawe skąd ta kasa u ciebie. ?.

A tak a pro po to ze mną tak łatwo byś nie miała księżniczko !! wink

29 Ostatnio edytowany przez NieZnamSiebie (2014-04-05 10:50:29)

Taaa... Artystko, jeśli miałabyś kiedykolwiek okazję poznać naszą forumową królewnę, nawet się nie zastanawiaj. Myślę, że burza mózgów pomiędzy wami dwoma byłaby jedynym w swoim rodzaju doświadczeniem.
Zdaje mi się, że jesteś babsztylem, na którego facet ledwo spojrzy, a tobie już robi się mokro i snujesz małżeńsko- dziecięce plany na przyszłość ( i chociaz facet bogu ducha winny, to przecież spojrzał).
Wiesz, napisałabym i więcej, ale wątpię, byśmy były na tym samym poziomie intelektualnym, zatem pasuję. I tak nie zrozumiesz.

30

Wy tak piszecie jakby zona była bezwolna no chyba iż nie wie...
Żona może już go nie zechcieć. Autorko  niech poinformuj o wszystkim jego żonę wtedy możesz postawić na swoim jeśli żona go nie zechce co jest wysoce prawdopodobne a każdy ma prawo do prawdy.

31

Damiann napisał/a:

Wy tak piszecie jakby zona była bezwolna no chyba iż nie wie...

Taaak, Damiann. Żona wie i jeszcze ciastem kochanki męża częstuje.

32

Witam
Dla mnie i mojej córki facet żonaty zostawił żonę, tyle tylko mniej nieszczęścia, że oni nie mieli dzieci.
Było bardzo pięknie na początku; wiele niedobrego dowiedziałam się od partnera o jego żonie od niego samego - jaka to była wstrętna, że odmawiała współżycia, jak gotować nie potrafiła i sprzątać, jak go upokarzała i ...
Nie musiałam czekać więcej niż 2-3 lata, gdy ten kochany dla mnie facet zaczął traktować mnie najgorzej jak tylko można.Pojawiły się wyzwiska i bicie. Teraz to ja - wstrętna, ale dlatego, że nie mam pracy, jestem głupia, nieodpowiednia i zła.
Na początku wszystko jest pięknie i ładnie, wszystko odpowiada, potem na odwrót, jakkolwiek, by człowiek nieba nie przychylił.
Mam za sobą wcześniejszy związek, ale tak toksycznej osoby jak ten mój obecny partner, w całym życiu swoim nie spotkałam. Obecny, bo tkwi przy nas, choć mu nieraz już mówię, by nas zostawił, na co on odpiera, że bez niego zginęłybyśmy. Tak pomaga nam finansowo, co ratuje sytuację, bo jestem bezrobotna, choć ciągle szukam pracy.
Ale nie mogę już wytrzymać awantur i prędzej czy później nich idzie w świat.
Chemia miłości czy pożądania tak kręci w mózgu, ze często nie wiesz, na kogo trafiasz - potem wychodzi szydło z worka.
Gdyby dzieci miał, jak w Twoim przypadku facet, na pewno nie brałabym takiej znajomości na poważnie. Ale i ten mój przypadek jest beznadziejny i nie radzę Ci dziewczyno, bo jesteś młoda, a z nie swoim facetem zmarnujesz sobie lata (2 czy 5), do niczego nie dojdziesz, tylko problemów sobie przysporzysz i zmartwień na twarzy.
Ja mówię: daj spokój i nie brnij w to!

33

Wosnawsercu-każdy facet by zdobyć kolejną kobietę będzie pięknie mówił, oczerniać swoją rodzinę, swoją żonę, najgorzej, że kobiety to łykają. Wierzą w to ślepo. Zadziwia mnie to, bo będąc po przejściach człowiek ma oczy i uszy szeroko otwarte, no chyba, że sytuacja tyczy się młodej kobiety, albo panny. Może takie babki są bardziej naiwne.

34

zycze ci ,aby w przyszłości spotkalo to ciebie , jesteś ochydna...... poszukaj sobie wolnego , dobilas mnie jeszcze bardziej

35

Witam, nie będę ukrywać też mam 22 i też niestety wpakowałam się w takie COŚ. Od razu mówię że naprawdę nie liczę tu na współczucie czy też na pochwały.
W takim związku byłam rok, w zasadzie ponad rok. Jak się poznaliśmy, to byłam zachwycona, On był opiekuńczy-imponowało mi to głównie dlatego że nie miałam ojca- w zasadzie On zastępował mi ojca. Wiedziałam że ma żonę i dzieci, ale mimo to coś ciągnęło mnie do tego i wbrew pozorom nie zaczęło się od seksu a zwykłych naprawdę wielogodzinnych rozmów. na początku-jak wszyscy w takiej sytuacji-spotykaliśmy się po kryjomu, no ale jak długo może trwać takie coś?? Kiedy moja rodzina się dowiedziała to wyrzucili mnie z domu-mała miejscowość, co ludzie powiedzą itp- on wtedy też sie wyprowadził i zamieszkaliśmy razem. Na początku-jak w każdym związku- było cudownie. Był opiekuńczy, wydawało mi się że On we mnie widzi cały świat, pomagał mi we wszystkim, był ze mną codziennie, ale potem zaczął się problem. Zaczął tęsknić za domem, za dziećmi-nigdy się do tego nie przyznał ale za żoną pewnie też. Po pół roku wspólnego mieszkania wyprowadził się argumentując to tym, że adwokat mu to zalecił aby szybciej dostać rozwód- to była niby teoria że wyprowadził się od żony wrócił chciał spróbować ale nie wyszło i znowu się wyprowadził bo z żoną już nic go nie łączy. Naiwna w to uwierzyłam i czekałam czekałam czekałam. Praktycznie żadnego kontakty czasami w pracy jakiś sms. Samotne wieczory, weekendy. Po miesiącu odwiedziła mnie jego mama. Naprawdę porządna kobieta, opowiedziała całą prawdę. On jest jedynakiem więc oczko w głowie mamusi, ale to ona otworzyła mi oczy i powiedziała co się tak naprawdę dzieje. Świat mi sie zawalił. Umówiłam się z Nim i poprosiłam, aby się określił choć dobrze wiedziałam co mi powie. Wybrał żonę, a ze mną był...sam nie mógł odpowiedzieć po co. Może dla seksu, może potrzebował odskoczni od dzieci i żony. Mogę się tylko domyślać. Tak zakończyła się moje "wielka miłość". Wiem co przeżyłam i mogę sobie wyobrazić co czuje taka dziewczyna, jak układa sobie w głowie plany na przyszłość z takim Mężczyzną, ale taki związek nie ma racji bytu i teraz to wiem. Każdy popełnia błędy, ja popełniłam błąd który stoczył mnie na same dno i duużo wody upłynie zanim wstanę i pójdę dalej. Ja wiem że takie postępowanie jest niemoralne, ale nie można tak kogoś mieszać z błotem-trzeba po prostu pomóc, porozmawiać. Krytyka-tak było w moim przypadku-bardziej pchała mnie w Jego ramiona, bo z Nim mogłam porozmawiać i czułam się bezpiecznie, a on tylko lał miód na moje uszy i mnie utwierdzał w tym że będzie dobrze.

36

Misia to dobrze , że ten błąd masz juz za Sobą . Jesteś młoda , poznasz wspaniałego,  wolnego chłopaka . Teraz już wiesz , źe od żonatych z daaaaaleka .

37

lolz125 napisał/a:

Ech, dziewczyno napiszę w punktach, to może coś zrozumiesz:

1. Daj sobie spokój, nie chcesz wchodzić w ich życie, to nie wchodź. Wiadomo, on temu byłby dużo bardziej winny, ale po co masz sobie komplikować życie? Mało masz wrażeń po tamtych "facetach"?
2. To nie jest tak, że trafiasz na złych mężczyzn, skoro było wielu takich, to Ty ich podświadomie wybierasz. Dlatego warto byłoby się nad tym zastanowić. Przeanalizuj dlaczego na nich trafiałaś, jak pomyślisz, to pewnie jakieś wnioski będą. Pewnie po drodze przeoczyłaś jakieś sygnały alarmowe. Ja miałam byłego, który zostawił mnie dla innej, po rozstaniu z nim przeanalizowałam i wiem np, że było błędem, że pewne sygnały omijałam, a one były. Pomyśl o tym.
3. Nie traktuj kogoś jakby był wszystkim. Musisz mieć też swoje życie. Facet wtedy jak tak robisz albo poczuje się zagłaskany na śmierć albo zacznie wykorzystywać. Nie powinno się tylko dawać, ale też brać. Inaczej ciężko o dobry związek.
4. Są fajni faceci, tylko Ty źle szukasz i ignorujesz pewne sygnały i dlatego takich miałaś. No czyli tak jak wyżej pisałam.
5. Fajny? Dziewczyno, prawie go nie znasz i już piszesz, że jest fajny. Pewnie z tamtymi facetami było tak samo. Spokojnie, trzeba kogoś dłużej poznać, żeby to wiedzieć. Ty się na własne życzenie pchasz w kłopoty.

Tak że daj sobie spokój, zrozum, że nie da się kogoś poznać po kilku chwilach spędzonych razem. Przemyśl to, bo naprawdę, sama sobie komplikujesz życie. Nie wchodź w to. Zrozum, że to Ty wybierasz takich facetów, a jeśli nad tym popracujesz,. to będziesz wybierać lepiej. MASZ NA TO WPŁYW!

Wiem, temat sprzed 10 dni, ale pewnie jeszcze przeczytasz albo inna dziewczyna chociażby.

38

Marietta, dziękuję Ci za te słowa. Jesteś jedną z niewielu osób które tak myślą.Dla niektórych nie liczy się to, że zrozumiałam gdzie popełniłam błąd i próbuje to naprawić/zmienić, ale liczy się to że jednak to zrobiłam, byłam w takim związku, choć koniec końców żona ma męża a dzieci ojca.

39

lolz125 napisał/a:

... a on (mężaty)(...)

A wspominałaś, że ma żonę a nie męża...

Elle88 napisał/a:

Chyba tak.

Posty [ 40 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » czy żonaty facet zostawi dla mnie żonę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024