czy on myśli o mnie poważnie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy on myśli o mnie poważnie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: czy on myśli o mnie poważnie?

Przyszła kolej na mnie, może poradzicie mi na podstawie swoich doświadczeń.
Jestem z facetem 2 lata, rok mieszkamy ze sobą, wiadomo jak to w związku mamy wzloty i upadki. Ja 26, on 34 lata.
Niejednokrotnie mówił mi, że wie, że to ze mną chce być i nie potrzebuje już szukać innej partnerki na życie, jednak dzisiaj zaczęłam mieć wątpliwości. Zadzwonił do niego kolega z którym nie widział się od lat. Słyszałam jak mu mówił, że nie żeni się, że trzeba być ostrożnym. Zaznaczam, że nie podsłuchiwałam jego rozmowy, siedziałam metr od niego i chcąc nie chcąc słyszałam całą rozmowę, o czym mój facet wiedział (mieszkamy w małej kawalerce).
Nigdy przenigdy nie naciskałam go na ślub, rozmowy na ten temat zawsze on inicjował, na luzie ustaliliśmy, że za rok za dwa będziemy małżeństwem.
Jakie wnioski wyciągnęłybyście na moim miejscu po usłyszeniu takiego tekstu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy on myśli o mnie poważnie?

jesli rozmawiał w Twojej obecności więc nic nie stoi na przeszkodzie, a nawet wskazane zapytać Go jak masz to rozumieć... chyba On najlepiej Ci to wytłumaczy?

3

Odp: czy on myśli o mnie poważnie?

według mnie nie ma sie o co martwić, mężczyźni często mówią coś bez zastanowienia, w szczególności w rozmowie ze starym znajomym smile głowa do góry

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy on myśli o mnie poważnie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024