trudne malzenstwo-maz ma mnie gdzies - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » trudne malzenstwo-maz ma mnie gdzies

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez gusia18 (2013-02-27 22:41:05)

Temat: trudne malzenstwo-maz ma mnie gdzies

witam jestem tu nowa. mam 22 lata i od 2 lat jestem mezatka. mam problemy maz traktuje mnie jak powietrze szukam kogos kto mnie zrozumie i w pewnym sensie pomoze.szukam kogos z kim bede mogla popisac na ten temat zaczerpnac pomocy. pomozcie z gory dziekuje

otoz moj M od pewnego czasu woli kolegow niz mnie. spedza z nimi coraz wiecej czasu woli ich towarzystwo. mnie wogole nie zauwaza tylko ciagle krzyczy wyzywa czasami bije i poniza nawet ze zblizeniem jest ciezko.sama nie wiem co mam robic czuje sie niedoceniona i bezradna.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: trudne malzenstwo-maz ma mnie gdzies

Witaj.

Jeśli mąż cię bije (nawet czasem, nie często) to pierwszym krokiem do czegokolwiek jest wyprowadzka. Potem możesz się zastanawiać, czy chcesz to ratować, ale najpierw musisz pomóc sobie. NIGDY nie zbudujesz zdrowego związku, jeśli będziesz pozwalać na przemoc (i fizyczną i słowną). Jestem zwolenniczką walki o związek, ale nie o każdy. Jeśli facet bije swoją kobietę, to nie jest prawdziwym mężczyzną... Więc dla mnie problemem nie jest to, ze cię olewa, tylko to, że cię bije i wyzywa. A skoro to robi, to znaczy, że nie szanuje i nie kocha...

3

gusia18 napisał/a:

otoz moj M od pewnego czasu woli kolegow niz mnie. spedza z nimi coraz wiecej czasu woli ich towarzystwo. mnie wogole nie zauwaza tylko ciagle krzyczy wyzywa czasami bije i poniza nawet ze zblizeniem jest ciezko.sama nie wiem co mam robic czuje sie niedoceniona i bezradna.

twój mąz stosuje przemoc ,a Ty jestes ofiara.

zadzwoń na

http://www.niebieskalinia.pl/    lub

http://www.cpk.org.pl/

Najlepiej odejsc, jezeli masz na tyle siły.Jednak z pomoc innych osób  jestes w stanie zmienic swoje zycie smile

ODEJDZ OD NIEGO MOZE SIE OPAMIETA I ZROZUMIE SWÓJ BŁAD- A JESLI NIE TO NIE JEST CIEBIE WART.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » trudne malzenstwo-maz ma mnie gdzies

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024