Sympatia z facebooka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Sympatia z facebooka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Sympatia z facebooka

Cześć! Piszę z dość nietypowym problemem. Zapewne część z was mnie wyśmieje, ale co tam... zaryzykuję:). Od dawna podoba mi się pewien chłopak. O dziwo jakiś czas temu wysłał mi zaczepkę na facebooku. Odpowiedziałam na nią, niestety od tamtej chwilii cisza. Chciałabym go poznać, ale jestem bardzo nieśmiałą osobą i boję się, a raczej wstydzę do niego napisać. Sprawę pozostawiłam bez echa, a od tamtej pory minął miesiąc. Co według was powinnam zrobić? napisać? Zaczepić? Czy może dać sobie spokój? Nie chcę robić z siebie idiotki, ponieważ tamtego dnia zawsze mógł się pomylić i zaczepić nie tą osobę co trzeba. A co jeśli kogoś ma? Nie chcę się potem za siebie wstydzić.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-01-31 23:05:38)

Odp: Sympatia z facebooka

Myślę, że nie ma co się "czaić" big_smile
Nie musisz od razu mu pisać, że się Tobie podoba. wink
Napisz do niego wiadomość w stylu..."teraz ja Cię pierwsza zaczepiam...co Ty na to? big_smile"
Jak odpowie, to pewnie rozmowa sama się już potoczy.
Jeśli krótko odpowie i rozmowy nie pociągnie dalej, to możliwe że kogoś ma, i/lub nie chce bliższej znajomości.

3

Margolinka napisał/a:

Myślę, że nie ma co się "czaić" big_smile
Nie musisz od razu mu pisać, że się Tobie podoba. wink
Napisz do niego wiadomość w stylu..."teraz ja Cię pierwsza zaczepiam...co Ty na to? big_smile"
Jak odpowie, to pewnie rozmowa sama się już potoczy.
Jeśli krótko odpowie i rozmowy nie pociągnie dalej, to możliwe że kogoś ma, i/lub nie chce bliższej znajomości.

Popieram smile

4

A te "zaczepki" to nie jest jakiś automat przypadkiem? Pytam, bo mnie kiedyś "zaczepiła" osoba, która, wiem to na 100%, nigdy w życiu by tego nie zrobiła.

5

Baba, ja nie mam pojęcia jak to jest z tym FB. Do dzisiaj go w 100% nie ogarniam big_smile

6

Margolinka napisał/a:

Baba, ja nie mam pojęcia jak to jest z tym FB. Do dzisiaj go w 100% nie ogarniam big_smile

Siostro big_smile

7

BabaOsiadła napisał/a:

Siostro big_smile

Siostruniu big_smile

Serio nie ogarniam do końca tych wszystkich "aplikacji", "osi czasu" i tym podobnych... tongue

Nie rozumiem też tych "bukfejsowych" problemów. Kto komu "lajknął" zdjęcie, komu nie "lajknął"... co za różnica? Dla mnie to zwykła strona www gdzie mogę przy okazji pooglądania zdjęć, spytać się koleżanki kiedy do mnie wpadnie...i tyle. Mogę kliknąć w ta "łapkę" komukolwiek...i co niby to znaczy...? Nie kumam... A tutaj jakieś "zaczepki", "romanse" itp... Ludziska...ruszyć tyłki z domu... Może lepiej zaczepić się na ulicy, pogadać, pośmiać się...iść na kawę...

Niedługo rozmowę między małżonkami, zastąpi wymiana postów na "osi czasu" big_smile tongue

8

Fb to jest bardzo skomplikowany portal i nie sadze ze zaczepil Cb przypadkowo, a nawet jesli ma kogos to nie koniecznie musisz sie o tym dowiedziec poniewaz moze Ci sie trafic typ ktory lubi pogawedzic z inna a potem szybko i bezbolesnie (dla niego) to zakonczyc ale i tez moze byc w druga strone czyli ze naprawde chcialby sie zapoznac blizej. Trzeba byc ostroznym dopoki sie nie spotkacie twarz w twarz. Powodzenia! smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Sympatia z facebooka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024