Czy przestalo mu na mnie zalezec? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy przestalo mu na mnie zalezec?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy przestalo mu na mnie zalezec?

Kochani, na poczatku chce was poinformowac ze od urodzenia mieszkam w niemczech, dlatego z góry przepraszam was za bledy...

Mam 26 lat i 2 letniego synka. Mieszkam w niemczech. Latem (na wakacjach w Polsce u mojej babci) poznalam bardzo fajnego faceta. Ma na imie Adrian i jest 4 lata ode mnie mlodszy. Na poczatku nie bylam zbytnio zainteresowana, poniewasz jest ode mnie mlodszy i z wygladu tak naprawde wcale nie jest w moim typie. Nasze babcie to kuzynki. Mieszkaja niedaleko siebie i Adrian czesto do moich dziadków zaglada. Jednak nigdy wczesniej sie nie poznalismy. Od tego czasu Adrian coraz czesciej do nas przyjezdzal. Poprosil mnie o numer telefonu. Ja wrócilam do niemiec a on mi pisal... co wieczór. Pisal mi ze bardzo mu sie podobam, ze ciagle o mnie mysli itp. Jakies dwa miesiace pozniej ponownie pojechalam do PL (troszeczke tez z jego powodu) i doszlo do pierwszego pocalunku. Spotykalismy sie co wieczór. Niestety dwa tygodnie szybko mijaja i ponownie musialam wrócic. Namówilam rodziców zeby pojechali ze mna do Polski na wszystkich swietych. I tak sie stalo. W tym czasie naprawde bardzo sie w nim zakochalam. Zreszta z wzajemoscia. Adrian to naprawde swietny chlopak. Bardzo kulturalny, inteligentny, ma fantastyczne poczucie humoru... Uwielbiam go!! Zapomnialam wam tylko powiedziec o jego eks-dziewczynie. Sa ze soba przeszlo 5 lat. Ona studiuje gdzies daleko i przez to nie widuja sie zbyt czesto. Adrian powiedzial mi ze to on z nia zerwal i ze juz nic do niej nie czuje. Ona jednak nadal bardzo za nim jest. Jezdzi do niego. Wysyla smsy. Dzwoni. Chce sie spotkac. Lecz Adrian ciagle mnie zapewnia ze to ja jestem najwazniejsza, ze nie przezkadza mu to ze mam juz synka... ze mnie kocha i bardzo chce ze mna byc. Ze bardzo teskni.  No dotad wszystko brzmi bardzo fajnie. Jeszcze w Sobote w nocy otrzymalam pieknego smsa z wlasnie takimi wyznaniami milosnymi. Wczoraj jednak caly ranek czekalam na jakas wiadomosc.. a tu nic! Musze przyznac ze bardzo sie juz przyzwyczailam to takich porannych smsów w stylu .. hej kochanie, jak sie spalo??.. W poludnie wkoncu to ja piersza napisalam... hej skarbus.. co tam?... Otrzymalam wiadomosc... hej kotek! Daria (jego eks!) wlasnie do mnie przyjechala jakby nigdy nic i gotuje mi obiad. az sam sie zdziwilem!.. Na to ja.. zartujesz sobie??.. A on ze nie. Przez calutki dzien nie otrzymalam ani jednej wiadomosci. Dopiero dzisiaj rano taki tekst w stylu.. hej kochanie. przepraszam ze sie nie odzywalem. wieczorem przyjechali do mnie koledzy.... No i co z tego?? Nie znalazl czasu zeby napisac mi choc zwykle dobranoc?? Sama nie wiem.. co wy o tym wszystkim myslicie?? Pozdrawiam wszystkie Panie i z góry dziekuje za odpowiedzi... ale sie rozpisalam.. sorki ;-)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez ewunia2488 (2012-12-03 15:20:10)

Odp: Czy przestalo mu na mnie zalezec?

trochę to dziwna sytuacja że tu mówi że z nią zrywa a tu nagle ona przyjeżdża i obiadek mu gotuje, to widocznie wcale z nią nie zerwał tylko spotykał się z Tobą dla zabicia czasu, z nudów. Jeśli nie potrafił napisać chociaż jednego smsa, nie interesował się Tobą to nie wymyślaj dla niego usprawiedliwienia, jakby chciał to by napisał, faceci doskonale wiedzą jak obsługiwać telefon

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy przestalo mu na mnie zalezec?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024