On mnie ciągle kłamie nie wiem co mam robić?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On mnie ciągle kłamie nie wiem co mam robić??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: On mnie ciągle kłamie nie wiem co mam robić??

Jestem z nim prawie dwa lata wczesniej tak nie bylo ale od jakiegos miesiaca moze nawet i dluzej to trwa nie wiem. Nie mieszkamy razem niestety...Moj facet spotyka sie ze swoim kumplem z ktorym dobrze sie bawi pali trawke i pije nie rozumiem dlaczego on mnie ciagle klamie ze wychodzac ode mnie idzie do domu spac bo jest zmeczony a okazuje sie ze chodzi do tego kumpla gdzie sa wszyscy i ich kolezanka ale nie ma mnie nie wiem dlaczego ukrywa wszytsko przedemna i robia ze mnnie idiotkee. jak mu mowie ze juz wiem zeby mnie nie klamal obiecuje ze juz nie bedzie i to wszytsko sie zmieni a potem znowu jest to samo.Jest mi strasznie przykro ze tak jest zrobil sie dla mnie oschly tajemniczy czuje sie jak z obcym nie wiem czemu tak sie stalo moze temu koledze cos odbilo ze jego kumpel ma dziewczyne i go nakreca na mnie nie wiem  zawsze chodzilam do nich z nim nic im nie zrobilam bylo super ale od jakiegos czasu to sie popsulo i nie wiem o co chodzi..Kiedy mowie ze sie rozstaniemy  bo nie chce tak zyc to mowi mi ze ok.. bardzo to boli a twierdzi ze mnie kocha... JA go tak bardzo kcoham i nie umiem o nim zapomniec ;( co mam robic pomozcie jak mozecie:(prosze was:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On mnie ciągle kłamie nie wiem co mam robić??

Madziorka, jeśli chłopak Ci mówi na "propozycję rozstania" - ok, odsuwa Cię od siebie, woli spędzać czas z innymi, i jeszcze na dodatek oszukuje Cię w tej kwestii, to nie wróży to dobrze. Na Twoim miejscu powiedziałabym mu wprost jak się czujesz, że jest Ci przykro kiedy tak się zachowuje. Jeśli się kogoś kocha, to nie chce się mu zadawać cierpienia. Prosta sprawa. Nie znam go, ale z Twojej wypowiedzi mogę wnioskować, że nie traktuje Cię dobrze - nie daj siebie krzywdzić. Jeśli on nie ma dość "jaj" by być z Tobą szczery, Ty powinnaś.

3

Sweet, następna zakochana w palancie. Serio się pytam, gdzie takie naiwne laski można wyrwać?

Za kilka lat Twój bojfrend będzie pukał panny na boku (bez Twojej wiedzy[?]), a nie tylko palił trawkę. Rozumiem, można czasami minąć się z prawdą (wykluczając zdradę!), ale nie brnąć w kłamstwie.
To cudowne forum pokazuje jak miłość jest naprawdę ślepa i jak kobiety są niesamowicie naiwne.

4

bylem w takiej samej sytuacji i tez kłamałem swoja dziewczynę i wszystko tak samo tez bylem z nią prawie dwa lata w sumie jestem świeżo po związku ja proponuje żebyś z nim zerwała on do cb wróci za jakiś czas i wszystko sie poprawi bo jak z nim zerwiesz to zacznie doceniać to co stracił.no i oczywiscie jak wroci to ustal jakies zasady smile

5

...no i oczywiście tez ja okłamywałem tak ze chodziłem niby do kolegi robić samochód motor a szlem se zajarać albo się naćpać i czymś i upić ... i wiem ze ciężko jest wtedy nie kłamać

6

Kiedyś kiedyś...również miałam partnera który palił trawę fujjjj!!!
Ciagle obiecywał ze przestanie i na obietnicach sie kończyło. Powiedziałabym nawet że kłamstwo to on miał we krwi!
Najważniejsi byli koledzy jak i koleżanki - nie ja.
W końcu nie widząc nadziei na jakakolwiek poprawę  tudzież zmianę swojego stosunku wobec mnie po prostu odeszłam. Nie było łatwo bo kochałam.....
Teraz patrzę na całą sytuację z wielkim dystansem i wiem ze podjęłam właściwą decyzję smile czego i Tobie zyczę

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » On mnie ciągle kłamie nie wiem co mam robić??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024