Jak wiadomo zwykle to faceci uwodza i podrywaja kobiety... ale oczywiście nie zawsze..:) to nasuneło mi mysl i pytanie czy to kiedyś ja i w jaki sposób uwiodłam albo poderwałam faceta... Ciekawi mnie również jak robią to inne kobiety i które "chwyty" działają
Może podzielmy sie swoimi "sukcesami" ;D
Faceci zwykle uwodza ? A to ciekawe..ja zawsze myslalam ze to kobiety
Podoba mi sie twoj opis
Tak naprawdę wystarczy być pewną siebie i podobać się sobie - takie rzeczy od razu widać, a inni postrzegają nas tak, jak sami siebie postrzegamy. Oczywiście nie twierdzę, że w ten sposób można uwieść każdego, bo jak się komuś nie podobamy to się nie podobamy i nic nie pomoże - nie wierzę, że istnieje na świecie choć jedna osoba, która, jak to się mówi, "może mieć każdego/każdą".
Anemonne napisala to co i ja mysle. To prawda ze inni postrzegaja nas tak, jak sami siebie postrzegamy...to stara prawda
I usmiech jest bardzo przyciagajacy.. Mowi sie,ze osoby zawsze usmiechniete szybciej zapadaja w pamiec niz osoby powazne
Tak wiec trzeba sie cieszyc z tego kim sie jesti sie usmiechac do ludzi
Ja tez nie wierze ze istnieje taka osoba,ktora moze miec kazdego..to niemozliwe ..
5 2010-05-11 14:57:17 Ostatnio edytowany przez majorka (2010-05-11 14:58:46)
Co do tego usmiechu to coś w tym jest, ja tez wiele razy nie musiałam nic robić... wystarczył mój usmiech który zapadł w pamięci
Nie twierdze że jest taki myk który sprawi że będzie mozna mieć każdego... ciekawią mnie sytuacje co zrobiłyscie, powiedziałyście, że facet "zwariował" na Waszym punkcie
Ema... ja mam np tak, jak sobie kogoś upatrze to robie tak że staram się go "złapać w sidła'';) tak umiejetnie że biedaczek mysli, że to on musiał stanąć na głowie żeby mnie zdobyć hihi...
Szczerze mówiąc jeszcze nikogo nie podrywałam .
A chłopaka mam .
A wydaje mi się, że duże powodzenie mają dziewczyny pewne siebie i to działa jak magnez
Nie twierdze że jest taki myk który sprawi że będzie mozna mieć każdego... ciekawią mnie sytuacje co zrobiłyscie, powiedziałyście, że facet "zwariował" na Waszym punkcie
Co do mojego obecnego, to nic nigdy nie musiałam robić, po prostu byłam i mu się spodobałam, a resztę zrobił on
to działa jak magnez
magnes
Ja tam raczej nie mam zadnych trikow. Ale lubie gre oczu,gre spojrzen
Wiecie o czym mowie prawda ?
Najczesciej slysze komlementy dotyczace moich oczu wlasnie i delikatnosci To moze to wlasnie dziala ?
Anemonne hehe masz racje ..magnes ..Mambunia magnez to pierwiastek,ktory stosuje sie doustnie
Oczy, masz rację, też działają.
Przepraszam za ten magnez, nie wiedziałam jak napisać, a przeglądarka nie podkreśliła ani magnesu ani magnezu i źle strzeliłam .
Tak oczy maja magie A za ten magnez ja bym ci nawet uwagi nie zwrocila
Pewnie bym nawet nie zauwazyla roznicy gdyby nie Anemnonne
Ja myśle że poprostu to "COŚ" Ja z moim mężem najpierw spatykałam się "spojrzeniem"
była w tym magia, czy chemia
i zaczęło sie
Także stawiam na Oczy, magie
Iskrzenie
wlasnie to spotykanie sie spojrzeniem jest przyjemne i elektryzujace nieraz
Ja co jakiś czas staram się uwodzić narzeczonego Przed nim nigdy tego nie robiłam, bo żaden facet nie zwracał na mnie uwagi.
Co robię... bluzeczka z subtelnym dekoltem, kręcenie biodrami podczas chodzenia, ocieranie się o niego..... czasem nie zdaję sobie nawet sprawy z tego
spojrzenie dokładnie... usmiech, ruch ciała... tez jest ważny sposób w jaki chodzimy i tak zwana mowa ciała, robimy to nieświadomie ale działa ponoć i ja bym postawiła jeszcze na taniec... ruch ciała kobiety podczas tanca tez na nich działa
Ruchy ciala napewno dzialaja,zwlaszcza kiedy tanczymy specjalnie dla nich <striptiz>
A tak powaznie,to gesty takze sa wazne,duzo o nas mowia. Mysle,ze kazda kobieta ma w sobie to cos,czym zaurocza faceta
Jednemu spodoba sie usmiech,drugiemu spojrzenie a jeszcze innemu np.sposob mowienia...
Roznie to bywa Uwazam tez,ze duzo facetow zwraca uwage na ubior kobiety <a moze wszyscy?> Mezczyzni lubia patrzec na ladne nogi,a kiedy mamy na sobie obcasy,to patrzy sie im jeszcze milej
To bardzo kobiece jest.
Witajcie wpadłam ot tak po sasiedzku -....
Ja także stawiam na grę oczami bo przeciez oczy to zwierciadlo duszy .
Spojrzeniem mozna wyrazic zainteresowanie kimś , oczami mozna rozmiac bez slow .
To przecież od spojrzenia zaczyna sie .prawie wszxystko ...
nic tak nie działa na facetów jak piękny uśmiech i troszkę odsłoniętego ciałka:)....
Ja nigdy nie uwodziłam, z wcześniejszym tego zamiarem. Zawsze w kontaktach damsko-męskich czułam się nieswojo i czasami palnęłam jakieś głupstwo. Byłam po prostu sobą, nie grałam kogoś kim nie byłam i najwidoczniej spodobało się to mojemu facetowi
Zgadzam się również z moimi przedmówczyniami szczery uśmiech, gra spojrzeń, bycie sobą to idealny sposób na faceta
Nie uwodzę facetów świadomie. Niektórzy z nich sami mówią, że czują się przy mnie swobodnie, że jestem naturalna i zmysłowa. Myślę, że to chyba działa w ten sposób - trzeba być sobą i nie udawać kogoś, kim się nie jest
dokładnie wiele z nas uwodzi nieswiadomie... ja np usłyszałam od paru facetów, że dawałam im znaki, że ich uwodziłam a patrzac z mojej strony byłam dla nich tylka kumpelką i tak chciałam żeby pozostało...
Mężczyznę nie jest trudno uwieźć. Wystarczy, że kobieta sama sobie będzie się podobała, będzie czuła się dobrze we własnym ciele. Dużą rolę w uwodzeniu odgrywa pewność siebie, którą można zauważyć u kobiety poprzez jej postawę, mimikę twarzy, często jej wygląd i ogólnie zachowanie. Ale przede wszystkim należy być sobą :-)