Co Wy uważacie :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

66

Odp: Co Wy uważacie :)

Nie mogę już edytować posta, to piszę pod postem.

A o co chodzi, że wpadłeś niby we friendzone? Moim zdaniem w dobrej relacji raczej tak nie będzie, a przecież nie przesadzałeś też raczej w swoim zachowaniu. Fajna dziewczyna przecież zrozumie, że teraz się starasz, bo skoro źle postępowałeś, to chcesz pokazać, że naprawdę Ci na niej zależy, że teraz będziesz poświęcał jej czas. No chyba, że ona nie jest zbyt dojrzała, nie wiem. No albo jeśli naprawdę jest dziewczyną, która przesadza, to wtedy faktycznie będziesz "musiał" prowadzić te gierki, bo inaczej ona się znudzi... No, ale to już sama nie wiem, wtedy jak dla mnie szkoda czasu, jeśli ona liczy na takie gierki i jeśli taka jest. No, a wzbudzanie w sobie zazdrości to dla mnie głupota, to związku nie naprawi.

Zobacz podobne tematy :

67

a tak na marginesie a co w sytuacji gdy obydwie strony milcza przez 2 tyg po czym jedna twierdzi ze nie odezwala sie ani razu do drugiej  osoby bo zwyczajnie o niej nie myslala? to juz oznaka odkochania sie ?

68

a tak na marginesie a co w sytuacji gdy obydwie strony milcza przez 2 tyg po czym jedna twierdzi ze nie odezwala sie ani razu do drugiej  osoby bo zwyczajnie o niej nie myslala? to juz oznaka odkochania sie ?

69

misguided
Ale dlaczego Ty masz się zmieniać cały czas, a ona nie? Ona chce zmiany u Ciebie, a u siebie nie widzi żądnych wad?
A zacytuje malutki fragmencik, z takie fajnego filmiku z YT:
taka będzie podnosić Ci poprzeczkę na samą górę, aż w końcu opuści ją wraz z majtkami dla kogoś innego
Jak chcesz to mogę Ci podesłać tu linka do całości. Albo wpisz, w YT garść delikatnych niedociągnięć współczesnych dziewczyn
A tak na marginesie, radzę Ci odpuścić sobie tą księżniczkę. Napisałeś że zająłeś się sobą i to bardzo dobrze. W tym czasie, kiedy będziesz zajmował się sobą, może znajdziesz naprawdę kochającą dziewczynę? smile
I z całego serca Ci tego życzę. smile

70 Ostatnio edytowany przez misguided (2015-09-10 09:30:49)

Jestem z powrotem postawiłem na swoje i ? I zaczynamy wszystko od nowa więc czeka nas bardzo dużo pracy. Warto próbować żeby później nie pluć sobie w brodę. Odcinamy się od starych Nas i tworzymy coś nowszego bardziej dojrzałego smile powoli na spokojnie i do przodu smile.

Co mogę polecić innym próbującym wejść w "stary" nowy związek w naszym przypadku nie rozstaliśmy się z powodu braku chemii i uczucia bo to jest wyczuwalne smile więcej opiszę po dzisiejszym wieczorze !

71

No i gdzie ta relacja? Bo już szampana otworzyłem smile No, może nie szampana tylko wino musujące. No, może niemusujące... Wino, czerwone, półsłodkie. W prezencie dostałem.

72

To fajnie, ja też czekam na relację wink

73

A więc tak najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że oboje czuliśmy się jakby tej przerwy nie było, że dopiero jest początek sierpnia. Powiedziała że nie przestała mnie kochać i co gorsze każdego z kim rozmawiała porównywala do mnie i niestety ale tak wysoko wg. niej postawiłem poprzeczkę że kompletnie nikt mi nie dorownywal.

Tak jak Wont powiedział i jak mi się wczoraj przyznała dopiero po kompletnym odcieciu się od siebie zaczęła tęsknić i myślę ciągle o mnie co się u mnie dzieje, że zrobiłbym to tak i tak i że ma ochotę pojechać tu i tu. Dzisiaj widzimy się na drugiej randce smile

74

misguided napisał/a:

A więc tak najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że oboje czuliśmy się jakby tej przerwy nie było, że dopiero jest początek sierpnia. Powiedziała że nie przestała mnie kochać i co gorsze każdego z kim rozmawiała porównywala do mnie i niestety ale tak wysoko wg. niej postawiłem poprzeczkę że kompletnie nikt mi nie dorownywal.

Tak jak Wont powiedział i jak mi się wczoraj przyznała dopiero po kompletnym odcieciu się od siebie zaczęła tęsknić i myślę ciągle o mnie co się u mnie dzieje, że zrobiłbym to tak i tak i że ma ochotę pojechać tu i tu. Dzisiaj widzimy się na drugiej randce smile

wont-otwieraj szampana big_smile, nie wino musujace-no  co to tam miales smile
Swietnie-przynajmniej raz  na tym forum jakis happy end w sprawach sercowych smile bardzo sie ciesze,ze postapiles tak jak uwazales za stosowne, nie za duzo nie za malo a w sam raz. Wazne jest tez to,ze ona wciaz chce byc z Toba i tesknila. Ztcze Wam duzo Milosci i Radosci!!! oczywiscie czekamy na cd!!

75 Ostatnio edytowany przez misguided (2015-09-11 15:16:39)

Szczera zwykła rozmowa bez pajacowania i bez gierek smile. Wystarczy być sobą i jeżeli naprawdę kochają to wrócą smile Miło jest usłyszeć, że wszystkich potencjalnych kandydatów dyskwalifikowałem na starcie nawet nie biorąc udziału w tej konfrontacji smile. Co z tego, że oni mieli te cechy które u mnie z czasem się zamazały jak nie byli mną.

Dlatego zawsze warto próbować choćby dla takich słów od swoich wybranek smile

76

Super!

Posty [ 66 do 76 z 76 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024