Witajcie Babeczki
kiniak Laura bardzo mi się podoba
sama się nad tym imieniem zastanawiałam jakby corka była bo u mnie siostra męża to Milena i przyszła szwagierka też i ostatnio naszą najmłodszą kuzynkę też tak nazwali. A co do jeziora to nie wiem dokładnie czy po nim nie pływałam, bo my jak na mazurki ruszamy to właśnie w okolice Mikołajek, Rynu, Ukty, Krutyni itd. i tam tych jezior tyle jest, że trudno się połapać
pamiętam też, że jak zdawałam maturę z geografii to miałam te jezioro na mapie znaleźć i coś o nm opisać haha
i tak mi się w głowę wbiło.
Ja też kupię linomag, ale i w sudocrem się zaopatrze.
taka jedna no w końcu się odezwałaś! Kamil mi się podoba! a Twój M to Polak czy Anglik?
dorotka ja to się czasem zastanawiam jak ten mój M ze mną wytrzymuje hehe muszę przyznać, że to opanowany i cierpliwy chłop. Ja sukienki też lubię, czytałam na Nadziei, że na weselicho ruszasz ja też, pobawimy się z naszymi Maluchami
Misiak Ty pracoholiczko! nie no żartuje, dobrze, że trochę przystopowałaś, wiem jak to jest jak się ma swój biznes.Mi się i Maja i Gosia podoba, u mnie w rodzinie oba te imionka są już w użyciu.
Mówisz, że mężowi kapanie dobrze poszło, to może ja swojego przyśle na lekcje, niech go nauczy
hihi
Julia Alexandra mi się podoba, Emily z resztą też, ja kiedyś miałam być Emilią, ale mama się rozmyśliła.
Kati ja obstawiam Igora
ale wybór do Was należy
ja czkawkę też odczuwam jako takie rytmiczne pukanie i to z reguły z lewej strony brzucha.
A ja się wystroiłam do miasta a tu... deszcz! i figa z makiem, odechciało mi się spacerowania w taką pogodę i pojechałam do babci
przynajmniej się kotletami objadłam
Mi już zakupy z allegro przyszły tz. 2 butelki, podkłady poporodowe, majtki poporodowe,wkładki laktacyjne, pieluchy tetrowe i flanelowe, wanienka, zestaw do obcinania paznokci dla Małego (ciekawe jak ja mu dam radę paznojcie obciąć), smoczki.
Resztę dokupię jak będę potrzebowała.
Dziewczyny, a jakie kosmetyki do kąpieli kupujecie? tz. jaka firma, a najlepiej to jakie tak konkretnie, bo ja to zielona jestem. W rossmanie tyle do wyboru, a jak co do czego przyjdzie to weź się i zdecyduj.
A Kulka gdzie nam zaginęła? jak po wizycie u gina?