Nadrabiam. Mała śpi po spacerku.
Kati ja jestem z Krakowa, pytałaś odnośnie lekarza. Dzięki, ale na razie jest ok, specjalistów mamy bardzo dobrych, tylko terminy długie, chyba że się coś dzieje. Jak mały teraz? A ty jak po cytologii? Zalegacie z e szczepieniem też? Moja nie miała jeszcze tego na 5 i 7 miesiąc. O czytam że z mężem znowu coś, dalej się ciągnie to samo..? To teraz przemyślenia, a w świeta rozmowa, przyjedzie ? Jaki fajny duży Hubert 
Asienka no niestety identyczne objawy jak u mnie, obturacja, duszności, niestety.. Jak mały zdrowy już ? Praca ok?
Dorota jak u was? Mały wcześnie wstaje
? Zdjęcie śliczne
Wpadnij do Krakowa zrobić sesję
Królika daję właśnie ze słoiczka, ale myślałam że może któraś gotuje. Ja gotuję indyka i kurczaka.
Misiak no niestety astma. Jak u was, jak humor? Lepiej już? Ja na cytologii byłam jakoś 2 miesiące po porodzie. Powinno się zrobić.
Kulka leki pomagają, w końcu to sterydy, ale nie zmniejszamy dawki, bo byłoby znowu to samo
Jak Mania mały pływak ?:)
Dziewczyny w końcu jestem. Zaczęłyśmy znowu spacery. Leki nadal są, odpukać, działają, więc nie ma duszności. Ale nie mamy złudzeń, astma.. W przychodni jesteśmy co drugi dzień, pani doktor już się tylko uśmiecha. W piątek kontrola. Oby nic się nie działo więcej na wiosnę, choć ja duszności mam bez względu na pogodę , zobaczymy jak będzie z Laurą. Kati pytałaś o tran, ja podaję tylko wit. d, ale zapytam lekarki chyba. Nic więcej nowego, jemy, rośniemy- ja też
W piątek mam to usg ginekologiczne i dentystę. A mała do kontroli. Od niedzieli codziennie z synem do kościoła trzeba chodzić, a 1 kwietnia kończy 10 lat
Mała zębów nie ma, nic się nie dzieje. Uwielbia brata, jak tylko słyszy że wrócił ze szkoły, odwraca głowę i uśmiech wielki
A męża jak widzi po tygodniu od razu na ręce i do mnie już nie chce