Helloł ![]()
Kati przykro mi że musisz w szpitalu być, ale wierzę że jesteś silną kobietą i dasz sobie radę.
Napewno jeszcze będziesz miała swoją upragnioną Zuzie życzę Ci tego z całego serca!
jak się dziś czujesz? kiedy na 2 mleka przechodzisz? rozmawiałaś już o tym z lekarzem?
Kiniak u nas lepiej, kaszlu już praktycznie nie ma tylko jeszcze troszkę katarku. Dużo teraz płacisz za mleko? Super że synek już zdrowy.
Misiak to ulewanie to może od przejedzenia, jeśli tylko troszkę ulewa, mój też tak ma tz. jak odbije mu się to troszkę ale to praktycznie odrobina mu z buźki ucieknie, z resztą mój jak już nie chce np. kaszki to wypluwa i zaczyna płakać a jak nie chce mleka to tylko smoczek w buzi językiem przewraca. Ja kupiłam też zupkę z królikiem zobaczyny czy posmakuje bo mięska jeszcze misiek nie jadł. Co do spania w nocy to mój budzi się 2x na karmienie czyli wytrzymuje 4h max 5 h bez jedzenia a jest praktycznie od zawsze na mm.
Misiak ja się obijam z tym glutenem bo miałam dać wczoraj ale skończyła mi się kaszka którą do tej pory dawałam i dziś dałam inną tz. jabłkową i muszę ją przetestować czy jest ok i wtedy ten gluten podam. A Ty dawałaś taką ugotowaną kaszkę manna na wodzie tak?
Ja nie chcę przesadzać z tym glutenem więc jak dobrze zareaguje to tylko raz taz dziennie dam do zupki albo mleka , misiak a w tej kaszce nadobranoc nie będzie właśnie za dużo glutenu?
A co do spacerówki to też dzisiaj myślałam żeby wyciągnąć i "przymierzyc" jak Miszce pasuje
hihi a nas dziś zasypało, wszędzie biało!
Dorotka jak rozpakowywanie? Olkowi się podoba nowa chata? Ooo i widzę, że już ładnie wszystko wcina
Jutro dzień Babci a pojutrze a Dziadka muszę jakieś prezenty kupić coby Misiek mógł dać dziadkom
hihi to pierwszy Dzień Babci i Dziadka u moich i M. rodziców do tego jezzcze dwie prababcie ![]()