Kati jak zdrówko? Śpij kiedy tylko możesz i dasz radę przy małym
Włosy krótkie widać szybciej jak odrastają, dlatego trzeba częściej fryzjera odwiedzać. Kiedy do lekarza, nie w przyszłym tygodniu jakoś pisałaś? Mały zaszczepiony ?
Dorota prezenty nie kupione.. Planuje jutro się wybrać, w końcu trzeba. Kaszel trochę jest, kataru nie ma, a mamy szczepienie w czwartek, jak będzie kaszlała to znowu nic z tego. Ale na spacery chodzimy, kombinezon, ubrana po uszy i spacer
Dorota ja smaruje po kąpieli mleczkiem lub balsamem brzuszek, rączki i nóżki w zgięciach. Moja też się śmieje głośno ![]()
Asienka gratulacje dla małego, moja się nie przekręci, ale wkurza się na brzuszku. To odciąganie i woda morska lub sól fizjologiczna i trzeba przeczekać. Zupki ugotowane można podobno w lodówce do 48 godzin trzymać, a w zamrażalniku 7 dni. Ja chyba będę gotować i czasem kupne słoiczki, to i to ![]()
Moja mała od jakiegoś czasu ma tylko na brzuszku czerwone krostki małe, może od proszku ? Piorę, potem płukam bez płynu do płukania, jak radziła położna. Je po 120 dalej w ciągu dnia, a nad ranem 150. Trochę kaszle a mamy szczepienie w czwartek, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Byliśmy z mężem na andrzejkach, fajnie było
A wczoraj po imprezie dała nam pospać ![]()
Dziewczyny a ja znowu z synem w grudniu do kościoła, tym razem roraty do świąt. A do komunii jeszcze 5 miesięcy.. Nie wiem co wymyślą.
Co u reszty? Dobranoc