Asienka drogo u nas strasznie z tymi chrzcinami, komunia młodego jeszcze drożej wyjdzie. A gdzie ty mieszkasz? przypomnij mi.. Dowiadywałaś się o to szczepienie? Mój syn tak się budził, nie straszę cię
Ale mam nadzieję, że teraz tak nie będzie.
Kati jak chrzciny i jak mąż?? Opowiadaj 
Misiak piękne zdjęcia, impreza też pewnie udana 
Dorota my też po usg bioderek.
Julia ty u teściów? I jak?
Siostra była na weekend, na chrzciny nie będzie, więc tylko chrzestna z mojej strony i rodzice, a od męża dużo rodzeństwa z dziećmi. Nawet butów nie mam, ale czasu jest jeszcze trochę. Usg bioderek miała w tamtym tygodniu i są fizjologicznie niedojrzałe, powiedział że to normalne i po 12 tygodniu mamy zrobić jeszcze raz badanie, bo powinno się unormować wtedy. W tą środę mamy mieć szczepienie, mam nadzieję, że w końcu się uda, szczepionka 6 w 1. A w czwartek na usg głowy, czy wasze maleństwa też miały to usg?- na to też mamy skierowanie bo ponoć to każde niemowlę ma. Dziewczyny ale się wymodlę w tym miesiącu, chodzę na różaniec z młodym, powinien codziennie, ale się nie da. Mąż mnie czasem denerwuje okropnie, wrócił mi humor sprzed ciąży i się tak nawzajem denerwujemy
A ja wcinam słodycze i już przytyłam od porodu, a wtedy zrzuciłam od razu jak po Krzysiu. Niestety uwielbiam słodycze.. Byłam u endo, tsh za niskie, czyli wróciło wszystko. Mała budzi się różnie w nocy, raz po 5,6 godzinach, a raz po 3,4. Jak zaśnie o 21, to potem je ok. 1,2. Rośnie, więc mam nadzieję będą się najadały dzieciaki i spały. A ulewa dalej po każdym posiłku. Chyba tyle u nas 
Brzuch boli jak na okres od kilku dni.