Nakładki na penisa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nakładki na penisa

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 85 z 85 ]

66

Odp: Nakładki na penisa

Owszem, jest to teoria, ale nie bezpodstawna. Jak pisałem to już wcześniej - skoro facet kompletnie jej nie czuje, nawet kiedy dochodzi, to wniosek jest prosty - ma słabe mięśnie Kegla albo udaje i nawet się nie wczuwa. Rozmiar penisa nie ma wszak większego znaczenia, czego sama jesteś dowodem.

Inne buty, że te 16cm to może być podawane wraz z kręgosłupem...

Zobacz podobne tematy :

67

hehe big_smile rozmiar jest dokladnie taki jaki podaje mierzony linijka przylozona do podbrzusza nad penisem i niedocisnieta do kosci lonowej big_smile tylko martwi mnie to ze ona nie odczuwa tej satysfakcji z seksu, w zwiazku poki co jest wszystko elegancko, pozatym dziewczyna jest bardzo opiekuncza powiem nawet ze pomaga bezinteresownie z kolezanka w hospicjum. patrzac na chwile obecna jest to material prawie na zone big_smile jeszcze raz powtarzam na chwile obecna big_smile i wlasnie prawie big_smile bo gdyby nie ten nieszczesny seks to nie bylo by prawie big_smile sproboje z tymi nakladkami bo przeciez jak nie sproboje to sie nie dowiem. moze faktycznie dziewczyna ma bardzo slabe miesnie scianek pochwy chociaz czytalem w necie ze i to da sie wycwiczyc wiec zostaje nam poprobowac tego i tego tongue

68 Ostatnio edytowany przez Iceni (2013-07-25 21:28:40)

Ty weź sobie kup w końcu tę nakładkę...
jak ci na *** nie pomoże, to ją będziesz miał przynajmniej czym zakneblować, żeby przestała marudzić...
;P

69

i tak zrobie big_smile kupie jej wibrator rozmiar nigeryjski niech sobie poproboje big_smile

70 Ostatnio edytowany przez K_r_o (2013-07-25 22:16:01)

Nie długość przyrodzenia a sztuka p********* mają tu znaczenie smile bez obrazy.

71

nie chodzi o dlugosc tylko o obwod big_smile

72

czerwonakurtka napisał/a:

nie chodzi o dlugosc tylko o obwod big_smile

Ale Ty ją czujesz? możesz skończyć? Czy w ogóle czujesz duży luz?

73

Chopie daj ze se spokój juz z tymi nakladkami na tego chuja big_smile jak piszesz... Wibra nigra i spoko loko masive orgasm big_smile .... fontanna

74

problem w tym ze czuje wlasnie bardzo duzy luz. wlasciwie to już nic nie czuje jak się mokra zrobi po paru minutach big_smile zawsze mi się wydawalo ze swoim obwodem penisa będę w stanie zadowolić partnerke a tu taka niespodzianka big_smile

75

problem w tym ze czuje wlasnie bardzo duzy luz. wlasciwie to już nic nie czuje jak się mokra zrobi po paru minutach big_smile zawsze mi się wydawalo ze swoim obwodem penisa będę w stanie zadowolić partnerke a tu taka niespodzianka big_smile

Czyli czujesz luz i nie jesteś w stanie skończyć?

76

agnik napisał/a:

Nie napisze nic nowego.
Daruj sobie nakładki.
Niech dziewczyna ćwiczy kegle, jak ktoś napisał dobrze wyćwiczona pochwa zaciśnie się nawet na małym palcu. I ćwicz technikę, nawet jeśli jesteś dobry to możesz być lepszy.

Dokładnie. Jeśli serio masz 16 cm to nie jest mało. Co innego 8, 9 czy 10 cm, to niewiele, a też może zadowolić kobietę. A tak w ogóle, nawet jeśli niewiele czuje jakichś z względów (choć to dziwne), to warto zanim kupi się nakładki poćwiczyć smile Właśnie wspomniane mięśnie kegla np, ja sama próbowałam i daje to dużo przyjemności, a gdy jest we mnie i zaciskam, to rozkosz wzrasta wiele razy smile

77

przeciez powtarzam ze nie chodzi tu o dlugosc a obwod. z tym jest problem.

78

Witam, ku przestrodze wszystkich myslacych o gadzetach napisze jak rozwinela sie sprawa. Otoz kupilem ta nakladke z wypustkami w sexshopie. Niestety to byl chyba najwiekszy moj blad jesli chodzi o dogodzenie kobiecie. Po zalozeniu tej nakladki dziewczyna mowila ze wreszcie mnie czuje i jest cudownie. Ja natomiast NIC nie czulem, to takie uczucie jakbyscie zalozyli sobie sloik na penisa i wpychali gdzie popadnie. W ogole nie czuc ruchow nawet jak jeszcze nie jest wilgotna. Musialem sie starac na sile zeby utrzymac erekcje. Zadna przyjemnosc. Odradzam kazdemu takie cos. Po pierwszym takim seksie nigdy juz tego nei zaloze. Co do dziewczyny to raczej bede szukal takiej z normalnymi gabarytami bo w takim zwiazku nie da sie niestety normalnie funkcjonowac. Powiedzialem jej wprost ze nei da rady inaczej musi sobie poszukac kogos z wiekszym gabarytem. Zatem jeszcze raz NIE polecam nikomu takich nakladek nie dajcie sie w to wrobic !!!

Pozdro !

79 Ostatnio edytowany przez WitchQueen (2013-08-05 00:52:46)

Facet, masz normalnego penisa na obwód i długość i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej. W ogóle sorry, ale na Twoim miejscu jakby mi laska opowiadała jakiego to były miał fajnego, wielkiego penisa, to bym się poczuła głupio. Moim zdaniem takich głupich gadek na temat rozmiarów byłego się nie prowadzi, bo to tylko psuje atmosferę.
Wielu kobietom niestety do tej pory się wydaje, że ich jedynym zadaniem w trakcie stosunku jest bycie w odpowiedniej pozycji, a facet ma je zadowolić. To tak nie działa. Ćwiczenia mięśni kegla to jest moim zdaniem podstawa udanego seksu. Dla obu stron.

Co do nakładek na penisa. My sobie sprawiliśmy z moim partnerem niedawno dwie - jedna klasyczny penis ring z małym wibratorkiem mającym stymulować łechtaczkę, a drugi zwykła nakładka z wypustkami (nie przedłużająca, bo to nie było potrzebne). Pierwszy gadżet miał tak mały otwór na penisa, że po nałożeniu zrobił się strasznie czerwony, a żyły aż powyłaziły na wierzch, a wibracje szybko przestały działać. Woleliśmy go nie używać. Nakładka była w ogóle do bani i jej żywot szybko się skończył. To tyle w kwestii tego typu gadżetów.

80

Ja natomiast NIC nie czulem, to takie uczucie jakbyscie zalozyli sobie sloik na penisa i wpychali gdzie popadnie. W ogole nie czuc ruchow nawet jak jeszcze nie jest wilgotna. Musialem sie starac na sile zeby utrzymac erekcje. Zadna przyjemnosc. Odradzam kazdemu takie cos.

Uprzedzałam wink

81

Przecież to było oczywiste, że tak będzie. Wszyscy cię przed tym uprzedzali...

82

zaczynam szukac nowej bo z ksiezniczka nie da sie wytrzymac hehe. Powiedzialem jej zeby znalazla sobie ogiera i tyle w temacie. Dzieki za rady.

83

Ja bym mimo wszystko stawiala na to, ze sie albo nie dobraliscie albo na technike... mialam partnera z dosc sporym penisem, nie wiem ile cm i jaki obwod bo nie mam w zwyczaju mierzyc;) i porownujac seks z obecnym, ktory ma mniejszego, to wlasnie z nim mam nieziemski seks, odlatuje za kazdym razem. Dlaczego? Przez gre wstepna. Pamietaj, ze gra wstepna to nie tylko stymulacja lechtaczki, to rowniez jak Ci Yoghurt kilka razy pisal, penetracja pochwy palcami. Wtedy kobieta jest pobudzona, i nawet jesli nie dojdzie przy klasycznej penetracji to dojdzie przy grze wstepnej.
Ja nie bralabym pod uwage w tym wypadku gabarytow a twchnike, zdecydowanie...

84

zaczynam szukac nowej bo z ksiezniczka nie da sie wytrzymac hehe. Powiedzialem jej zeby znalazla sobie ogiera i tyle w temacie. Dzieki za rady.

do czego to dochodzi żeby związki rozpadały się przez długość penisa... roll

85

Nirvanka, ćwiczyłaś kiedyś mięśnie kegla?
Skoro uważasz, że nie są ważne, to znaczy, że nie.

W moim odczuciu są bardzo ważne, gdybym ich nie ćwiczyła, to byłabym "rozepchana" jak nie wiem po 2 dzieci.
Przypomniało mi się, jak po drugim porodzie przyszła na salę położna, która nie rodziła, nie mogła mieć dzieci - przyjmowała mi i koleżance z łóżka obok poród. Tłumaczyła jak ważne są mięśnie kegla, że ona pomimo tego, że nie rodziła, to je ćwiczy. Już pomijając seks - ujędrniają m. in pośladki smile

Nie ma takiego czegoś, że kobieta z anatomicznego punktu widzenia jest "szeroka". I faktycznie kobieta, która wcześniej współżyła z partnerem mającym dużego penisa, może być rozciągnięta. Dlatego powinna ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Tak samo kobiety po naturalnym porodzie.

Mój małżonek ma penisa podobnych gabarytów jak Autor wątku, nawet ciut mniejszego i w zupełności wystarcza - pomimo, że urodziłam 2 dzieci.

czerwonakurtka skoro Ci zależy na niej to nie rozumiem po co ją zmieniać? No chyba, że Ci nie zależy, bo o ile czytając pierwsze posty wątku pomyślałam sobie "ale ma wspaniałego faceta, który pomimo jej wady chce zrobić wszystko, aby jej dogodzić", tak po przeczytaniu Twojego ostatniego postu widzę, że Tobie raczej nie zależy.

Ale do Ciebie to i tak jak grochem o ścianę, Ty w ogóle nie bierzesz pod uwagę tego co Ci piszą inni...
Może warto porozmawiać z partnerką o ćwiczeniach mięśni kegla. Macie dostęp do internetu, wyszukaj odpowiednich stron usiądź z nią i poczytajcie. Może to do niej przemówi.

Mój poprzedni partner przed mężem też miał pokaźne rozmiary i z czasem byłam rozciągnięta. Nie czułam ani ja, ani on satysfakcji z seksu i wtedy mąż (jeszcze wtedy chłopak) poprosił mnie abym zaciskała mięśnie podczas seksu. Wytłumaczył mi, że wtedy i ja i on będziemy odczuwać większą przyjemność - i nie mylił się smile

Posty [ 66 do 85 z 85 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nakładki na penisa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024