seksapil/aparycja - pogawędki o walorach męskich i kobiecych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » seksapil/aparycja - pogawędki o walorach męskich i kobiecych

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 195 z 206 ]

131

Odp: seksapil/aparycja - pogawędki o walorach męskich i kobiecych

Już w tym wątku wyraźnie widać, że to co jedne osoby kręci, u innych zupełnie odpada. I o to właśnie chodzi - różnorodność musi być smile.

Moim zdaniem są łysi i... łysi ? jedni to chodzący seks, a inni, przynajmniej dla mnie, zupełnie aseksualni. Zresztą ja w ogóle nie mam swojego ideału, wiem natomiast co na pewno mi się nie podoba i czego nie potrafiłabym u swojego mężczyzny zaakceptować. I tak kompletnie nie podobają mi się, choć sama jestem dosyć wysoka, duzi faceci, przy czym nie chodzi mi o wysoki wzrost (bo ten jest bardzo, bardzo), a o typ mężczyzn, o których mówi się, że to kawał chłopa, czyli ci tak zwanej wielkiej postury z szerokimi barami, nogami jak kloce i wielkimi dłońmi. Hmmm... Tak sobie nawet myślę, że na punkcie dłoni, to mam niezłą schizę, bo strasznie kręcą mnie długie, ładne palce z zadbanymi paznokciami, za to nie wyobrażam sobie, że miałyby mnie dotykać wielkie, męskie łapy.

Długość włosów jest nieważna, bo tutaj wiele zależy od konkretnego mężczyzny i jego typu urody, ważne natomiast, żeby facet miał jakiś styl, a włosy (jeśli są), aby były zadbane, a nie ,,puszczone" w niechlujny samopas. Nie cierpię wąsów, piwnych brzuchów, ogólnego niechlujstwa. Bardzo podobają mi się wysportowane, umięśnione sylwetki, za to od kulturystów mnie odrzuca. Niemniej tak jak napisałam - jeśli facet jest tylko średniego wzrostu, niekoniecznie umięśniony, za to zadbany, to też może zwrócić moją uwagę. Ba, mogłabym nawet na jego punkcie zwariować big_smile. Z kolei kolor oczu czy włosów jest mi absolutnie obojętny w przeciwieństwie do pięknego uśmiechu, który bywa zabójczo uwodzicielski. Mrrrrr...

Generalnie ważne jest, aby mężczyzna miał w cobie to ,,coś", co zwykle nawet ciężko jest uchwycić i nazwać.

Natomiast co do kobiecej sylwetki, to choć u samej siebie nie potrafiłabym zaakceptować nadwagi, to przyznaję, że jeśli ciało jest ubite (a nie ,,rozlane"), to są kobiety, u których zupełnie mi to nie przeszkadza, co więcej, wydaje się, że taka sylwetka bywa baaardzo seksowna.

Inna rzecz, że o ile nie mam sprecyzowanego męskiego ideału, o tyle mam kobiecy. I tak moja idealna kobieta ma szczupłą, kobiecą sylwetkę, wyraźne wcięcie w talii, niezbyt szerokie biodra i niezbyt duży biust, ale też nie mały. Ma piękne, gęste włosy, bez cienia wątpliwości jest brunetką o brązowych oczach i bardzo ciemnej ich oprawie. Cera raczej śniada, choć niekoniecznie. Oczywiście ma długie, zgrabne nogi, piękne dłonie z ładnymi paznokciami i raczej niewielkie stopy.

Pomijam tu wszelkie cechy charakteru, bo to jakby zupełnie inna bajka smile.

Zobacz podobne tematy :

132 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2012-11-19 00:57:58)

Olinka napisał/a:

Inna rzecz, że o ile nie mam sprecyzowanego męskiego ideału, o tyle mam kobiecy. I tak moja idealna kobieta ma szczupłą, kobiecą sylwetkę, wyraźne wcięcie w talii, niezbyt szerokie biodra i niezbyt duży biust, ale też nie mały. Ma piękne, gęste włosy, bez cienia wątpliwości jest brunetką o brązowych oczach i bardzo ciemnej ich oprawie. Cera raczej śniada, choć niekoniecznie. Oczywiście ma długie, zgrabne nogi, piękne dłonie z ładnymi paznokciami i raczej niewielkie stopy. 

Pomijam tu wszelkie cechy charakteru, bo to jakby zupełnie inna bajka smile.

Gdybyśmy wolały kobiety, to chyba bym Ci prywatną wiadomość wysłała wink.
No wypisz, wymaluj mój opis, no może z jednym wyjątkiem- te nogi, aż tak długich nie mam, bo czego tu się spodziewać po 160 cm.

133 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-11-19 01:49:14)

No wiadomo, waga to nie tylko cyferki. Tak samo można ważyć niewiele, nie mieć nadwagi, ale jednak trochę brzuszka mieć, bo taka figura. Ktoś kto ma obsesję na punkcie płaskiego brzucha być może wtedy stwierdzi, że ta osoba ma nadwagę, ale tak naprawdę nie ma, mieści się w normie, tylko wiadomo, niektóre z nas tam trochę mają nawet jak są szczupłe tongue Tyle, że tego i tak pod ciuchami nie widać, więc generalnie jest ok smile

Co do głosów męskich, to coś w tym jest, że zwraca się na to uwagę. Ja zanim jeszcze zaczęłam spotykać się z moim facetem i poznaliśmy się w Internecie to zastanawiałam się właśnie nawet nie jak wygląda, ale jaki ma głos. Jak pisałam, najważniejsze było ogólne poznanie, ale bardzo mnie to interesowało smile Znam facetów, którzy mają piskliwy głos, no wiadomo, nikt głosu sobie nie wybiera, ale tak przy pierwszym kontakcie taki głos u faceta może mnie, hmm, nieco irytować. Zdecydowanie jednak nie przyciąga (tak przy pierwszym poznaniu). A gdy ma super głos, to czasem można nie widzieć twarzy, a dużo o tej osobie myśleć. Także facet tym chyba "punktuje" też tongue

Mam właśnie znajomego na uczelni, który jest spoko, ale jeżeli chodzi o głos, to dla mnie masakra, piskliwy, trochę dziewczęcy, no nie wiem jak go nazwać, dla mnie kompletnie odpychający. Nie mówię, że to dyskwalifikuje faceta, ale może przyciągnąć bez wątpienia, tak samo jak wiadomo- pewność siebie. No, ale może ten znajomy jest irytujący nie tylko przez głos, ale przez zachowanie, wszędzie go pełno, a mnie czasem męczą takie osoby tongue

134

Jaga Baba07 napisał/a:

Gdybyśmy wolały kobiety, to chyba bym Ci prywatną wiadomość wysłała wink.
No wypisz, wymaluj mój opis, no może z jednym wyjątkiem- te nogi, aż tak długich nie mam, bo czego tu się spodziewać po 160 cm.

Wiesz co, chyba faktycznie szkoda Twojego pisania tongue, bo choć zdarza mi się obejrzeć za kobietą, to jednak pociągają mnie wyłącznie mężczyźni wink, niemniej kto wie, być może na ulicy nie umiałabym oderwać od Ciebie wzroku wink. Miałam kiedyś uczennicę, dziewczyna dokładnie taka jak w moim opisie, do tego inteligentna, miła, o regularnych, pięknych rysach twarzy, pamiętam, że ogromną przyjemność sprawiało mi samo patrzenie na nią.
O widzisz! Zapomniałam dodać, że mój ideał ma jakieś 168 - 170 cm wzrostu, czyli odrobinę mniej niż ja wink. Biorąc jednak pod uwagę, że podobno ideałów nie ma... big_smile

Zwróćcie uwagę, że nawet w reklamach wykorzystuje się niskie, męskie głosy, bo - jak dowodzą badania - działają na słuchacza uspokajająco, a ponadto wydają się wiarygodne, z kolei piskliwe nieziemsko irytują.

135

Olinka napisał/a:

O widzisz! Zapomniałam dodać, że mój ideał ma jakieś 168 - 170 cm wzrostu, czyli odrobinę mniej niż ja wink. Biorąc jednak pod uwagę, że podobno ideałów nie ma... big_smile

Wierz mi, są. Nawet znam jeden w postaci mojej byłej przyjaciółki. I pasuje do Twojego opisu znakomicie. Do tego miła, kulturalna, zawsze uśmiechnięta.

truskaweczka19 napisał/a:

Znam facetów, którzy mają piskliwy głos, no wiadomo, nikt głosu sobie nie wybiera, ale tak przy pierwszym kontakcie taki głos u faceta może mnie, hmm, nieco irytować. Zdecydowanie jednak nie przyciąga (tak przy pierwszym poznaniu). A gdy ma super głos, to czasem można nie widzieć twarzy, a dużo o tej osobie myśleć. Także facet tym chyba "punktuje" też .

Oj też znam takich...
A mój kolega ma tak okropny głos. Najlepsze, że jest wysoki, barczysty, przystojny, ale gdy pierwszy raz otworzył usta, czar prysł.
Jednak mógł nic nie mówić, pozostałoby wyobrażenie.

Podoba mi się głos Piotra Fronczewskiego i Alana Rickmana. To są głębokie, niskie głosy, które przyprawiają mnie o dreszcze.

136

Olinka napisał/a:

No to jest również mój ideał... Chociaż nawet nie musi mieć super figury, dużego biustu, zgrabnych i długich nóg. Ale jeśli ma ciemne wlosy i brązowe oczy (najlepiej duże) to już ma pozamiatane u mnie tongue.

137

Jaga Baba07 napisał/a:

Wierz mi, są. Nawet znam jeden w postaci mojej byłej przyjaciółki. I pasuje do Twojego opisu znakomicie. Do tego miła, kulturalna, zawsze uśmiechnięta.

Przyznaję się, to była malutka prowokacja, bo wspomniana przeze mnie uczennica również była idealna smile. Co prawda nie wiem jak wygląda dzisiaj, bo ostatni raz widziałam ją kilkanaście lat temu, kiedy to na pożegnanie (odchodziłam z tamtej szkoły) z rozbrajającym uśmiechem wręczała mi bukiet róż i miśka, ale w tamtym czasie naprawdę uważałam ją za wzorzec urody i sposobu bycia. Temu samemu wzorcowi wierna jestem zresztą do dzisiaj.

Good Man napisał/a:

No to jest również mój ideał...

No popatrz, może w poprzednim wcieleniu byłam... mężczyzną? big_smile

138

Olinka napisał/a:
Good Man napisał/a:

No to jest również mój ideał...

No popatrz, może w poprzednim wcieleniu byłam... mężczyzną? big_smile

Byłaś i to na 100%, a z zawodu to pewnie strażakiem big_smile.
Każdy strażak lubi ciemne oczy, bo jest w nich ogień i namiętność tongue.

139

Ideał mężczyzny pod względem wyglądu: Till Lindemann.

Ideał kobiety (takiej, którą zaprosiłabym do łóżka) - niska, drobniutka blondynka o ciemnych oczach i dziecięcych rysach twarzy. Taka malutka i słodka wink

Ideał kobiety (jak ja bym chciała wyglądać) - bardzo podobają mi się takie silne, władcze, nieco kapryśne, eleganckie babki (Jane Fonda w "Sposobie na teściową) i taka krótka fryzura, jaką ona miała w tym filmie big_smile No ale cóż, elegancka raczej nigdy nie będę, a do takiej fryzury trzeba mieć odpowiednią twarz i figurę.

140

Jeżeli chodzi o filmy to wiadomo, że nie jest to miarodajne, bo mają sztab makijażystów itp, więc to co widzimy trzeba dzielić przez kilka. Z aktorek jednak, tych młodego pokolenia podoba mi się np Kate Hudson, Charlize Theron i wiele innych, ale to na pewno też zasługa ich ról filmowych, gdzie są kobietami jakby to rzec "pełnymi wdzięku", uśmiechniętymi, miło się patrzy smile
Lubię też jednak nieoryginalną urodę, nie taką klasyczną np aktorki grającej w "Amelii" i wiele innych smile

141 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-11-19 19:05:20)

Charlize Theron i mnie się podoba. I moja ulubiona aktorka, także pod względem urody - Marion Cotillard wink

A Charlize Theron w filmie o Królewnie Śnieżce była ładniejsza od Śnieżki i film był bez sensu przez to tongue

142

Co do Marion to zauważyłem że wiele osób ale głównie kobiet ( niezależnie czy hetero, homo czy bi etc etc ) uważa Marion za taki 'cud świata' pod względem urody. tongue A i o nieśmiertelnej Natalie Portman też wspominają. Ciekawe to. ^^

143 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-11-19 19:13:38)

Czarna21 napisał/a:

Charlize Theron i mnie się podoba. I moja ulubiona aktorka, także pod względem urody - Marion Cotillard wink

A Charlize Theron w filmie o Królewnie Śnieżce była ładniejsza od Śnieżki i film był bez sensu przez to tongue

Tak? Ta Marion faktycznie jest zjawiskowa. Znam ją np z francuskiego filmu o miłości - "Miłość na żądanie" ( i wbrew pozorom nie jest to głupiutka komedia romantyczna).

Zgadzam się! Źle dobrali autorki, a do tego Stewart to aktorka jednej miny. Brzydka nie jest moim zdaniem, ale ta mina irytuje.

A facetom się nie podoba? smile

144

Ja nie wiem czy "cud świata" ale no ta kobieta naprawdę ma coś takiego w sobie... wink
A, no Natalie też big_smile Chociaż wolę Marion wink

145

Jak to mi powiedziała jedna znajoma o Natalie - 'z łóżka bym jej nie wygoniła'. big_smile

truskaweczka, kto? Ta Stewart? Nie kojarzę żadnego filmu z nią ale po paru fotkach w necie ... nie porwała mnie. smile

Za to moim ideałem jeśli chodzi o urodę jest Katie Melua, właściwie idealna. Cóż, pomarzyć można. tongue

146

Najlepiej Natalie i Milę Kunis razem big_smile

A jak mówimy o piosenkarkach to Tarja Turunen. Uwielbiam ją też. Nie tylko ze względu na głos tongue

147

Czarna21 napisał/a:

Black Swan. Tamta scena była pamiętna. I w ogóle taka ... mrau. tongue A sami Mila też jest ładna, widać w niej trochę słowiańszczyzny.

148 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-11-19 19:26:41)

No właśnie. Stewart nie porywa przez tę wieczną minę, ale brzydka nie jest, tego nie mogę o niej powiedzieć. Jej kariera rozpędziła się przy filmie "Zmierzch", tam była Bellą, główną bohaterką.
Mój chłopak kiedyś stwierdził, że fajna jest Julia Kamińska, ale bardzo znana to nie jest może, grała w "Brzyduli". Ona dużo schudła, ale nie mówię, gruba nie była, tylko może nosiła rozmiar 38/40, więc chcąc nie chcąc wyróżniała się wśród baaardzo szczupłych/chudych dziewczyn w tv, tak to już jest.

Katie Melua, też ok, fajne włosy i ogólnie twarz smile

Lubię też wspomnianą Scarlett Johanson, zwłaszcza za figurę, nie jest zbyt chuda, w moim odczuciu w sam raz i z figur taka mi się podoba praktycznie najbardziej smile

149

Ciemnooki napisał/a:
Czarna21 napisał/a:

Black Swan. Tamta scena była pamiętna. I w ogóle taka ... mrau. tongue A sami Mila też jest ładna, widać w niej trochę słowiańszczyzny.

No ile razy ją przewijałam big_smile
Mila jeszcze raz miała scenę z kobietą (ale już nie taką fajną aż sad big_smile) z Zoe Saldaną. Ona też jest... mrau tongue

150 Ostatnio edytowany przez Ciemnooki (2012-11-19 19:43:56)

Katie mi się podoba bo ma ładne, delikatne rysy twarzy, jest jednocześnie dziewczęco-kobieca, ma śliczne długie, kręcone, włosy które uwielbiam i piękne oczy. I ma bardzo bardzo fajny styl ubierania się, czy na co dzień czy na scenie. A i czasem jej lekko emowaty makijaż robi wrażenie. smile

No i jest niska, niziutka wręcz. I ten głos ...

151

Kręcone włosy też mi się podobają wink

152

Katie Melua uwielbiam ja:)no i ma takie same wlosy jak ja:)bardzo delikatna kobieta...

153

Nosz co za pech, w moim jako takim otoczeniu tylko jedna dziewczyna ma kręcone lekko włosy ale za to blond. I też są śliczne, szkoda że was nie widzę. big_smile

154

no ja mam takie jak Katie identyczne, ale zeby byly takie ladne loczki trzeba bardzo o nie dbac, aleee pech no ciemnooki, rozejrzyj sie w kolo takich kobiet z kreconymi wlosami jest mnostwo:)

155

Kręcone są fajniejsze ciemne tongue

156 Ostatnio edytowany przez Ciemnooki (2012-11-19 19:59:02)

Na złość mi to robisz. tongue No domyślam się że trzeba dbać, nie jestem też typem który uzależnia bycie z kimś w jakiejkolwiek relacji czy koleżeńskiej czy bliższej od tego jakie kto ma włosy ale czasem po prostu jest mile popatrzeć na takie zjawiskowe włosy. Zwłaszcza że mnie to strasznie jara. big_smile

Czarna21 - no shit Sherlock. big_smile

157

ja mam czarne, ale utrzymac je takie ladne jest choler...ciezko, blond tez sa ladne  w ogole jasne wloski sa ladne:)

158

Też mam czarne, ale niestety nie kręcone sad big_smile

159

A czy jest coś w twarzy faceta na co kobiety ogólnie lub wy zwracacie szczególną uwagę?

160

A o kobietach może znowu być? big_smile

161

moze hiih;)

162

O kobietach to ja się powinienem wypowiadać. tongue

163

Ciemnooki napisał/a:

O kobietach to ja się powinienem wypowiadać. tongue

No ja też tongue

164 Ostatnio edytowany przez BabaOsiadła (2012-11-19 20:17:03)

Ciemnooki napisał/a:

A czy jest coś w twarzy faceta na co kobiety ogólnie lub wy zwracacie szczególną uwagę?

Blizna na twarzy i zgwałcę cool

Czarna21 napisał/a:

A o kobietach może znowu być? big_smile

Też chętnie pogadam cool

165

A coś bardziej typowego? wink

166

Nie marudź, bierz jakieś ostrze i do roboty tongue

167

Nie uważam się za jakiegoś bardzo porywającego urodą i nie jestem zarazem na tyle zdesperowany by się zdecydować na taki krok więc jednak podziękuję. tongue

168

Może nie musi być to jakaś duża blizna big_smile

169

a mi się christian bale podoba, przystojny gość

170

To jak jedziemy aktorami i aktorkami to mi jeszcze Jodie Foster. W "Odważnej" już szczególnie.

171

BabaOsiadła napisał/a:

Ideał kobiety (takiej, którą zaprosiłabym do łóżka) - niska, drobniutka blondynka o ciemnych oczach i dziecięcych rysach twarzy. Taka malutka i słodka wink

Babo, powiedz jeszcze, że w różowym sweterku? big_smile
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać, bo mi taki słodki typ niemal automatycznie kojarzy się właśnie z różowymi ciuszkami, perełkami, falbankami, kwiatuszkami, i tak dalej, i tak dalej wink.

Jeśli już mowa o muzycznych i filmowych (wizerunkowych) idolach, to jak dla mnie ,,to coś" ma Bono z U2, niby nie jest zabójczo przystojny (choć też niczego mu nie brakuje), a jednak jego charyzma, system wartości, sposób bycia - to mnie niesamowicie pociąga. Z drugiej strony podoba mi się również bardziej chłopięcy typ Herry'ego Cavill.

Netkobietki, to ja z innej beczki - podobają Wam się mężczyźni w garniturach?

172

Jeżeli aktorki to hm ... na pewno mam pewien sentyment do Kate Beckinsale, wspomniana Mila jest atrakcyjna. No ale jednak jak mam wybrać numer jeden to zdecydowanie Katie choć nie aktorka to też artystka. tongue

173

Och, Kate Beckinsale to typ mojego męża. No i oczywiście ja big_smile.

174

Mnie się jeszcze podobały obie odtwórczynie Lisbeth Salander wink

175

przyjmijmy ze garnitur nosza tylko z racji zawodu jaki wykonuja(nie na codzien) to tak bardzo cos w tym jest fajnego;)a mi z naszych aktorow podoba sie Paweł Malaszynski kurcze fajny jest;)

176

Olinka napisał/a:

Babo, powiedz jeszcze, że w różowym sweterku? big_smile
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać, bo mi taki słodki typ niemal automatycznie kojarzy się właśnie z różowymi ciuszkami, perełkami, falbankami, kwiatuszkami, i tak dalej, i tak dalej wink.

Jeśli już mowa o muzycznych i filmowych (wizerunkowych) idolach, to jak dla mnie ,,to coś" ma Bono z U2, niby nie jest zabójczo przystojny (choć też niczego mu nie brakuje), a jednak jego charyzma, system wartości, sposób bycia - to mnie niesamowicie pociąga. Z drugiej strony podoba mi się również bardziej chłopięcy typ Herry'ego Cavill.

Netkobietki, to ja z innej beczki - podobają Wam się mężczyźni w garniturach?

Nie, różowości mają prawo egzystować tylko na mojej córce big_smile Kobitka najchętniej w czymś kontrastującym z tym blondem i słodkością, np. ubrana na czarno, może w stylu gotyckim, jakieś koronki... Koniecznie blada smile Mniam smile

Mężczyzna w garniturze - owszem owszem, ale nie zapięty pod szyję i z krawatem, tylko taki nieco rozchełstany, porozpinany, ze stojącym, białym kołnierzykiem i bujnym, czarnym owłosieniem wyglądającym z koszuli.

177

BabaOsiadła napisał/a:

ubrana na czarno, może w stylu gotyckim, jakieś koronki... Koniecznie blada smile Mniam smile

O tak, blada dziewczyna, gotycki styl... uwielbiam wink I niekoniecznie blondynka wink

178

Mnie mężczyźni w garniturach bardzo kręcą, zwłaszcza jeśli preferują styl tak zwanej niewymuszonej elegancji, czyli z lekką nutą luzu. Mrauuu... big_smile Tak naprawdę ciężko znaleźć tę granicę, za którą znajduje się już styl ,,wymuskanego gogusia", ale mam nadzieję, że rozumiecie o czym piszę.

179

Olinka napisał/a:

Wybrał Ciebie idąc tropem swojego aktorskiego ideału? wink

180

Ciemnooki napisał/a:
Olinka napisał/a:

No to by było interesujące wink

181 Ostatnio edytowany przez Ciemnooki (2012-11-19 20:51:32)

BabaOsiadła napisał/a:

Nie, różowości mają prawo egzystować tylko na mojej córce big_smile Kobitka najchętniej w czymś kontrastującym z tym blondem i słodkością, np. ubrana na czarno, może w stylu gotyckim, jakieś koronki... Koniecznie blada smile Mniam smile

Znaczy takie np: dziewczyny ( dziewczynki? ) jak te na azjatyckich loliconach na przykład?

182

Ciemnooki napisał/a:
Olinka napisał/a:

Hehehe... No nie, najpierw byłam ja, potem pojawił się aktorski ideał wink, ale coś w tym jest, bo to mniej więcej mój urodowy typ, przynajmniej z czasów kiedy się poznawaliśmy.

183

Olinka napisał/a:

No nie, najpierw byłam ja, potem pojawił się aktorski ideał wink, ale coś w tym jest, bo to mniej więcej mój urodowy typ, przynajmniej z czasów kiedy się poznawaliśmy.

Ale i tak troszkę szkoda, że nie Marion. Albo Natalie tongue

184

Szukam właśnie jakiegoś zdjęcia, ale wyskakują mi same, ekhem, niecenzuralne.

185

Ale czyjego zdjęcia? big_smile

186

BabaOsiadła napisał/a:

http://lolitafashion.soup.io/ smile

187

Babki w moim guście smile

188

No, to daj jakiegoś linka tongue

189

Ciemnooki napisał/a:
BabaOsiadła napisał/a:

http://lolitafashion.soup.io/ smile

Nie do końca smile Chodzi mi raczej o takie słodziaki-łobuziaki. Coś jak Brittany Murphy:

http://i46.tinypic.com/66c5s0.jpg

190

Mmm, no bardzo fajne zdjęcie wink

191 Ostatnio edytowany przez anik_k (2012-11-19 22:12:08)

Ciemnooki napisał/a:

tak! zarost a raczej cień na twarzy po ogoleniu, ewentualnie taki max 3dniowy smile

co do pieknych pań z ekranu, to mojemu połówkowi podoba się bardzo Salma Hayek a ja jestem jej przeciwnością big_smile

co do panów w garniturach...hm u mnie z tym róznie
http://1.bp.blogspot.com/-pCYEkK_L7Og/TqCfzKraYkI/AAAAAAAAGxM/pTDrGCPXKaU/s1600/jason_statham05.jpg

podoba mi się tylko jego twarz, ale w garniturze wygląda bardzo sexi tongue
na codzień jednak wolę patrzeć na facetów ubranych w strój codzienny smile

nienawidzę widoku faceta w różowej koszuli!!! ble tongue

192 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2012-11-19 22:18:16)

Ciemnooki napisał/a:

Nie uważam się za jakiegoś bardzo porywającego urodą i nie jestem zarazem na tyle zdesperowany by się zdecydować na taki krok więc jednak podziękuję. tongue

No wiesz co.. kobitki tyle robią dla urody, a Ty marudzisz hehe big_smile

Ja jestem blada hehe, ale na gotycko się nie ubieram tongue

Co do garniturów- mogą być, ale nie żebym jakoś szalała. Zdecydowanie wolę w koszuli, gdy mój facet założy to się rozpływam tongue

193

Hehe, ja nie wiem czy mnie jeszcze można pomóc w tej kwestii. big_smile

A co do ostatnich postów, w garniaku chodzę rzadko, kiedyś musiałem chodzić ze względu na praktyki zawodowe w szkole średniej i ... myślę że najgorzej to nie wyglądało. tongue Ale z całego zestawu jednak najbardziej lubię koszule, czy te eleganckie, czy te zwykłe czy też 'demobilowe'.

194

truskaweczka19 napisał/a:

Ja jestem blada hehe, ale na gotycko się nie ubieram tongue

Szkoda, na gotycko jest fajnie tongue

195

Gotyckie klimaty są boskie, szkoda tylko że w zasadzie żadna dziewczyna się tak nie ubiera. hmm A jak już taką widzę to dosłownie raz na kwartał albo i rzadziej.

Posty [ 131 do 195 z 206 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » seksapil/aparycja - pogawędki o walorach męskich i kobiecych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024