Przedwczesny wytrysk - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Przedwczesny wytrysk

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 99 z 99 ]

66

Odp: Przedwczesny wytrysk
anka22n napisał/a:

Dzięki za poradę. Ale ja słyszalam, że są jakieś sposoby na uciskanie penisa tak, że można zatrzymać wytrysk spermy. Może któraś z was wie o tym coś więcej, bo to ciekawe, że można dowolnie regulować długość stosunku.

witam ja nie polecam uciskania członka jest to bolące wole stosowac spreye ostanio stosuje last longer i powiem wam że jest skuteczny

Zobacz podobne tematy :

67

Sposobów jest wiele - poczytajcie przykladowo stronke:
wstrzymywanie-wytrysku.iwiki.pl

1)Mozna roznymi sposobami naturalnymi (polecam b. skuteczne jest dekocentrowanie sie - wlaczcie np. MTV i podczas seksu koncentruj sie na muzyce - rob to w takt muzyki ) - dla mnie bomba

2)Jesli idzies w pewnym sensie na latwizne - wypbrobuj orgazm control czy prezerwatywy typu "delay"

3)Pomysl, ze to jak dlugo mozesz zalezy od tego co masz w glowie - popracuj nad pewnoscia siebie i nad tym aby sie tym "przedwczesnym wytryskiem" nie martwic...

... i tyle to wystarczy - zareczam!

pozdrawiam wszystkich w "potrzebie"

pozdro

68

Jeśli ma przedwczesny wytrysk, to z pewnością coś jest nie tak - może żyje w stresie? Może być za bardzo podniecony, zbyt nerwowy żeby się opanować.

Jeśli przedwczesny wytrysk ma podłoże nerwowe (jeśli nie powinien pójść do lekarza), możesz pomóc mu pozbyć się tej przypadłości. Zastosuj wypróbowaną i sprawdzoną technikę "stop-start", która polega na tym, że wchodzi w ciebie na jedno pchnięcie, wychodzi, czeka aż minie podniecenie i wraca. Zostaje w tobie na kilka pchnięć, wychodzi, kiedy poczuje zbliżający się orgazm i powtarza, aż do skutku. Musisz być cierpliwa, ale jeśli pobudza cię jednocześnie palcami, nie powinno być aż tak źle, w istocie: może ci się to spodobać. Możesz też wypróbować technikę pielęgniarek: obejmij kciukiem i palcem wskazującym penis tuż pod żołędziem i ściśnij przed wytryskiem.

Mam nadzieję, ze pomogłam wink

69

U mnie ten sam problem i nie mam juz zielonego pojęcia co zrobić ze swoim partnerem.. sad

70

Witam! Wraz z chlopakiem mamy wlasnie taki problem. Oboje mamy 18 lat zaczelismy wspolzyc ok 1,5 roku temu. Na poczatku odkrywalismy siebie wzajemnie i wszystko bylo pieknie. Bylo dla mnie zrozumiale ze chlopak rozpoczynajacy wspolzycie zbyt szybko dochodzi. Jednak teraz zaczelo byc to problemem. Zawsze go wspieram i pocieszam, motywuje ale juz mam troche dosyc bo na prawde tesknie za orgazmem. Jakis czas temu zaczl cwiczyc... Bylo wspaniale. Az nie wierzylam ze on jest do takich rzeczy zdolny. Niestety trwalo to krotko i znow dochodzi za szybko,mimo ze nadal cwiczy, a ja zaczelam sie irytowac..  Staram sie mu jakos pomoc ale nawet nie wiem jak podczas stosunku mogla bym. podczas gry wstepnej to ja dominuje i go rozpalam,  ale gdy zaczynamy sie kochac to on przejmuje kontrole. Moze w tym jest problem?  Kiedy poprosilam go by on rozpocza gre wstepna to po wszystkim stwierdzil ze to moja wina bo wymyslilam sobie zeby mnie rozpalil.Kochamy sie niestety nieregularnie i staramy sie wykorzystac kazda okazje, a zazwyczaj konczy sie to fiaskiem. Zaczelam czuc sie jak dmuchana lalka, jak przedmiot do zaspokojenia potrzeb. On czesto mowi ze to stres ( bo np ktos jest w domu, a my tak cichutko,Ale jak jestesmy zupelnie sami i zawszeprzed go relaksuje i zawsze przed bawimy sie aby nastepny jego raz byl dluzszy to i tak nie dziala. Ostatnio nawet gdy sie bawilismy opadl mu. choc to sie wczesniej przy uzyciu reki to sie nie zdazalo. Bywa tak ze po zabawie przez dlugi czas nie chce znow wstac a ja nie mam juz sily sie do niego lasic tyle czasu i samej mi przechodzi ochota  Kocham mojego faceta nad zycie ale przeciez tak nie mlze byc zawsze... Faceci maja kompleksy co do wielkosci, a co z tego jak nie potrafia wykorzystac tego co ma ;//// Jestem niezaspokojona i mam dosc. potrzebuje pomocy;(!

71

Faktycznie.Potrzebujesz pomocy.Wykładu "niespełnione marzenia egocentryczki"wynikłe z braku znajomości emocjonalnych zaburzeń młodego chłopaka.

72

Dziewczyny a co sądzicie na temat niektórych środków na przedwczesny wytrysk? Wyczytałam na którymś forum, że pomóc mogą ponoć tabletki Orgasm Control? Zastanawiam się czy nie kupić ich swojemu mężczyźnie ponieważ niestety ale moim zdaniem kończy zbyt szybko. Te 5 minut stosunku totalnie mnie nie zaspokaja tak więc chciałabym jednak coś z tym zrobić ...
Pozdrawiam.

73

Myślę, że jak macie pieniądze to warto się przekonać na własnej skórze.

74

To prawda to głównie psychika. Ja też miałem z tym problem i wypracowałem taką technikę, że najpierw doprowadzałem kobietę do czerwoności w inny sposób żeby zakończyć klasycznie. I wtedy okazało się właśnie, że to wszystko wina psychiki. Jak poczułem się pewnie, przestałem się tym przejmować, to nagle wszystko się poprawiło. Choć to i też zależy od dnia. Bo jak facet jest maksymalnie podniecony to i tak nie wytrzyma zbyt długo. Ale za to potem może jeszcze kilka razy więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

75

A jak ogólnie przekonać męża to tabletek? Sama mam problem z mężem, który cierpi na przedwczesny wytrysk ale totalnie nie da się z nim o tym porozmawiać...
1 minuta albo nawet kilka sekund i koniec. I gdzie tutaj przyjemność?

Wracając do preparatów to jest coś skuteteczniejszego od prezerwatyw?

76 Ostatnio edytowany przez Olinka (2015-05-29 00:22:59)

nowenka napisał/a:

A jak ogólnie przekonać męża to tabletek? Sama mam problem z mężem, który cierpi na przedwczesny wytrysk ale totalnie nie da się z nim o tym porozmawiać...
1 minuta albo nawet kilka sekund i koniec. I gdzie tutaj przyjemność?

Wracając do preparatów to jest coś skuteteczniejszego od prezerwatyw?

Po prostu na spokojnie sobie usiądźcie oraz porozmawiajcie .Ty najlepiej znasz swojego meża i Ty wiesz jak go podejść. My tutaj nie wiem czy dużo Ci poradzimy.. Musisz sama pomyśleć co dokładnie robić.
Możesz zamówić niekoniecznie te tabletki [spam] ale na przykład żel. I mu go wsmarować w trakcie gry wstepnej. Może coś takiego na przykład by go przekonało? Co o tym sądzisz ?

77 Ostatnio edytowany przez ezail (2015-04-21 11:51:24)

Po 1: Liczne ćwiczenia. Chodzi owszem o napinanie mięśni kegla ale nie tylko. Polecam książki: "Tantra - sztuka świadomego kochania" i "Refleksologia dla rozkoszy". Nie chce mi się przepisywać książki ale na życzenie mogę zrobić fotkę i wysłać na maila. Oczywiście efekty nie są po tygodniu tylko po 1-3 miesiącach.

Po 2: Doraźnie 50mg (najkorzystniej wychodzi kupować 100mg i dzielić tabletki) sildenafilu. Myślę że lekarz rodzinny spokojnie przepisze o ile dana osoba nie ma bardzo poważnych chorób układu krążenia. Należy jednak tabletek nie stosować jeżeli staracie się o dziecko (lek troszkę osłabia ruchliwość plemników). Działanie zaczyna się po 0,5 godziny a szczyt jest po 2h o czym należy pamiętać. Na początku może wystąpić ból głowy o nieznacznym nasileniu.

P.S. Owszem to lek na potencję ale pozwala znacznie zmniejszyć czas między kolejnymi stosunkami co powoduje że każdy kolejny stosunek staje się dłuższy.

Po 3: To co prawda 0,1% ale czasami przyczyna jest w budowie anatomicznej i nie obejdzie się bez zabiegu lub silniejszych preparatów (dapoksetyna). Odradzam jednak to drugie i wszelkie środki przeciwdepresyjne bo owszem - działają ale libido na pewno już takie nie będzie.

Są oczywiście gadżety z sex shopu, prezerwatywy opóźniające (tylko często zdarza się, penis przy nich opada) i inne. Należy jednak dobierać te akcesoria ostrożnie. smile

78

M?rtainn napisał/a:

To prawda to głównie psychika. Ja też miałem z tym problem i wypracowałem taką technikę, że najpierw doprowadzałem kobietę do czerwoności w inny sposób żeby zakończyć klasycznie.

Dokładnie tak! Uważam identycznie. I inni tez uważają identycznie (np. Ian Kerner "Jej orgazm najpierw").

Proponuję pieszczoty, oral aż do twojego orgazmu, a potem facet kończy tak szybko i mocno jak chce. Oboje rano obudzicie się z uśmiechami na twarzach.

79 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-04-22 06:03:59)

U nas np takie prezerwatywy się nie sprawdzały, spowodowały podrażnienie u mojego faceta jak dobrze pamiętam. Metoda wyjęcia i chwili przerwy też nie zawsze działa czy ściśnięcia penisa za jego podstawę czy jakoś tak. No, ale z czasem już było ok, no chyba, że jest dłuższa przerwa w seksie to różnie, no ale to normalne. A jak częściej seks, to rzadziej się to zdarza.

80

Dobrą metodą jest przerywanie stosunku co jakiś czas i np. skupienie się na innych częściach ciała partnera. Pieszczenie jego ciała także pobudza, ale nie doprowadza do przedwczesnego wytrysku. Zapraszam na mojego bloga - pojawiły się tam artykuły na temat przedwczesnego wytrysku (charakterystyka, leki, metody treningowe).

81

Jeszcze nie próbowaliśmy żadnych środków. A czy te tabletki Andretka są bezpieczne? Jaki mają skład? Wiesz,na razie nie chciałabym faszerować go lekami:)

Z prezerwatywą jest taki problem,że próbowaliśmy kilka razy i niestety ale po niej penis mu opada.... Tak jakby totalnie uciekało z niego powietrze.

82 Ostatnio edytowany przez Olinka (2015-05-29 00:21:13)

A to częsty problem. Niektórzy po prostu razem z prezerwatywą nie mogą. Tabletki [spam] są bezpieczne.Wystarczy sobie poczytać skład i są tam same ziołowe składniki, które na pewno nie powinny zaszkodzić ( sama dla ciekawości możesz sobie w sieci poszukać to na pewno znajdziesz).
Na razie wypróbowałabym czegoś takiego zanim zdecydowalibyście się na wizytę u seksuologa.

83

Najlepsza metoda - całkowite odwrócenie wzroku od kobiety i mocne skupienie uwagi na czymkolwiek innym byle nie na tym co się z nią robi aż się odpowiednio ostudzisz.

84

Mężczyzna powinien wyrobić w sobie odpowiednie mięśnie kegla przez co mógłby zatrzymać wytrysk. Dodatkowo kobieta może ucisnąć penisa i powstrzymać finał. Najlepiej uprawiać sex jak najczęściej do czasu poprawy.

85

Sama mu mało pomożesz, on musi się nauczyć prawidłowo oddychać, kontrolować swoje podniecenie itd... polecam książkę Moc Byka, mój facet po przeczytaniu stał sie super tongue

86

Cześć dziewczyny mam problem. Mam 29 lat a mój chłopak 43 lat i po 5 minutach dochodzi pomóżcie .

87

uciskanie chyba niewiele pomozę.. obawiam się, że wizyta u lekarza moze być jedynym rozwiązaniem.. z takimi rzeczami raczej ciężko poradzić sobie samemu.. ;(

88

zmieniałem pozycje,zakładałem pierścienie aby wstrzymać erekcje a nawet czytałem książki psychologiczne bo dowiedziałem się że może być podłoże psychiczne i wszystko na nic.nie miałem na co czekać tym bardziej że partnerkę mam taką laskę że może sex z nią opatrzy mi się za 20 lat. sięgnąłem po tabletki stud pills i jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki bawię się z moją panią ok.20 minut.

89

Po pierwsze - lepszy problem z wytryskiem, niż z erekcją.
Po drugie - problem jest w głowie, nie w uciskach i innych... Najpierw stres przed wytryskiem, później stosunek i obawa o wytrysku i wytrysk. Jakby partnerka myślała o tym, że za chwilę będzie orgazm, wyobrażała go sobie przed po i w trakcie, że każdy dotyk i widok nagiego ciała go zwiastuje, to może 15 sekund by jej też wystarczyło.
Popracujcie więc nad psychiką (i ego) swojego mena i wyjdziecie na prostą... W ostateczności Danny DeVito klepiący po plecach i mówiący: "Dobra robota stary!" (Jakby nie wystarczyło - zawsze może dodać: "Za godzinę moja zmiana, tylko gdzie te tabletki...")

90

Jest doprawdy dużo metod, wystarczy poczytać na stronach do tego stworzonych. Często problem wystepuje, kiedy brak regularności w seksie. Oczywiście może być to również spowodowane nadmierną wrażliwością członka, czy chocby osłabionym napięciem mięśni zwieraczy. Z każdej sytuacji jest wyjście, trzeba tylko poczytać, czy zgłosić sie do lekarza.

91

Wiadomo, że problemy z potencją to poważna sprawa i przykra dolegliwości, ale jak chce się uniknąć lekarz i aptek to w sieci trzeba szukac. Można spotkać takie sklepy, które sprzedają tabletki na potencje. Można między innymi sięgnąć po Alvitrę - https //potencja net pl/alvitra-60.

92

https://i.postimg.cc/7LxpP5sL/dinozaur.jpg

93

https://postimg.cc/gxTMN2P9

94

anka22n napisał/a:

Cześć dziewczyny, znacie jakieś sposoby na opóźnienie wytrysku waszych panów? Podobno można przez ucisk zatrzymać wytrysk.

jest coś takiego jak Stud Pills na to

95 Ostatnio edytowany przez gladk (2022-10-11 17:49:00)

Hahaha, naucz się zapanować nad wytryskiem smile super rada wujku, ciekawe tylko jak, ktoś by wiedział od razu by napisał a każdy tylko powiela jedno stwierdzenie jak technikę magiczną.
Dojść ze trzy razy, za czwartym nie będzie już tak krótko - zajebista metoda, tylko seksuolog by wpadł
Ściśnij aż odejdzie krew, wtedy na bank nie wytryśnie - rada na poziomie tego forum
Kiedyś wkurzało mnie że po wytrysku był koniec to metodę wymyśliłem sobie sam - zmniejszam dopływ bodźców seksualnych tak że mózg nie odbiera ich tyle żeby spowodowało wytrysk, mój seks trwa ok godziny pełnego ognia bez wstrzymywania czy przerywania bo mam słabą kondycję i już padam z wycieńczenia.
Wszelkie farmaceutyki - tabletki i żele też są dobre i działają, używałem na początku ale trzeba czekać aż zacznie działać czyli spontan odpadał a jestem żyd to szkoda mi kasy

W sieci dostępne są także takie propozycje, które są przeznaczone dla kobiet jak https://pewnylek.pl/ladygra-100. Rozwiązanie, które ma umożliwić obu stronom uzyskanie seksualnej satysfakcji

97

Gwidona napisał/a:

Jest doprawdy dużo metod, wystarczy poczytać na stronach do tego stworzonych. Często problem wystepuje, kiedy brak regularności w seksie. Oczywiście może być to również spowodowane nadmierną wrażliwością członka, czy chocby osłabionym napięciem mięśni zwieraczy. Z każdej sytuacji jest wyjście, trzeba tylko poczytać, czy zgłosić sie do lekarza.

znalazłem fajny blog na temat środków na przedwczesny wytrysk

https://www.opinieforumranking.com/tabl … -seks.html

98

Wszelkie farmaceutyki - tabletki i żele też są dobre i działają, używałem na początku ale trzeba czekać aż zacznie działać czyli spontan odpadał a jestem żyd to szkoda mi kasy - z tych skutecznych ja stosowałem Stud 100 i tabletki Stud Pills. Te dwa są chyba najlepsze jak do tej pory

99

Z tych co wypisałeś stosuje tabletki stud pills i według mnie są najlepsze, co do tego sprayu mam mieszane odczucia. Czasami jak za dużo psiknę tej Lidokainy to jakbym nie czuł członka. Dla mnie to dziwne uczucie i zero przyjemności.

Posty [ 66 do 99 z 99 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Przedwczesny wytrysk

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024