McMiodek napisał/a:Laski, koniecznie wypróbujcie Carmex 
RE-WE-LA-CJA!
Używałam, jednak nie przepadam za efektem chłodzenia i czułam jakby za bardzo usztywniał mi usta, nie wiem jak to opisać. Działał u mnie dobrze w kierunku bardzo dobrze, ale tego efektu nie lubię jaki daje, więc jka pisałam używam te pomadki co pisałam wyżej i są dla mnie świetne.
Co do masełek Nivea też czasem używam, wersji z makadamią, a kiedyś malinową. No, ale od czasu do czasu, bo dla mnie aż takie świetne już nie są, więc stosuję czasem, bo podoba mi się zapach i uczucie na ustach przyjemne i dlatego. Nie działa źle, ale też nie bardzo dobrze, więc używam masełka Nivei bardziej jako dodatek, a Alterry lub Isany intensywnie nawilżającej (obecnię Alterrę) używam na co dzień.
A zwykłe pomadki Nivea jak kiedyś chyba pisałam używałam, ale to na samym początku jak nie znałam Isany, Alterry i innych. Dla mnie są niezadowalające, działają średnio/nieźle co najwyżej i za krótko. Jedynie polubiłam Niveę Hydroi bardziej. No a Alterra i ta Isana intensywnie nawilżająca mają bogatszy skład, konsystecja bardziej tłusta na ustach, ale to dobrze, bo lepiej chronią moje usta, lepiej u mnie działają.