https://marysiaosu.bandcamp.com/album/harp-beats-dreams
ide qrwa spac banana sobie wsadze skoro marcheweczki nie ma buuuuu hahah ;D
Baudelaire Hard Rock
Musique odbijam na chwile obecna z powodu iz rozstalam sie na zawsze z yt
Ale kidys do tego wroce
Mam inne zrodla dostepu ale to nie jest realne by tu sie podzielic czy gdzies kolwiek indziej a Muzyka jak zwykle piekna ze az dech w piersi zatyka
<3
jets taki jeden jedyny Mustapha naprawde z niego bije spokoj i mysle ze to dobry jedyny kompan na przezycie tu !!!! Serio on jest z Egiptu i serio mlody chlopak ale superb ! ![]()
wrzuce z yt on na mnie ma dobry wplyw ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=vslsS-Uu5x4
hahah xDDD
ale nie lubie juz yt i sims4 wiec nic tu nie wrzuce ;D ale wszystko wolno dziala ja lubie raz raz raz i juz xD ja nie moge czekac 60 sekund
co tu moze wrzuce ? xD
ja sie dobrze czuje luuudzie ! dobrze dobrze ! ![]()
no niestety nie wejdzie to wrzuce moje ulubione ![]()
o ! moze to ? ![]()
147 2026-03-03 23:31:03 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-03 23:31:39)
![]()
bylam na tej imprezce i wrocilam siwo ledwo zywa xD
ale bardzo milo wspominam
koncze z yt bo mnie reklamy zayebia !!!!
kurde dlugo mnie teraz nie bedzie mam same problemy musze ogarniac papiery dam znac .
152 2026-03-08 02:36:44 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-08 02:38:27)
to akurat sciagnelam z innego forum
Taki jeden makaroniarz to wrzucil
Ale mi sie bardzo to podoba ten facet w tym teledisc zayebisty ptzypomina mi kogos
<3
zaznaczam ze mi rzadko sie cos podoba ![]()
ta teraz muzyka tak srednio mi sie podoba ale te chlopaki z Polski cudo ! <3 Wlasnie cos polska firma robi na samym dachu w budynku ktory mieszkam i tak z ciekawosci zapytalam co robia a tuuu taka niespodzianka taki przystojniak blekitne smiejace sie oczka i ta twarz to cialko ni grubas ni chudy Booooze to polak
Ja od razu zapytalam polak ? a ten tak i w smiech :DD pozniej znow drugi jak wychodzilam jaki przystojniak mial dluzsze wloski ale te oczka blekitne ..... sliczne oszalec mozna xD Boze jakie ladne chlopaki z Polski
<3 Dlaczego los mnie rzucil do takich brzydali i brudasow ![]()
gdybym mieszkala w Polsce to na pewno mialabym przystojnego dobrego meza i gromadke dzieci i zyla zdrowa dlugo i szczesliwie w naszym domku z ogrodem eh ![]()
154 2026-03-08 20:28:40 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-08 20:29:20)
Ale mi wyszedl ladny syn w simsach <3
to tata sima xD 
a to mama ![]()

a tu sim Thomas mlodszy ![]()

Dobranoc ![]()
tak
Moj Niunio wrocil i przyjechal do mnie i jak mnie zobaczyl to od razu sie mu zachcialo o mnie zatroszczyc i zjadlam ale i tak bleee ....
ale naprawde juz duzo lepiej
Jutro przyjezdza drugi Niunio :] <3
To brzmi jak awaryjne wyjscie z zycia xD
U mnie spooox jak zwykle
Tylko ludzie troche poyebani xD Da sie przetrwac .........
161 2026-03-14 03:00:10 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-14 03:01:16)
oh kurczaczki to normalnie mrozi krew w zylach ! <3
162 2026-03-14 03:02:09 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-14 03:07:21)
acha ![]()
A dlaczeho muse bo ma takie zompki xDDDDD
Lubie to ! ![]()
hym xDDD
Mam dzis chrapke na disko polo
165 2026-03-23 23:32:44 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-23 23:36:42)
maju maj xD Pani Gonia :DDDD
To jest fajne
Nikitka xD
168 2026-03-23 23:46:50 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-23 23:48:13)
Ooooo cos fajnego znalazlam ide ![]()
169 2026-03-24 02:24:16 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-03-24 02:26:57)
Dobra powiem tak wiosna na maxa wiec musialam jak to ja isc na rue Louis David dans Paris 16 i wachac kwiaty tam i krzewy urwalam sobie maly kwiatuszek Jasmin i siedze wacham i slucham
Mieszkam tu gdzie dawniej Brigitka Bardotka czyli na av Paul Doumer to pechowy odcinek xD Ale ujnia z grzybnia na tej Louis David tez nie chcialabym ..... mimo tych ogrodow i kwiatow ![]()
Wiosna zycie sie budzi i ja wygrywam w sadzie !
Wiedzialam
Mam nadzieje ze mi kleszcz jakis do nosa nie wejdzie od wachania tego kwiata na szczescie .
dobra to jedziemy xD
xDDDD
kurcze wisi mi to w moim sercu <3
Ja juz ostatni raz zrobilam wklad w to forum ;D Pozniej mozna sobie pisac albo moze nawet placic xDDD
Moja ulubiona
:]
184 2026-06-04 21:14:14 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-06-04 21:14:35)
Znow wracaja do mnie czarne mysli .... Mieszkam miedzy porte de st cloud a trocadero i w ubiegly weekend myslalam ze dostane zawalu .... wybudzilo mnie jakies stukanie w volet , strzaly , wybuchy ryki mimo ze mialam zamkniete volet okna zaslony firany kurde pomyslalam aha zaczelo sie ! wojna ! wygladam przez szpare a tu ? Kuuuurwa co to za zwierz ? A to afrykaniec tak stukal byl na moim parapecie i pozniej zaczal skakac po calym budynku ...... ;0
szkoda Francji , tak nie bylo kiedys. Przyjechalam do Francji a nie do afryki .
Bardzo mnie relaksuje to ... Innych nie moge wyszukac , poniewaz mam problemy z pamiecia ....
to koniec ze mna , nie mam pamieci .....
;]
Ucieklam do kolegi jednego bo jeden typ mnie nachodzi ze swoja stara w moim miejscu zamieszkania ! A ze nie tak dawno mialam urodziny i kolega to zrzucilismy sie i robimy razem imprezke , moge u niego sobie pokucharzyc i spokojnie cos zrobic dla naszych znajomych na weekend .On teraz jest w pracy , ale mi pozwolil u siebie zostac .
kurcze zrobilam golabki ;D nawet smaczne i mi wyszly
Beda tez olives vertes farcies aux amandes entieres , bouchees de fromage saveurs d italie ; tomate ,basilic, pouvron, ognon, noix de macadamia grillees et salees , couronne de crevettes sauce fines herbes i strasznie duzo butelek alsace sylvaner xD juz sa w lodowce
No i zamowilismy od picard 20 pudelek ;DDD desserts facon charlotte aux fruits rouges xD oj super ![]()
Umre ! Nie wytsymam tego gorąca .....
To jest jakis żar niebny nie do zniesienia.
;]
i Jaruś spierdolił xD
Teraz gdy jest tak goraco powinno sie sluchac i ogladac zimowe i lodowe piosenki , to pomaga sie ochlodzic
stare ale Jare c ' nie ?
193 2026-07-16 19:38:53 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-07-16 19:39:59)
kurka wodna coś słuchaweczki mi cicho grają
ło dobre , dobre łoooo no noooo ;D
Chyba ide sie na...c i bedzie odjazd
zartuje nie moge bo biore leki ;D