Dziewczyny, ja i moj chlopak zawsze tak zwyczajnie uprawialismy seks, jest nam cudownie, lecz pomyslalam, by cos zmienic. No to zrobie dla niego striptiz jutro (pierwszy raz), bede uwodzicielska i nie dam mu szybko mnie zakosztowac
Macie moze dla mnie propozycje jakis piosenek, np takich, ktore Was nakrecaja ? Chcialabym, zeby byl taki super nastroj, sexi
No i mam nadzieje, ze na to wszystko sie odwaze, ale chyba tak, nie kochalam sie z nim okolo 2 tygodni, jestem na niego glodna i mam ochote na cos takiego
Wiem, ze dobrze doradzicie, bo duzo wiecie w tych sprawach ![]()
1 2011-03-13 20:34:40 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-03-13 20:35:31)
Mnie osobiście zawsze nakręca Nine Inch Nails - "Closer"
Również kawałek "Digital Fucker A.D". zespołu Xe-None, ale to już pewnie niszowa muzyka ![]()
moim zdaniem, najlepsza piosenka na striptiz to 'yes boss'- hess is more.
polecam!
a ja uwielbiam piosenki Beyonce
typu If I Were A Boy, albo Halo ![]()
Down In Mexico - The Coasters - lap dance z Death Proof Tarantino. sama scena z filmu też niezła ![]()
albo Portishead- 'glory box'.
7 2011-03-14 14:37:51 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-03-14 17:47:55)
Dziekuje za propoxycje. Bedzie on kolo 16. Hihi, mam pecha, bo zazwyczaj konczy prace wczesnie i ma malo roboty, a dzis okazal sie taki dzien w pracy, ze duzo roboty i na dodatek praca fizyczna ;/ Ale damy rade choc na pewno zmeczony ![]()
wykorzystwam Wasze propozcyje
dzieki pozdrawiam ![]()
A i tygrysico widze, ze cos pisalas, ale napisane, ze off topic, to moze napisz mi na mail przez netkobiety, klikasz tu na e-mail i dojdzie mi
truskaweczka, daj znac, jaka muzyke wykorzystalas i jak poszlo!:)
Ja polecam Pussicat Dolls - buttons ![]()
10 2011-03-14 22:08:48 Ostatnio edytowany przez czarna_baletnica (2011-03-14 22:09:12)
Donny's Ramblings-Birds Flying High, You Know How I Feel ;D najlepsze!! tanczyłam do tego ;D było bosko
a seks przy tej piosence jest nie do opisania ![]()
11 2011-03-14 23:43:37 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-03-14 23:44:02)
Dzieki
Skorzystalam z rad, byl fajny striptiz, bylo ogolnie cudownie, bardzo sie ciesze
Jeszcze raz dzieki !!!!! ![]()
Mloda monia widze, ze offtopowalas, jak chcesz to napisz mi przez netkobiety na mail ![]()
Aaa i wykorzystalam w koncu to co podalas vanilla - te piosenke Twoja pierwsza.
ciesze sie, ze pomoglam:)
Donny's Ramblings-Birds Flying High, You Know How I Feel ;D najlepsze!! tanczyłam do tego ;D było bosko
a seks przy tej piosence jest nie do opisania
Też jestem tego zdania.
Hm, ciekawy temat
. Ja np. uwielbiam bawić się słowami a tekst piosenki "Teach Me Tiger", potrafi rozgrzać. Jeśli, dodasz szczyptę swojego rozkosznego głosu oraz wijące, spragnione męskiego dotyku ciało - dość szybko, obudzisz w mężczyźnie ekscytujące pożądanie
. "De Roxanne" Moulin Rouge, "Puppy toy", "Slow" - Tricky - zachęcają do zabawy.
Tez sie ciesze vanillo
Jestescie bardzo pomocne .
Tak w ogole balam sie, ze to wszystko nie wyjdzie, na ogol jestem niesmiala osoba, nie sadzilam, ze mi sie uda, a jednak !
Na poczatku czulam pewne skrepowanie, bo robilam to pierwszy raz, mimo ze 2 lata razem, ale potem bylo juz z gorki, poczulam jakas taka pewnosc siebie, mimo ze na ogol taka nie jestem, moj facet by zachwycony i mnie tez to bardzo nakrecilo, a potem juz bylo cuuuudownie ![]()
Byly tez kajdanki ![]()
Ja polecam Cztery pory roku Vivaldiego. Seks przy tej muzyce jest boski ![]()
jestem pełna podziwu Truskaweczko
ja tancze zawodowo i chyba bym sie na cos takiego nie odważyła ;D:D jestem zbyt nieśmiała ;P
jestem pełna podziwu Truskaweczko
ja tancze zawodowo i chyba bym sie na cos takiego nie odważyła ;D:D jestem zbyt nieśmiała ;P
Serio?
No nic, postaralam sie, dalam z siebie wszystko, dla takich osob jak ja nie jest to latwe, ale fajnie, ze to zrobilam ![]()
zreszta mojego faceta nie krecą przebieranki
wiec mam problem ;P
21 2011-03-15 21:16:23 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-03-15 21:16:54)
zreszta mojego faceta nie krecą przebieranki
wiec mam problem ;P
Ojjj tam problem, kazdego kreci co innego, nie ma co zmuszac. Mozna bawic sie inaczej ![]()
Ja nie bylam wielce nawet przebrana, taka bluzka z dekoltem, spodnica, kabaretki no i jazda ![]()
trzeba pomyśleć nad czymś ekstra ;D myślałam zeby wysmarować sie bita śmietana i owoce poukładać ale podobno potem strasznie śmierdzi. Chyba ze potem wspólna kapiel ;D
trzeba pomyśleć nad czymś ekstra ;D myślałam zeby wysmarować sie bita śmietana i owoce poukładać ale podobno potem strasznie śmierdzi. Chyba ze potem wspólna kapiel ;D
No calkiem oryginalny pomysl , podoba mi sie
Mozesz sprobowac, a wspolna kapiel na koneic to tez dobra moglaby byc sprawa.
24 2011-03-15 22:10:14 Ostatnio edytowany przez czarna_baletnica (2011-03-15 22:12:05)
jeszcze tylko wyrzucić rodzicow na działke a moj plan wypali ![]()
Ta piosenka jest moją ulubioną piosenką-ma w sobie coś co poprostu zachęca do seksu i czyni go najlpeszym seksem na świecie!
Antonio Orozco-"Se deja llevar"
Może to dziwne ale jeszcze lubię się kochać przy odgłosie mewek i szum morza.
Nasza wspólna piosenka, która poprostu pobudza nas obydwoje to Seal-Kiss from a rose. Normalnie dostajemy przy tym obydwoje szaleństwa. Ja się zbieram na striptiz, ale jakos sie nie mogę przemóc, chyba wolałabym, żeby to on zatańczył dla mnie. Wole jak facet stara się o mnie, a nie na odwrót. No ale cóż może wkońcu się otworzę
)A tak ogólnie to żadno kochamy sie do jakiejś muzyki, zazwyczaj jest to spontanicznie bez żadnych niespodzianek. Troche powiało nudą i trzeba by było coś zmienić. Tylko, że ostatnio to ja głównie mam ochotę, a on nie
(
28 2011-03-16 18:00:46 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-03-16 18:03:13)
My tez rzadko przy muzyce kochamy sie. Jesli juz to przy ostrzejszej takiej, raczej przy Sealu chyba bym nie mogla czy przy odglosie mew - tzn moglabym, ale to bylby taki delikatny seks, a ja ostatnio mialam striptiz , ostry seks, wiec nie pasowaloby mi ![]()
Z tym striptizem, to moze nie uwierzycie, ale naprawde jestem niesmiala osoba, w sprawach seksualnych takze, mimo ze nie od wczoraj jestem dziewica, ale udalo mi sie z tym striptizem
Nie bylo raczej profesjonalnie, ale wczulam sie, chcialabym by bylo jak najlepiej. A wiec nawet niesmiala osoba moze sie przemoc, mimo iz sama myslalam, ze to niewykonane, bym przemogla sie
No, ale oczywiscie jak sie nie chce, to nic na sile, ale ja chcialam
Nie jestem boginia seksu, moze to jak Was czytam to mnie zachecilo, wlasnie przez te 2 lata robilismy wszystko tak tradycyjnie, wiec postanowilam cos zmienic
Jednak jak czytam wypowiedzi niektorych dziewczyn jakie to sa smiale w lozku, to na pewno wiele mi brakuje ![]()
Dziewczyny, proszę nie wprowadzać off-topicu!!!
Ten wątek ma zawierać informacje o muzyce pobudzającej zmysły, natomiast wątek o striptizie znajdziecie tu: http://www.netkobiety.pl/t1816.html
Proszę nie róbcie zamieszania! Wszystkie posty nie na temat mogą zostać usunięte!
Moderatorka Fumiko
30 2011-03-16 18:34:39 Ostatnio edytowany przez asiek_110 (2011-03-16 18:36:20)
bardzo przepraszam Pani Moderator:))ale autorka wątku sama prócz tematu o muzykę wyraziła chęć wykonania striptizu stąd nasze nawiązanie:)
counting crows- colorblind
Wspaniałe do sexu:)
To ja bym poleciła Pussycat Dolls- Tainted love. ![]()
Zazwyczaj w trakcie seksu lecą różnego rodzaju piosenki z radia, czy też komputera, na które i tak nie zwracamy uwagi bo jesteśmy zajęci sobą
Ale bardzo lubię takie wolne, miłosne, spokojne piosenki
nie umiałabym się chyba tak kochac, przy piosenkach typowo hip hopowych czy techniawce. Może i nie miałoby wiekszego znaczenia to, co leci, ale nie czualabym tej atmosfery
a jak są swieczki, winko, spokojna muzyka, to nic tylko się rzucić na siebie:)
a my oboje lubimy hiphopowe kawałki i często słychać je podczas miłosnych uniesień
:) i dla mnie jest to w pewien sposób romantyczne ![]()
Swego czasu bardzo mi odpowiadala muzyka Sede , teraz nastrojowe jazzowe kawalki i wszystko co nastrojowe:)
chyba masz na myśli Sade ![]()
dobrze, że jest taki temat ![]()
mimo, ze na co dzień słucham mocniejszych uderzeń, polecam
Fluke-Zion (te narastające tempo) albo MJ Cole - Sincere ( Nero Remix ) - Dubstep (od 2 minuty
). wpisać na wyszukiwarce YT
a ja polecam to: Miked - Her mysterious look ![]()
A ja polecam Ordo Rosarius Equilibrio - Let me show you, all the secrets of the torture garden ![]()
Hess Is More - Yes Boss ;-))
Mylene Farmer kilkanaście pościelówek z jej wszystkich płyt:)
Ciara & Justin Timberlake 'Love Sex Magic' ![]()
moj faworyt
Morphine - You Look Like Rain
pomarańczowa1- fajny kawałek. Jazz świetnie sie nadaje na długie romantyczne, namiętne sesje we dwoje.
Mój faworyt to cała płyta francuskiej grupy Air - Moon Safari. Nieziemski nastrój.
To jest jedna z tych nut, która dobrze na Nas wpływa przed,)
My Life With The Thrill Kill Kult - Wasted Time
Macy Gray - Slowly
Aerosmith - Crazy
Eric Clapton - Layla
Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper
Van Morrison - Crazy Love
i niezaprzeczalnie, mój numer jeden:
Marvin Gaye - Lets Get It On
47 2012-07-31 22:39:50 Ostatnio edytowany przez agasta (2012-07-31 22:44:36)
Jak sex ma służyć rozładowaniu napięcia to polecam Eminem-a z Rihanna "Love the way you lie" - to działa ... ![]()
In This Moemnt - Adrenalize ![]()
49 2019-06-23 18:33:47 Ostatnio edytowany przez relf (2019-06-23 19:36:00)
A dla mnie są to kawałki gitarowe, ostrzejsza gitara, coś jak melodia + gitara w Kombi - Black & White, takie klimaty. Pamiętam na ostatniego Sylwestra w Polsacie w koncercie sylwestrowym leciało Abba - Gimme Gimme Gimme - utwór który wielu ludzi dobrze zna ale na jego koniec była taka solówka gitarowa i o ten moment właśnie mi chodzi, też dobry.
Eric Clapton - Layla to pamiętam znajomego kobita do tej piosenki nakręciła sobie filmik jak się powoli rozbiera do naga i tańczy nie wiem czy na striptizerkę startowała czy dla niego to nagrała.