Hej ho i krówek z karmelem sto! Czesć : )
To może i ja dodam swój anons, tyle tu fajnych kobiet że może jedna do pary się znajdzie Mam na imię Piotr, mam 29 lat. Szukam bratniej duszy. A oto krótki profil kandydata! (To poważna sprawa więc bez hihów śmichów
)
Kim jestem: 1,8m, rozmiar mnie M, ciemny blond, niebieskie oczy, zarobki: XXX (dane dostępne po rejestracji w usc ) Jestem raczej ogarnięty, singiel, dojrzały, rozważny choć odrobina szaleństwa też nie zaszkodzi
To chyba na tyle kluczowych cech
Kogo szukam: Szukam osoby z klasą, na poziomie, która też “chce” a nie “się rozgląda” itd. To w sumie jedyne “must have”. Życie jest tak przewrotne że nigdy nie ugadniesz kto Ci wpadnie w oko :-) Osobom z bagażem, po wielu dziwnych relacjach i zajętym z góry dziękuję.
Gdzie: Katowice, Kraków, i okolice bliższe lub dalsze
Czego szukam: Przez pewien czas chciałbym trochę porozrabiać w życiu, popodróżować, wyjść na kolację, do teatru, na wino, dokończyć listę rzeczy których jeszcze w życiu nie robiłem a zawsze chciałem:-). Szukam zetem kogoś kto też nie ma co robić i z chęcią by mi potowarzyszył. Ogólnie w życiu chciałbym założyć fajną rodzinę. Interesuje mnie tylko poważne patrzenie w przyszłość, zbudowanie czegoś fajnego na zawsze. Nie interesują mnie fwb, ons itd.
Jeśli znalazłaś coś w tym poście interesującego napisz do mnie e-mail używając opcji po lewej stronie pod moim avatarem Miłego dnia