To chyba musisz go już zamknąć, Rossanko
977 2022-01-12 19:45:58 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-12 19:49:28)
Czy już kogoś zeswatalam?
Trochę mnie tu nie ma choć założyłam temat.
Mogłabyś być bardziej pomocna
Yellow Star jest tu potrzebna ,a wiesz mnie nie wypada
chooociaż Bagiennik tam jest to może na razie nie.
przeszło ci ?
To chyba musisz go już zamknąć, Rossanko
Nic nie muszę.
tak, tylko wszystko możesz !
rossanka napisał/a:Czy już kogoś zeswatalam?
Trochę mnie tu nie ma choć założyłam temat.Mogłabyś być bardziej pomocna
Yellow Star jest tu potrzebna ,a wiesz mnie nie wypada
przeszło ci ?
Mnie nie miało co przechodzić
Nie chciało mi się pisać. Plus kocioł w pracy, jak to na początek roku, teraz mam chwilkę przerwy, ale zaraz wracam do roboty:(
Uhm.
Ale wolę kogoś wyswatać , mam dobrą rękę.
To na początek mnie
Ross, zauroczenia, rozczarowania, pokąsania, czytanie i nieczytanie ironii, wciąganie kokainy...
Bylo
To i tak nieźle.
To na początek mnie
Ok. Ty to będziesz wyswatana w miesiącach letnich, ciepłych.
Letnich?? Dopiero zima się zaczęła
Ross, zauroczenia, rozczarowania, pokąsania, czytanie i nieczytanie ironii, wciąganie kokainy...
Bylo
To i tak nieźle.
Nie kumam
To poczekasz. Szybko zleci.
Bo trzeba być na bieżąco.
Ogólnie: na randki się nie zanosi.
paslawek napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:nie byłbym skazany na banicję
.
I co będziesz tak sam siedział na tych schodach ?
Nie becz już.666 8877 Hmm ????
Zeby jeszcze bylo 7788
![]()
Swoja droga Paslawku moze juz przestanmy bawic sie w swatania, jak widac chyba to forum nie sluzy do tego, ja mysle ze wiekszosc tych ludzi i tak woli byc sama. Bo gdyby nie juz dawno by kogos mieli (no moze nie wszyscy).
Mnie na tyle wkurzyl Psycho ze nie chce mi sie juz tu wchodzic, a szkoda. Papa Lucku..
Bieszczady piekne oj tak!Elu zrobilas mi dzien
Stara miłość nie rdzewieje, ale co do Ciebie będę śmiertelnie poważny. Manipulowanie faktami z życia prywatnego w celu dyskredytacji w iście stalinowskim stylu jest dla mnie najgorszym rodzajem zbrodni w białych rękawiczkach. Jeżeli taka sytuacja miała by miejsce „w realu” musiałabyś sprzedać sportowego mercedesa żeby wpłacić pieniążki na chore dzieci albo przynajmniej traciła czas w sądach. Bo to sytuacja w której nie opłaca mi się wydawać 2zł żebyś Ty straciła 1zł, ale warto. Radzę być bardziej powściągliwym w swoim dryfie. Sprzedałaś swoją anonimowość za ochłap atencji i albo jesteś nieodpowiedzialna albo naprawdę nie masz nic do stracenia.
990 2022-01-12 20:01:57 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-12 20:30:37)
adela 07 napisał/a:Ross, zauroczenia, rozczarowania, pokąsania, czytanie i nieczytanie ironii, wciąganie kokainy...
Bylo
To i tak nieźle.Nie kumam
W wolnej chwili poczytasz to się zorientujesz tylko usiądź wygodnie
a na dzień dzisiejszy na stanie do wzięcia
dziewczęta
Adela07 zgłasza się
Panna z Dworu plus ta nieszczęsna starsza siostra
Dzierlatka
Syl
DeepAndBlue
New life (namysla się )
Kaśaka 8877
chłopaki
Lucyfer666
DW
Niktinny
Serberys
Psycholog na niby teraz siedzi w kozie siedzi tam z jakimś baranem, zamiast mnie bo ja uciekłem ciągle uciekam ,
991 2022-01-12 20:02:24 Ostatnio edytowany przez dupa_wołowa (2022-01-12 20:03:02)
Dupo, a co robisz, żeby je przezwyciężyć ??
Hmm, założyłem tindera (zdecydowanie zły pomysł) i gadam z Wami (lepszy pomysł)^^
Ologu, a co czujesz do mnie ?
No właśnie nic, ale w tych okolicznościach uważam to za duży plus .
Bo trzeba być na bieżąco.
Ogólnie: na randki się nie zanosi.
Właśnie nie czytałam, bo raz, nie chciało mi się:( a dwa, w pracy kołowrót, ale już się normuje. Uroki poczatku roku.
Na randki się nie zanosi, czyli zrezygnowałaś z portalu?
Wiesz co myślę, że tu trzeba trafu. Albo się ktoś znajdzie albo nie i nie ma znaczenia co będziesz, robić albo nie robić aby kogoś poznać.
Dopa wolowa-ale sobie nick wybrales :0
A co się dzieje w pracy Rossanko, że tak ciężko?
Dopa wolowa-ale sobie nick wybrales :0
Nikt mi nie powiedział, że potem się nie da zmienić^^
Z Sympatii? Zawiesiłam konto.
Ale nie tylko o mnie chodzi- na żadne randki się nie zanosi, z tego co widać.
998 2022-01-12 20:11:01 Ostatnio edytowany przez Syl (2022-01-12 20:12:17)
Żebym potrafił czytać emotki tak samo dobrze jak ludzkie emocje, ton głosu, mimikę twarzy, spojrzenia to pewnie znałbym się na internetowych „żartach” i nie byłbym skazany na banicję
. Ileż to ja razy próbowałem komuś wmówić ze to tylko takie kuksańce bez żadnych personalnych powódek
.
Bardzo się cieszę że Cię to nie dotknęło bo tak to powinno wyglądać, kim ja jestem żeby moje słowa brać do serca? Forma była fatalna, czasem robię a potem myślę, tego w sobie nie zmienię.
Na szczęście pojawił się nowy narybek stojący na straży moralności, zasad i cnót wszelakich. Tez tęsknie za IsaBella, trochę mam wyrzuty sumienia ze odeszła i mam nadzieje ze nie przeze mnie. Z kokaina walczę, dlatego wale ją od czasu do czasu w nos
. Dobre kobiety z tego tematu zostawiam dla dobrych mężczyzn, dupo wołowa masz duży potencjał
.
Ja osobiście odbieram dużą liczbę takich uśmiechów jako zielone światło do żartów, również takich, które mogą przekraczać pewne granice. Mimiki nie widać, więc trudno mi po czymś innym się zorientować, jak ktoś odbiera moje słowa. Urazy nie chowam, jeden uraz i tak mi wystarczy. Trzeba mieć na uwadze, że każdy reaguje na pewne wypowiedzi zgodnie ze swoimi doświadczeniami. Jeśli coś jest nie tak, wystarczy napisać wprost.
Elu, świetny post.
Wszystko wydaje się być lepsze od Tindera.
A co się dzieje w pracy Rossanko, że tak ciężko?
W pracy bałagan:D
1,000 2022-01-12 20:13:48
Psycholog Na Niby napisał/a:Żebym potrafił czytać emotki tak samo dobrze jak ludzkie emocje, ton głosu, mimikę twarzy, spojrzenia to pewnie znałbym się na internetowych „żartach” i nie byłbym skazany na banicję
. Ileż to ja razy próbowałem komuś wmówić ze to tylko takie kuksańce bez żadnych personalnych powódek
.
Bardzo się cieszę że Cię to nie dotknęło bo tak to powinno wyglądać, kim ja jestem żeby moje słowa brać do serca? Forma była fatalna, czasem robię a potem myślę, tego w sobie nie zmienię.
Na szczęście pojawił się nowy narybek stojący na straży moralności, zasad i cnót wszelakich. Tez tęsknie za IsaBella, trochę mam wyrzuty sumienia ze odeszła i mam nadzieje ze nie przeze mnie. Z kokaina walczę, dlatego wale ją od czasu do czasu w nos
. Dobre kobiety z tego tematu zostawiam dla dobrych mężczyzn, dupo wołowa masz duży potencjał
.
Ja osobiście odbieram dużą liczbę takich uśmiechów jako zielone światło do żartów, również takich, które mogą przekraczać pewne granice. Mimiki nie widać, więc trudno mi po czymś innym się zorientować, jak kto.
A cytat ze stopki to z której pozycji?
1,001 2022-01-12 20:23:55
rossanka napisał/a:Dopa wolowa-ale sobie nick wybrales :0
Nikt mi nie powiedział, że potem się nie da zmienić^^
Pewnie myślałeś, że wpadniesz tu na chwilę?
1,002 2022-01-12 20:25:46 Ostatnio edytowany przez dupa_wołowa (2022-01-12 20:25:59)
Pewnie myślałeś, że wpadniesz tu na chwilę?
Yep. Zawsze mogę usunąć konto i założyć nowe w sumie.
1,003 2022-01-12 20:26:12 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2022-01-12 20:28:15)
Syl i tak ma faktycznie towarzysza z prawdziwego zdarzenia
Choć ciekawi mnie zmiana nazwy, tak jak taki kochany popuś, który zawsze, nawet najgorsze dni, rozjaśni
Lucyfer666 napisał/a:A co się dzieje w pracy Rossanko, że tak ciężko?
Jejku
Mam nadzieję, że szybko z tego wyjdziesz
1,004 2022-01-12 20:29:29
rossanka napisał/a:Pewnie myślałeś, że wpadniesz tu na chwilę?
Yep. Zawsze mogę usunąć konto i założyć nowe w sumie.
Można i tak. A można zostawić, ale głupio do kogoś pisać per Dupo Wolowa.;)
1,005 2022-01-12 20:30:15
A ja muszę bo się uduszę
Może na dupe wołową będziemy wołać Włodek?
1,006 2022-01-12 20:30:30
Syl i tak ma faktycznie towarzysza z prawdziwego zdarzenia
Choć ciekawi mnie zmiana nazwy, tak jak taki kochany popuś, który zawsze, nawet najgorsze dni, rozjaśnirossanka napisał/a:Lucyfer666 napisał/a:A co się dzieje w pracy Rossanko, że tak ciężko?
Jejku
Mam nadzieję, że szybko z tego wyjdziesz
A to nie mój bałagan, nie byłam siła sprawczą. Ale zostalam wciągnięta.
Ale już wychodzę na prostą
1,007 2022-01-12 20:32:30
Z Sympatii? Zawiesiłam konto.
Ale nie tylko o mnie chodzi- na żadne randki się nie zanosi, z tego co widać.
Jak to nie będzie randek?
1,008 2022-01-12 20:34:36
Włodek, to rzuć tego Tindera i tu wybieraj !
Ologu, już się boję !
1,009 2022-01-12 20:41:29
adela 07 napisał/a:Z Sympatii? Zawiesiłam konto.
Ale nie tylko o mnie chodzi- na żadne randki się nie zanosi, z tego co widać.Jak to nie będzie randek?
NA RAZIE się nie zanosi.
Bo Ross pytała czy kogoś zeswatala.
1,010 2022-01-12 20:47:08
A ja muszę bo się uduszę
"siostro tlen" !
1,011 2022-01-12 20:50:05
Dobra, spieprzam z tego forum
1,012 2022-01-12 20:50:36
Psycholog Na Niby napisał/a:Żebym potrafił czytać emotki tak samo dobrze jak ludzkie emocje, ton głosu, mimikę twarzy, spojrzenia to pewnie znałbym się na internetowych „żartach” i nie byłbym skazany na banicję
.
.
Ja osobiście odbieram dużą liczbę takich uśmiechów jako zielone światło do żartów, również takich, które mogą przekraczać pewne granice. Mimiki nie widać, więc trudno mi po czymś innym się zorientować, jak ktoś odbiera moje słowa. Urazy nie chowam, jeden uraz i tak mi wystarczy. Trzeba mieć na uwadze, że każdy reaguje na pewne wypowiedzi zgodnie ze swoimi doświadczeniami. Jeśli coś jest nie tak, wystarczy napisać wprost.
Elu, świetny post.
Wszystko wydaje się być lepsze od Tindera.
Wiesz, ja doskonale wiem jak działa świat, jak pieska ciągnie się za ogonek i wykręca uszko, w końcu ugryzie, ale to dziecko będzie przytulane i pocieszanie a piesek trafia do piwnicy . Dawałem Ci do zrozumienia ze mi się to nie podoba mimo to nie przestałaś, dlaczego? Jest tyle innych sposobów na uwodzenie mężczyzny..
1,013 2022-01-12 20:52:18 Ostatnio edytowany przez rossanka (2022-01-12 20:55:21)
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:adela 07 napisał/a:Z Sympatii? Zawiesiłam konto.
Ale nie tylko o mnie chodzi- na żadne randki się nie zanosi, z tego co widać.Jak to nie będzie randek?
NA RAZIE się nie zanosi.
Właśnie widzę.
A mam pytanie, jak mieliscie 20-25 lat, może ciut więcej, ale mniej niż 30 to często chodziliście na randki? Bo ja jak teraz sobie myślę praktycznie na żadnej wtedy nie byłam. Jak już wyszłam gdzieś z facetem , to albo to był tylko kolega i przez 5 minut nie pomyślałam o nom w inny sposób, albo to były spotkania z mężczyznami wyswatanymi przez koleżanki na zasadzie on sam ty sama, umówcie się, może coś z tego wyjdzie-wiec randka to też nie była, tylko takie spotkania z rozsądku
Pytam o ten wczesny wiek, bo ludzie często narzeka ja,że po 40 ciężko kogoś poznać, że nie ma randek, że latami są sami. Dla mnie bez różnicy, do 30 też nie byłam rozchwytywana. A jak już się z kimś umawiałam raz na pięć lat, to albo z rozsądku albo czysto po koleżeńsku.
1,014 2022-01-12 20:55:47
Dobra, spieprzam z tego forum
Wrócisz Włodku szybko
1,015 2022-01-12 20:57:56
Włodek, to rzuć tego Tindera i tu wybieraj !
Ologu, już się boję !
Myśl samodzielnie i nie leć stereotypami to przeżyjesz. Albo dołącz do mojego „fanklubu” .
1,016 2022-01-12 21:10:43
Rossanka w ciągu ostatnich 10 lat byłem na randkach może parę razy, o ile można te spotkania nazwać "randkami".
1,017 2022-01-12 21:11:54
Rossanka w ciągu ostatnich 10 lat byłem na randkach może parę razy, o ile można te spotkania nazwać "randkami".
Czemu nie można ich nazwać randkami?
1,018 2022-01-12 21:13:17 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-12 21:13:42)
Nie wyrywaj się tak u Dzierlatki w marcu na pewno zaczyna się okres lęgowy - spokojnie zdążysz
że nieśmiało przypomnę
1,019 2022-01-12 21:15:22 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-12 21:15:38)
dupa_wołowa napisał/a:Dobra, spieprzam z tego forum
Wrócisz Włodku szybko
Ej, Włodek !! To wymyślimy Ci inną ksywkę jak ta Ci się nie podoba
Lepsza jednak od dupy _wołowej, sam przyznaj
1,020 2022-01-12 21:17:02
Czemu nie można ich nazwać randkami?
No niby można, o ile można randką nazwać zaproszenie kogoś do mieszkania, czy na odwrót ;p
1,021 2022-01-12 21:17:41
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:adela 07 napisał/a:Z Sympatii? Zawiesiłam konto.
NA RAZIE się nie zanosi.
Adela, bo to trzeba brać sprawy w swoje ręce
Idziemy na te łyżwy, czy nie?
Mówię Ci! Na bank kogoś wyrwiemy
Fuj, nie lubię tego słowa, ale niech będzie w drodze wyjątku.
Te Psycholu czy tam Psychologu, idziesz z nami ?
1,022 2022-01-12 21:24:04
rossanka napisał/a:Czemu nie można ich nazwać randkami?
No niby można, o ile można randką nazwać zaproszenie kogoś do mieszkania, czy na odwrót ;p
A to się nie nazywa przypadkiem "rozbierana randka"?
1,023 2022-01-12 21:25:09
Te Psycholu czy tam Psychologu, idziesz z nami ?
Jako młodszy brat? . Z zimowych sportów to tylko kokaina, ale możemy pojeździć na rolkach po bulwarze
.
1,024 2022-01-12 21:25:56
Witam towarzystwo.
1,025 2022-01-12 21:26:39
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Te Psycholu czy tam Psychologu, idziesz z nami ?
Jako młodszy brat?
. Z zimowych sportów to tylko kokaina, ale możemy pojeździć na rolkach po bulwarze
.
Jako młodszy. Zaopiekujemy się Tobą Wiem, wiem, Adela zaraza napisze "Mów Ty Panna za siebie"
To zależy gdzie ten bulwar leży?
1,026 2022-01-12 21:27:58
Właśnie widzę.
A mam pytanie, jak mieliscie 20-25 lat, może ciut więcej, ale mniej niż 30 to często chodziliście na randki? Bo ja jak teraz sobie myślę praktycznie na żadnej wtedy nie byłam. Jak już wyszłam gdzieś z facetem , to albo to był tylko kolega i przez 5 minut nie pomyślałam o nom w inny sposób, albo to były spotkania z mężczyznami wyswatanymi przez koleżanki na zasadzie on sam ty sama, umówcie się, może coś z tego wyjdzie-wiec randka to też nie była, tylko takie spotkania z rozsądku
Pytam o ten wczesny wiek, bo ludzie często narzeka ja,że po 40 ciężko kogoś poznać, że nie ma randek, że latami są sami. Dla mnie bez różnicy, do 30 też nie byłam rozchwytywana. A jak już się z kimś umawiałam raz na pięć lat, to albo z rozsądku albo czysto po koleżeńsku.
Dużo osób w tym wieku po prostu było w związku. Ja miałem przerwę w randkowaniu przez jakieś 17 lat:) Aczkolwiek jak się okazuje nadal nie jest to rocket science, nawet dla nieśmiałych ludzi - wystarczy wyjść ze strefy komfortu i mieć cokolwiek co powiedzenia...
1,027 2022-01-12 21:28:40
Witam towarzystwo.
Cześć Włodek
1,028 2022-01-12 21:29:46
Że co? Nie znam człowieka.
1,029 2022-01-12 21:30:52 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-01-12 21:32:55)
Że co? Nie znam człowieka.
taki żarcik sytuacyjny
W każdym bądź razie witaj
Napisz coś więcej o sobie jak chcesz .
1,030 2022-01-12 21:31:10
Psycholog Na Niby napisał/a:Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Te Psycholu czy tam Psychologu, idziesz z nami ?
Jako młodszy brat?
. Z zimowych sportów to tylko kokaina, ale możemy pojeździć na rolkach po bulwarze
.
Jako młodszy. Zaopiekujemy się Tobą
Wiem, wiem, Adela zaraza napisze "Mów Ty Panna za siebie"
![]()
To zależy gdzie ten bulwar leży?
Sam bym tak napisał na jej miejscu . A mogłem napisać tylko „Hej - poznam kogoś”..
No gdzieś nad morzem, rzeka, czy inną sadzawką .
1,031 2022-01-12 21:32:58 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-12 21:33:14)
A mogłem napisać tylko „Hej - poznam kogoś”.. .
Słuchaj, może nie wszystko jeszcze stracone ?
1,032 2022-01-12 21:35:22
Aczkolwiek jak się okazuje nadal nie jest to rocket science, nawet dla nieśmiałych ludzi - wystarczy wyjść ze strefy komfortu i mieć cokolwiek co powiedzenia...
Dla mnie poznawanie ludzi to rocket science, co dopiero randkowanie, erudytą niestety nie jestem
1,033 2022-01-12 21:36:17
Psycholog Na Niby napisał/a:A mogłem napisać tylko „Hej - poznam kogoś”.. .
![]()
Myślisz ze mam postawić kropeczkę w miejsce mojego anonsu i zacząć wszystko od nowa nie ściągając spodni odrazu tak nisko?
1,034 2022-01-12 21:38:04 Ostatnio edytowany przez Psycholog Na Niby (2022-01-12 21:38:45)
WindyBoy napisał/a:Aczkolwiek jak się okazuje nadal nie jest to rocket science, nawet dla nieśmiałych ludzi - wystarczy wyjść ze strefy komfortu i mieć cokolwiek co powiedzenia...
Dla mnie poznawanie ludzi to rocket science, co dopiero randkowanie, erudytą niestety nie jestem
Umiesz grać na fajnym instrumencie, nie skupiaj się na „wadach” tylko eksponuj atuty .
1,035 2022-01-12 21:41:17
Umiesz grać na fajnym instrumencie, nie skupiaj się na „wadach” tylko eksponuj atuty
.
Musi mi się udać najpierw zwabić potencjalną ofiarę do mieszkania, tu mam sprzęt do dźwiękowych tortur xD
1,036 2022-01-12 21:43:12
Serberys, oby to nie była trąbka
1,037 2022-01-12 21:46:04 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2022-01-12 21:46:25)
Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:Psycholog Na Niby napisał/a:A mogłem napisać tylko „Hej - poznam kogoś”.. .
![]()
Myślisz ze mam postawić kropeczkę w miejsce mojego anonsu i zacząć wszystko od nowa nie ściągając spodni odrazu tak nisko?
Szczerze? Myślę , że to by się nie udało.
1,038 2022-01-12 21:47:24
Psycholog Na Niby napisał/a:Umiesz grać na fajnym instrumencie, nie skupiaj się na „wadach” tylko eksponuj atuty
.
Musi mi się udać najpierw zwabić potencjalną ofiarę do mieszkania, tu mam sprzęt do dźwiękowych tortur xD
Bardziej chodziło mi o zapisanie się na kółko towarzyskie związane z tą zajawką . Jak będziesz zwabiał potencjalna ofiarę do mieszkania i usłyszysz syreny w tle to radzę uciekać
.
1,039 2022-01-12 21:49:00
Pasalwku, miałeś rację- szybko wrócił ten Włodek
1,040 2022-01-12 21:51:04
Jakiś człowieku, miałeś kiedyś dziewczynę ?