Bo miał słowotok w tej 4 godzinnej rozmowie, czym sam sie pochwalił. Zaznaczyłam też że moze żle rozumiem i był to monolog tamtej Pani. jesli nie usunął tego z mojej odpowiedzi to jest do odtworzenia.
Nie znaczy to, że uważam go za gadułę- moze gadała 4 godziny ona- tego nie wyjaśniał.
wiec nie doszukuj się spisków, jak to masz w zwyczaju.
Pytał o randkę- juz jakl były te gadaniny- pisałam co o tym myślę. Kto chciał , zrozumiał.
a to że kolega mało się oddzywa przy kobietach które nie są jego celem nie znaczy że mu się gadatliwość nie włącza przy takiej co go kręci- też to widziałam io to był cel mojej sugestii z pytaniem
tymczasem nie było odpowiedzi na pytanie tylko histeria i zarzuty schematycznego myślenia do mnie, gdzie Misinx wszesł na to forum z postem: Mądrego dobrze posłuchać i sam stwierdził, ze jestem inteligentna
tylko że to takie stwierdzenie Kalego- inteligencja Eli dobra- jak mnie nie dotyczy ![]()
no to niech siuę posiłkuje ionteligencją innych Pań- chciałam pomóc tylko i to wszystko.
Tu cytat ze mnie z pytaniem:
Sorry ale sam pisałeś że 4 godziny gadania było, więc jakie wciskanie? No chyba że to było tylko jej gadanie A Twoje słuchanie. .
No to słuchaj uchem a nie brzuchem smile
I nie wyżywaj się na mnie bo z twoją Kaśką nic nie mam wspólnego.
Może po prostu mniej się emocjonuj a uważniej przyglądaj.
Bo już drugi raz opisujesz podobną sytuację gdzie się j napalasz A babka nadaje jak marszałek Witek podczas głosowania a treści w tym mało.
Skąd wiem?
Bo jak mówi się o czymś ważnym to nie z prędkością Ckmu
no i jeszcze dopiszę dla Snake, który napisał że głuchoniema byłaby ok. ale na dopingu:
mam sąsiadów głuchoniemych.. Gorąca para, jak się kłócą to wygląda to tak, jakby się bili albo odganiali od roju pszczół- jak to 1 raz widziałam to się przestraszyłam ![]()