Kiedy dojrzewaja panowie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Strony Poprzednia 1 51 52 53 54 55 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,381 do 3,445 z 5,918 ]

3,381

Odp: Kiedy dojrzewaja panowie?
adela 07 napisał/a:

Misinxa to może za Gucia?

Tego z Pszczółki Mai ? big_smile

Zobacz podobne tematy :

3,382

Piegusa to bym przebrał za Pippi Langstrumpf

3,383

adela 07 napisał/a:
paslawek napisał/a:
adela 07 napisał/a:

A Ela za burdelmamę smile

Nie wiem dlaczego Ela wam się z rozpustą kojarzy ? smile

Że twardą ręką rządzi.

Mnie to inaczej się ,że od rozwodu skrywa dużo tajemnic wcale nie mrocznych smile

3,384

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

No tak, tego. Zgadzasz się?

3,385

paslawek napisał/a:

A tego jej Pepka za konia w kropki:)

3,386

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

No tak, tego. Zgadzasz się?

Byle ten trykot w paski nie był za ciasny big_smile

3,387

adela 07 napisał/a:
paslawek napisał/a:

A tego jej Pepka za konia w kropki:)

albo za Marlona Brando z filmu "Dziki"

https://d-tm.ppstatic.pl/kadry/26/bc/b7b1b32e6d65af9aaf05e482bf94.1000.jpg

3,388 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-06-08 12:32:17)

No a ja? W ci mam się ubrać?
Ela może się odwdzięczyć smile

3,389

adela 07 napisał/a:

W takie dziewczę jak masz w awatarze big_smile Z taką minką.

3,390

adela 07 napisał/a:

Zakonnica była zabawna, ale nie była przekonywująca nawet z tą minką "niewinną" smile

3,391

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

W takie dziewczę jak masz w awatarze big_smile Z taką minką.

albo za Marlenę
https://i.iplsc.com/-/0004A2WIF0PLVOQO-C125-F4.jpg

3,392

Fajnie. Kapelusz gdzie$ taki miałam.

3,393 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-06-08 12:49:26)

W końcu przypomniałęm sobie fotkę w albumie z dzieciństwa, jak mnie ubrali w szaty..sułtana. Złote szaty, turban itp. smile

3,394

O! To Symbi by mogła za taką laskę z haremu

3,395

adela 07 napisał/a:

byłam blisko! raz w podstawówce na koloniach przebrałam się za prostytutkę.

3,396

Symbi napisał/a:
adela 07 napisał/a:

byłam blisko! raz w podstawówce na koloniach przebrałam się za prostytutkę.

W podstawówce. Nieźle. Ja też tak zrobiłam, ale w pracy,z koleżanką.

3,397

Ajko napisał/a:

No to Symbi jak pojawiło się przebudzenie, to skąd taki smutas ci się załączył?

Don't be so nosy, please...

3,398

Symbi napisał/a:
Ajko napisał/a:

No to Symbi jak pojawiło się przebudzenie, to skąd taki smutas ci się załączył?

Don't be so nosy, please...

Nie bądź taka niemiła, proszę. Wystarczyło nie odpowiadać.

3,399

Dlaczego Ajko mam nie reagować, jak mi się coś nie podoba? O tej cesze u Ciebie właśnie wczoraj napisałam.

3,400

Reaguj jak ci to sprawia przyjemność. Ja zrozumiałam twoje podejście do mojej osoby i nie zamierzam sie wdawać w dyskusję. Miłego dnia.

3,401

Ja w zerówce na akademii szkolnej grałem Lajkonika. Nauczycielka skądś załatwiła autentyczny strój. Tylko, że byłem taki mały, że mnie ten koń sięgał prawie do podłogi. Było niebezpieczeństwo, że się potknę i wywalę. Poza tym ta wielka czapka zsuwała mi się z głowy. Ale jakoś się udało przetrwać przedstawienie smile

3,402 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-06-08 14:58:24)

Pośmiałam się pod nosem z tych Waszych przebieranek, a najbardziej z konia w kropki smile Marlon Brando, nawet pasuje, bo dziwnym zbiegiem okoliczności Pepkowi Bozia aparycji nie poskąpiła. No, atrakcyjny był gość pod niejednym względem, chociaż nie aparycja była na pierwszym miejscu, to mnie podkusiło poznać go lepiej... Kichać już na to.

Ajko i Symbi - tak to już jest między ludźmi, że co rusz ścieramy się osobowościami, nadeptujemy sobie na odciski, o kórych nie mamy pojęcia. Ja lubię bezpośredniośc i empatyczność Ajko, bo przy całym swoim "wścibstwie" (termin wybitnie umowny) jest ona ciepłą osobą, wierzę, że nie ma złych intencji (aczkolwiek wybacz, Ajko, odpowiedź na pytanie o moje początkowe relacje z mężem jest zbyt złożona i obszerna). No i nie nalega na odpowiedź.
Ciepło to coś, czego chyba najbardziej poszukuję w relacjach międzyludzkich. Rozumiem też jednak, że różną ludzie mają wrażliwość, sferę prywatności i czasem się obawiam ją naruszyć.

Elu, dobrze byłoby mieć idealną relację z dzieckiem. Mojemu synowi daję do zrozumienia, że zawsze go wysłucham i otworzę serce dla niego, ale czy on zechce z tego skorzystać? Moje dziecko nie jest zbyt wylewne, choć znajomi twierdzą, że mamy dobry kontakt. A z zewnątrz czasami (!) lepiej widać.
Ogromnie mi żal bliskich tej dziewczyny. Miała 25 lat.

P.S. Mój Tata, gdy zastanawiałam się, za kogo się przebrać na imprezę, mówił: "Byle nie za akumulator" i nie wyjaśnial, dlaczego. Dopiero gdy dorosłam do stosownego wieku, dowiedziałam się, że akumulator trzeba całą noc ładować wink

3,403

I tym pięknym akcentem można zamknąć rozmowę o przebraniach. smile

3,404

adela 07 napisał/a:

I tym pięknym akcentem można zamknąć rozmowę o przebraniach. smile

https://zwrot.cz/wp-content/uploads/2020/11/co-jest-1.jpg

3,405

No to zapewniam Was ze nie mam "ostrego " wyglądu. Wyglądam niewinnie  i pomaga mi to w kontaktach z ludźmi. Dopóki  jak moja córka stwierdza: coś  mnie nie wkurzy. Wtedy lepiej nie patrzeć mi w oczy  podobno.:)

3,406

Hihi to Wilk Elu jak Ty i z tymi oczami to samo, też mu tak mówią, jak się mega wkurzy, a tak niewinnie wygląda big_smile

Ja to się w przedstawieniach wszelakich nawystepowalam, głównie dlatego że mam donosny głos i wyraźnie mówię plus zawsze byłam dobrze przygotowana to mnie brali, zwłaszcza mój nauczyciel historii w liceum, taka trochę jego ulubienica byłam big_smile zresztą z wzajemnością big_smile

Tak a propos tych przebieranek to jak wygląda strój prostytutki? big_smile

3,407

Miętusie no tu to można sobie poszaleć. Ciasna miniówka w panterę. Wypchane cycki , szpile z bazaru na koturnie , siatkowe rajtuzy. Sztuczne rzęsy z chiñskiego sklepu. Adekwatny makijaż. Boa.
Na przykład.

3,408

Wyobraźnia działa smile

3,409

Ok. big_smile to dobrze, że Ci wyobraźnia bagiennik działa big_smile

3,410

Wprawdzie myśłałem o Waszej wyobraźni, ale sobie jej nie odmówię big_smile

3,411

R_ita napisał/a:

Dostałam! Ale ja od dawna wiem jak wyglądasz i jak wygląda Paslawek smile tak jak napisano- bagiennik to łącznik między fb a forum big_smile

hmm smile

czad normalnie

https://www.lisak.net.pl/blog/wp-content/uploads/2013/12/dawna-moda-pla%C5%BCowa-dawne-pla%C5%BCe.png

3,412

paslawek napisał/a:
R_ita napisał/a:

Dostałam! Ale ja od dawna wiem jak wyglądasz i jak wygląda Paslawek smile tak jak napisano- bagiennik to łącznik między fb a forum big_smile

hmm smile

hmm hmm? smile

3,413 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-08 19:45:20)

R_ita napisał/a:
paslawek napisał/a:
R_ita napisał/a:

hmm smile

hmm hmm? smile

za tyle "intryg" całą ich "sieć" smile  dla szczęścia innych
to chyba mi się od życie też coś należy smile

3,414

Poszło Pasławku na ten adres, co mi kiedyś artykuł wysyłałeś

3,415

zdarzyło mi się kiedyś, że Lajkonik wsiadł do tramwaju, gdzieś pewnie zdjęcie mam smile
zmieścił się tam gdzie miejsce dla wóżków i rowerów. smile

3,416

R_ita napisał/a:

Poszło Pasławku na ten adres, co mi kiedyś artykuł wysyłałeś

dzięki doszło
maleństwo jest spore jak na maleństwo i do mamy podobne jak na maleństwo smile

3,417

Co do maila Pasławku- dziękuję, żem śliczna, ale żebym ja jeszcze charakter ładniejszy miała smile Ale pracuję nad nim, co nie?
Mój Tata mówił, że mała bardzo podobna do mnie z tego okresu tylko no, że barwiona nieco big_smile

Pasławku, przepiękną córkę masz, napatrzeć się nie mogę na te zielone oczy i usta. Piękna twarz.

3,418 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-08 20:52:02)

R_ita napisał/a:

Co do maila Pasławku- dziękuję, żem śliczna, ale żebym ja jeszcze charakter ładniejszy miała smile Ale pracuję nad nim, co nie?
Mój Tata mówił, że mała bardzo podobna do mnie z tego okresu tylko no, że barwiona nieco big_smile

Pasławku, przepiękną córkę masz, napatrzeć się nie mogę na te zielone oczy i usta. Piękna twarz.

Charakter to trochę nasz wybór - nie jest z Tobą źle ,dasz radę ze sobą .
prawdopodobnie kiedyś dojdziesz do wniosku że spotkało Ciebie to co miało najlepszego spotkać.

Moja córka to nie jest za bardzo podobna ani do mnie ani do swojej mamy , jest jakby sumą urody swoich babć.

3,419 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-06-08 20:52:59)

paslawek napisał/a:
R_ita napisał/a:

hmm smile

czad normalnie

https://www.lisak.net.pl/blog/wp-content/uploads/2013/12/dawna-moda-pla%C5%BCowa-dawne-pla%C5%BCe.png

Pasławek jako żyw! Towarzyszą Mu stryjenka Wandzia z Zieleñca i upadła hrabina Rączkowska zażywająca wód.

3,420

A to ciekawe, bo ja jestem dokładnie mieszanką moich babć- a były to różne kobiety: jedna delikatna, aż się chciało ją chronić, a druga konkretna, silna kobieta, o przenikliwym umyśle aż do śmierci. Urodę też mam pomieszaną po nich.

te stroje kąpielowe w tamtych czasach to jakaś masakra była big_smile

3,421

paslawek napisał/a:
R_ita napisał/a:

hmm smile

czad normalnie

Wygląda znajomo

https://66.media.tumblr.com/c002597f81830f6d823cdb43738c45ba/8e6c61199bdb5f1e-96/s500x750/be501f0d4e4bd35177da2d14e749d420008fff23.png

3,422

Tak a ja jestem podobny z daleka do Gregory Pecka big_smile

Lucek przyznaj się do tej dzierlatki smile bo przecież to nie ja smile

3,423

Kierownik Magla dobrze kręci. Z hrabiniami się prowadza i whisky szmugluje w stylowych ciuszkach.
P.s Panowie z Peaky Blinders wyglądają obłędnie!

3,424

Tak Lucek, przyznaj się  smile
Paslawka nie podejrzewam, chyba że jakaś osobowość  mnoga..

3,425 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-08 22:14:11)

adela 07 napisał/a:

Kierownik Magla dobrze kręci. Z hrabiniami się prowadza i whisky szmugluje w stylowych ciuszkach.
P.s Panowie z Peaky Blinders wyglądają obłędnie!

jeszcze tommy gun

https://5.allegroimg.com/s512/018b7b/a67dcb0949d6bfe7ccb5d74063a5/Thompson-M1928-TOMMY-GUN-GANGSTA

Ela210 napisał/a:

Tak Lucek, przyznaj się  smile
Paslawka nie podejrzewam, chyba że jakaś osobowość  mnoga..

fantazje i figle smile przyznam się że nie wpadłbym na taki pomysł z dzierlatką z resztą pomysł niczego sobie a Bagiennik przecież też miał zabawę.

3,426

Jeśli to Ty Paslawek,  to odpowiedź  na pytanie z wątku Adeli brzmi: never..:D

3,427

To Tajemniczy Don Pedro

3,428

Ela210 napisał/a:

Jeśli to Ty Paslawek,  to odpowiedź  na pytanie z wątku Adeli brzmi: never..:D

Nie to nie ja .
A  pytanie Adeli już zawiera odpowiedź

panowie dojrzewają,dojrzewają, dojrzewają ....... smile

3,429

Może są jak jak sery..
Ja preferuję  Grana Padano A nie cierpię masdamera

3,430

Ja się nie przyznam gdzie zakopałem tongue

3,431

Jakie seriale kryminalne lubicie?
Ja polecam Glinę i Instynkt  z polskich.

3,432

https://kalokagatiablog.files.wordpress.com/2017/06/tumblr_opc9283mt71rk4kk5o1_400.jpg?w=768

z nowszych polskich Sadź się nieźle zapowiadała ,ale siadło potem coś.

3,433

Ela210 napisał/a:

Jakie seriale kryminalne lubicie?
Ja polecam Glinę i Instynkt  z polskich.

Polecam Kruka

3,434

Piegowata'76 napisał/a:

Ajko i Symbi - tak to już jest między ludźmi, że co rusz ścieramy się osobowościami, nadeptujemy sobie na odciski, o kórych nie mamy pojęcia. Ja lubię bezpośredniośc i empatyczność Ajko, bo przy całym swoim "wścibstwie" (termin wybitnie umowny) jest ona ciepłą osobą, wierzę, że nie ma złych intencji (aczkolwiek wybacz, Ajko, odpowiedź na pytanie o moje początkowe relacje z mężem jest zbyt złożona i obszerna). No i nie nalega na odpowiedź.
Ciepło to coś, czego chyba najbardziej poszukuję w relacjach międzyludzkich. Rozumiem też jednak, że różną ludzie mają wrażliwość, sferę prywatności i czasem się obawiam ją naruszyć.

Ja nie odczuwam tego jako empatii, tylko tak jak napisałam. Czytam tylko literki, nie znam intonacji głosu, w sensie nie słyszę troski w głosie. Są to wady słowa pisanego, każdy sobie sam interpretuje wypowiedzi.
Nie mam ochoty bycia poddawanym pseudoterapii publicznie w Internecie przez nieuprawnione do tego osoby. Gdybym chciała, to bym założyła osobny wątek z moim problemem. Zresztą sprawa sprzed jakiegoś czasu, drugi miesiąc leci, jak jest OK. Skoro zapytała, dla mnie to oznacza, że była ciekawa odpowiedzi. Jakoś nikt inny po nocy od mojej niedzielnej wypowiedzi nie nawiązał do tematu.
Skoro nawiązałaś do pytania zadanego Tobie, to napiszę jeszcze, że mnie ono tak wryło w ziemię, że aż sobie pomyślałam: "jak śmiała, ja prd".

3,435 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-06-09 07:56:45)

paslawek napisał/a:

Tak a ja jestem podobny z daleka do Gregory Pecka big_smile

Mnie na studiach jeden wykładowca mówił, że z wyglądu przypominam mu Radara z "MASH" big_smile

Z seriali kryminalnych to jakoś trudno mi sobie przypomnieć coś co utknęło mi w pamięci. Oglądam czasem, ale nie jestem jakimś wielkim fanem. Przychodzi mi teraz do głowy pierwszy sezon "True Detective". O, jeszcze "Niewiarygodne" też zrobiło na mnie wrażenie.

3,436 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-06-09 08:32:08)

Funkcjonując wśród ludzi, albo dajemy sobie takie same prawa jak innym, albo uznajemy siebie za kogoś  na specjalnych prawach. 
Nie jesteś na terapii Symbi, i skoro nie chcesz być  traktowana jak ktoś kto z jakiś  względów zasługuje na specjalną troskę: bo każdy kij ma dwa końce: to się tego nie domagaj.
I warto też swoją  agresję  do innych zauważać, bo jesteś  bardzo często agresywna i złośliwa po prostu.
W tamtym tygodniu okazywalas sympatię  Misinxowi atakując mnie bo go lubisz.
Potraktowałaś mnie przedmiotowo po prostu. :

Nie atakujesz argumentów, tylko niestety personalnie różne osoby, a nie zauważyłam by ktoś  to robił wobec Ciebie. 
PIegowata, różne osoby poszukują czegoś innego w ludziach.
Ja np najbardziej cenię  szczerość  i otwartość:
W sensie otwartego umyslu: bo to znaczy że wiesz czego możesz się po człowieku spodziewać. A jak wiesz, do kogo, to można się zbliżyć. 
Jak nie wiesz, tym pozornym ciepelkiem najłatwiej się sparzyć  czy dostać  nożem w plecy.
Ale takie moje doświadczenia.
Ale może każdy ma inne.
A w tym wątku Symbi, nie wiem czy zauważyłaś, to jest wątek Adeli, nie Twój.
Pojawiłam się tu dla kobiety która jest obecnie na podobnym etapie życiowym jak ja, i na podobnej ścieżce, na terapii.
Jak rozmawialiśmy o terapii i nie zgodziłam się ze zdaniem  Misinxa, to nie po to się odezwałam by jego analizować,  ale by Adela wiedziała, że fakt że jest niemiła nie oznacza że coś jest nie tak z tą terapią. 
A wy rozwinęliscie hejt w białych rękawiczkach po prostu.
smile
Jedno słowo Adeli i znikam  jej wątku.
Na Twoim bym nie pisała Symbi na pewno.

3,437

Ela, ja Cie nie zaatakowałam, ale skoro tak uważasz, to Twój problem. Wyraziłam swoją opinię, bo mi wolno, bo to forum. Cenisz otwartość i szczerość, ale jak widać, nie w stosunku do własnej osoby.

3,438 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-06-09 09:10:33)

Bzdura, kochana: zaatakowałaś mnie i to personalnie i na dodatek nie pierwszy raz. proponuję poczytać swoje posty na forum.
a Ajko mogłaś odpowiedzieć tak jak Piegowata teraz: że nie masz ochoty o tym rozmawiać. I tyle.
Nie jesteś ani otwarta, ani szczera w moim rozumieniu tych cech.
jesteś delikatna ale wyobraż sobie nie Ty jedna. Ajko tez może być i ja i inne, które poradziły sobie ze swoim egocentryzmem na tyle by nie robić tyle szumu wokół własnej rzekomej obrazy.
Przyznam że trochę omijałam pisanie akurat Tobie wprost coi myślę, bo piszesz o swojej chorobie.
ale przyszło mi do głowy, że jednak nie traktując Cię jak zgniłego delikatnego jajka okażę Ci więcej szacunku.

3,439

Jako godpodyni powinnam być może coś powiedzieć. Chociaż mnie bezpośreśrednio to nie dotyczy, ale z tej wymiany zdań wynika że Symbi nie należy pytać o osobiste sprawy chyba że pisze o tym w swoim wątku. Z drugiej strony jednak sama napisała o smutkach , więc pytanie Ajko o powód tegoż nie jest nie na  miejscu. uwaga w stronę Ajko była przesadzona w moim odczuciu.
Nikt nie musi znikać z mojego wątku. Nie jestem też starszą porządkową w tej kafejce i nie lubię tej roli.

Co do seriali- polskiego kryminalnego nie widziałam ostatnio, z wyjątkiem " W śridku lasu"- całkiem niezły.

3,440 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-06-09 10:44:12)

Ela, zgadzam się z tym, co piszesz o pozornym ciepełku - bywa i tak. Ale nie każde ciepełko jest pozorne. Zdrowy opierdziel nawet może zabrzmieć serdecznie.
Zdaję sobie sprawę, że nie jestem wolna od interpretowania przez pryzmat własnych urazów i na pewno nie jest tak, że nie doceniam Twojej trzeźwości myślenia, rozsądku itd. Z wieloma Twoimi poglądami się zgadzam i uważam Cię za mądrą osobę, Ale niekoniecznie lubię taki akurat styl, jaki reprezentujesz - bez obrazy.  Pisałam już, że trochę ten styl jest mi znany z rodzinnego domu, podobna jest moja mama, która zawsze pomoże, jest konkretna, szczera i uczciwa, ale w subtelności i czułości się nie bawi i jak coś czasem powie, to aż w pięty idzie. Biorę więc poprawkę, ale ostatnim razem po prostu nie wytrzymałam i jeśli obraziłam, to wielkie "sorry".
Symbi lubię, jestem pełna uznania dla jej dzielności, dostałam od niej niemało wsparcia w trudnych chwilach, ale również jestem zdania, że można było zwyczajnie odmówić odpowiedzi i po sprawie.
Ale z boku zawsze widać trochę inaczej, a swoje odciski ma niejeden z nas.

Pytanie Ajko mnie nie uraziło, bo ogólnie jawi mi się ona jako serdeczna osoba, ale moje relacje z mężem to materiał na książkę psychologiczną, a nie post. Zdominowałabym wątek jak nic smile
Czasem po nim (b. mężu) "jadę", ale nie jest tak, że nie widzę innych stron medalu i że nie widzę w nim człowieka, zwłaszcza teraz, z dystansu.
Ja zresztą nie lubię wojować i zapiekać się w złości. Wścieknę się, rzucę kubkiem, a za chwilę gotowa jestem zapomnieć o sprawie. Mogłabym i z byłym ślubnym być w poprawnych układach jak z Pepkiem, z pełnym przekonaniem i świadomością, że w związek nie wrócę. A że nie chciał mnie znać - to nie, napraszać się też ani myślę.

Za kryminałami nie przepadam, chociaż bywa, że wciągnie mnie film teoretycznie nie "mój". Ale żeby wciągnął, trzeba w ogóle zechcieć się nim zainteresować, a rzadko mi się chce. Zawsze tak miałam, że oglądałam mało telewizji.

3,441

Co do seriali kryminalnych to lubię klimat sennych, małych miasteczek i wsi owianych tajemnicami miejscowych i gdzie nie wiadomo kto kim tak naprawdę jest, więc głównie oglądałam belgijskie i francuskie, bardzo stonowane, ciekawa muzyka, świetne ujęcia, niewulgarne. Ale z tytułów to tylko "Intruz" mi teraz przychodzi do głowy, aczkolwiek jakiś mega dobry to ten serial nie był, trochę błędów logicznych.

3,442

"Ostre przedmioty" mi się też bardzo podobał.

3,443

Piegowata, przyjmuję.:) ja tez sobie zdaję sprawy że moigłabym ostrożniej dobierać słowa. Tylko nie zawsze mam na to czas i wenę i trochę byłabym to nie ja.
za to nic w zanadrzu nie chowam i nic nie knuję smile

klimat małych miasteczek jest super. Francuzi zakręcają strasznie fabuły, czasem sie rozciąga.
Lubię za to angielskie klimaty czasami kryminał połączony z komedią tak jak "Hot Fuzz"

3,444

Ukochane seriale kryminalne najlepsze z najlepszych:
Poirot,
Vera,
Archiwum X (na upartego można podciagnąć),
Upadek

A potem dla rozrywki

Detektyw Monk
Kości
Ojciec Mateusz

3,445 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-06-09 12:57:20)

Polskie seriale kryminalne?
"Kryminalni" big_smile
"Sfora- bez litośći"
"Fala zbrodni"
"Ekstradycja"

Amerykańskim kinem(jakikkolwiek) już od dawna rzyg**. sad

Nie mówimy tu oczywiście o bzdurnych paradokumentach, choć akurat takie W11 było o tyle ciekawe, że grali w nim prawdziwi funkcjonariusze. Rozsławiło to trochę Kraków, ale nigdy nigdzie nie było mowy, ęz go tam kręcą. Poza tym śmiech mnei brał na te przekręcanie nazw ulic czy innych miejsc a do tego te fikcyjne kluby piłkarskie jak np."Iskra"

Posty [ 3,381 do 3,445 z 5,918 ]

Strony Poprzednia 1 51 52 53 54 55 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024