Kiedy dojrzewaja panowie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Strony Poprzednia 1 50 51 52 53 54 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,316 do 3,380 z 5,918 ]

3,316

Odp: Kiedy dojrzewaja panowie?
adela 07 napisał/a:

No potrzebne Tobie. Na przykład pensja.;)

Na home office też była pensja. Taka sama smile

Zobacz podobne tematy :

3,317 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-06-08 08:27:37)

Dobra, wiem, że wolisz nic nie robić w domu. wink
Może dojeżdeżaj do pracy rowerem to przynsjmniej będziedx miał motywację do wyjścia.
I po drodze z pracy będziesz robił sobie zakupy... I na skwrerku przysiądziesz, xjesz sobie loda...

3,318

adela 07 napisał/a:

Dobra, wiem, że wolisz nic nie robić w domu. wink
Może dojeżdeżaj do pracy rowerem to przynsjmniej będziedx miał motywację do wyjścia.
I po drodze z pracy będziesz robił sobie zakupy... I na skwrerku przysiądziesz, xjesz sobie loda...

Są tacy co dojeżdżają rowerem, ale ja jednak wolę samochodem smile Zakupy też mogę zrobić.

Nie lubię po prostu tej roboty i tyle.

3,319

Na to że nie lubisz mic nie poradzę ale z rowerem chociaż sprobuj , rozruszasz się. I może wjedziesz w jakąś rowerzystkę albo pomożesz łañcuch założyć...

3,320

Zgadza się Misinx, zdjęcia nie przysyłałam, ale dawałam co innego, a tam zdjęcie jest. Na FB jednak aktualniejsze, choć pewnie podrasowane z powodu automatycznych filtrów w telefonie.

3,321 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-06-08 08:48:14)

adela 07 napisał/a:

Na to że nie lubisz mic nie poradzę ale z rowerem chociaż sprobuj , rozruszasz się. I może wjedziesz w jakąś rowerzystkę albo pomożesz łañcuch założyć...

Może kiedyś. Jakoś nie mogę się przekonać do jeżdżenia rowerem po mieście.

Symbi napisał/a:

Zgadza się Misinx, zdjęcia nie przysyłałam, ale dawałam co innego, a tam zdjęcie jest. Na FB jednak aktualniejsze, choć pewnie podrasowane z powodu automatycznych filtrów w telefonie.

Symbi ja sobie Ciebie jakoś zawsze wyobrażałem przez pryzmat tego awatara big_smile i jawiłaś mi się jako taka... "bojowa" kobieta wink

3,322

Misinx napisał/a:

No to ja Wam powiem, że Rita i Symbi to naprawdę fajne niewiasty smile Rita to w sumie taka jak na awatarze wink A Symbi, Ciebie sobie jakoś inaczej wyobrażałem, ale rzeczywistość jest zdecydowanie na lepsze smile Na pewno mi nie wysyłałaś wcześniej zdjęcia.

No w sumie dużej różnicy między awatarem a prawdziwą Ritą nie ma, tyle, że ja nie taka blada : ) Choć zawsze słyszę, że wyglądam na milszą i cieplejszą niż jestem : )

3,323

Misinx, ja jak główna bohaterka "Girl, interrupted" (Przerwana lekcja muzyki) zagrana przez Winonę Ryder współpracowałam  z psychiatrami.
Czy bojowa? Trochę tak, bo życie to na mnie wymusza - 11 lat ogarniam życie w pojedynkę, w dodatku z dziećmi. Mój były mąż oprócz alimentów nigdy mi w niczym nie pomógł, tak więc choć śpię w koszulach z koronkami pod spodem muszę "nosić" bojówki.

3,324

Symbi napisał/a:

Misinx, ja jak główna bohaterka "Girl, interrupted" (Przerwana lekcja muzyki) zagrana przez Winonę Ryder współpracowałam  z psychiatrami.
Czy bojowa? Trochę tak, bo życie to na mnie wymusza - 11 lat ogarniam życie w pojedynkę, w dodatku z dziećmi. Mój były mąż oprócz alimentów nigdy mi w niczym nie pomógł, tak więc choć śpię w koszulach z koronkami pod spodem muszę "nosić" bojówki.

Ale szkopuł polega na tym, że w Twoim awatarze widać przede wszystkim Angelinę, a nie Winonę, a ta grała w tym filmie taką ostrą i niebezpieczną kobietę. Chociaż oglądałem ten film bardzo dawno temu i słabo go pamiętam. Winona w tym filmie to była chyba raczej taka ofiara.

3,325

Może ofiara, ale przebudziła się i chciała wygrać życie. Angelina przegrała w filmie. Winona postawiła się jej.

3,326 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-06-08 09:51:47)

Symbi napisał/a:

Może ofiara, ale przebudziła się i chciała wygrać życie. Angelina przegrała w filmie. Winona postawiła się jej.

Muszę sobie odświeżyć ten film smile

R_ita napisał/a:
Misinx napisał/a:

No to ja Wam powiem, że Rita i Symbi to naprawdę fajne niewiasty smile Rita to w sumie taka jak na awatarze wink A Symbi, Ciebie sobie jakoś inaczej wyobrażałem, ale rzeczywistość jest zdecydowanie na lepsze smile Na pewno mi nie wysyłałaś wcześniej zdjęcia.

No w sumie dużej różnicy między awatarem a prawdziwą Ritą nie ma, tyle, że ja nie taka blada : ) Choć zawsze słyszę, że wyglądam na milszą i cieplejszą niż jestem : )

Wysłałem Ci swoje smile

Właśnie czytam, że wczoraj w Krakowie dorożkarza porwało UFO i koń sam sobie jeździł po mieście. Strach wyjść z domu big_smile

3,327 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-06-08 10:01:06)

W kompleksy przy Was wpadnę, bo przeżywam analfabetyzm kinowy wtórny. Jakoś zawsze sobie inne zajęcia wynajdę, nawet gdy jest możliwość obejrzenia filmu. Jak był pan wiadomy, to trochę mnie motywował, bo lubił kino, filmy, więc oglądałam z nim - ba, nawet na "Psach 2" byliśmy i nie usnęłam w kinie, wiedziałam mniej-więcej, o co chodzi w fabule, choć to kompletnie nie moja bajka.

Wiecie, co się dzisiaj stało? Na dzień dobry dowiedziałam się o samobójstwie córki koleżanki. Ja pierniczę, taka pogodna rodzina, taka sympatyczna. Takie piękne te dziewczyny (córki), zdolne i utalentowane. Wydawało się - rodzina jak z obrazka. Nigdy, przenigdy nie spodziewałabym się, że właśnie ta dziewczyna targnie się na własne życie.

3,328

Piegowata'76 napisał/a:

W kompleksy przy Was wpadnę, bo przeżywam analfabetyzm kinowy wtórny. Jakoś zawsze sobie inne zajęcia wynajdę, nawet gdy jest możliwość obejrzenia filmu. Jak był pan wiadomy, to trochę mnie motywował, bo lubił kino, filmy, więc oglądałam z nim - ba, nawet na "Psach 2" byliśmy i nie usnęłam w kinie, wiedziałam mniej-więcej, o co chodzi w fabule, choć to kompletnie nie moja bajka.

Wiecie, co się dzisiaj stało? Na dzień dobry dowiedziałam się o samobójstwie córki koleżanki. Ja pierniczę, taka pogodna rodzina, taka sympatyczna. Takie piękne te dziewczyny (córki), zdolne i utalentowane. Wydawało się - samo szczęście. Nigdy, przenigdy nie spodziewałabym się, że właśnie ta dziewczyna targnie się na własne życie.

A wiadomo z jakiego powodu się targnęła ?

Piegus Ty nadrabiasz czytelnictwem smile

3,329

No właśnie, Piegowata, to zawsze "wydaje się". Robin Williams też na pozór był pogodny i miał bardzo wspierające role w filmach, a rzeczywistości trawiła go depresja zanim się zabił. Raz widziałam zdjęcie faceta tuż przed samobójstwem - uśmiechnięty grał z rodzina w grę planszową. Owen Wilson gra zawsze uśmięchniętych wyluzowanych facetów, a był bardzo głębokim alkoholikiem z problemami osobistymi. Można by mnożyć przykłady.

3,330

Piegus- tak sobie my$lałam co dziś nam napiszesz, ale no nie to miałam na myśli...
Przykre to bardzo.

3,331 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-06-08 10:12:35)

Nie wiadomo, Misinx, to świeża wiadomość. Dziś nocą się to stało.
Ona była najmłodszym dzieckiem koleżanki i zawsze trochę odstawała od rodzeństwa, ale nic drastycznego. Mało ją znałam tak osobiście, teraz mi się wydaje, że była trochę zamknięta w sobie, może nieco w cieniu sióstr, choć doprawdy niczego jej nie brakowało (wygląd, osobowość, ogólne wrażenie, jakie sprawiała). Matka jest bardzo pogodną osobą o wielu zainteresowaniach, ciepłą. Ojciec chyba też całkiem fajny. Oczywiście, że nie omijały ich zwykłe ludzkie problemy, ale zawsze odbierałam ich bardzo pozytywnie.

Wiesz, Misinx, ostatnio i czytelnictwo "leży" u mnie. Najlepiej mi wychodzi czytanie dyrdymałów w internecie. Ciężko mi się na czymś skupić przez dłuższy czas i nie mam pojęcia, z czego to wynika, ale doskwiera mi od kilku lat. Jakaś zamaskowana depresja czy nerwica - nie mam pojęcia. Irytujący stan. A może właśnie internet należałoby odstawić?

Czytałam niedawno o bardzo ciekawym zjawisku, jakim jest "zatrzymanie się przed nowym", ale może o tym później, bo nastrój nie ten, no i robotą się trzeba zająć, choćby wokół było milion samobójstw sad  Terminy mnie gonią.

No, dobra, może pokrótce...
Są takie etapy zastoju w życiu, marazmu i podobno są przejawem jakichś wewnętrznych przemian, procesów. Taka... dezintegracja pozytywna - o, przypomniał mi się uczony termin.
Tylko, kurde, ile można się dezintegrować???

3,332

Piegowata'76 napisał/a:

Tylko, kurde, ile można się dezintegrować???

Tyle, ile trzeba. Każdemu według potrzeb.

3,333 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-06-08 10:20:51)

Niby tak, Symbi, ale życie ucieka. Chciałabym jeszcze z czymś zdążyć.
Rówieśników kilku też już odprowadzilłam w ostatnią drogę.

3,334 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-06-08 10:29:23)

Symbi absolutnie nie bierz tego do siebie, ale zawsze się zastanawiam, ile lat dzielących kobietę i faceta musi wystarczać, aby był zbyt młody smile Nie to, żebym składał jakieś propozycje, tongue ale kiedyś któraś z użytkowniczek stwierdziła, że nawet róznica kilku lat (4-5) na jej korzyść byłaby nie do przeskoczenia..NIe wyraziła jednak zdania, co by było, gdyby różnica była na korzyść faceta.
Ale ciekawie posłuchać różnych spojrzeń.. smile

Nie wiem, czy Ela sugeruje, że Galerida była jakimś moim damskim wcieleniem, ale rzadko kiedy tak się ktoś myli wink  No, chyba, że ktoś mnie zhakował i zrobił to bez mojej wiedzy smile Nie lubię niepotrzebnie mnożyć bytów smile
Nie lądowałem, póki co, na dywaniku u Moderacji i niech tak zostanie smile

3,335

Wiesz Bagienni_k, lubię popatrzeć na ładne młode ciacha i ostatnio się śmieję, że "chrupałabym", ale prawda jest taka, że ja patrzę przez pryzmat ewentualnego rodzicielstwa. Niektórzy chcą się jeszcze rozmnożyć, ja nie chcę więcej dzieci. Poza tym, tak sobie palnęłam, przecież znam Twoje poglądy na związki, choć zawsze z przekąsem powtarzam pod nosem, że jeszcze może Ci się zmienić. Ja jakiś czas temu też byłam przekonana, że nie chcę więcej związków, a pojawił się ktoś, kto we mnie tę chęć na powrót obudził.

3,336 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-06-08 10:43:19)

bagienni_k napisał/a:

Symbi absolutnie nie bierz tego do siebie, ale zawsze się zastanawiam, ile lat dzielących kobietę i faceta musi wystarczać, aby był zbyt młody smile Nie to, żebym składał jakieś propozycje, tongue ale kiedyś któraś z użytkowniczek stwierdziła, że nawet róznica kilku lat (4-5) na jej korzyść byłaby nie do przeskoczenia..NIe wyraziła jednak zdania, co by było, gdyby różnica była na korzyść faceta.
Ale ciekawie posłuchać różnych spojrzeń.. smile

Nie wiem, czy Ela sugeruje, że Galerida była jakimś moim damskim wcieleniem, ale rzadko kiedy tak się ktoś myli wink  No, chyba, że ktoś mnie zhakował i zrobił to bez mojej wiedzy smile Nie lubię niepotrzebnie mnożyć bytów smile
Nie lądowałem, póki co, na dywaniku u Moderacji i niech tak zostanie smile

Ale z tą różnicą wieku to jest tyle zdań ile jest kobiet. Nie wiem co Ci da taki sondaż. Poza tym to się też zmienia z wiekiem. Dwudziestolatka może wolić trochę starszych, a już 30 lat później może preferować znacznie młodszych. Nie ma reguły.

Symbi napisał/a:

Wiesz Bagienni_k, lubię popatrzeć na ładne młode ciacha i ostatnio się śmieję, że "chrupałabym", ale prawda jest taka, że ja patrzę przez pryzmat ewentualnego rodzicielstwa. Niektórzy chcą się jeszcze rozmnożyć, ja nie chcę więcej dzieci. Poza tym, tak sobie palnęłam, przecież znam Twoje poglądy na związki, choć zawsze z przekąsem powtarzam pod nosem, że jeszcze może Ci się zmienić. Ja jakiś czas temu też byłam przekonana, że nie chcę więcej związków, a pojawił się ktoś, kto we mnie tę chęć na powrót obudził.

Hahaha lol to ja mam tak samo z młodszymi kobietami. Te w okolicach 40 też jeśli są bezdzietne, to najczęściej chcą mieć dziecko. Zresztą ja nie mam nic przeciwko dzieciom, ale nie wiem czy pchałbym się nawet w związek z kobietą z dzieckiem. Moje już odchowane. Nie wiem. Znajoma ma koleżankę, wolną, fajną i z dzieckiem w wieku 10 lat... Nie wiem czy mam ochotę to jeszcze raz przechodzić.

3,337

Misinx czysta ciekawość po prostu smile I właśnie przyjemność z obserwacji, że spotykane są tak odmienne zdania smile Wydaje się, na pierwszy rzut oka, że kilka ;lat to ogólnie mało a już te 10-15 to dużo. Ktoś właśnie może z kolei odczuwać, że w jedną stronę kilka lat będzie barierą nie do przeskoczenia a w drugą te kilkanaście już nie będzie robić różnicy..

Symbi Nie chce wyrokować ani prorokować, bo to nie potrafię smile Zastanawiam się tylko jakie okoliczności musiałyby zajść, żebym zmienił zdanie, bo samo zakochanie na zabój nie wystarczy wink
Jednak w tym momencie, z dwóch rzeczy, to bliżej byłoby mi do związku bez dzieci niż do związku z dziećmi. Jakoś w towarzystwie nie potrafię z małymi szkrabami wytrzymać dłużej niż kilkanaście minut.

3,338 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-08 11:01:47)

Ruch w interesie jest od rana
Aż serce rośnie

3,339

Hejko. Tylko zapominacie o jednej rzeczy. To nie jest kwestia co kto woli, no chyba, że jest wyrachowany i najważniejsze jest co ludzie powiedzą. Jak trafi swój na swojego to wiek nie ma znaczenia. Dopiero potem okazuje się, że on jest młodszy. A na co dzień nie ma to znaczenia. Jest wam dobrze. Wiecie kiedy to ma ogromne znaczenie? Jak się ludzie dowiadują i wielu z nich za wszelką cenę pragnie to zniszczyć, bo wiedza lepiej, że do siebie nie pasujecie. W takich związkach pięknie widać podejście wielu ludzi do kobiet. Oczywiście nie wszystkich.

3,340 Ostatnio edytowany przez Symbi (2021-06-08 11:03:17)

Ja od półtorej godziny ściągam pewne potwierdzenia z netu, dużo było wysłanych plików, to i potwierdzenie dużo, mieli się mimo światłowodu.

3,341

Ajko napisał/a:

Hejko. Tylko zapominacie o jednej rzeczy. To nie jest kwestia co kto woli, no chyba, że jest wyrachowany i najważniejsze jest co ludzie powiedzą. Jak trafi swój na swojego to wiek nie ma znaczenia. Dopiero potem okazuje się, że on jest młodszy. A na co dzień nie ma to znaczenia. Jest wam dobrze. Wiecie kiedy to ma ogromne znaczenie? Jak się ludzie dowiadują i wielu z nich za wszelką cenę pragnie to zniszczyć, bo wiedza lepiej, że do siebie nie pasujecie. W takich związkach pięknie widać podejście wielu ludzi do kobiet. Oczywiście nie wszystkich.

Ale to są raczej sytuacje z niewielką różnicą wieku. Rzadko się zdarza, że poznajesz kogoś, podoba Ci się ta osoba, a tu się dowiadujesz, że dzieli was różnica 10 lat smile

3,342

No to Symbi jak pojawiło się przebudzenie, to skąd taki smutas ci się załączył?

3,343

Ta różnica wieku ma w sumie znaczenie ale w zasadzie rozumiana bardziej jako temperament, witalność, styl życia.
Ja akurat nie widzę problemu " na wejściu" w pięcioletniej różnicy (w obie strony). Natomiast 60 cio letni facet...no nie...

3,344

adela 07 napisał/a:

Ta różnica wieku ma w sumie znaczenie ale w zasadzie rozumiana bardziej jako temperament, witalność, styl życia.
Ja akurat nie widzę problemu " na wejściu" w pięcioletniej różnicy (w obie strony). Natomiast 60 cio letni facet...no nie...

Nawet taki witalny ? big_smile

3,345 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-06-08 11:26:51)

Współczuję znajomej  takiego nieszczęścia Piegowata..
Chyba jedyna opcja to robić tak by nie było żadnych tematów tabu między rodzicami i dziećmi kompletnie żadnych

3,346 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-06-08 11:20:34)

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Nawet taki witalny ? big_smile

Taki George Clooney? smile
Spoko, może być.

Natomiast facet lat 40.... ja wiem.... czy znalazłby się chętny...:)

3,347

sandro kopp (43 lata) i tilda swinton (60 lat) są razem 17 lat. Uważam, że dużo częściej takie udane związki mogłyby istnieć gdyby nie nagonka na kobiety. Mężczynom takie związki dodają wartości, bo mogą płodzić. Niech sobie płodzą jak chcą, ale jest pełno ludzi, dla których to nie jest priorytetem. Nie rozumiem dlaczego kobiety doświadczają takiej nienawiści za takie związki. Pada wtedy dużo niefajnych słów. Wtedy wychodzi jacy ludzie są płytcy.

https://i.postimg.cc/JnzZ5M3S/1.jpg

3,348

Ale Tilda jest elfem...

3,349

O borze zielony teraz doczytałam o tej dziewczynie. Nie wiedziałam, że tyle już nagadaliście.
Piegusko ile ona miała lat?
Strasznie współczuję tej rodzinie. Powiem wam, że to czym bombarduje się ludzi, chociażby z mediów. Ten ciągły strach, ciągła zbliżająca się apokalipsa, jakieś dziwne poprzeczki wyglądu, wykształcenia,braku umiejętnosci zaistnienia w otoczeniu jest tyle ciężarów z którymi ludziom ciężko i jej z czymś było za ciężko.

3,350

Nie Bagiennik, uważam że Galerida to któryś z kolegów zazdrosny o moment gdy gwiazdorzyleś na wątku:)
Podejrzewam Lucka, ale dowodów nie mam.

3,351

adela 07 napisał/a:

Ale Tilda jest elfem...

Adela wariatko bo ty mi robisz mętlik emocjonalny. Przez ciebie wybucham śmiechem w momencie zasmucenia lol

3,352 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-08 11:48:00)

Symbi napisał/a:

Podrasowane nie podrasowane smile
Symbi jesteś jeszcze bardziej do rzeczy smile ,po prostu prześliczna dziewczyna.

niezależność, świeżość i delikatność masz wypisane na twarzy i takie ciepło.

3,353

Dobry przykład dałaś Ajko. Trochę jeszcze schudnę , przefarbuję na blond to mżw większy wybór będę miała...
Nie, nie, serio. Nie mam parcia na młodszych, bo są w lepszym stanie. Ale jakby się jakiś trafił to weryfikacja i tak zrobi swoje.

3,354

Ela210 napisał/a:

Nie Bagiennik, uważam że Galerida to któryś z kolegów zazdrosny o moment gdy gwiazdorzyleś na wątku:)
Podejrzewam Lucka, ale dowodów nie mam.

W którym? Tutaj czy tym obok?

Ciekawe podejrzenia smile Ja nie mam aż tak daleko posuniętych zdolności dedukcji..:) W każdym razie zdarzają się Panie o ptasiarskim zacięciu, nawet przez chwilę pomyślałem o jednej znajomej, ale stan związkowy się nie zgadzał, za to zamiłowania identyczne smile

3,355

Misinx napisał/a:
Symbi napisał/a:

Muszę sobie odświeżyć ten film smile

R_ita napisał/a:
Misinx napisał/a:

Wysłałem Ci swoje smile

Właśnie czytam, że wczoraj w Krakowie dorożkarza porwało UFO i koń sam sobie jeździł po mieście. Strach wyjść z domu big_smile

Dostałam! Ale ja od dawna wiem jak wyglądasz i jak wygląda Paslawek smile tak jak napisano- bagiennik to łącznik między fb a forum big_smile

3,356 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-06-08 11:48:53)

adela 07 napisał/a:

Dobry przykład dałaś Ajko. Trochę jeszcze schudnę , przefarbuję na blond to mżw większy wybór będę miała...
Nie, nie, serio. Nie mam parcia na młodszych, bo są w lepszym stanie. Ale jakby się jakiś trafił to weryfikacja i tak zrobi swoje.

No nie mów, że nie masz w arsenale przebrania elfa ? big_smile Pewnie leży obok zakonnicy wink Przebranie, nie elf.

3,357 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-06-08 11:51:22)

Widzisz, Misinx. Laguny, Ufo, a Ty szybko po pracy do domu...

Przypomniało mi się jak była strzelanina pod biurem pisu w Łodzi. Akurat byłam na mieście, nagle wszytkie suki na sygnale  pędzą. Patrzęna zaaferowanego faceta, przechodnia jakiegoś, a ten : "Pani, Kaczyñskiego zabili!!"

3,358

adela 07 napisał/a:

Widzisz, Misinx. Laguny, Ufo, a Ty szybko po pracy do domu...

Właśnie dlatego big_smile Niebezpieczne czasy.

3,359

Ostatni raz, kiedy wziąłem udział w balu przebierańców, miał miejsce jakieś 27 lat temu smile Tylko już nie pamiętam za co się przebrałem..

3,360 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-06-08 11:55:12)

Może "komboja" ?

Adela ja cię przepraszam, ale ty jak elf wygladasz. Bardzo mi się podobało twoje zdjęcie w tym płaszczu w kratkę. Ta fryzura ci fajnie pasowała, tylko z tendencja do dłuższej, a nie krótszej.

Ja próbuję namierzyć Symbi i Ritę i cholera nie mogę. Dajcie jakies wskazówki.

3,361

bagienni_k napisał/a:

Ostatni raz, kiedy wziąłem udział w balu przebierańców, miał miejsce jakieś 27 lat temu smile Tylko już nie pamiętam za co się przebrałem..

Pamiętam, że byłem Zorrem na jakiejś zabawie mikołajkowej. I to by było na tyle smile

3,362

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

No nie mów, że nie masz w arsenale przebrania elfa ? big_smile Pewnie leży obok zakonnicy wink Przebranie, nie elf.

Gotowe mam skrzata, z fajną peruką. A elfa raz dwa z firany i roślinek da się zrobić.

3,363

bagienni_k napisał/a:

za Wodnika Szuwarka ?

Bagienniku musimy poważnie porozmawiać o Twojej przyszłości , jak stary kondor z młodszym.

3,364

Co tutaj się dzieje lol Kondory, elfy, hrabiny

Adela pokaż swoją stylizację

3,365

Pasławka to bym ubrsła w taki starodawny kostium pływacki w paski,z gatkami. I dorobiła sumiaste wąsy i monokl.

3,366 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-08 12:04:39)

adela 07 napisał/a:

Pasławka to bym ubrsła w taki starodawny kostium pływacki w paski,z gatkami. I dorobiła sumiaste wąsy i monokl.

i pekaesy smile
w ten deseń

https://www.elleman.pl/uploads/media/default/0005/40/10b93379585930b1a42afa7f0294d9a61e3231f4.jpeg

3,367

A dziewczyny? W tym mnie? Dajesz wyobraźnia na maksa 100%, prędkośc nadświetlna.

3,368 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-06-08 12:07:02)

Misinx człowiek pierwotny ze skórą wilka na głowie i maczugą w dłoni.
Lucyfer za anioła z krwawymi skrzydłami
Bagiennik takie obcisłe czarne wdzianko z czepkiem na głowie i w płetwach
Morfeusz za potentat naftowego w amerykańskimi akcentami
Ty Paslawku już masz przebranie od Adeli

Aaaa snake za czerwonego kapturka dla niepoznaki, że też jest wilkiem.

3,369

Ajko za jajko...
Może za tego Gagatka kosmitę co przylatywał po kapuśniak? Albo za takiego pociedznego leśnego stworka co to siedzi pod grzybem i jsk sięktoś zgubi to pomaga.

3,370

A Ela za burdelmamę smile

3,371

adela 07 napisał/a:

Ajko za jajko...
Może za tego Gagatka kosmitę co przylatywał po kapuśniak? Albo za takiego pociedznego leśnego stworka co to siedzi pod grzybem i jsk sięktoś zgubi to pomaga.

tego ? https://i.postimg.cc/FzTZSvWH/1.jpg

3,372

A Piegusa za Doktor Queen

3,373

Symbi trzeba wplesć te ciuchy co sobie sprawiła ze złotymi akcentami

3,374

Ajko napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Ajko za jajko...

tego ? https://i.postimg.cc/FzTZSvWH/1.jpg

Tak!

3,375 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-06-08 12:16:25)

paslawek napisał/a:
adela 07 napisał/a:

i pekaesy smile
w ten deseń

https://www.elleman.pl/uploads/media/default/0005/40/10b93379585930b1a42afa7f0294d9a61e3231f4.jpeg

Zaraz z tego wyjdzie szpieg z krainy deszczowców

https://i.postimg.cc/NK1hGFxM/1.jpg

3,376

Misinxa to może za Gucia?

3,377 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-08 12:16:09)

adela 07 napisał/a:

Nie wiem dlaczego Ela wam się z rozpustą kojarzy ? smile

3,378 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-06-08 12:18:19)

Mi się Ela kojarzy jak Trinity z Matrixa

ale to nie mają być tylko skojarzenia, tutaj trzeba trochę polecieć z koksem, bo to zabawa, a nie pokaz mody.

3,379 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-06-08 12:20:44)

paslawek napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

za Wodnika Szuwarka ?

Bagienniku musimy poważnie porozmawiać o Twojej przyszłości , jak stary kondor z młodszym.

pasławku Ależ to były czasy na dłuuugo przed wodnikiem szuwarkiem big_smile Raczej prędzej wtedy człowiek marzył o byciu strażakiem albo policjantem, choć chyba już nieśmiało kiełkował kucharz smile

Właśnie sobie przypomniałem to przebranie i bynajmniej nie był to obcisły czarny strój tongue

3,380

paslawek napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Nie wiem dlaczego Ela wam się z rozpustą kojarzy ? smile

Że twardą ręką rządzi.

Posty [ 3,316 do 3,380 z 5,918 ]

Strony Poprzednia 1 50 51 52 53 54 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024