Kiedy dojrzewaja panowie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Strony Poprzednia 1 45 46 47 48 49 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,991 do 3,055 z 5,918 ]

2,991

Odp: Kiedy dojrzewaja panowie?
Snake napisał/a:
Misinx napisał/a:

Wszyscy pouciekali ? smile

Każdy powyciągał z szafy domowe śpiwory i próbuje co z nich da się wycisnąć wink

Misinx napisał/a:

A ja mam za ścianą imprezę urodzinową. Więc żeby ich trochę zagłuszyć garuję sobie muzyką big_smile

Ja raczę się piwem z lekka dogorywając po całym dniu ze szpadlem i grabkami. Wczoraj dostałem opeer od mojego sąsiada, który robił mi parę rzeczy wokół domu. Starszy pan wziął mój szpadel i szlifierką doprowadził go do błysku. Powiedział, że jak będzie za 2 tygodnie i zobaczy choć ślad rdzy, to mnie za jaja powiesi lol Mam po każdym użyciu myć i smarować olejem. Faktycznie dziś to uczyniłem.

Ja też piję piwo. Niby jeszcze nie powinienem, ale w sumie przez ten tydzień nie miałem żadnych dolegliwości. Pierdzielę to big_smile Boleć już mnie nie ma co.

Zobacz podobne tematy :

2,992

Piwo, to samo zdrowie wink

paslawek napisał/a:

A jak tam młody i jego gang rowerowy .

Ostatnio pogoda nie dopisała ale dziś zawieziony do kolegi mieszkającego dalej spędził tam pół dnia. Nie wiedzieć czemu wszyscy zapraszają moje dziecko i jest na topie jakiejś hot listy fajnych dzieciaków wink

2,993

To tylko się cieszyć Snake, że syn jest akceptowany i lubiany przez rówieśników, to ważne smile

Nie chce wam Panowie psuć degustacji, ale ostatnio widziałam artykuł o skutkach picia piwa i....albo nie big_smile na zdrowie big_smile

2,994

lody miętowe napisał/a:

To tylko się cieszyć Snake, że syn jest akceptowany i lubiany przez rówieśników, to ważne smile

Nie chce wam Panowie psuć degustacji, ale ostatnio widziałam artykuł o skutkach picia piwa i....albo nie big_smile na zdrowie big_smile

Wal, wal big_smile Ale jakie by nie były to dla singla to chyba obecnie nie stanowi to problemu ? big_smile

2,995

Ja się dziwię, bo przy moim aktualnym trybie życia i problemach z tarczycą oraz tych kilku browarków wypijanych tygodniowo powinienem już się turlać a nie chodzić smile a nie jest tak źle big_smile

2,996

Oooo czesc bagiennik, już wróciłeś ze swoich wojaży? Nic Cię tam nie pogryzlo, cały, zdrowy, zadowolony?
Nie będę wam tam smecic o chorobach, każdemu od życia coś się należy smile

2,997

bagienni_k napisał/a:

Ja się dziwię, bo przy moim aktualnym trybie życia i problemach z tarczycą oraz tych kilku browarków wypijanych tygodniowo powinienem już się turlać a nie chodzić smile a nie jest tak źle big_smile

Widziałeś jakie Adela tu kolportuje śpiwory ? Może Cię zainteresują ? lol

2,998 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-30 00:41:03)

A ja dzisiaj pukałam arbuzy w Biedronce smile Rzeczywiście brzmią różnie, niektóre bardziej pusto, ale zapomniałam na śmierć o kwestii ogonków big_smile
Właśnie marznę przed kompem i myślę sobie, że może niegłupi taki kombinezon i śpiwór w jednym smile

Dobrej nocki. Pędzę plądrować lodówkę, bo wściekle zgłodniałam smile
Mam kawałek ciasta od sąsiadki zza ściany. Nie zawaham się go użyć i niech sobie dietetycy ględzą, co chcą!

2,999 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-30 00:46:39)

Już po raz trzeci albo czwarty zwracam się do przedstawicieli biedronki o jakieś drobne zadośćuczynienie dla forumowiczów,a te głąby z biedronki nic smile

odpowiedź na to

https://img4.dmty.pl//uploads/201004/1272480101_by_maticz7_600.jpg

3,000

Głąby!

Dobranoc Państwu smile

3,001

Ale długo śpią... smile

3,002

Co Ty ja mogę spać najwyżej do 8 :00 .
A już wyprowadziłem się sam na spacer i biegi po parku,teraz spożywam kofeinę zawartą w kawie ,kot nakarmiony,kobieta po za domem.

Miłej niedzieli smile

3,003

paslawek napisał/a:

Co Ty ja mogę spać najwyżej do 8 :00 .
A już wyprowadziłem się sam na spacer i biegi po parku,teraz spożywam kofeinę zawartą w kawie ,kot nakarmiony,kobieta po za domem.

Miłej niedzieli smile

Cwaniaku kobietę zgubiłeś na spacerze, co ? big_smile

3,004

kobiety nie brałem na spacer,bo jest na wsi z siostrą od piątku,mnie tam nie ma bo pracowałem wczoraj, a dziewczęta wyrywają  - zielsko smile
mówiłem im napalm,napalm jedynie skuteczna metoda ,ale nie trafia to do przekonania.

3,005 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-30 14:05:28)

To mnie kot obudził o 10 bo głodny. Pojadł, przytulił się i w rezultacie spałam do 11.30.
Posiałam kwiatki na balkonie.
Jakoś mi tak nieszczególnie. Niespokojna jestem. Chyba włączę sobie misy tybetańskie i posiedzę po turecku. Dziecko wybyło i mam czas do wykorzystania.
Tą piosenkę o biedronce M ustawił mi kiedyś jako budzik.
Lubiłam takie rzeczy.

3,006

lody miętowe napisał/a:

Oooo czesc bagiennik, już wróciłeś ze swoich wojaży? Nic Cię tam nie pogryzlo, cały, zdrowy, zadowolony?
Nie będę wam tam smecic o chorobach, każdemu od życia coś się należy smile

Ano wróciłem, ale nie miałem za bardzo weny do pisania tongue Pogryźć, to zawsxze coś człowieka pogryzie, taka już dola terenowca..Ale fajnie było sobie spędzić noc pod namiotem smile

Śpiwór jeszcze działa, ale będę miał na uwadze smile

Pobudka o 10? Szacuneczek smile

3,007 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-30 16:57:15)

adela 07 napisał/a:

To mnie kot obudził o 10 bo głodny. Pojadł, przytulił się i w rezultacie spałam do 11.30.
Posiałam kwiatki na balkonie.
Jakoś mi tak nieszczególnie. Niespokojna jestem. Chyba włączę sobie misy tybetańskie i posiedzę po turecku. Dziecko wybyło i mam czas do wykorzystania.
Tą piosenkę o biedronce M ustawił mi kiedyś jako budzik.
Lubiłam takie rzeczy.

Jak drażni ciebie Adelo ten filmik w moim poście to bez żalu jeszcze mogę go usunąć .
Ja to niespecjalnie lubię akurat takie rzeczy,niespecjalnie też nie lubię smile
Właściwie to liczyłem trochę na ''owocną " jakąś rozmowę,zabawną z Piegusem,ale ta nafutrowała się ciasta i poszła se spać.
a ja co tak będę tu po nocy sam siedział ,też poszedłem spać

3,008

Mi też filmik o Biedronce przypomniał fajne czasy z małymi dziećmi i puszczanie kaset z tymi piosenkami.
Miś  i Margolcia chyba..
Ale to miłe wspomnienia  i nikt mi ich nie odbierze:)

3,009

Per Margolcia to moja mam nazywała tak moją żonę i mówiła do niej tak też smile

3,010

Bez przesady, nie potrzeba usuwać, Pasławku. Po prostu tak mi się przypomniało ...zabawny moment. Nie bez nuty żalu , bo matoł wiedział jak mnie rozbawić.

3,011

Wiele Malgosiek w latach 70 się urodziło.
Bardzo modne imię to było.

3,012

3,013 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-30 20:35:47)

To fakt tyle że moja nie jest Małgocha,Margolcia to mojej mamie skojarzyło się z kolorem włosów ,jak zaczęliśmy "chodzić" z żoną to była wtedy ruda w odcieniu marchewkowo miedzianym, na początku nie wiedziałem o co chodzi ale wkrótce się wydało, że moja mama była fanką Misia i  Margolci razem z najstarszą wnuczką smile

Teraz wzruszająca scenka będzie wyciskacz łez kot od 10- 15 minut zbystrzał i siedział przy drzwiach czekał na powrót pani swej, teraz  wita się ociera ,przytula,dyskutuje smile miauczy , popisuje przed nią łasi i biega na przemian smile

3,014

Ela210 napisał/a:

Agnieszek też dużo smile

3,015 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-30 21:47:48)

paslawek napisał/a:

Właściwie to liczyłem trochę na ''owocną " jakąś rozmowę,zabawną z Piegusem,ale ta nafutrowała się ciasta i poszła se spać.
a ja co tak będę tu po nocy sam siedział ,też poszedłem spać

powiadają, żem pyskata, ale w tych Waszych szermierkachh słownych nie czuję się mocna.  Kto by tam za wami nadążył smile
Bierzmowanie syna dzisiaj miałam.  oczywiście w moim stylu Bo coś mi się ubzdurało że cała uroczystość jest o 18:00 i na taką godzinę Umówiłam się z siostrą która miała być świadkiem syna. tymczasem w ostatniej chwili dowiedziałam się że jest to 16:00.  A siostra była wyjechana i oznajmiła przez telefon że na 16:00 nie zdąży. było więc rozpaczliwe szukanie świadka. dorwałam ulubioną sąsiadkę.

Pisownię wybaczta.

3,016

Piegus , ja też jestem taka roztrzepana i miewam podobne sytuacje.
Misinx - no, Agnieszek było dużo z tamtych roczników. W mojej klasie chyba ze 6 sztuk.
Pasławek -  kotek przynajmniej wiernie czkał ma panią. wniosek z tego że " można żyć bez chłopa, ale nie bez kota"

3,017 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-30 23:13:46)

E tam do mnie też wróciła przy okazji, zanim padła z wycieńczenia po pieleniu zielska i  po podróży, łasiła  się do mnie także spoko smile
nawet dała się złapać za ..... smile jutro też jest dzień a poranki  bywają fajne.
co się odwlecze to nie uciecze .

Z resztą to jest MÓJ kot i jak myślicie gdzie teraz urzęduje ?

3,018

Nir twierdzę, że żona się nie stęskniła i że za kotem...
Nawiązałam do przywiązania zwierzaka, bo jak latem pojechałam na 5 dni. nad morze to mój kocur poleciał do innej dziury...

I żeby zachować pozory też się łasił jak wróciłam...

3,019 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-31 09:05:47)

Zdrastwujtie wink

Symbi, schab w sosie własnym jest mega! Zwykle dusiłam go z cebulą, jakimiś warzywami, a tu sama prostota - i w tym siła! Po prostu przepyszne i jakie łatwe. Czyż tak nie bywa w życiu, że kombinujemy, kombinujemy, a najlepsze rozwiązania okazują się proste?

Pelargonii, kurde, nie kupiłam, bo synalka trzeba  było w sobotę na gwałt odbkupić. Ryknęliśmy śmiechem, gdy młody przymierzył zeszłoroczny garnitur kupiony z myślą o bierzmowaniu. Nówka był, ani razu nie noszony, bo pandemia... Choć raz chciałam wystroić go równie "ambitnie", jak bywa ubrany jego kuzyn, ale teraz myślę: po diabła te  "jednorazowe" ciuchy? Kolejna ciekawa lekcja na temat nieprzejmowania się, co inni....
Kupiłam czarne spodnie ze ściągaczem, jak to teraz się nosi, oraz białą koszulę ze stójką ; młody tak uparł się na krótki rękaw, że skapitulowałam. Podoba mi się ta współczesna moda, bo pozwala na niewymuszoną i niezobowiązującą elegancję. Nie odstawał od bierzmowanych kolegów, choć i w garniturach było sporo.
Swoją drogą, choć to mało chwalebne, z ciekawością podglądałam na nabożeństwie kreacje pań i dziewczyn wink - niektóre naprawdę świetne i inspirujące.

Jutro, w sam Dzień Dziecka, spotkanie z terapeutką. Były dwa tygodnie przerwy z jakichś losowych powodów. Oczekuję z ciekawością.

3,020 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-31 10:39:14)

Kreacje na takich uroczystościach a szczególnie na ślubach bywają naprawde osobliwe. Często widzę takie kobity które myślą że są Angeliną a przed kościołem będzie czerwony dywan.

Od czwartku mam wolne. Ci zrobić z tym czasem?
Naprawdę nigdy nie myślałam że będę miala taki dylemat. Zupełnie jestem inna. Cholera. Kiedyś nawet jak nie miałam planów cieszyłam się nicnierobieniem, gapieniem się na chmury i leniwym plenerem z kochanym człowiekiem. Takie doskonale " tu i teraz".

3,021

adela 07 napisał/a:

Kreacje na takich uroczystościach a szczególnie na ślubach bywają naprawde osobliwe. Często widzę takie kobity które myślą że są Angeliną a przed kościołem będzie czerwony dywan.

Naprawdę nigdy nie myślałam że będę miala taki dylemat. Zupełnie jestem inna. Cholera. Kiedyś nawet jak nie miałam planów cieszyłam się nicnierobieniem, gapieniem się na chmury i leniwym plenerem z kochanym człowiekiem. Takie doskonale " tu i teraz".

Wybaczcie. Muszę sobie postękać.

3,022 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-05-31 10:50:14)

adela 07 napisał/a:

A ktoś wie w ogóle jaka ma być pogoda na ten długi łikend ? Jak będzie ładnie, to może się na jakąś wycieczkę przejadę. Do Kościeliskiej bym pojechał. Bardzo dawno tam nie byłem, a uwielbiam to miejsce. Przetestowałbym te nowe buty smile

Adela nie żałuj sobie big_smile

O... Teraz sprawdziłem i wygląda na to, że łikend ma być bardzo ładny smile

3,023 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-31 10:54:17)

No właśnie. Ponawiam pytanie : jaj tam nasza forumowa wyprawa? Panowie górale , logistycznie jakoś rzućcie tu pomysł. Kwatera, trasa, kwatera. Albo trasa, schronisko powrót po noclegu.
????
Sierpieñ? Lipiec?

3,024

adela 07 napisał/a:

No właśnie. Ponawiam pytanie : jaj tam nasza forumowa wyprawa? Panowie górale , logistycznie jakoś rzućcie tu pomysł. Kwatera, trasa, kwatera. Albo trasa, schronisko powrót po noclegu.
????

Piegus mówił, że Wy się coś umawiałyście na 19-go. Ja mówię z góry, że mam imprezę urodzinową wtedy i na pewno nie mogę w tym terminie.

3,025

adela 07 napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Wybaczcie. Muszę sobie postękać.

wybaczamy

3,026

Mam pomysł. Może do Wieliczki ? Ja tam lata nie byłam . Bo coś czuję że łatwiej to logistycznie rozwiązać. Kto chętny?
Ja na pewno wzi€łabym tam jakiś nocleg, bo daleko mam.

3,027

adela 07 napisał/a:

Mam pomysł. Może do Wieliczki ? Ja tam lata nie byłam . Bo coś czuję że łatwiej to logistycznie rozwiązać. Kto chętny?
Ja na pewno wzi€łabym tam jakiś nocleg, bo daleko mam.

Do kopalni ?

3,028

No tak, na zwiedzanie. A potem koło dyskusyjne przy jedzo ku i piwku

3,029

adela 07 napisał/a:

No tak, na zwiedzanie. A potem koło dyskusyjne przy jedzo ku i piwku

Ale to chcesz w ten łikend ?

3,030

Nie w ten. Myślałam o sezonie urlopowym, no chybs że ogarniemy tą wyprawę w góry.

3,031

adela 07 napisał/a:

Nie w ten. Myślałam o sezonie urlopowym, no chybs że ogarniemy tą wyprawę w góry.

Spoko. Dogadamy się.

3,032

Życie rodzi się w bólach smile ufff

3,033

Ładnie powiedziane.
Paslawek kiedyś mówiłeś, że coś wiesz ale nie powiesz, ale miło się skończyło. Miałam przebłysk i muszę spytać cool. Wiesz, bo weszła do rodziny?

3,034 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-31 13:35:09)

Nie - wiem to z zakulisowych konszachtów poza forumowych smile

3,035

paslawek napisał/a:

Nie - wiem to z zakulisowych konszachtów poza forumowych smile

O czy Wy mówicie ? smile

3,036

Nie spędza mi to snu z powiek, ale taka myśl strzała przeszła, to stwierdziłam, spytam smile.

Adela jęcz jak ci potrzeba, taki czas, który też kiedyś się zmieni. Ja cię przytulam serdecznie, smutasku. Posłuchaj tego mnicha buddyjskiego-australijskiego.
Piegusko jakie imię świętego sobie wybrał twój syn do bierzmowania. Ja pamiętam, że jak ja miałam to wszyscy odgapiali od siebie smile. Ja sobie wybrałam Elżbieta.

3,037 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2021-05-31 14:25:38)

Ajko no właśnie słucham o niepewności. Takie podejście przynosi ulgę, ale jest zawsze druga strona medalu - jak coś robić, wiedząc że może pójść w wulgaryzm?
Zostać mnichem chyba.
Muszę się rozejrzeć za
jakimś buddyjskim ośrodkiem chyba.

3,038

Ja mam problem wysokiej wagi. Dzisiaj miałam czyszczenie kamienia nazębnego. Babka zorała mi dziąsła. Jutro dzień dziecka, a ponieważ ja się czuję dzieckiem też to mam dzień słodyczowy. Teraz czytam, różne porady, że po usuwaniu kamienia, nie powinno się jeść barwiących produktów (w tym czekolady), 7 dni, na innej 48 godzin, na innej 24 godziny. Co robić? Jak żyć? Macie jakieś doświadczenie? Po co ja się na ten kamień zapisywałam mad?

3,039 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-05-31 14:11:36)

adela 07 napisał/a:

Ajko no właśnie słucham o niepewności. Takie podejście przynosi ulgę, ale jest zawsze druga strona medalu - jak coś robić, wiedząc że może pójść w wulgaryzm?
Zostać mnichem chyba.
Muszę się rozejrzeć za
jakimś buddyjskim ośrodkiem chyba.

Jak minie wracać. Ja czuję to samo słucham, jestem taka zrelaksowana, a jednocześnie jest taka rozterka, że zaraz mi wylatuje z głowy. Idę gdzieś, zakładam słuchawki i w drodze znowu sobie słucham jak kolejka podrzuci. A na logikę nie ważne, że minie, ważne, że dajemy sobie szansę na zmianę.

Ja mnichem nie chcę zostać, może na stare lata zamiast domu spokojnej starości. Ale oni tam średnio jedza, spią na podłodze, wczesnie wstaja. Ciężko pracują smile. Adela chyba, że ty byś założyła taki klasztor, to bym chciała, tylko, żeby nie trzeba było spac na podłodze. Proszę.

3,040

Ajko napisał/a:

Ja mam problem wysokiej wagi. Dzisiaj miałam czyszczenie kamienia nazębnego. Babka zorała mi dziąsła. Jutro dzień dziecka, a ponieważ ja się czuję dzieckiem też to mam dzień słodyczowy. Teraz czytam, różne porady, że po usuwaniu kamienia, nie powinno się jeść barwiących produktów (w tym czekolady), 7 dni, na innej 48 godzin, na innej 24 godziny. Co robić? Jak żyć? Macie jakieś doświadczenie? Po co ja się na ten kamień zapisywałam mad?

Musisz się ograniczyć do shaków big_smile

3,041 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-31 14:17:53)

Ajko mogą być żelki ale tylko te bezbarwne,gofry z bitą śmietaną ,ciasteczka maślane ,lody waniliowe,śmietankowe,coś w ten deseń ,ale jak nastawiłaś się na czekoladę to taki ersatz może być - ciężka sprawa.

3,042 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-31 14:19:43)

Ajko, syn wziął sobie za patrona św. Antoniego. Bardzo dobry wybór, bo ja ciągle czegoś szukam, więc dobrze będzie mieć blisko patrona rzeczy zagubionych big_smile
A ja jestem Anna z bierzmowania, bo bardzo lubię to bezpretensjonalne imię o wielu miłych literackich skojarzeniach. Już mniej, jak to w tym wieku, chodziło mi o patronkę smile

3,043

Piegowata'76 napisał/a:

Ajko, syn wziął sobie za patrona św. Antoniego.

Tego smoleńskiego ? wink

3,044

Misinx napisał/a:

Tego smoleńskiego ? wink

Nie panimaju smile

3,045 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-31 14:23:23)

Jeju , Ajko, przesuñ ten dzieñ dziecka a jak nie masz cierpliwości to zjedz mleko w tubce, można przez słomkę zasłodzisz się na maksa.
Co do klasztoru to nie wiem co by z ttego wyszło... ale dyscyplina i odmawianie sobie przyjemności do mnie nie przemawia tak na stałe. Może podłączyć się do Kościoła Latającego Potwora Spaghetti?

3,046

adela 07 napisał/a:

Jeju , Ajko, przesuñ ten dzieñ dziecka a jak nie masz cierpliwości to zjedz mleko w tubce, można przez słomkę zasłodzisz się na maksa.
Co do klasztoru to nie wiem co by z ttego wyszło... ale dyscyplina i odmawianie sobie przyjemności do mnie nie przemawia tak na stałe. Może podłączyć się do Kościoła Latającego Potwora Spaghetti?

Właśnie. 1 listopada na to konto zjesz sobie więcej big_smile

3,047

Piegowata'76 napisał/a:
Misinx napisał/a:

Tego smoleńskiego ? wink

Nie panimaju smile

https://pliki.ptwp.pl/pliki/03/68/80/036880_r1_300.jpg

3,048

Ja tam wolę do Pana Boga swoją drogą iść. Muszę przyznać, że miałam spore moralne dylematy z tym bierzmowaniem i korciło mnie po prostu odpuścić temat. Na kompromis poszłam, co tu gadać dużo.

3,049

Piegowata'76 napisał/a:

Ja tam wolę do Pana Boga swoją drogą iść. Muszę przyznać, że miałam spore moralne dylematy z tym bierzmowaniem i korciło mnie po prostu odpuścić temat. Na kompromis poszłam, co tu gadać dużo.

Mój młody był. Mnie było obojętne. Teraz by już pewnie nie poszedł. Nikt by go u nas w domu nie naciskał. Jeśli już to pewnie dziadkowie.

3,050

Moje dziecko jest "poganką" ,żona nie naciskała na katolicki chrzest ja też nie naciskałem na ewangelicki.dziadkowie też nie ,postanowiliśmy jej dać wolny wybór religii zapoznając ją jednak z duchowością różnych wyznań na tyle na ile sami zdołaliśmy te sprawy ogarnąć.

3,051

Piegusie z kim podzłaś na kompromis?

3,052 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-05-31 15:07:35)

Św Antoni Smoleński powinien mieć w godle jeszcze parówkę big_smile tongue

3,053

bagienni_k napisał/a:

Świ Antoni Smoleński powinien mieć w godle jeszcze parówkę big_smile tongue

w tym jest jakąś zagwozdka,wietrzę podstęp i coś podchwytliwego smile

3,054 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-05-31 15:19:38)

paslawek napisał/a:

Moje dziecko jest "poganką" ,żona nie naciskała na katolicki chrzest ja też nie naciskałem na ewangelicki.dziadkowie też nie ,postanowiliśmy jej dać wolny wybór religii zapoznając ją jednak z duchowością różnych wyznań na tyle na ile sami zdołaliśmy te sprawy ogarnąć.

Ja też nie mam potrzeby  takich obrzędów, u mnie syn był, ale to zostało nieładnie (napiszę ładnie) wymuszone pod naciskiem pewnych osób. Jakby co szanuję czyjeś przekonania religijne, ale również chcę być szanowana z moimi przekonaniami.
Własnie wypłukałam zęby irygatorem (pod małym cisnieniem), było czuć, że dziasła sa mocno okaleczone. Po krótkiej naradzie domowej przesuwamy, na koniec czerwca, wtedy wypadają okazyjnie urodziny. Słodycze by nie pomogły w gojeniu.
A tak się cieszyłam.
Pamietajcie dzień słodyczowy róbcie przed czyszczeniem kamienia.

Bagienniku o co z tą parówą chodzi?

3,055 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-05-31 15:07:53)

Ów Antoni, swego czasu, publicznie demonstrował przyczynę awarii samolotu i wypadku, używając do tego parówki smile

https://www.salon24.pl/u/nudna-teoria/9 … ie-parowki

Posty [ 2,991 do 3,055 z 5,918 ]

Strony Poprzednia 1 45 46 47 48 49 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024