Nie lubię . Szukam madrzejszych. Lubię krytykę konstruktywną
Z Tobą podzieliłam się obserwacją nie zgadzasz się i koniec tematu.
2,731 2021-05-26 12:03:59
2,732 2021-05-26 12:06:37
Nie lubię . Szukam madrzejszych. Lubię krytykę konstruktywną
Z Tobą podzieliłam się obserwacją nie zgadzasz się i koniec tematu.
A ja jednak myślę, że lubisz ![]()
2,733 2021-05-26 12:08:46
Misinx, ja do Ciebie czuję sympatię, natomiast Ela - cóż, sprawia dla mnie niemożliwe do opisania jaśniej wrażenie, że wiem, dlaczego mąż ja zdradził. Ale to moje subiektywna opinia.
2,734 2021-05-26 12:10:40
Misinx, ja do Ciebie czuję sympatię, natomiast Ela - cóż, sprawia dla mnie niemożliwe do opisania jaśniej wrażenie, że wiem, dlaczego mąż ja zdradził. Ale to moje subiektywna opinia.
Dżizass
Ostro napisane. Nie odważyłbym się tego napisać, chociaż chyba mam podobne przemyślenia.
2,735 2021-05-26 12:18:56 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-26 12:22:23)
No właśnie. Każdy ma swoje przemyślenia.
A dlaczego mąż mnie zdradził? ![]()
Misinx jak chcesz to możesz sponsorowac terapeutów jeszcze i 10 lat. Kto bogatemu zabroni ![]()
2,736 2021-05-26 12:20:15
No właśnie. Każdy ma swoje przemyślenia.
A dlaczego mąż mnie zdradził?
Ja zostawię swoje przemyślenia dla siebie.
2,737 2021-05-26 12:51:05 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-26 13:02:45)
Kurde po raz trzeci pisze post bo mnie wywala.
czy psychologów czy zwykłych ludzi Zdecydowanie wolę ciepłych empatycznych, bo nawet krytyka a choćby i serdeczny opierdziel inaczej jest odbierany od takich osób niż od zimnych cyborgów, przekonanych wyniosle o swojej nieomylności i jedynie swojej racji. niezainteresowanych perspektwą drugiej osoby, a jedynie ferujących własne jedynie słuszne wyroki.
nie twierdzię, że Ela jest złym człowiekiem ale sposób bycia ma zdecydowanie specyficzny. Bardzo mi w tym przypomina moją mamę, w której zawsze brakowało mi mamy właśnie takie ciepłej i przytulająeej. Mama to był jenerał i opierdzielacz Główny.
2,738 2021-05-26 12:57:21
Misinx jak chcesz to możesz sponsorowac terapeutów jeszcze i 10 lat. Kto bogatemu zabroni
Ojojoj... Ależ mi dogryzłaś ![]()
2,739 2021-05-26 12:57:28
Misinx- ten zajączek to raczej głupotą się wykazał. Zając optymista pomyślałby " zdążę zwiać"
A zając buddysta..." ta chwila jest taka jak powinna być." Albo "nazbierałem dużo dobrej karmy więc co mi tam " ![]()
A zając altruista " wilk nareszcie zje kolację"
....
Co do terapeutów to może Aneta mnie za bardzo głaskała? Dobrze się z Nią czułam a praca nie była szczrgólnie nieprzyjemna. No ale miałam dużą motywację.
2,740 2021-05-26 13:00:08
Co do terapeutów to może Aneta mnie za bardzo głaskała? Dobrze się z Nią czułam a praca nie była szczrgólnie nieprzyjemna. No ale miałam dużą motywację.
Czyli miało to sens.
2,741 2021-05-26 13:04:31 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-26 13:13:23)
Właśnie w tym jest problem: że szukacie tego czego zabrakło wam w waszych matkach w głosie forumowej koleżanki.
Dzisiaj Dzień Matki.
mnie podsumowały moje dzieci i mogę śmiało powiedzieć że dostałam Laurkę za wszystkie lata z moimi dziećmi. Mam z nimi serdeczne układy.
Nie jestem Twoją matką Piegowata A Ty moim dzieckiem. Tego już nie odzyskasz.
Na terapiach się DORASTA.
Co oznacza asertywne przyjmowanie krytyki A nie wystawianie języka w stylu: A Ty jesteś brzydka ! Bo nie podoba mi się co napisałaś ba dany temat.
Przykro mi.
I muszę Was zmartwić bo nie wszyscy na forum podzielają wasze zdanie. Bo mam wrażenie że w "kupie" raźniej jechać po kimś jako po żonie i matce.
Widzisz Misinx zawsze znajdziesz takie kobiece zdanie którego potrzebujesz do podtrzymania wizerunku. Tylko że każda z nich może to robić z własnych motywacji.
Fajnie byłoby trafić na grupową terapię ![]()
Tak też się znajdą jakieś "Ele" i będzie można się z takimi opiniami zderzyc A nie siedzieć w ciepłym kokonie. Mylisz się jak myślisz że chcę komukolwiek dopiec.
Wstrząsam
przed użyciem? chyba nie
)
2,742 2021-05-26 13:07:15 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-26 14:41:57)
Na terapii której się kiedyś Podjęłam prowadząca była miła ale miałam poczucie że zupełnie mnie ignoruje oraz moje potrzeby po chodziłam kilka razy i dałam sobie spokój.
nie bardzo była zainteresowana z czy przyszłam robiła mi jakieś testy wychwalała jaka to ze mnie super babka i pouczała Jak być szczęśliwym singlem. zupełnie nie z tą problematyka do niej przyszłam
2,743 2021-05-26 13:16:15
Ja też lubię milutką cieplutką atmosferę, ale od tego bardziej lubię szczerość. Bo często ci milusi ludzie okazuje się, że są dwulicowi. Oczywiście szczerość bez pogardy, w której jest miejsce na czasami popełnienie błędu. U Eli nie dostrzegam pogardy, widzę często inny punkt widzenia, który mnie zawsze bardzo ciekawi, który daje do myślenia. Z tym mężem to poleciało się.
2,744 2021-05-26 13:18:07 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-05-26 13:24:57)
Właśnie w tym jest problem: że szukacie tego czego zabrakło wam w waszych matkach w głosie forumowej koleżanki.
Dzisiaj Dzień Matki.mnie podsumowały moje dzieci i mogę śmiało powiedzieć że dostałam Laurkę za wszystkie lata z moimi dziećmi. Mam z nimi serdeczne układy.
Nie jestem Twoją matką Piegowata A Ty moim dzieckiem. Tego już nie odzyskasz.
Na terapiach się DORASTA.
Co oznacza asertywne przyjmowanie krytyki A nie wystawianie języka w stylu: A Ty jesteś brzydka ! Bo nie podoba mi się co napisałaś ba dany temat.
Przykro mi.
I muszę Was zmartwić bo nie wszyscy na forum podzielają wasze zdanie. Bo mam wrażenie że w "kupie" raźniej jechać po kimś jako po żonie i matce.
Mówiąc szczerze dalej nie rozumiem o co Ci chodzi. Nikt tu nie chce żebyś była jej matką, przyjaciółką, córką, ciotką, teściową
itd. No zobacz, dzieci Cię pogłaskały. Miło ? Ale wiesz, tak w Dzień Matki to zawsze się tym matkom zapodaje komunały
Jakie by nie były
Bez żadnej aluzji.
Na asertywne przyjmowanie krytyki ma też wpływ kto krytykuje. Bo czasem krytykują osoby, które po prostu lubią krytykować, bo przez to czują się mądrzejsze, lepsze itp. Mają taki mentorski styl. Jak nauczycielka
Mam ciotkę taką... O Jezu
To się nieraz czuje, a wtedy nawet jak ta krytyka jest słuszna, to się ją przeważnie odbija ![]()
Aha... Terapię grupową też przerobiłem i bardzo dobrze wspominam ![]()
Nie, wcale nie uważam, że Ty CHCESZ komuś dopiec
Ja uważam, że Ty tak naprawdę to masz wyje... na to jaki efekt ma to co powiesz. Czy komuś tym dopiekłaś, czy pomogłaś. Myślę, że... no właśnie... że jak coś chcesz powiedzieć to powiesz, a reszta to już nie Twój problem. Ważne, że Ty czujesz się dobrze
Ot co.
2,745 2021-05-26 13:20:25
Ja też lubię milutką cieplutką atmosferę, ale od tego bardziej lubię szczerość. Bo często ci milusi ludzie okazuje się, że są dwulicowi. Oczywiście szczerość bez pogardy, w której jest miejsce na czasami popełnienie błędu. U Eli nie dostrzegam pogardy, widzę często inny punkt widzenia, który mnie zawsze bardzo ciekawi, który daje do myślenia. Z tym mężem to poleciało się.
to zabrzmiało o tym byłym mężu Eli jakby ją za coś zdradził ,a nie właściwie dlaczego zdradził.
Tak dziś Dzień Matki.
2,746 2021-05-26 13:23:39 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-26 13:25:43)
Nie znam cię Elu dobrze na pewno wszystkiego o tobie nie wiem. nie szukałam w tobie matki ale Szlag mnie jasny trafił gdy przedstawiam swoją wersję relacji łączących nie z PP A ty uparcie wciskałś mi swoją. można mi powiedzieć: Ja to widzę inaczej ale jak ktoś mi mówi rób tak nie rób tak... sugestie wezmę pod uwagę ale postępuję po swojemu.
Miewam wątpliwości konfrontuje punkty widzenia ale nie oczekuję że ktoś mi będzie dyktował jedynie słusznej drogi postępowania.
2,747 2021-05-26 13:26:06
Przepraszam za pisownię
2,748 2021-05-26 13:27:18 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-05-26 13:39:27)
A wiecie, teraz mi się przypomniało że u Anety brakowało mi takiego niewielkiego " Elowania" Znaczy żeby mnie delikatnie kopnęła czasem.
A z drugiej strony - może dobrzr mnie wyczuła , bo na krytykę resguję często zamknięciem.
Natomiast o trudnych kwestiach nie miałam oporu opowiadać.
2,749 2021-05-26 13:27:38 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-26 13:35:27)
Ela piszę bardzo kulturalnie temu nie zaprzeczę. ale czasami Wszystko wie najlepiej.
A co do tego o czym piszesz, Aiko, Miła atmosfera Przecież nie musi oznaczać tak zwanego słodkpierdzenia.
można i krytykę wyrazić w sposób który nie rani
2,750 2021-05-26 13:29:23 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-26 13:36:37)
Dzięki Ajko.z mężem przemyślane do dna i tam już nic nie boli.
Piegowata, ale to że Ty moje zdanie wyrażone wprost i z mojej perspektywy uznalaś za wciskanie to jest problem po Twojej stronie wbrew pozorom a nie po mojej.
Bo powinnaś odróżniać te 2 światy. Twój powinien być na tyle integralny byś była jego pewną.ze możesz racjonalnie rozważyć inne zdanie A nie bać się że Ci to zagraża.
Dlaczego zareagowałaś tak emocjonalnie to jest właśnie temat do Twoich rozmów z terapeutą.
2,751 2021-05-26 13:40:06 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-05-26 13:40:30)
Ajko napisał/a:Ja też lubię milutką cieplutką atmosferę, ale od tego bardziej lubię szczerość. Bo często ci milusi ludzie okazuje się, że są dwulicowi. Oczywiście szczerość bez pogardy, w której jest miejsce na czasami popełnienie błędu. U Eli nie dostrzegam pogardy, widzę często inny punkt widzenia, który mnie zawsze bardzo ciekawi, który daje do myślenia. Z tym mężem to poleciało się.
to zabrzmiało o tym byłym mężu Eli jakby ją za coś zdradził ,a nie właściwie dlaczego zdradził.
Tak dziś Dzień Matki.
Jak ci tam Paslawku? W ten pierwszy dzień?
Piegusko nie musi.
2,752 2021-05-26 13:41:56 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-26 14:30:39)
Już dokładnie nie pamiętam poszczególnych wątków naszych rozmów ale bardzo mnie irytowało uznawanie moich wyjazdów w plener czy w ogóle widywania się z PP niemal za zdradę jego związku. Takie niemal założenie że jestem na tyle głupia i bezwolna. twoja niemal pewność że ja tego wszystkiego pragnę, A tymczasem ja nigdy z inicjatywą spotkań nie wyszłam, po prostu odpuściłam gdy stwierdziłam że sytuacja mi nie zagraża. ja zresztą nie mam samochodu z autobusami też różnie więc jest to dla mnie czyste atrakcje że sobie czasem wyskoczymy gdzieś za miasto. z samym diabłem bym wyskoczyła ![]()
Ale Ela wie najlepiej
2,753 2021-05-26 13:43:11
Raz jeszcze przepraszam za niestosowanie się do interpunkcji oraz zasad grzeczności co do wielkich liter
2,754 2021-05-26 13:50:14 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-26 13:52:28)
paslawek napisał/a:Ajko napisał/a:Ja też lubię milutką cieplutką atmosferę, ale od tego bardziej lubię szczerość. Bo często ci milusi ludzie okazuje się, że są dwulicowi. Oczywiście szczerość bez pogardy, w której jest miejsce na czasami popełnienie błędu. U Eli nie dostrzegam pogardy, widzę często inny punkt widzenia, który mnie zawsze bardzo ciekawi, który daje do myślenia. Z tym mężem to poleciało się.
Tak dziś Dzień Matki.Jak ci tam Paslawku? W ten pierwszy dzień?
Piegusko nie musi.
Byłem na cmentarzu z samego rana jakoś tak instynktownie,mnóstwo wspomnień taki zalew chmura mnie jakby ochraniają pojawiły się
to dobre uczucia,a teraz już spokojniej "normalniej",po południu będę patrzył na matkę i córkę .
Przeprosiny za te małe wredne punkciki to znaczy małe cholery przyjęte ![]()
2,755 2021-05-26 13:54:08
Misinx laurka była nie dzisiaj. Była w paru szczerych rozmowach w ostatnich 2 latach.
Staram się wypowiadać na forum przede wszystkim jasno.
Czasami forma mogłaby być bardziej dyplomatyczna ale staram się bardziej by mnie zrozumiano.
Rozumiem że dla Ciebie forma jest bardzo ważna i w kobietach szukasz damy.
To nie ja. Przynajmniej nie w sensie dyplomatycznej formy wypowiedzi.
I z całym szacunkiem nie wiesz jak ja się czuję po napisaniu swojej opinii.
Ty się czujesz niekomfortowo ale wreszcie rzucasz ten cholerny kubraczek czerwonego kapturka z wilczej postaci ![]()
2,756 2021-05-26 13:58:42
Ale Ela wie najlepiej
Nie tylko Ela ,żeby nie było.
2,757 2021-05-26 14:02:14
Ja uważam, że Ty tak naprawdę to masz wyje... na to jaki efekt ma to co powiesz. Czy komuś tym dopiekłaś, czy pomogłaś. Myślę, że... no właśnie... że jak coś chcesz powiedzieć to powiesz, a reszta to już nie Twój problem. Ważne, że Ty czujesz się dobrze
Ot co.
Dokładnie tak to odczuwam, tylko Trudno było mi to ubrać w słowa.
2,758 2021-05-26 14:05:29 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-26 14:08:14)
A jakby tak obrać to co powiedziałam ze skorupek to napisałam ze moim zdaniem Misinx kreci sie w kólko na terapii A usłyszałam dyplomatycznie ponoć
że zasluzylam na zdradę i dobrze mi tak i jestem kiepska matką której dzieci składają wymuszone życzenia oraz osobą której celem jest dowalenie innym.
Trochę samokrytyki może?
2,759 2021-05-26 14:06:56 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-05-26 14:10:30)
Misinx laurka była nie dzisiaj. Była w paru szczerych rozmowach w ostatnich 2 latach.
Staram się wypowiadać na forum przede wszystkim jasno.
Czasami forma mogłaby być bardziej dyplomatyczna ale staram się bardziej by mnie zrozumiano.
Rozumiem że dla Ciebie forma jest bardzo ważna i w kobietach szukasz damy.
To nie ja. Przynajmniej nie w sensie dyplomatycznej formy wypowiedzi.
I z całym szacunkiem nie wiesz jak ja się czuję po napisaniu swojej opinii.
Ty się czujesz niekomfortowo ale wreszcie rzucasz ten cholerny kubraczek czerwonego kapturka z wilczej postaci
W kobietach szukam damy....
Dżizass... No sorry, ale nie szukam dam, w ogóle
Do dam to potrzebny jest gentelman, a ja nim nie jestem. Nie jestem kompatybilny z damami.
Nie wiem jak się czujesz. Tak samo jak Ty nie wiesz różnych rzeczy, chociaż Ci się wydaje Ci się, że wiesz.
A jakby tak obrać to co powiedziałam ze skorupek to napisałam ze moim zdaniem Misinx kreci sie w kólko na terapii A usłyszałam dyplomatycznie ponoć
że zasluzylam na zdradę i dobrze mi tak i jestem kiepska matką której dzieci składają wymuszone życzenia oraz osobną której celem jest dowalenie innym.
Trochę samokrytyki może?
No teraz to sobie trochę dorabiasz treści
Nikt nie napisał, że zasłużyłaś na zdradę, że dobrze Ci tak i że jesteś kiepską matką
Nawet napisałem, że "to było bez aluzji", ale Ty to wzięłaś jako aluzję.
2,760 2021-05-26 14:12:40 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-05-26 14:15:25)
Ot co.
Dokładnie tak to odczuwam, tylko Trudno było mi to ubrać w słowa.
I tak ma też moja mamuśka, której charakter i kręgosłup mi imponują, ale której bezwzględność czasami mocno mnie boli.
Znam ten styl i wiem że często stoi za nim życzliwość. Wiele razy brałam z tego powodu poprawkę na Elę i nie szłam za pierwszym impulsem który wywoływały we mnie niektóre wypowiedzi. w końcu mnie jednak poniosło.
2,761 2021-05-26 14:16:08
Ty się czujesz niekomfortowo ale wreszcie rzucasz ten cholerny kubraczek czerwonego kapturka z wilczej postaci
To ja miałem jakiś kubraczek ? ![]()
2,762 2021-05-26 14:20:14 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-26 14:25:00)
Ajko napisał/a:Ja też lubię milutką cieplutką atmosferę, ale od tego bardziej lubię szczerość. Bo często ci milusi ludzie okazuje się, że są dwulicowi. Oczywiście szczerość bez pogardy, w której jest miejsce na czasami popełnienie błędu. U Eli nie dostrzegam pogardy, widzę często inny punkt widzenia, który mnie zawsze bardzo ciekawi, który daje do myślenia. Z tym mężem to poleciało się.
Dzięki Ajko.z mężem przemyślane do dna i tam już nic nie boli.
Piegowata, ale to że Ty moje zdanie wyrażone wprost i z mojej perspektywy uznalaś za wciskanie to jest problem po Twojej stronie wbrew pozorom a nie po mojej.
Bo powinnaś odróżniać te 2 światy. Twój powinien być na tyle integralny byś była jego pewną.ze możesz racjonalnie rozważyć inne zdanie A nie bać się że Ci to zagraża.
Dlaczego zareagowałaś tak emocjonalnie to jest właśnie temat do Twoich rozmów z terapeutą.
Nie będę tego za bardzo rozwijał ,ale podpisuje się pod tym co napisałaś o Piegusie Ela .
W gruncie rzeczy Piegusku i teraz się skup nie histeryzuj to Pepe jest Twoim najmniejszym problemem to pryszcz.
Twoje reakcje na inne zdanie czy według Ciebie niewłaściwie wyartykułowaną krytykę pod Twoim adresem,są zbliżone,bardzo podobne i takie" zastarzałe" w sensie podświadome,"przysypane" do reakcji ofiar dawnej przemocy o której czasem wspominasz,epitety których używasz i interpretacje wnioski,fochy są charakterystyczne,szukanie powodów przyczyn w innych ,to reakcja obronna po prostu ,to moje zdanie psychoanalityka amatorzyny ,problemy z Pepe po rozstaniu są po prostu bardziej aktualne ,ale na terapii zajmiesz się bo to moim zdaniem nie do ominięcia jest, jak już przebrniesz przez Pepe właśnie tymi starymi deficytami urazami ,oraz rolą ofiary i tym kiedy jest Ci wygodne to a kiedy nie,oraz tym jaki wpływ i sterowanie uczuciami mają tamte traumy .
2,763 2021-05-26 14:22:52
Ela210 napisał/a:Ty się czujesz niekomfortowo ale wreszcie rzucasz ten cholerny kubraczek czerwonego kapturka z wilczej postaci
To ja miałem jakiś kubraczek ?
A co? Tak do du..y przerósł że niewyczuwalny się stał? )
2,764 2021-05-26 14:32:32
Misinx napisał/a:Ela210 napisał/a:Ty się czujesz niekomfortowo ale wreszcie rzucasz ten cholerny kubraczek czerwonego kapturka z wilczej postaci
To ja miałem jakiś kubraczek ?
A co? Tak do du..y przerósł że niewyczuwalny się stał? )
Na d... to byłby spódniczka i bym zauważył ![]()
2,765 2021-05-26 14:32:33
Tego jeszcze nie było czerwony kapturek facet przebrany za wilka ![]()
2,766 2021-05-26 14:40:03
Tego jeszcze nie było czerwony kapturek facet przebrany za wilka
Nie no, że niby tu odwrotnie. Że jestem wilkiem przebranym za czerwonego kapturka, czyli, że tak naprawdę to ten Zły ![]()
2,767 2021-05-26 14:40:35 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-26 14:42:54)
Raczej podwójny kamuflaż czyli facet oznajmia że jest wilkiem, pozuje na czerwonego kapturka i wszyscy myślą że z tym wilkiem to żarty są aż sam w to wierzy.
A tu prawdziwe kły wychodzą. ![]()
Czyli bardziej zakręcone niż Incepcja.
2,768 2021-05-26 14:41:58
To już powstanie za chwile piramida cała złożona z wilka przebranego za czerwonego kapturka,który jest przebrany za wilka
zapowiada się nieźle.
2,769 2021-05-26 14:45:03
Raczej podwójny kamuflaż czyli facet oznajmia że jest wilkiem, pozuje na czerwonego kapturka i wszyscy myślą że z tym wilkiem to żarty są aż sam w to wierzy.
A tu prawdziwe kły wychodzą.
Czyli bardziej zakręcone niż Incepcja.
Bardzo skomplikowane.
2,770 2021-05-26 14:56:48
Ela210 napisał/a:Raczej podwójny kamuflaż czyli facet oznajmia że jest wilkiem, pozuje na czerwonego kapturka i wszyscy myślą że z tym wilkiem to żarty są aż sam w to wierzy.
Czyli bardziej zakręcone niż Incepcja.Bardzo skomplikowane.
Całe szczęście nie mój supełek do rozwiązywania.
2,771 2021-05-26 14:59:31
Misinx napisał/a:Ela210 napisał/a:Raczej podwójny kamuflaż czyli facet oznajmia że jest wilkiem, pozuje na czerwonego kapturka i wszyscy myślą że z tym wilkiem to żarty są aż sam w to wierzy.
Czyli bardziej zakręcone niż Incepcja.Bardzo skomplikowane.
Całe szczęście nie mój supełek do rozwiązywania.
Ja nie widzę supełka, więc dla mnie też nie ma co rozwiązywać ![]()
2,772 2021-05-26 15:41:52
No to się ferment zrobił. Muszę przyznać że do mnie też kiedyś Ela cośtam uszczypliwego napisała ale potem po rozszerzeniu mojej wypowiedzi spuściła z tonu i przyznała rację. Także tego.
2,773 2021-05-26 15:47:00 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-26 15:54:14)
no widzisz "prowokatorko" ![]()
ferment się uczynił ,nawet Symbi się pojawiła ![]()
2,774 2021-05-26 16:36:52
Jakby tak Ela z Misinxem na jakiejś debacie się spotkali to coś czuję że byłby ogień. A jakby jeszcze Piegus ze swoim temperamentem doszedł to trzeba byłoby ich wodą polewać. ![]()
2,775 2021-05-26 16:41:36
Nie byłoby chyba tak strasznie ,choć zabawnie też mogło by być
2,776 2021-05-26 16:59:20
Każdy powiedział co wiedział i spokój, czasami najlepiej z siebie wyrzucić pewne kwestie, a nuż jakaś refleksja przyjdzie
albo i nie ![]()
2,777 2021-05-26 17:01:23
Mi się ta dyskusja bardzo podobała, czekałam kto pierwszy sie obrazi, a oni tak w zaparte szli bez końca, a jak doszła Pieguska i Symbi to stwierdziłam no halo 3 na 1 to banda łysego
to niesprawiedliwe się zrobiło. Zepsuli wszystko swoją powagą.
2,778 2021-05-26 17:03:03
Dzień się jeszcze nie skończył ![]()
2,779 2021-05-26 17:18:19
A widzieliście kiedyś Roast? To taka formuła kto komu bardziej dowali. Już dawno to oglądałam i chyba to nie dla mnie...momentami było tak po bandzie i tak chamsko że odechciało mi się czekać do końca. Wyjątkiem był Dawid Podsiadło - pokazał klasę. No brylant.
2,780 2021-05-26 17:24:58
Te nasze polskie roasty przy hamerykańskich wyglądają "niewinnie"
2,781 2021-05-26 17:40:40
Tak, właśnie pomyślałam, że taki prawie roast się tutaj zrobił
ale nie da rady takie coś, niektóre osoby są tutaj zbyt wrażliwe na takie zabawy
2,782 2021-05-26 17:55:44 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-05-26 17:56:29)
Do roastu takiego z wszelkimi szykanami to jeszcze daleko według mnie, po za tym regulamin forum na pewne rzeczy nie pozwala.
Ja w każdym bądź razie mam czasem odruch żeby bronić Eli tylko to twarda,samodzielna babka jest i nie wiem czy tak by była zadowolona z tego mojego" biełorycerstwa ":),a wyrazy sympatii pozostawię na "czarną godzinę".
2,783 2021-05-26 18:26:12
Miętusko gratuluję.
2,784 2021-05-26 18:28:28
Miętus na dywan tłumacz się jak z tym pierścionkiem ![]()
2,785 2021-05-26 18:58:41
A to Wy nie wiedzieliście? Wilk tutaj kiedyś pisał że ma narzeczona, no chyba że ma inną, a ja nic na ten temat nie wiem
no ale spoko, nikt wszystkiego tutaj nie czyta, więc mogło umknąć, także tego
tak, już dłuższy czas jesteśmy zaręczeni ![]()
2,786 2021-05-26 19:02:56
Aaaaa to takie proste ![]()
ale Twój wilk rzadko zagląda to znaczy pisze na forum od jakiegoś czasu chyba
2,787 2021-05-26 19:07:17 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-05-26 19:08:02)
Ja wiedziałam. Pisało któreś z was na forum i chyba On i to już dawno ![]()
2,788 2021-05-26 19:20:16
Tak Elu, zgadza się. Ja nic nie pisałam, bo jakie ma to dla was znaczenie? Prawda taka że żadne ![]()
2,789 2021-05-26 19:24:51
Tu się mylisz trochę ,ponieważ w zalewie wyraźnej przewadze tematów ,zdrad,niewierności,rozstań ,przygnębienia uraz , ogromnych problemów i konfliktów,tego co na forum mroczne ,to takie dwa światełka jak Wy są ważne.
To też zależy jak kto traktuje forum.
2,790 2021-05-26 19:46:07
Dzięki paslawku za takie słowa, no za te światełka
czasami dziwnie się czuje jak pisze tutaj coś miłego na nasz temat czy na temat Wilka i mi nawet głupio, bo tutaj inni samotni i też chcieliby pewnie zaznać jeszcze szczęścia, a ja się obnosze że swoim i się zamykam, nie chce żeby innym było smutno, wiecie o co mi chodzi. Ale na pocieszenie
powiem że u nas nie jest tak cukierkowo, nie raz się zastanawialiśmy czy jednak nam po drodze, oboje potrafimy się ranić, niestety, takie charaktery, ale później przychodzi refleksja że mimo wszystko jesteśmy naprawdę dobraną parą i uczucie jakie jest między nami nie zdarza się często, szkoda byłoby to zmarnować. Zresztą co tu dużo mówić, spotkaliśmy się późno, oboje już mieliśmy swoje lata, a byliśmy sami bardziej z wyboru niż braku okazji, z mojej strony nie spotkałam nigdy kogoś kto by mi tak pasował jak Wilk i nie chodzi mi o wygląd, bo wielu mężczyzn jest bardzo atrakcyjnych, ale na tych wszystkich innych poziomach, tak, to taka moja bratnia dusza, Wilk też to powie o mnie
dobra, się rozpisalam
kończę te gornolotne bzderty ![]()
2,791 2021-05-26 20:57:13
Miętusie, podłączam się do Pasławka. Miło przeczytać coś pozytywnego- no i to forumowe Love Story, co nie?
2,792 2021-05-26 21:54:41
Jakby tak Ela z Misinxem na jakiejś debacie się spotkali to coś czuję że byłby ogień. A jakby jeszcze Piegus ze swoim temperamentem doszedł to trzeba byłoby ich wodą polewać.
Nie byłoby żadnego ognia
Ja nie jestem kłótliwy.
2,793 2021-05-26 22:02:21
Cała nadzieja w Piegusie ![]()
2,794 2021-05-26 22:10:13
No panie tutaj charakterne, a to źle?
przynajmniej nie mu nudy z taką
Adelko, żeby forumowe love story nie skończyło się jak te filmowe
wszystko zaczęło się w takiej kafejce jak ta
u rh72, niektórzy pewnie kojarzą, Ci starsi użytkownicy. Działo się tam ![]()
2,795 2021-05-26 22:23:28
No panie tutaj charakterne, a to źle?
przynajmniej nie mu nudy z taką
![]()
Adelko, żeby forumowe love story nie skończyło się jak te filmowe
wszystko zaczęło się w takiej kafejce jak ta
u rh72, niektórzy pewnie kojarzą, Ci starsi użytkownicy. Działo się tam
No filmowe zazwyczaj kończą się napisami ![]()
Kafejkę coś pamiętam, ale nie pamiętam, czy w niej bywałem.