Niskie dziewczyny - gdzie jesteście? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niskie dziewczyny - gdzie jesteście?

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 409 ]

326

Odp: Niskie dziewczyny - gdzie jesteście?
wilczysko napisał/a:
zabpth napisał/a:

Ty właśnie @Zwierzu, a może napisz list do Prezesa, jak on sobie radzi z podobnym problemem.
Nawet jesteś trochę podobny do niego, mały, samotny i z tym samym zacięciem i niezachwianą wiarą w swoje teorie.
Może to jakaś szansa dla Ciebie

Codziennie można się dowiedzieć jak Prezes sobie radzi z podobnym problemem. A najlepiej sobie chyba radzi 10-go każdego miesiąca.
No i kota trzeba mieć.

No, ja tam mam wrażenie, że u niego w mieście też niskich kobiet nie było wink

Zobacz podobne tematy :

327

zabpth napisał/a:

To może Getto tylko dla niskich, gdzieś blisko granicy z Niemcami,  i coroczna łapanka z zsyłką.
Wtedy by mogli sobie spokojnie sobie gadać ze sobą, i nie musieli by szukać szczęścia w innych miastach.
No i @Zwierzu był by w końcu szczęśliwy.

Już mam nawet miejscówkę z odpowiednią nazwą: Niska – miasto w Niemczech, na Łużycach Górnych, we wschodniej części kraju związkowego Saksonia, nawet pasuje bo blisko granicy big_smile

328

santapietruszka napisał/a:

Zabpth, jesteś mi winien szklankę coli, którą wyplułam sobie na biurko... jak zwykle przy czytaniu Twoich postów...

Na odwrót raczej, w końcu w ten sprytny sposób dbam o twoje zdrowie.

Za jakiś czas gdzieś na wp.pl

Innowacyjna metoda na zdrową i smukłą sylwetkę. Nowość!
Żadne diety cud!
Odnalazł niezawodny sposób!!
O jeny jeny!!!
Jeden prostu Trik a nie zdrowe i kaloryczne produkty będą same wypluwać się z ust.
instruktorzy fitness nienawidzą mnie za to. smile

Rosyjski Agent napisał/a:

Haha ja też pękłem ze śmiechu smile Ale juz wiemy, kto w przyszłości zostanie nowym Naczelnikiem Państwa, a ja będę wspominał z dumą, że kiedyś gadałem z nim na internetowym forum.

Z twoim nickiem, to nie wiem czy tak bym się cieszył.
:]

329

Oj tam, podobno nawet sam Antoni jest rosyjskim agentem wink

330

zabpth napisał/a:

Ty właśnie @Zwierzu, a może napisz list do Prezesa, jak on sobie radzi z podobnym problemem.
Nawet jesteś trochę podobny do niego, mały, samotny i z tym samym zacięciem i niezachwianą wiarą w swoje teorie.
Może to jakaś szansa dla Ciebie

Haha i tu jest rozwiązanie! big_smile Bo co my, nieświadomi, wiemy i doradzamy, skoro nie mieliśmy takiej sytuacji? A prezes z własnego doświadczenia podpowie smile
Ale widzisz, masz kolejny wniosek- w Warszawie nie ma szans spotkać niskiej dziewczyny, prezes nie spotkał.

zabpth napisał/a:

Tak poznałem swoją pierwszą miłość, chociaż rozstanie ciężko przeżyłem, dalej nie wiem jak udało jej się spier***lic z piwnicy.

W piwnicy ją trzymałeś??? Nic dziwnego, że zdołała uciec. Ale rozumiem, pierwsza miłość, niedoświadczony jeszcze byłeś. Pewnie nie to, co teraz, obecna leży pewnie gdzieś indziej tongue

331

zabpth napisał/a:

Zabpth, jesteś mi winien szklankę coli, którą wyplułam sobie na biurko... jak zwykle przy czytaniu Twoich postów...

Żadne diety cud!
O jeny jeny!!!
Jeden prostu Trik a nie zdrowe i kaloryczne produkty będą same wypluwać się z ust.

Faktycznie, to działa big_smile Druga szklanka poszła big_smile

332

zatroskany internauta napisał/a:
Zwierzu napisał/a:

Czyli w Poznaniu sporo niskich, ale i wysokich? A więc nawet jeśli są niskie to nie będzie tak że minę 10 lasek i 10 będzie większych, tylko raz trafię na niską, a raz wysoką.

To i tak jest lepiej.

W Poznaniu to mnóstwo zadufanych w sobie i kłamliwych. Nie polecam tongue

Skąd te statystyki wytrzasnąłeś? Serio to od miejsca zamieszkania zależy?
Ja tam sobie wypraszam

333

Zwierzu napisał/a:

Czyli w Poznaniu sporo niskich, ale i wysokich? A więc nawet jeśli są niskie to nie będzie tak że minę 10 lasek i 10 będzie większych, tylko raz trafię na niską, a raz wysoką.

To i tak jest lepiej.

Jak nie zapomnę, to wracając z pracy specjalnie zwrócę uwagę, może spróbuje policzyć ile niskich a ile wysokich będę mijać. Może to być trudne w godzinach szczytu ale spróbuje big_smile

moniaCo napisał/a:
Zwierzu napisał/a:

To i tak jest lepiej.

W Poznaniu to mnóstwo zadufanych w sobie i kłamliwych. Nie polecam tongue

Skąd te statystyki wytrzasnąłeś? Serio to od miejsca zamieszkania zależy?
Ja tam sobie wypraszam

Z doświadczenia wink
Ale to tak półżartem. Na pewno są też porządne dziewczyny smile

335 Ostatnio edytowany przez zabpth (2017-09-12 14:36:18)

zabpth napisał/a:

Żadne diety cud!
O jeny jeny!!!

I jak się czujesz, są już jakieś pozytywne efekty?

No bo chce ruszyć z kampanią promocyjną.

Jest uwielbiany przez kobiety z całego świata.
Dzięki tej metodzie wiele kobiet znów odnalazło szczęście.
Oprócz zdrowia wiele kobiet potwierdza poprawę w związkach i relacjach z partnerem.
Mężczyźni nienawidzą go za to.

Janusz napisał/a:

Odkąd moja żona jest na tej diecie, to przestała połykać i teraz wypluwa na dywan.
A ostatnio nawet nie chce brać do ust i zaczęła pyskować.
Nienawidzę tego ch*ja, wszystko przez niego
Yyyy

Nie złe chyba.
Powinienem zarobić

336

zabpth napisał/a:
zabpth napisał/a:

Żadne diety cud!
O jeny jeny!!!

I jak się czujesz, są już jakieś pozytywne efekty?

No bo chce ruszyć z kampanią promocyjną.

Jest uwielbiany przez kobiety z całego świata.
Dzięki tej metodzie wiele kobiet znów odnalazło szczęście.
Oprócz zdrowia wiele kobiet potwierdza poprawę w związkach i relacjach z partnerem.
Mężczyźni nienawidzą go za to.

Janusz napisał/a:

Odkąd moja żona jest na tej diecie, to przestała połykać i teraz wypluwa na dywan.
A ostatnio nawet nie chce brać do ust i zaczęła pyskować.
Nienawidzę tego ch*ja, wszystko przez niego
Yyyy

Nie złe chyba.
Powinienem zarobić

Przestań, bo akurat w tym momencie z kolei to ja piję colę tongue masz chyba jakiś czujnik, kiedy kobiety piją colę, wtedy wstawiasz posty tongue

337

Kinga24 napisał/a:

Przestań, bo akurat w tym momencie z kolei to ja piję colę tongue masz chyba jakiś czujnik, kiedy kobiety piją colę, wtedy wstawiasz posty tongue

Odczuwam takie gilgotanie w lewym jądrze.
Dar uaktywnia się tylko w czasie poświęcania się mojej pasji czyli pomaganiu innym.
Dobrze chociaż tyle, ale przyznam że czasami mam przez to opóźnienia w odpisywaniu potrzebującym.
Jedną ręką ciężko pisać.
Pozdrawiam

338

zabpth napisał/a:
Kinga24 napisał/a:

Dar uaktywnia się tylko w czasie poświęcania się mojej pasji czyli pomaganiu innym.
Dobrze chociaż tyle, ale przyznam że czasami mam przez to opóźnienia w odpisywaniu potrzebującym.
Jedną ręką ciężko pisać.
Pozdrawiam

A teraz właśnie jadłam! tongue

339

Kinga24 napisał/a:
zabpth napisał/a:
Kinga24 napisał/a:

Jedną ręką ciężko pisać.
Pozdrawiam

Ja to już nie próbuję jeść, jak widzę zabptha na forum...

340

zabpth stań na wysokości zadania i umów się z santapietruszka, bo coś czuję, że pasowalibyście do siebie big_smile Oczywiście w pozytywnym sensie smile

341

I teraz zabpth wypluł colę...

342

Haha big_smile No a co, ktoś mu musiał to w końcu wprost powiedzieć tongue

343

Kinga24 napisał/a:
zabpth napisał/a:

Jedną ręką ciężko pisać.
Pozdrawiam

Ja to już nie próbuję jeść, jak widzę zabptha na forum...

Jak się skupie na danej osobie, to na odległość wyczuwam czy nie żre czegoś niezdrowego.
Ta zdolność nie tylko tyczy się jedzenia, ale generalnie wszystkiego niezdrowego co wkłada sobie do ust osoba na której się koncentruje. Jądro nie reaguje na fajki i alkohol. Całe szczęście, bo inaczej to sam ze sobą bym nie wytrzymał, a jest to jakieś  tam moje hobby.
Często służę swoja pomocą późno w nocy, bo wtedy na forum zapada cisza nocna, jajko nie gilgocze i można spokojnie się skupić na byciu dobrym

I właśnie tutaj tak nie wiem czy wypada na forum tak publicznie ale...

Kinga24 napisał/a:

Widocznie źle się odżywiasz.
Ale martwi mnie jeszcze inna kwestia.
Jakoś ostatnio, późno w nocy, mało osób na forum, a my tam prześcigaliśmy się w postach w jakimś temacie.
Było bardzo późno i nagle zaczęło mnie gilgotać.
Toteż Kingo24, podżeranie w nocy jest bardzo złe. Dla swojego zdrowia zaniechaj.
Ale zakładam inną możliwość ze względu na takie dziwne to gilgotanie z takim odgłosem jak by w brzuchu burczało.
Jeżeli nie podżerasz w nocy, to musisz pogadać z chłopakiem z którym ostatnio spędzałaś czas.
Możliwe że jest na coś chory i powinien, w sumie teraz to powinniście oboje udać się do lekarza.
Lepiej dmuchać na zimne.
Taka koleżeńska troska z mojej strony.

Ale my tu gadu gadu a Ciekawe co tam u @Zwierza, jemu to dopiero trzeba pomóc.

344 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 15:47:43)

zabpth Czy Twoje magiczne gilgoczące Cię jajko mogłoby także i mnie powróżyć...? cool

345

zabpth napisał/a:

I właśnie tutaj tak nie wiem czy wypada na forum tak publicznie ale...

Kinga24 napisał/a:

Widocznie źle się odżywiasz.
Ale martwi mnie jeszcze inna kwestia.
Jakoś ostatnio, późno w nocy, mało osób na forum, a my tam prześcigaliśmy się w postach w jakimś temacie.
Było bardzo późno i nagle zaczęło mnie gilgotać.
Toteż Kingo24, podżeranie w nocy jest bardzo złe. Dla swojego zdrowia zaniechaj.

haha, no pięknie, wydało się, że chodzę późno spać i że podjadam nocami tongue Ale panie doktorze, te ciasteczka z Biedronki są musli, podobno fitness tongue napisane jest na opakowaniu, że dodadzą dużo energii na resztę dnia (czy tam nocy) smile

zabpth napisał/a:

Ale zakładam inną możliwość ze względu na takie dziwne to gilgotanie z takim odgłosem jak by w brzuchu burczało.
Jeżeli nie podżerasz w nocy, to musisz pogadać z chłopakiem z którym ostatnio spędzałaś czas.
Możliwe że jest na coś chory i powinien, w sumie teraz to powinniście oboje udać się do lekarza.
Lepiej dmuchać na zimne.
Taka koleżeńska troska z mojej strony.

A to ciekawych rzeczy się dowiaduję, czyli co podejrzewasz? tongue jeśli coś z własnego doświadczenia, to lepiej nie pisz tego publicznie, bo Santapietruszka przeczyta i już się z Tobą nie umówi smile

zabpth napisał/a:

Ale my tu gadu gadu a Ciekawe co tam u @Zwierza, jemu to dopiero trzeba pomóc.

Na stadionie w Krakowie ćwiczenia mieli antyterroryści i od tego czasu już się czemuś nie odzywa tongue

346

Kinga24 napisał/a:

Haha big_smile No a co, ktoś mu musiał to w końcu wprost powiedzieć tongue

Nie miałbym nic przeciwko, ale moja gorsza połówka mogła by mocno mieć, pewnie za karę też by zaczęła wypluwać. Nie po to mam dziewczynę żeby myć panele z tego samego powodu jak wtedy kiedy nie miałem dziewczyny. A u siebie za bardzo nie chce bo tam jeszcze jakaś koleżanka żyje w pokoju obok.
Ale jak już mój przezwiązek yebnie, to na pewno swój łakomy wzrok skieruje na którąś z fanek, nie chce wyszczególniać, po co później jakieś awantury.
Ale czasami poświrował bym sobie z innymi po legalu. Na boku tak nie bardzo, moje wysoko rozwinięte poczucie moralności bardzo utrudnia podejmowane próby
:]
Ale spoko.
Jak już znowu będą samodzielny, to na pewno rzucę się na forum, i oprócz stałych forumowiczek to również chętnie będę służył skrzywdzonym damom co tu często wypisują, liczę na łatwy łup, ale na usprawiedliwienie będzie ból rozstania.
Qrwa zajebiste
Heh, może warto przyspieszyć coś co i tak nieuniknione, jak to twierdził Nietzsche: To co i tak ma spaść, należy popchnąć
Qrwa mętlik mnie chwyta
Dobra kończę bo zaczynam fantazjować.
Idę sobie na miasto.
Pozdrawiam

347

SonyXperia napisał/a:

zabpth Czy Twoje magiczne gilgoczące Cię jajko mogłoby także i mnie powróżyć...? cool

Ale chodzi Ci o pokarm czy o choroby weneryczne twojego chłopaka?
Jak martwisz się jego zdrowiem, no cóż, bierzesz do ust ten no, narząd.
Jak będzie nie zdrowy to może za gilgocze.
Wcześniej trzeba by ustawkę zrobić.
Ale generalnie, to takie nie zbyt, wiesz koncentrować się na takich ten no, czynnościach. Niby lubię pooglądać na filmach albo samemu się przebadać z dziewczyną. Ale tutaj to takie bardziej jak bym miał oglądać czyjegoś pindola. Takie gender mi to zajeżdża.
A szybka wróżba, to odczuwam w Tobie pasje do dalekowschodnich technologi mobilnych.
Nie wiem czemu
Pozdrawiam

348

zabpth napisał/a:

Nie miałbym nic przeciwko, ale moja gorsza połówka mogła by mocno mieć, pewnie za karę też by zaczęła wypluwać. Nie po to mam dziewczynę żeby myć panele z tego samego powodu jak wtedy kiedy nie miałem dziewczyny.

No właśnie powód mycia byłby inny tongue

zabpth napisał/a:

Ale jak już mój przezwiązek yebnie, to na pewno swój łakomy wzrok skieruje na którąś z fanek, nie chce wyszczególniać, po co później jakieś awantury.

No jasne, po co do jednej fanki się ograniczać tongue

zabpth napisał/a:

Ale czasami poświrował bym sobie z innymi po legalu. Na boku tak nie bardzo, moje wysoko rozwinięte poczucie moralności bardzo utrudnia podejmowane próby

To zapytaj dziewczyny, może nie będzie miała nic przeciwko spotkaniu z Santapietruszka tongue cuda się zdarzają, więc nie zaszkodzi zapytać tongue

zabpth napisał/a:

Ale spoko.
Jak już znowu będą samodzielny, to na pewno rzucę się na forum, i oprócz stałych forumowiczek to również chętnie będę służył skrzywdzonym damom co tu często wypisują, liczę na łatwy łup, ale na usprawiedliwienie będzie ból rozstania.

Nie ma co, jak już się nauczysz chodzić sam, to będziesz miał wybór duży wśród forumowiczek.

zabpth napisał/a:

Qrwa zajebiste

No w sumie też Ci współczuję.

zabpth napisał/a:

Heh, może warto przyspieszyć coś co i tak nieuniknione, jak to twierdził Nietzsche: To co i tak ma spaść, należy popchnąć
Qrwa mętlik mnie chwyta
Dobra kończę bo zaczynam fantazjować.
Idę sobie na miasto.
Pozdrawiam

kurczę, to idź już szybciej na to miasto, bo w miarę pisania związek Ci się rozwala tongue Santapietruszka kusi, dołączyła też SonyXperia, a za chwilę więcej fanek się zleci tongue

349

Kinga24 napisał/a:

To zapytaj dziewczyny, może nie będzie miała nic przeciwko spotkaniu z Santapietruszka tongue cuda się zdarzają, więc nie zaszkodzi zapytać tongue

No jasne, zabpth, dawaj dziewczynę, pójdę sobie z nią na piwo, w czasie, kiedy Ty będziesz mył panele big_smile

350

zabpth napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jak martwisz się jego zdrowiem, no cóż, bierzesz do ust ten no, narząd.
Wcześniej trzeba by ustawkę zrobić.
Ale generalnie, to takie nie zbyt, wiesz koncentrować się na takich ten no, czynnościach. Niby lubię pooglądać na filmach albo samemu się przebadać z dziewczyną. Ale tutaj to takie bardziej jak bym miał oglądać czyjegoś pindola. Takie gender mi to zajeżdża.
A szybka wróżba, to odczuwam w Tobie pasje do dalekowschodnich technologi mobilnych.
Nie wiem czemu
Pozdrawiam

Wierzyć czy nie?
Spełnia Ci się to, czy nie spełnia? cool

Tak sobie czytam te wszystkie oryginalności, kuracje odchudzające, filozofie dalekiego wschodu i tak się zastanawiam, czy autor już wrócił ze swoich wojaży? Ktoś go widział? Hop hop autorze!?

352

zabpth napisał/a:

No to się SonyXperia dowiedziała prawdy z fusów tongue

zabpth napisał/a:

Skąd wiesz? tongue

zabpth napisał/a:

Nie wiem czemu

A, czyli tu dopiero nastąpiła wróżba tongue to nie wiem, co to było wcześniej tongue

353 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 16:51:51)

Czy prawda to się dopiero okaże, jak się zabpth sprawdzalnością wykaże tongue

Właśnie, a gdzie Autor?

354 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2017-09-12 17:20:29)

Sorry fon zglupial i, dubluje posty

355 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2017-09-12 17:21:12)

Dubel

356 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2017-09-12 17:21:56)

Dubel

357 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2017-09-12 17:22:40)

Dubel

358 Ostatnio edytowany przez moniaCo (2017-09-12 17:26:29)

Sorry za duble, net mi zglupiał.

A więc oto wyniki mojego liczenia.
Na odcinku około 600 m z pracy do tramwaju, naliczylam trzy dziewoje wyższe ode mnie (172cm), dwie mniej więcej równe, zdecydowanie niższych naliczyłam jedenaście!
Także tego Pyrlandia welome to big_smile

359

moniaCo napisał/a:

Sorry za duble, net mi zglupiał.

A więc oto wyniki mojego liczenia.
Na odcinku około 600 m z pracy do tramwaju, naliczylam trzy dziewoje wyższe ode mnie (172cm), dwie mniej więcej równe, zdecydowanie niższych naliczyłam jedenaście!
Także tego Pyrlandia welome to big_smile

To faktycznie, poznań to istna pyrlandia, trzeba to powiedzieć Zwierzu, gdy się odnajdzie smile

360

A w Poznaniu na pewno jest sporo niskich?

Zwierzu napisał/a:

A w Poznaniu na pewno jest sporo niskich?

Witaj! Już się martwiliśmy o Ciebie.
W Poznaniu mijałem mnóstwo niskich (czytaj tak do 165 cm)

362

Zatroskany a Ty nie z Warszawy?

Zwierzu napisał/a:

Zatroskany a Ty nie z Warszawy?

Okolice Krakowa smile

364

To skąd wiesz ile lasek niskich chodzi w Poznaniu?

Zwierzu napisał/a:

To skąd wiesz ile lasek niskich chodzi w Poznaniu?

Jeździłem tam ostatni rok non stop. A z przyzwyczajenia bacznie obserwuję otoczenie i ludzi, których mijam.

366

Tylko czemu w Twoim poście wyczuwam sarkazm.

367

Zwierzu napisał/a:

北京有很多女人

Zwierzu napisał/a:

Odpowiedziałem szczerze nie wiem gdzie tu sarkazm...

369

Ela210 napisał/a:
Zwierzu napisał/a:

北京有很多女人

ale to prawie 7000km! Autorowi za daleko do Krakowa smile

370

A z przyzwyczajenia bacznie obserwuję otoczenie i ludzi, których mijam.

haha chyba kobiety tongue że aż zapamiętałeś tongue

Witaj Zwierzu, jak miło, że znów się pojawiłeś big_smile
To jak, zdecydowałeś się już na ten Poznań?

Haha, czemu w jego poście wyczuwasz sarkazm?

北京有很多女人 - Pekin ma wiele kobiet? tongue

371

Wy wszyscy sobie robicie ze mnie żarty.

372 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-12 19:12:10)

Autorze! Musisz się spieszyć!

W ciągu ostatnich stu lat średnia wzrostu Chińczyków wzrosła o 10 centymetrów. W tym samym czasie zwiększyła się populacja Chin z powodu łatwego dostępu do żywności.

Dane statystyczne obejmują okres od 1896 do 1996 roku. Pod koniec XIX wieku chiński wzrost wynosił średnio 160 cm dla mężczyzn i 150 cm dla kobiet. Pod koniec XX wieku, odpowiednie wskaźniki osiągnęły 171,8 cm i 160 cm.

(zmianynaziemi.pl)

Żadne żarty, sucha statystyka.

373

Zwierzu napisał/a:

Nie no, co Ty, mu tu właśnie bardzo Cię polubiliśmy big_smile każdemu poprawiasz humor już od 2 dni swoją obecnością tutaj smile

374

Kinga jesteś bezczelna

375 Ostatnio edytowany przez Rosyjski Agent (2017-09-12 19:16:28)

Zwierzu napisał/a:

Wyluzuj chłopie i miej trochę dystansu do siebie.

Najpierw twardo wmawiałeś wszystkim, że w Twoim mieście nie ma niskich dziewczyn. Zrobiłeś to tak skutecznie, że w końcu wszyscy przyjęli to za pewnik, że niskiej dziewczyny u siebie nie znajdziesz. Próby nawiązania znajomości z wyższymi twardo wykluczasz, więc odpuściliśmy. W związku z tym zaproponowano Ci jedynie słuszne rozwiązanie, to jest przeprowadzkę do większego miasta. Co jeszcze możemy dla Ciebie zrobić?

A że przy okazji toczą się żartobliwe rozmowy to nic złego przecież. To jest normalne. Nie bądź spięty jak plandeka na Żuku, bo to jest 100 razy bardziej nieatrakcyjne, niż niski wzrost.

376

Najniższe kobiety żyją w Boliwii (Ameryka Południowa), mają one średnio 1,422 m wzrostu. Niewysokie są też obywatelki Indonezji (Azja), które średnio mają 1,473 m wzrostu, a także Gwatemali (Ameryka Środkowa): 1,473 m, Filipin (Azja): 1,502, Bangladeszu (Azja): 1,506, Nepalu (Azja): 1,508, Peru (Ameryka Południowa): 1,510 oraz Sri Lanki (Azja): 1,514.

(party.pl)

377 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-09-12 19:22:57)

Zwierzu Zaglądnęłam na Twój drugi temat. Ciekawe, bo też dotyczy wyliczeń. Tylko tyle, że kalorii. Ale ciekawsze jest to, że owe wyliczanki dotyczą wpływu kalorii na... brzuch Twojego kolegi poniżej pępka big_smile Generalnie lubisz tak liczyć, mierzyć? wink
Z jakim problemem Ty tutaj do nas przyszedłeś?

Kinga24 napisał/a:

A z przyzwyczajenia bacznie obserwuję otoczenie i ludzi, których mijam.

haha chyba kobiety tongue że aż zapamiętałeś tongue

A kobiety to nie ludzie? big_smile

379

Zwierzu napisał/a:

Kinga jesteś bezczelna

sad jak to? Ja tak z sympatią wychodzę, a zgasiłeś mnie w sekundę tongue czemu? To dlatego, że jestem wysoka?!?!???!?!??

A na serio to cofnijmy się do lat szkolnych- jak chodziłeś do liceum, to też nie było w szkole w ogóle niskich dziewczyn? Bo nawet jeśli wyjechały, to wtedy musiały być? Czy nie było od zawsze?

380

Najniższe kobiety żyją w Boliwii (Ameryka Południowa), mają one średnio 1,422 m wzrostu. Niewysokie są też obywatelki Indonezji (Azja), które średnio mają 1,473 m wzrostu, a także Gwatemali (Ameryka Środkowa): 1,473 m, Filipin (Azja): 1,502, Bangladeszu (Azja): 1,506, Nepalu (Azja): 1,508, Peru (Ameryka Południowa): 1,510 oraz Sri Lanki (Azja): 1,514.

(party.pl)

Podziękuj lepiej Santapietruszce za merytoryczne przygotowanie się do tematu big_smile

381 Ostatnio edytowany przez zatroskany internauta (2017-09-12 19:30:07)

(party.pl)

A niech mnie. GUS się chowa przy tym. Brawo santapietruszka! cool

382

Pietruszka jest bezczelna.

W szkole średniej, za moich czasów, było nieco inaczej.

Najwięcej dziewczyn było tych średnich koło 165, a i takich poniżej 160 nie brakowało. W każdej klasie były takie. Wysokich powyżej 170 też sporo.

Ale ja wtedy w szkole średniej miałem 162 ;P potem trochę urosłem

383

Zwierzu napisał/a:

A ja się tak staram... sad

384

Zwierzu Ale my nie sprawimy tutaj, że Ty urośniesz!

385

Zwierzu napisał/a:

A ja się tak staram... sad

Widzisz, zostałyśmy zbesztane za dobre chęci sad

386 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-12 19:37:41)

Autorze, nic nie poradzimy na to, że nie przyswajasz najprostszych informacji. Nie sprawimy też cudów - ani Ty nie urośniesz, ani dziewczyny u Ciebie w mieście nie zmaleją.

Krótko mówiąc - my nie zmienimy Twojego życia. Ty tego też nie zrobisz, dopóki tego nie zachcesz. A zachcieć nie chcesz, wolisz się fiksować. Twój wybór.
Ale daj nam się w takim razie chociaż pośmiać, skoro pomocy nie chcesz.

387

Zwierzu napisał/a:

W szkole średniej, za moich czasów, było nieco inaczej.

Najwięcej dziewczyn było tych średnich koło 165, a i takich poniżej 160 nie brakowało. W każdej klasie były takie. Wysokich powyżej 170 też sporo.

Ale ja wtedy w szkole średniej miałem 162 ;P potem trochę urosłem

Jak nie brakowało dziewczyn poniżej 1,60, to co się potem z nimi stało? Znałeś je osobiście? Wyjechały? A jak nie znałeś, to czemu? Nie chciałeś poznać? Sam na studia nie wyjeżdżałeś?

388

Urosły! W szkole średniej się jeszcze rośnie!! Przerosły go

389

Nabijacie się.

Tzn tych poniżej 160 było najmniej.

1 - około 165 - 163-167
2 - 170 i więcej
3 - poniżej 160

Tych poniżej 160 było najmniej

A potem jakoś od 2012 tych małych było co raz mniej.

390

SonyXperia napisał/a:

Urosły! W szkole średniej się jeszcze rośnie!! Przerosły go

Ale w szkole średniej rośnie się z reguły już kilka cm, raczej kobiety mniej niż faceci. Ja przynajmniej po sobie widzę, że urosłam tylko 2 cm, inni z klasy- jeśli już, to tak mało, że tego nawet nie widać. Bardzo niskie dziewczyny pozostały niskie nadal. To już nie gimnazjum, że można urosnąć 10 cm przez wakacje

Posty [ 326 do 390 z 409 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niskie dziewczyny - gdzie jesteście?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024