Życie w obłudzie zdrada sztylet w serce Największy falstart życiowy :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Życie w obłudzie zdrada sztylet w serce Największy falstart życiowy :(

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 86 z 86 ]

66

Odp: Życie w obłudzie zdrada sztylet w serce Największy falstart życiowy :(

Cóż trzeba żyć dalej ona nie wróci... Skoro nawet nie spróbowała na początku tego zrobić samym  i nie miała odwagi usiąść i mi powiedzieć to w 4 oczy o co chodzi

A zerwała ze mną przez swojego nowego chłopaka jak ją pewnie w międzyczasie pukał u jej wujka w domu gdy ja zdzwoniłem do niej  to na pewno nie zrobi tego po takim  długim czasie.

Mogę tylko powiedzieć że jest mi przykro i długo jeszcze będzie to tyle. Nie wiedziałem że ona może być taką wredną żmiją. I nikt w życiu mnie tak nie upokorzył jak ona.

Zobacz podobne tematy :

67

Ty na prawdę chcesz, żeby do Ciebie wróciła po tym wszystkim, co Ci zafundowała? 
No, zastanów się, o co Ty prosisz! bo jak się spełni, to dopiero czekają Cię kłopoty.

Weź Ty się chłopaku pozbieraj i przestań nakręcać na nią. Bo biadolenie nic Ci nie da, powoduje jedynie, ze siedzisz w miejscu i babrzesz się w tym swoim bagienku. Czy uważasz, że ona  jest tego warta? Zależy Ci na kimś, kto ma Cię za nic!? Opamiętaj się, bo już chyba pora - tracisz swój bezcenny czas, w którym możesz spotkać kogoś dla kogo będziesz więcej warty, niż odgrzewany kotlet.

68

Mufasa - najgorsza rzecz jaką możesz zrobić - to teraz zmieniać siebie.Pod nią, pod taki typ kobiety.

Wracaj na tą siłownię, zajmij się wszystkim tym co do tej pory.
Ją ignoruj.Nawet na siłę. Stało się tak a nie inaczej.
Zawiodłeś nie ją, a tylko i wyłącznie samego siebie.Walcząc i myśląc teraz o niej.
Po co Ci w życiu ktoś kto Cię zdradził, kto kręcił na boku? Kto Cię zwymyślał.?
Daj sobie sam w twarz.Na otrzeźwienie.

69

I to by było chyba najbardziej rozsądne dać sobie w pysk.

70

mufasa115 napisał/a:

I to by było chyba najbardziej rozsądne dać sobie w pysk.

Po co czekać z tą siłownią do obrony? Teraz by się przydała. Worki bokserskie tam są..

71 Ostatnio edytowany przez mufasa115 (2017-09-22 13:47:37)

Bo brakuje czasu bo się zacząłem spotykać się z dziewczynami i szukać Po za tym też potrzebuję czasu by się przygotować na obronę.Mam teraz jeszcze pytanie do was ona wytykała że jestem nieudacznikiem a teraz jest z kimś. A mam i studia pokończone i sam sobie pracę zorganizowałem  -dobrze zarabiam nie wiem może to za mało było .... sam nie wiem hmm

72

muffasa czy Ty się chwalisz teraz? Nie wierzę, że ktoś jest w stanie aż tak komuś wmówić pewne rzeczy. Dobrze wiesz, że nie jesteś nieudacznikiem, po co więc piszesz tutaj o swoich dokonaniach? To wygląda jakbyś tutaj na forum szukał dziewczyny: taki biedny, skrzywdzony, który sam walczy w życiu i dobrze mu to idzie, ale sam w to nie wierzy i potrzebuje kobiety która mu będzie mówić "świetnie sobie radzisz, jesteś wymarzony, tyle zarabiasz, och, ach i ech!"
Jak czytam lub słyszę ile facet zarabia na rękę, to mi się nóż w kieszeni otwiera! Nie chwal się tym. To ma być Twoje. Jak będziesz tak o tym mówił, to kolejną znajdziesz wydrę, która poleci na kasę i nic więcej.

73 Ostatnio edytowany przez mufasa115 (2017-09-22 13:52:17)

Nie chodzi mi o dokonania i broń rzeczy nie jestem chwali piętą nigdy nie byłem. A tutaj jesteśmy anonimowi i możemy pisać wszystko I człowiek po takich zdarzeniach zaczyna wątpić we wszystko i traci wiarę i zaczyna błądzić sam nic nie wie A co tu było źle hmm

74

AAAA i co do kasy ona na nią nie poleciała Bo gdy się nie poznaliśmy nie miałem nic byłem goły i wesoły smile

75

MUFASA!
Chłopie!

Nie ważne czemu.Nie ważne na co poleciała, co jej się odmieniło.
Nie ma jej.Nie ma Was.Jesteś Ty i Twoje życie.
Poczytaj wątek Icemana.Zejdź na ziemie, i wróć do żywych.

76

Po prostu zapytaj sam siebie, czy chciałbyś żyć z osobą, która tyle krzywd Ci wyrządziła. Odpowiedź nasuwa się sama smile
Widzisz, trudno mi opisać mój przypadek bo musiałbym długo, długo pisać, ale możesz przeczytać sobie mojego posta, sytuacja jest dość podobna. Też byłem dobry, może nawet za dobry.
Musimy się przede wszystkim uczyć na tym co mamy, to była dobra lekcja, chyba nie zaprzeczysz. Teraz tylko musisz zebrać w sobie siłę i ruszyć do przodu, przede wszystkim zapomnij o niej, cokolwiek by się działo.

77

Stanowczo nie chciałbym być z taką osobą. Bo taka osoba ma ludzi a przede wszystkim swoich bliskich za nic. Dla mnie ona i osoby jej pokroju to dna moralne nic więcej nie muszę pisać ...

78

Ma może ktoś jeszcze dobre rady i sugestie ?

79

?

80

Słuchajcie mam problem dostałem sygnał że będzie próbowała sie ze mną ponoć skontaktować z prośbą o spotkanie. Co ja powinienem zrobić w takiej sytuacji jeżeli ona nastąpi proszę pomóżcie !!`

81

mufasa115 napisał/a:

Słuchajcie mam problem dostałem sygnał że będzie próbowała sie ze mną ponoć skontaktować z prośbą o spotkanie. Co ja powinienem zrobić w takiej sytuacji jeżeli ona nastąpi proszę pomóżcie !!`

Jak co zrobić? Przecież już masz odpowiedzi w postach powyżej. ZERO KONTAKTU

82

A skąd Ty niby ten cynk dostałeś? big_smile

83

Nie mogę powiedzieć ale jest to ktoś kto u jej rodziców bardzo często w domu bywa o tak powiem

84

Witam wszystkich,
Dobra rada nie probuj sie nawet z ta bezduszna i cyniczna istota kontaktowac - to zlo ktore Cie zniszczy.
Mnie zniszczylo nie po 5 latach zwiazku a po 20.
Wbijal mi sztylet w plecy smiejac sie przy tym.
Pamietaj zycie masz tylko jedno i chcesz je zmarnowac przez takie "cos" .Poxniej bedzie za pozno!
Jagodka

85

Oczywiście że nie chce a chwili gdy ja się zgodzę ona / i tak wie/ ale będzie widziała że zależy mi na niej ciągle. Po za tym o czym ja mam z takim człowiekiem rozmawiać ? o pogodzie ? Po takich akcjach nie ma już dialogu po za tym nie byłaby w stanie w żaden sposób tego wynagrodzić mi już.

86

Oczywiście że nie chce a chwili gdy ja się zgodzę ona / i tak wie/ ale będzie widziała że zależy mi na niej ciągle. Po za tym o czym ja mam z takim człowiekiem rozmawiać ? o pogodzie ? Po takich akcjach nie ma już dialogu po za tym nie byłaby w stanie w żaden sposób tego wynagrodzić mi już.

Posty [ 66 do 86 z 86 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Życie w obłudzie zdrada sztylet w serce Największy falstart życiowy :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024