Perełka80 napisał/a:rh72 napisał/a:Jakiego rzędu $ potrzebujesz dla najbidniejszej inicjatywy i dla tej ciut fajniejszej... Jak to policzyłaś bez doświaczenia?
jakieś 50 - 100 tys zł - bez doświadczenia
Sporo, zróbmy tak... pracuję w korpo, organizują lub przyłączają się do takich akcji. Dowiem się, jak to działa u nas... Wiem, że nagrody nie są powalające np. jakaś firma cateringowa zafunduje x obiadów z y km przejechanych dla domu dziecka lub inne... Co ma prezes? Reklamę... Jak załatwić w urzędzie - powinni pomóc i powiedzieć... Jutro wezmę się do roboty ale ze względu na nieznajomość tematu nie wiem do czego dojdę... jak dojdę przekażę Ci tipy - nawet otwarcie, może ktoś skorzysta, jak coś będzie nie tak to na priva... Zobaczę jak organizuje się zbieranie pieniędzy... Ty musisz opisać mi dokładnie pomysł, ale bez fajerwerków najpierw a potem te bardziej fajniejsze tematy... Zobaczymy. Na pewno dowiem się, jak to działa u nas...
I napisz z jakiego jesteś regionu... Forumowo musimy się umówić, że nie przesyłasz mi adresu, zdjęć czy cokolwiek -piszesz tutaj pomysł, jeśli zbyt osobisty lub za długi to na priv'a - na razie podstawy abym wiedział o co pytać i gdzie (wystarczy miejscowość)... Piłeczka po Twojej stronie
Zachodniopomorskie, Szczecin.
Dodam,że nie posiadam zadnych zabezpieczeń w postaci nieruchomości,papierów wartościowych, lokat,środków na kontach bankowych, gwarancji bankowych czy żyrantów :-) ( bo czesto o to pytają )
Dodam,że chciałabym mieć za ten pomysł jeśli nie zyski ( bo tych raczej mieć nie bedę) to choćby sławę, która przysporzy mi więcej znajomych :-)