Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 9 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 455 z 9,305 ]

391 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-25 00:52:30)

Odp: Sąsiad...111

Szału nie ma tongue Jeśli chodzi o promocje tongue Zazwyczaj nie korzystam

Pijecie to Porto na dwóch? big_smile
Tylko się nie schlejcie tongue
dobranoc

392

Dla piszących tutaj... muszę się zapowiedzieć, że w niedzielę i poniedziałek mogę mieć problemy z internetem... provider zapowiedział... Mogę mieć przerwy spore w komunikacji, a nocka podobno wypada w całości...
Podsłuchują pewnie chłopaki-cwaniaki i zazdroszczą. Teraz pewnie namierzają Was, kobiety... gorzej jak z Harveyem chcą się umawiać... ostatnio był... za łatwowierny... smile
Jak przyjadą to się tylko starajcie...Opinia będzie 'jak znalazł'... Serwis mają szybki... gibki big_smile moje gołąbeczki, jak Harvey napisał... aha... i aby nie było... ja mam poważne podejście do życia... smile

393 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-25 13:41:35)

I jeszcze coś... Przypomniała mi się moja 'wpadka kulinarna'... Jechałem Aleją Krakowską w stronę Janek. Stwierdziłem, że trochę drogi mnie czeka, więc zatrzymam się i coś 'na ząb' wezmę... Po prawej stronie była jakaś knajpa z dziwną nazwą - nawet nie za bardzo czytałem i nie pamiętam... Wchodzę... - Czego Pan sobie życzy? - Co polecacie? - Patyczki z baraniną... - Aha, dziwne, może coś 'swojskiego' dostanę, coś z wieprzowiną? - Nie proszę Pana, proponuję baraninę... - Ale może coś macie... - NIE! PROPONUJĘ JEDNAK BARANINĘ LUB DANIE WARZYWNE!....  Ok smile Zrozumiałem smile Mało co w zęby od kelnera nie zaliczyłem... On myślał, że się z nim droczę i się z niego nabijam... był już wściekły... Trafiłem do knajpy 'muzułmańskiej', czy jakiejś, gdzie wieprzowina to tabu? Zamawiać nie zamawiałem... Nie ryzykowałam... Pewnie najmniej to by napluł. Dobrze że w drodze człowiek i piwa nie chciałem big_smile Wtedy... No chyba, że bezalkoholowe... ale to znowu mi napiszą, że profanacja... Chociaż kiedyś, na jednej imprezie naklejki zdjęli znajomi z piwa bezalkoholowego... nie powiem, że wszyscy, ale kilku 'się upiło'... Siła placebo! smile

EDIT: hahahaha big_smile jeszcze o placebo... Opowiadali mi to już, nie widziałem... ale wierzę.. Kolega remontował motor w garażu... Wino przy okazji ze znajomymi popijał... Przyszedł jego brat, który nie miał do tej pory do czynienia z alkoholem i sępi to wino... Kolega się 'wpadł na sposób' i w tym garażu oprócz robionego wina były też jakieś soki i kompoty... Połączyli w szklance kompot z jakimiś sokami i dają bratu... Tylko mówią... Jak facet pij - od razu całą szkalnę... Pierwszy raz tak ma być (co, Harvey? big_smile)... Chłopak łyknął... i mówi: ALE MOCNE! i ... chodził od regału do regału... takim szlaczkiem... narąbany podobno... jak... smile
EDIT: i już wiem dlaczego sok do piwa potrzebny... Piwo mocy nie ma bez soku... sad.... jak kobieta... bez pończoch big_smile

394

rh72 napisał/a:

... i aby nie było... ja mam poważne podejście do życia... smile

smile
Aj, oj, dowodu potrzeba smile
Prostolinijność po kompociku jest ili niet ?

395

Znowu kobieta chce 'dowodów'? A pardon! Odwrotnie zwykle bywa...? big_smile taaaak.... o czym my tutaj? big_smile Jeszcze nie upiłaś tak, aby o 'dowód' występować smile Yep! big_smile

396 Ostatnio edytowany przez random.further (2017-03-25 18:37:49)

smile
Łykaj mieszankę smile
Wrócę za czas jakiś i sprawdzę, czyś już ... upity...
http://www.gify.net/data/media/328/alkohol-ruchomy-obrazek-0022.gif

397

Ale co będziemy robić? Alkohol nie zawsze facetowi służy... Dowodów będziesz się naprawdę wtedy domagała. big_smile Realizm życia czasami mnie przeraża... sad

398

Jakby ktoś był chętny na forumową imprezę, to Naprędce i Krejzolka zaraz u mnie będą big_smile Piwa mam całą lodówkę, a i żarcia mi się za dużo narobiło, dawno tyle przy garach nie stałam big_smile

399

santapietruszka napisał/a:

Jakby ktoś był chętny na forumową imprezę, to Naprędce i Krejzolka zaraz u mnie będą big_smile Piwa mam całą lodówkę, a i żarcia mi się za dużo narobiło, dawno tyle przy garach nie stałam big_smile

Pozdrów sąsiada... gdzieś musi się czaić big_smile

400 Ostatnio edytowany przez random.further (2017-03-25 19:19:40)

rh72 napisał/a:

Ale co będziemy robić? Alkohol nie zawsze facetowi służy... Dowodów będziesz się naprawdę wtedy domagała. big_smile Realizm życia czasami mnie przeraża... sad

smile
Oj dolo, instrukcji trzeba smile
1.Tylko jedna osoba przechodzi do kolejnych etapów … rekrutacji
2. Zadania będą tyczyć się …
3. Dobrze jest zacząć prowadzić dyskusję i pokazać kompetencje
4. Będą testy…
5. Nie trzeba się ubierać elegancko …
6. Nie trzeba się przygotowywać …
7. Należy dobrze wypaść na tle innych …
smile smile smile

401 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-25 19:29:04)

random.further napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile
Oj dolo, instrukcji trzeba smile
1.Tylko jedna osoba przechodzi do kolejnych etapów … rekrutacji
2. Zadania będą tyczyć się …
3. Dobrze jest zacząć prowadzić dyskusję i pokazać kompetencje
4. Będą testy…
5. Nie trzeba się ubierać elegancko …
6. Nie trzeba się przygotowywać …
7. Należy dobrze wypaść na tle innych …
smile smile smile

Znowu gadać? Przynajmniej daj 'bieg przez płotki'... big_smile Co ja mam z tym 'gadaniem'? A spić? Rekrutacja taka była... Chyba do FB? Kazał im Mark pić i ... programować! Cholerka! Idealne... Jakieś głupie te pytania wymyslałem... big_smile

EDIT: sam już sobie coś zaprzeczam... z 5 razy w tym poście... zaraz będę się z sobą kłócił... Yep! Yep! big_smile Zaczynam się 'feminizować' smile

402

rh72 napisał/a:

... Zaczynam się 'feminizować' smile

smile oby nie było ... nie należy miec poważnego podejścia do forum ... smile

403

rh72 napisał/a:

No to było... mądre! big_smile To już przetłumaczyli... Się tak 'wciągłem' w pewnym momencie, że za bardzo poważny zacząłem mieć stosunek (hihihihihi smile )... aż nie kończę... big_smile

404

O! Super! smile A kto na imprezie jest w pakiecie, kto w gratisie a kto za dopłatą?? big_smile big_smile

405

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

No to było... mądre! big_smile To już przetłumaczyli... Się tak 'wciągłem' w pewnym momencie, że za bardzo poważny zacząłem mieć stosunek (hihihihihi smile )... aż nie kończę... big_smile

Ale tam, nie kończę, podsumować trzeba...
Zaczyna się od piwa ... wciąga, wciąga ... wyciąga ... gada... głupoty gada... kończy na pończochach ... oj dolo, do sklepu, po zapas pończoch smile będzie jak znalazł i zawsze się przyda - na każdą okoliczność...

406 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-25 20:54:28)

Wciąga... wciąga... głupoty gada i kończy 'Czy Ty...?' big_smile Happy End! Zaczynamy wtedy życie... prawdziwe... smile

407

SonyXperia napisał/a:

O! Super! smile A kto na imprezie jest w pakiecie, kto w gratisie a kto za dopłatą?? big_smile big_smile

No musiała... musiała... promocja wygasła... Harvey uświadomił mi, że mam sporo zalet... Gratisy 'wyszły'... Może i nie o mnie to, ale już się kompleksów dorobiłem... Łokcia polizać? tongue

408 Ostatnio edytowany przez caridina (2017-03-25 21:19:14)

post usuniety

409 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-25 21:18:38)

caridina napisał/a:

Witam serdecznie - pewnie pisze tego posta nie tam gdzie trzeba - przepraszam - na wstepie od razu powiem ,ze jestem facetem - 45 lat - mam problem - od jakiegos czasu spotykam sie z kobieta ktora pol roku temu rozpoczea nowy rozdzial swojego zycia o kilkunastu latach zycia w zwiazku gdzie byla ofiara przemocy psychicznej - miedzy nami ukladalo sie swietnie - niestety zauwazyl to byly malzonek i zaczal swoje gierki - doprowadzil do tego ,ze w pewnym momencie zamknela sie w sobie jakby ktos swiatlo zgasil - cisza .....nie odp na esy nie odpbierala tel ...po 4 dniach sie odezwala i zapytala "czy jeszcze jestem " no pewnie ze jestm - zaczelismy znowu rozmawiac - tym razem wszystko szlo bardzo powoli ale w koncu wrocilismy do stanu takiego jak wczesniej - usmiechala sie , zartowala widac w niej bylo chec do zycia .......poruszalismy tez ciezkie tematy np takie co mam zrobic kiedy znowu cos takiego jej sie przytrafi ....powiedziala ,zeby nic nie robic ....nie pisac i jesli moge to po prstu byc i czekac ......niestety kolejny raz wlasnie nastapil.....milczy juz 5 dzien - ja odchodze od zmyslow i naprawde nie wiem co robic ....tak bardzo chcialbym jej pomoc jakos dac znac ,ze jestem i nigdzie sie nie wybieram.ale mam w pamieci jej slowa zebym nic nie robil ze ona sama musi sobie poradzic i wygrzebac sie z tego ......dziewczyny pomocy - pozwlcie mi pojac ten mechanizm - jak moge ja wspierac nic nie robiac ?jak moge dac jej sil milczac ? i nie linczujcie mnie prosze

Wiesz co? Podpowiem Ci jedno... Spróbuj jednak założyć swój wątek. Sprawa jest ciężka... Tutaj sporo żartujemy... Trochę inna atmosfera... neutral Dbaj o nią... Fajnie, że jesteś... po prostu 'jesteś'!

410

dziekuje- swoj post usunalem - zalozylem nowy temat w odpowiednim miejscu

411

rh72 napisał/a:

Wciąga... wciąga... głupoty gada i kończy 'Czy Ty...?' big_smile Happy End! Zaczynamy wtedy życie... prawdziwe... smile

smile
Proponuję kompromis. Zrobimy tak jak ja chcę, a ty się z tym pogodzisz... smile smile smile

412 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 12:58:58)

Lubię kompromisy! tongue

EDIT (trochę potem 'przyszło', bo najpierw znalazłem to co w poście na dole, o potem tu dopisuję)
I znalazłem! Odpowiedź: https://www.youtube.com/watch?v=W1jIuwYGIrU
Dzisiaj jakoś YouTubowo! smile Te kompromisy... ale pasuje chyba...

413 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 12:47:00)

No to 'luźniej'... Jest dyskusja, jak zagadać do koleżanki w pracy aby coś więcej było... Bardzo ładnie poradzili, aby jakiegoś cukierka... czekoladki...
No i tak... mi biednemu misiowi... znowu wiatr w oczy... ale niech wieje... człowiek wie, że żyje. No więc, przyszło mi do głowy proste niezrozumienie.
Dla faceta taki 'cukierek' to... kiełbasa (lub piwo, ale to bardziej będzie 'ugłaskane'). Przyjmijmy, że facet przychodzi do niej z kiełbasą sad bez piwa smile
Pierwszy jej odruch... Chyba wiadomo... 'WTF'? ale jakby doceniła? big_smile Sytuacja chyba na angielską komedię...

EDIT: no i mam reklamę... doczekałem się... kongres weterynaryjny... z dopiskiem 'zwięrzęta towarzyszące i...' no i mam zaproszenie sad ale sam nie pojadę...
EDIT: właśnie usłyszałem... kobieta mówi: 'on jest bardzo inteligentny' druga: 'a skąd wiesz?' i odpowiedź: 'wiesz, musiałabyś go zobaczyć aby zrozumieć...' big_smile big_smile big_smile
EDIT: no nie mogę big_smile... dalsza rozmowa (zdjęcia jego oglądają): 'on taki przystojny, ale trochę brzuszek ma' i ta pierwsza: 'no coś Ty, to tylko światło tak niekorzystnie pada...' NIE! NIE! NO NIE! big_smile

Więc drogie Panie: https://www.youtube.com/watch?v=_EdZbopNeS8

414 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-26 13:00:31)

A Kolega rh72 powinien znaleźć sobie zamiast sąsiada sąsiadkę tongue  a nawet dwie big_smile i wziąć sprawy we własne ręce (mam nadzieję, że mi wybaczycie gatunek muzyki wink )
https://www.youtube.com/watch?v=D6qFoCHypNo

415 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 13:06:41)

SonyXperia napisał/a:

A Kolega rh72 powinien znaleźć sobie sąsiadkę, a nawet dwie big_smile i wziąć sprawy we własne ręce (mam nadzieję, że mi wybaczycie gatunek muzyki wink )

Hahahahaha! smile Ale adresów nie dają - nie wiadomo gdzie się przeprowadzać! big_smile Ja fachowiec - leśnik... Komin?! big_smile
EDIT: Kwiaty bym dał! Nie komin czyścił! Boję się!  https://www.youtube.com/watch?v=aFHeI3lOdIo Reakcji kobiety!

416

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A Kolega rh72 powinien znaleźć sobie sąsiadkę, a nawet dwie big_smile i wziąć sprawy we własne ręce (mam nadzieję, że mi wybaczycie gatunek muzyki wink )

Hahahahaha! smile Ale adresów nie dają - nie wiadomo gdzie się przeprowadzać! big_smile Ja fachowiec - leśnik... Komin?! big_smile

Adresu znać nie musisz - wystarczy, że bedziesz umiał trafić tongue

417 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 13:18:19)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ryzykantka! Facet po piwie się pomyli i co...? Więc się znowu przypomniały wakacje... Kobieta tym razem się myliła. Nie wiem, ale to sławne powinno być, chociaż z mojego życiorysu, a nóż / widelec zrobili anegdotę...
Góry to były... Koleżanka i kolega straszne śpiochy byli... W nocy nie dobudzisz... nad ranem zdziwienie, że świat istnieje i taki głośny... Więc... jednej nocy... panowie przenieśli koleżankę na korytarz aby się 'zdziwiła' ale koleżanki w pokoju w zamian zażyczyły sobie tego kolegę - śpiocha... Się potem z niego 'ponabijać' chciały... Chwilę potem koleżanka na korytarzu się obudziła... słychać było, jak do WC idzie (ludzie niektórzy spać nie mogli z emocji)... i jednak... nie wróciła na swoje łóżko, nie zdziwiła się... poszła do pokoju, tam gdzie zwykle spała... Usiadła na łóżku (takie materacowe, zwykłe były, nie polówki) i mówi do tego gościa: 'podsuń się'. Nie wiem, czy tamten coś zrobił, ale ona się po prostu obok niego położyła i zasnęła! Nie chcecie, nie wierzcie! Nikt słowa nie powiedział w tym momencie.... Oczywiście nie dospali do rana... Za dużo śmiechu było... big_smile

418

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

EDIT: Kwiaty bym dał! Nie komin czyścił! Boję się!  https://www.youtube.com/watch?v=aFHeI3lOdIo Reakcji kobiety!

smile smile smile Ale tam, nie dają...
Adres na hasełko
https://www.youtube.com/watch?v=e2VXNgL73DY

419 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-26 13:30:36)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ryzykantka! Facet po piwie się pomyli i co...? Więc się znowu przypomniały wakacje... Kobieta tym razem się myliła. Nie wiem, ale to sławne powinno być, chociaż z mojego życiorysu, a nóż / widelec zrobili anegdotę...
Góry to były... Koleżanka i kolega straszne śpiochy byli... W nocy nie dobudzisz... nad ranem zdziwienie, że świat istnieje i taki głośny... Więc... jednej nocy... panowie przenieśli koleżankę na korytarz aby się 'zdziwiła' ale koleżanki w pokoju w zamian zażyczyły sobie tego kolegę - śpiocha... Się potem z niego 'ponabijać' chciały... Chwilę potem koleżanka na korytarzu się obudziła... słychać było, jak do WC idzie (ludzie niektórzy spać nie mogli z emocji)... i jednak... nie wróciła na swoje łóżko, nie zdziwiła się... poszła do pokoju, tam gdzie zwykle spała... Usiadła na łóżku (takie materacowe, zwykłe były, nie polówki) i mówi do tego gościa: 'podsuń się'. Nie wiem, czy tamten coś zrobił, ale ona się po prostu obok niego położyła i zasnęła! Nie chcecie, nie wierzcie! Nikt słowa nie powiedział w tym momencie.... Oczywiście nie dospali do rana... Za dużo śmiechu było... big_smile

Jeśli się pomyli, to będzie pomylony. Jego problem, nie mój tongue Coś słaby rekonesans Kolega rh72 w miejscu zamieszkania zrobił... no ale z drugiej strony, Kolega rh72 taki jakiś nieuczynny... rury nie przeczyści, komina nie przetka...

420 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 13:32:03)

I co? I wstrząśnięty i zmieszany! Po prostu Bond bez oliwki! Wiem, wiem... zaraz będzie że 'błąd'! big_smile
Jeszcze się okaże, że Wy wszystkie 'z naprzeciwka'... Siedzą z sąsiadem i się śmiejecie... Nieładnie... Od dzisiaj zasłaniam okna nie tylko firankami! tongue

EDIT: aha? nieuczynny... jeszcze się mam domyślać o co chodzi?! aha! nie! niedoczekanie Wasze... foto sąsiada? przecież się znacie tongue

421 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-26 13:40:44)

rh72 napisał/a:

I co? I wstrząśnięty i zmieszany! Po prostu Bond bez oliwki! Wiem, wiem... zaraz będzie że 'błąd'! big_smile
Jeszcze się okaże, że Wy wszystkie 'z naprzeciwka'... Siedzą z sąsiadem i się śmiejecie... Nieładnie... Od dzisiaj zasłaniam okna nie tylko firankami! tongue
EDIT: aha? nieuczynny... jeszcze się mam domyślać o co chodzi?! aha! nie! niedoczekanie Wasze... foto sąsiada? przecież się znacie tongue

Kolega rh72 przeszedł do defensywy, okopał się na stanowisku bojowym i kuka zza wieranek big_smile

422 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 13:41:22)

A ja Wam z sercem...? Już pisać, że...  że jednak nie komin tylko 'polak hydraulik'... a teraz to sobie same wygooglajcie zdjęcie 'polak hydraulik'... Okopuję się dalej! tongue

423

rh72 napisał/a:

A ja Wam z sercem...? Już pisać, że...  że jednak nie komin tylko 'polak hydraulik'... a teraz to sobie same wygooglajcie zdjęcie 'polak hydraulik'... Okopuję się dalej! tongue

https://www.youtube.com/watch?v=VjuyrUnD8t4

tongue

424

smile
No i teraz marchewki trzeba będzie aby się odkopał ...
Toż tu nie biją smile wyłaź z dołka smile, pogłaszczą...

425

Nnnnnie? Pogłaszczą? Prawdziwi mężczyźni? Ostatnio się skaleczyłem! Co za przeżycie! Cały plasterek poszedł! Caluśki... Ależ dzielny byłem! tongue Blizna na palcu do końca życia... Teraz lew mi nie straszny!

426

smile
Dzielnie wylazłeś, nieważne kto pogłaskał smile (a może ważne ? e tam, obleci - sierść się chyba nie zjeżyła)...
To do ... roboty ... : kominek, rynna, ogródek ... co tam jeszcze było ?

427 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 14:49:54)

smile
Dzielnie wylazłeś, nieważne kto pogłaskał smile (a może ważne ? e tam, obleci - sierść się chyba nie zjeżyła)...
To do ... roboty ... : kominek, rynna, ogródek ... co tam jeszcze było ?

Same przyjemności tongue I na świeżym powietrzu... doceniam smile Jak będzie Harvey albo Santa to będzie na 100% piwo z sokiem... big_smile

EDIT: Reklamy już tak mnie bawią... big_smile 'Zaplanuj swoją ciążę z Fortinea'. Aż planer otworzyłem big_smile Może jednak ogródek... marchewkę dostanę! big_smile Nie ma to jednak jak reklama kontekstowa... smile
Hahahahaha! Zapomniałem... to reklama dla Harveya! big_smile

EDIT: Uffffffffffff.... To teraz mi polecieli z nową reklamą... to nawet nie napiszę co to za reklama... big_smile uffff....

428

smile

429 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 15:12:33)

smile

Najlepsza chyba na początku... Nieprzegadana... Milczące porozumienie... Więc 'piąteczka w górze'! Piiiiiiiiiiiiip big_smile Marzenie... Kobieta się uśmiecha i potem jeszcze piwo dostajesz... smile Czym zasłużył? Echhhhhh....

EDIT: ale ludzie mają wyobraźnię... chcę jakiś talent...! jeden! sad

430

rh72 napisał/a:

Czym zasłużył? Echhhhhh....

smile
Ale tam, czymże ?...
Zdolność do kompromisu smile smile smile

431 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 15:38:21)

rh72 napisał/a:

Czym zasłużył? Echhhhhh....

smile
Ale tam, czymże ?...
Zdolność do kompromisu smile smile smile

Kompromis? big_smile W 'moich czasach' to się inaczej nazywało... i inaczej chyba robiło... big_smile Ale ja teraz ugodowy jestem... kompromisowy, że niby... smile

EDIT: dzięki za te reklamy... przy okazji właśnie obejrzałem https://www.youtube.com/watch?v=gdKMLaaPqPQ big_smile Dzięki! smile Znowu uśmiech...
Teraz 'Kamasutra' czy 'Punto'? Mało śmieszne big_smile

EDIT: no to zabawa na całego... ale tutaj pierwsza reklama mnie za serce chwyciła... sad jak ktoś chce... wystarczy pierwsza big_smile https://www.youtube.com/watch?v=Le04mImzvr8 Przygarnąłbym... sad

432

rh72 napisał/a:

...jak ktoś chce... wystarczy pierwsza big_smile https://www.youtube.com/watch?v=Le04mImzvr8 Przygnąłbym... sad

smile pierwsza wygrywa smile
wybór jest jeden, plus troche pola dla wyobraźni smile
wchodzę w to ... smile smile smile

433 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 16:13:17)

rh72 napisał/a:

...jak ktoś chce... wystarczy pierwsza big_smile https://www.youtube.com/watch?v=Le04mImzvr8 Przygnąłbym... sad

smile pierwsza wygrywa smile
wybór jest jeden, plus troche pola dla wyobraźni smile
wchodzę w to ... smile smile smile

Ja też... Mam 'Doritos' tongue (https://www.youtube.com/watch?v=Le04mImzvr8) I znowu sąsiad musi ratować! big_smile

Buhahahaha! big_smile I mam autentycznie próbki farby Duluxa... Autentycznie! Idę ściany malować! big_smile

434 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 16:41:46)

No i poszły hity polskiego internetu, smutno mi teraz... przykro jakoś... sad niewiadomojak... sad  smutas sad

więc... opowiada marynarz: wyszedłem... kur... na ląd... idę kur... do knajpy... ciemno... kur... zimno kur... dobrze, kur... że blisko, kur... wchodzę, kur... do tego baru, kur... a tam siedzą... kur... te.... no.... jak im tam?.... i wszystko jasne sad

EDIT: przepraszam wszystkich za wulgaryzmy... jak to opowiadałem, to jednak zawsze było 'kur' - naprawdę sam rzadko... w palec muszę się zranić sad chodzi mi o to, że ludzie czasami siebie nie rozumieją... sad
EDIT: aby trochę weselej? smile I'm Batman = Ja som nietoperek! smile dalej dołek... sad

435

smile
Oj dolo, połowicznie (?)  z dołka wylazł ? A dzielny niby…
Królik bez marchewki jest nerwowy i krewki,, Pietruszka by się nadała smile - leć po tego sąsiada… smile smile smile - jaka przynęta (marchewki brak !) ?

436 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 17:06:55)

smile
Oj dolo, połowicznie (?)  z dołka wylazł ? A dzielny niby…
Królik bez marchewki jest nerwowy i krewki,, Pietruszka by się nadała smile - leć po tego sąsiada… smile smile smile - jaka przynęta (marchewki brak !) ?

Już lepiej smile Pietruszka? Ona pewnie już bardziej marchewka... big_smile Obgadują ją tutaj, to się pewnie i czerwieni big_smile...
EDIT: pomarańczy...? Marchewka nie była 'na początku' pomarańczowa... Holendrzy sobie wymyślili... kolor jej nadali... ale to pewnie wiecie.

437

smile
Nie obgadują tylko Potrzebują smile
Nie wiemy smile ale jak kwiatki miały byc to tulipany też być mogą smile...

438

Się tutaj chwaliła wczorajszą imprezą... smile Może się przedłuża? smile Nie wiem, czy pisałem... Ja przykładowo, na kacu, to... sprzątam... i praktyczne i po imprezie, jak znalazł... i ruch... big_smile

439 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 17:36:45)

smile
Nie obgadują tylko Potrzebują smile
Nie wiemy smile ale jak kwiatki miały byc to tulipany też być mogą smile...

Lubię... goździki! Naprawdę... Takie 'bardziej' mi się wydają i lepsze od róż... tongue Fajniejsze... Panie co preferują?

440

Pietruszkę boli głowa tongue Ale tylko troszkę tongue

441

Który zawrócił w głowie?! smile

442

rh72 napisał/a:

Taki miły, skromny, o inicjałach JD tongue

443

smile
Oj, dolo, a w ogródku był, pewnie zadeptał ...
http://www.gify.net/data/media/76/ogrod-ruchomy-obrazek-0025.gif

444 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 18:02:33)

smile
Oj, dolo, a w ogródku był, pewnie zadeptał ...
http://www.gify.net/data/media/76/ogrod-ruchomy-obrazek-0025.gif

Coś Ty! Pewnie całą noc hydraulikę robili... smile W nocy ogródka się nie pieli... tongue

445

Pewnie, że hydraulikę. Lało się i lało... tongue

446 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 18:12:02)

rh72 napisał/a:

Taki miły, skromny, o inicjałach JD tongue

Jak miły i skromny to... nie... już nie strach... inaczej byś opisała, gdyby głowa nie miała przestać boleć tongue
Bogobojny, to rozumiem big_smile i aby nie było... to fajniej brzmi...

447 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 19:09:01)

Z 'innej beczki'... Czy ktoś czytał książki Cyzia Zyke? Podobno facet to sam wszystko przeżył. Nie wiem jednak czy kobietom się spodoba? Jest przygoda, ale dużo narkotyków, pań 'wolnego zawodu, czy też szybkiego, jak kto woli'. Facet miał tak wykańczające życie, że dziw ile tych lat przeżył. Mnie trochę wciągnęło... Sam jednak takiego życia bym nie chciał 'przeżyć'... Trochę za bardzo odjechane. Szybko przeczytałem, potem naszły refleksje. Znaczy lektura dobra - nie o styl chodzi...

PS. sąsiad był znowu.. z jakąś petycją nową. Mam dylemat moralny kiedy mu powiedzieć o tym wątku... bo mu kiedyś powiem, to wiem... więc bądźcie grzeczni big_smile
PS. aha... i się dowiedziałem... 'palenie papierosów jest dobre dla środowiska - ponieważ zabija ludzi'... kurczę,  nie pomogę chyba w tym temacie... sad nie palę...

448

rh72 napisał/a:

PS. sąsiad był znowu.. z jakąś petycją nową. Mam dylemat moralny kiedy mu powiedzieć o tym wątku... bo mu kiedyś powiem, to wiem... więc bądźcie grzeczni big_smile

Przekaż sąsiadowi, proszę, że właśnie mi lampę szlag trafił i trzeba by mi było wymienić, a ja nie umiem... sad

449

rh72 napisał/a:

Przekaż sąsiadowi, proszę, że właśnie mi lampę szlag trafił i trzeba by mi było wymienić, a ja nie umiem... sad

Jezu! Płakać będę... mam 3 skrzynki narzędzi... lampa zesputa?! marzenie! Mam i kable sieciowe, żarówki (ale tylko ledowe)... mam włączniki (2 typy)... mam wtyczkę (no tak, sorki smile )... gdzie jechać?! gdzie?!

450

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jezu! Płakać będę... mam 3 skrzynki narzędzi... lampa zesputa?! marzenie! Mam i kable sieciowe, żarówki (ale tylko ledowe)... mam włączniki (2 typy)... mam wtyczkę (no tak, sorki smile )... gdzie jechać?! gdzie?!

Do mnie tongue

451

rh72 napisał/a:

Do mnie tongue

No i kobieta popsuła faceta sad

452

Czy naprawdę morał płynący z 'Pięknej i bestii' to to, że nie liczy się wygląd abyś był księciem z zamkiem? smile Ale on inteligentny był, co? tongue

453

Ale kto? Sąsiad?

454 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-26 19:44:08)

Ale kto? Sąsiad?

Ale jednak kiedyś przyjadę i ugryzę... smile Samo zdrowie będzie, bo że pietruszka... coś tam, coś tam i nawet... smaczna? tongue

455

A moj sasiad o 22 zaczyna grac na gitarze elektrycznej, przynajmniej tak to slychac, fajnie, nie? A moj drugi sasiad robi remont w niedziele, a jak nie robi, to dzieci wrzeszcza od rana.
Urocze smile

Posty [ 391 do 455 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 9 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024