Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 9,305 ]

196 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-23 16:39:19)

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:

EDIT: staram się nie świntuszyć... wszyskie świntuszenia piszę z powodu podpuszczenia przez kobiety... wszystko WASZA wina!!!

Mea culpa, mea maxima culpa big_smile
Taaaa... jasne... tongue

197 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 16:47:24)

SonyXperia napisał/a:

Ideał? smile Ile to jeszcze mam w życiu rzeczy, za które musicie przeprosić... big_smile Przynajmniej przyznać się, czyja wina...

Nie mogę! Stary suchar... Nawet nie za specjalnie 'fajny' ale pasuje...
Przychodzi facet do sklepu, prosi o 4 wina, zagarnia i... nie płacąc, przy drzwiach, odwraca się, pokazuje tyłek i mówi: kto wypina, tego wina tongue

198

rh72 napisał/a:

Tutaj muszę się z tą moją odpowiedzią odwołać się do koleżanki santapietruszka. Ona wie o co chodzi... Jak będzie dobra to opisze o co mi chodzi... Auć! Ja się wstydzę! Naprawdę...

Eeee... nie jestem pewna, o co chodzi... o tego złodzieja czy o to, że zapomniałeś, o co właściwie chodziło złodziejowi? big_smile

199

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tutaj muszę się z tą moją odpowiedzią odwołać się do koleżanki santapietruszka. Ona wie o co chodzi... Jak będzie dobra to opisze o co mi chodzi... Auć! Ja się wstydzę! Naprawdę...

Eeee... nie jestem pewna, o co chodzi... o tego złodzieja czy o to, że zapomniałeś, o co właściwie chodziło złodziejowi? big_smile

Wrrrrrrrrrrrrr.... Tłumacz mnie teraz... smile Dobre imię przywracaj... big_smile

200 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-23 17:02:54)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ideał? smile Ile to jeszcze mam w życiu rzeczy, za które musicie przeprosić... big_smile Przynajmniej przyznać się, czyja wina...

Czyli mówisz,  że tak coś wybiórczo czytasz big_smile tongue Ładnie to tak manipulować wypowiedzią? tongue Cooo??? wink Pewnie zgranął z półki Porto tongue Ciekawe, kto to mógł być? big_smile Zastanówmy się przez chwilę.... Ktoś ma jakieś podejrzenia? tongue

201

rh72 napisał/a:

Ukradłem...! big_smile

Niech służy smile

rh72 napisał/a:

EDIT: staram się nie świntuszyć... wszyskie świntuszenia piszę z powodu podpuszczenia przez kobiety... wszystko WASZA wina!!! big_smile Jak każdy facet, mam słabą wolę hahahahahaha big_smile

smile
Ktoś tu napisał w jakimś temacie, że :
- jak facet mówi to trzeba dzielić przez 3
- jak pisze w necie to się dzieli przez 6

Ile też wstydu (prawdziwego) i woli (słabej) zostało się ? smile
Nie ma co się krygować...

202

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Czyli mówisz,  że tak coś wybiórczo czytasz big_smile tongue Ładnie to tak manipulować wypowiedzią? tongue Cooo??? wink Pewnie zgranął z półki Porto tongue Ciekawe, kto to mógł być? big_smile Zastanówmy się przez chwilę.... Ktoś ma jakieś podejrzenia? tongue

Piłem wczoraj... Innych grzechów nie pamiętam... big_smile Jej! To właśnie kiepsko, co? sad

203

random.further napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ukradłem...! big_smile

Niech służy smile

Mam nadzieję, ze się zaczerwienisz, jak dojdziemy do clue... big_smile

204

rh72 napisał/a:

Piłem wczoraj... Innych grzechów nie pamiętam... big_smile Jej! To właśnie kiepsko, co? sad

Czyli słabe to musiały być grzechy, dawno i nieprawda tongue Porządne grzechy pamięta się do końca życia big_smile big_smile big_smile

205

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Kiepsko co?

Kiepsko, ze piłeś do lustra? tongue
czy
Kiepsko, że grzechów mało?
- to faktycznie kiepsko się starasz tongue

206

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ukradłem...! big_smile

Niech służy smile

Mam nadzieję, ze się zaczerwienisz, jak dojdziemy do clue... big_smile

Nie omieszkam zaraportować stanu lica smile

207 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 17:20:16)

Wiecie co? wiecie co? Już widzę, jak takiego grzesznika przytulacie... jak się z nim dogadujecie... smile A może? smile
Zapominam, że porządny facet to ma grzecznie w domu siedzieć... albo nie... CZEGO WY CHCECIE OD FACETA?!!! smile
Tak, nikt mi nie odpowie... Ironię usłyszę... Może jakiś facet się zlituje i spróbuje tłumaczyć, co jemu wyszło w życiu z rozkminiania kobiet... smile
Taaaaaaaaaaaaaaaaa.... Dlatego, jak nie lubić piwa? Jak nie lubić Porto? Jak nie lubić kobiet? Świr....

https://www.youtube.com/watch?v=wXSTe9YMCKo

big_smile

208

Spoić drania smile smile smile
A od faceta - to trzeba pomyśleć...
A od mężczyzny - ach, ... smile

209

Boję się... sad Zostaję przy facecie... Ale pewnie od mężczyzny to... przytulania... aby ktoś wieczorkiem czekał. smile A w twarz? A w twarz? Tak, że seksu, namiętności rozszalałej... Bujać to my! smile

210

Oooooooooo - właśnie smile

211

Oooooooooo - właśnie smile

Podtrzymuję moją wypowiedź... Jej uniwersalność aż mnie poraża... że bujać to my! tongue

212

rh72 napisał/a:

Boję się... sad Zostaję przy facecie... Ale pewnie od mężczyzny to... przytulania... aby ktoś wieczorkiem czekał. smile A w twarz? A w twarz? Tak, że seksu, namiętności rozszalałej... Bujać to my! smile

Stan lica : bez zmiany smile, znaczy nie zaczerwieniłam się smile uśmiech coraz szczerszy i szerszy smile

213

Ale do sąsiada wrócę... Powiedział mi, że z niego taki gadżeciaż, że teraz kupi sobie telefon tag heuer. Nawet nie wiedziałem, że ta firma telefony robi... Po co faceci kupują aż takie gadżety? Przecież nie zaszpanują, jak inni nie wiedzą, że to coś znaczy... Jak zaszpanować, jeśli ktoś nie wie, że szklana stacja pogodowa Oregon to sporo pieniądze... Wieć... nie wiem, co... Ale inny kolega umówił się w rodzinie, w małżeństwie, że On ma miesięcznie na gadżetu chyba 300zł. Może sobie zbierać, do skarbonki... Jak go będzie stać to sobie kupuje co chce... i nikt mu sie nie wtrąca... Zapytam się, czy może na 'kochankę' wydawać... Co? To by było fair? tongue

214

rh72 napisał/a:

Zapytam się, czy może na 'kochankę' wydawać... Co? To by było fair? tongue

Ponoć : gitara - kochanka, która nigdy nie zdradzi smile smile smile

215

Stan lica : bez zmiany smile, znaczy nie zaczerwieniłam się smile uśmiech coraz szczerszy i szerszy smile

No cóż, wychodzi, że kawał muszę sam napisać... Szybko i w skrócie... Dom, w domu pali sie światło w sypialni. Włamał się złodziej, kradnie i zajrzał do tej sypialni... W łóżku oboje, ona atrakcyjna. Leżą, milczą, nic nie robią.. Złodziej nieufnie na początku, ale potem juz sobie używa z nią ile da rady i jak tylko chce... jak tylko chce... zmęczył się i poszedł... po jakiejś godzinie ona mówi: ale, że Ty nic nie zrobiłeś! on: Pierwsza się odezwałaś! gasisz światło!

Więc... gasisz światło! tongue  Czekaj... Hej! Przecież ten złodziej to miałem być ja! Ależ mi się role mylą... big_smile

216

Ej, stare dobre czasy światełek..
http://www.gify.net/data/media/88/swieczka-ruchomy-obrazek-0083.gif
W takim blasku : jakiż może byc stan lica ? smile smile smile

217

Seks przy świecach? A że co, na lico patrzeć?! Zawsze coś pokręcę i zapomnę! tongue

218

rh72 napisał/a:

Seks przy świecach? A że co, na lico patrzeć?! Zawsze coś pokręcę i zapomnę! tongue

Gdzie wzrok nie sięgnie, tam dotrze wyobraźnia smile smile smile

219

rh72 napisał/a:

Byle nie kopnąć w świeczkę, bo i straż pożarna będzie musiała dotrzeć... tongue

220

Spokojnie, poradzę sobie bez chłopaków ze straży!

221

rh72 napisał/a:

Byle nie kopnąć w świeczkę, bo i straż pożarna będzie musiała dotrzeć... tongue

santapietruszka
smile trafiony, nie uwierzysz ale faktycznie coś w tym stylu mi sie przytrafiło... skala problemu nie uprawniała do wystukania 998 smile smile smile

222

santapietruszka
smile trafiony, nie uwierzysz ale faktycznie coś w tym stylu mi sie przytrafiło... skala problemu nie uprawniała do wystukania 998 smile smile smile

Fakt, do szyby stłuczonej w meblach straży się nie wzywa wink
Ale mowa była o świecach big_smile

223

Ja to się chyba na te Porto przerzucę... ma j*bnięcie niemiłosierne z tego co widzę big_smile tongue

224

Harvey napisał/a:

Ja to się chyba na te Porto przerzucę... ma j*bnięcie niemiłosierne z tego co widzę big_smile tongue

Proponuję, generalnie, na kobiety! Nie uwierzysz, człowieku... smile

225

Ale że co, ma w nie nim rzucać czy jak? wink

226 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 18:49:11)

Nie pomyślałem o tym.. Upewnij się najpierw czy nie odrzuci... Wtedy tak... Zabawa przednia! smile

EDIT: jak kobieta już dostanie najlepiej w głowę, to radzę zapytać się najbliższego faceta co robić dalej... smile może dobrej rady udzieli big_smile ale pamiętaj, nie odstępuj takiej kobiety... facet może być cwany i sam chcieć skorzystać... big_smile

227

Gorzej jak złapie, nie odrzuci i ucieknie z flaszką tongue

Ani kobiety, ani flaszki... jak żyć? Jak żyć? wink

228 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 19:02:34)

Noooo... Albo, nie daj Boże, Ciebie rąbnie... Niebezpieczne te zabawy z alkoholem! sad

EDIT: ciekawe, czy wtedy kobieta zapyta się innej, co robić? smile Takie pogaduszki kobiet: a wiesz, ja to tak robię! big_smile Durny ja! smile Chciałbym! O książkach gadają... lub o sąsiedzie! smile

229

Harvey napisał/a:

Gorzej jak złapie, nie odrzuci i ucieknie z flaszką tongue

Ani kobiety, ani flaszki... jak żyć? Jak żyć? wink

I szukaj, człowieku, wiatru w polu... smile Jak nawet znajdziesz, to pewnie flaszka już pusta... Żeby sama wypiła... Się podzieli, z kochankiem zwykle...
Nie to co piwo. Tylko z sokiem, a soku prosto nie znajdzie... Piwem rzucaj! big_smile

230

rh72 napisał/a:

Żeby sama wypiła... Się podzieli, z kochankiem zwykle...

Albo sąsiadem tongue

rh72 napisał/a:

Piwem rzucaj! big_smile

No gdzież... szkoda piwa! big_smile Barbarzyństwo tongue

No właśnie z tym piwem to mnie coś ostatnio wątroba dokucza... niby piwo zdrowe mówili, a może to na nerki było hmmm... No nic tam, wiosna idzie, sezon grillowy więc kilka dni absurdalnej abstynencji tylko większego smaka narobi wink

231

No widzisz... Ale patrz... Zaczęliśmy o piwie... Kobiety wywiało... jak nie jedna abstynencja to druga... Jakieś łączenie nałogów możliwe jest? smile

232

Mnie się wydaje, że gdzieś tam przechwyciły tą flaszkę i kitrają w krzakach co by się nie dzielić smile

Lisice jedne no wink

233

rh72 napisał/a:

Piwem rzucaj! big_smile

Bluźnierca...

Piwo z sokiem??? Kto normalny pije piwo z sokiem??? Toż to świętokradztwo... dobrze, że nie z bitą śmietaną... tongue

234 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-23 19:38:55)

Harvey napisał/a:

Mnie się wydaje, że gdzieś tam przechwyciły tą flaszkę i kitrają w krzakach co by się nie dzielić smile

Lisice jedne no wink

Uważaj żeby sie nie upiły jedną flaszką wina na trzy wink (tu na pewno mowa o Porto? "flaszka" Porto - o matko!  jak to brzmi big_smile
Zagadka -  ile to jest z butelki 3 kieliszki wina? tongue

Piwo z sokiem??? Kto normalny pije piwo z sokiem???

rh72 ? tongue

235

SonyXperia napisał/a:

Uważaj żeby sie nie upiły jedną flaszką wina na trzy wink

Będzie ekonomicznie big_smile

SonyXperia napisał/a:

Za mało! wink

236

SonyXperia napisał/a:

Piwo z sokiem??? Kto normalny pije piwo z sokiem???

rh72 ? tongue

Pytałam o kogoś normalnego... tongue big_smile big_smile big_smile

237 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-23 19:35:32)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Uważaj żeby sie nie upiły jedną flaszką wina na trzy wink

Będzie ekonomicznie big_smile

SonyXperia napisał/a:

Za mało! wink

Zdecydowanie są to braki w zaopatrzeniu wink

238

Subskrypcja mi padła... Dlatego tak wam łatwo idzie. smile Szukam w google 'cięta riposta'... Odpowiadać, czy link wystarczy tongue

239 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 19:59:12)

Wiecie, co kiedyś powiedział jakiś chińczyk...? Naprawdę chińczyk i naprawdę bogaty... Że jesteśmy społeczeństwem google. Że jak czegoś nie wiemy... ze jak nawet szukamy jakiejś nowości, to najpierw google... a tam podobno nic nowego nie ma. sad
Więc... szukajmy sensu i nowych natchnień w .. piwie... z sokiem... big_smile

240

Idę po natchnienie... wink

241 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-23 20:03:43)

rh72 napisał/a:

Subskrypcja mi padła... Dlatego tak wam łatwo idzie. smile

Nam idzie przede wszystkim przyjemnie ... smile

rh72 napisał/a:

Szukam w google 'cięta riposta'... Odpowiadać, czy link wystarczy tongue

W którym kierunku będziesz strzelał? :
Bo nie wiem czy mam się kryć big_smile

242 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 20:05:18)

Idę po natchnienie... wink

Po piwo idziesz... i po świeczkę? smile Taaaaa... natchnienie! smile

EDIT: już bardziej trójznacznie nie mogło mi wyjść big_smile Co w tej głowie siedzi? big_smile

243

Jak zwał, tak zwał, chodzi o efekt smile

244

Są jeszcze zwolennicy piwa z sokiem...? czy tylko ja się narażam... w imię...? sad I niech mi ktoś wyjaśni, skąd mnie tak dobrze znają w tej sieci!?!
Na dole mam zwykle reklamę portali randkowych, lub 'Ladies from Ukraine...'. Dobrze, że czasem jakies buty się w tych reklamach trafią sad Już nie szanują mnie, jako leśnika - fachowca sad

245

Niestety są sad
Ale to nie ja tongue

246 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 20:26:20)

SonyXperia napisał/a:

Niestety są sad
Ale to nie ja tongue

I 'kierowca nie zatrzymał się do kontroli'... Szukam dalej sprawcy... Tylko czy ja to mam, czy wszyscy spokrewnieni? Czy zmieniać orientację, czy przyjąć, że już na jelenia polują? sad

EDIT: jest! jest! 154z/godz i 'pracuj w domu' - aż kliknąłem... znowu piwo! sad

247

SonyXperia napisał/a:

Niestety są sad
Ale to nie ja tongue

Sony, idziemy na piwo, a Panowie niech się tu sami sokiem raczą big_smile

248

SonyXperia napisał/a:

Niestety są sad
Ale to nie ja tongue

Och! Smutaski smile Piwo bez facetów? ha! big_smile a po co Wy na te piwo chodzicie? big_smile Bajki... Filmy... Marzenia... Mżonki... Idą na piwo... big_smile Twardo, alkohol... Spijecie... W kąt zapędzicie... No dobra, moje marzenia tongue

249

rh72 napisał/a:

Piwo bez facetów? ha! big_smile

A kto powiedział, że facetów nie będzie? tongue

250

rh72 napisał/a:

Weź mnie! Weź mnie! ehe ehe ehe ehe... hau!... weź mnie! hop! merd! merd! hau! ehe ehe smile

251

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Weź mnie! Weź mnie! ehe ehe ehe ehe... hau!... weź mnie! hop! merd! merd! hau! ehe ehe smile

No proszę, dwa dni, a już oswojony big_smile Jeszcze trochę i wytresujemy big_smile big_smile big_smile

252

Dam się i wytresować... Ale: micha ma być, spacery 3xdziennie, podrapane za uchem, noga 'do zgwałcenia', wrażliwość na inne potrzeby... smile Wesoło jeszcze? tongue

253

rh72 napisał/a:

Dam się i wytresować... Ale: micha ma być, spacery 3xdziennie, podrapane za uchem, noga 'do zgwałcenia', wrażliwość na inne potrzeby... smile Wesoło jeszcze? tongue

Skoro tylko noga wystarczy... spoko big_smile

254 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 21:41:53)

rh72 napisał/a:

Skoro tylko noga wystarczy... spoko big_smile

Wrażliwość na inne potrzeby... tongue Z nogą to 'poleciałem'... smile te ehe ehe ehe do ucha miało być! big_smile Czy już trzeba pobiegać jednak z pieskiem, aby 'ehe' robić? Do ucha? smile Do łuszka smile

255 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-03-23 22:09:05)

SonyXperia napisał/a:

Niestety są sad
Ale to nie ja tongue

Otóż to big_smile Pozwolę sobie sparafrazować stopkę Twą, a więc: pomijając właściwości zdrowotne piwa, można stwierdzić, że jest ono po prostu smaczne wink big_smile
No, to jesteśmy umówione wink

rh72 napisał/a:

Och! Smutaski smile Piwo bez facetów? ha!  a po co Wy na te piwo chodzicie?

Czy ktoś mógłby zinterpretować co Autor właściwie miał na myśli? big_smile tongue Bo nie czaję ni w ząb big_smile

256 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-23 22:47:11)

SonyXperia napisał/a:

Czy ktoś mógłby zinterpretować co Autor właściwie miał na myśli? big_smile tongue Bo nie czaję ni w ząb big_smile

Autor się przyznaje... Sam nie wie smile Po to pisze tutaj... Naprostowują... Na ludzi wyprowadzają... Jak jeszcze na spacer wyprowadzą? Porzucają razem tym piwem, czy porto? tongue Bo piwo, już wyjaśnili, że świętość... big_smile
Rzucać, to raczej z facetem. Aportować? Tylko z kobietą! I wyjaśnią, co w tym piwie... I powiedzą dlaczego życie takie skomplikowane... Ja ponudzę i dam się ponudzić smile  Hobby ciekawego nie mam... Skakać ze spadochronem się  boję...
Czasami coś ktoś ciekawie powie i napisze... Cenię... Czasami tak fajnie napiszą, że aż muszę siłą wstrzymać się aby 'nie buchachać'... Czasem ładnie... Jeszcze nie obrazili nawet... Temat niezbanowany a on o wszystkim i niczym... (sorrryy sąsiad!)
Raczej tutaj hamulce nie mają puszczać... No dobra... I widzicie jak działa piwo? sad Ze trzy trzeba... dla rozkręcenia tej atmosfery i aby zdjąć ten durny uśmiech mi z twarzy... sad ... I do tego jeszcze... właściciela.. lkę... ? smile Noga jednak wystarczy. smile

257

rh72 napisał/a:

...Raczej tutaj hamulce nie mają puszczać...

Żal ... serce ... ściska smile

rh72 napisał/a:

...Noga jednak wystarczy...

Ach, ileż w tym rezygnacji smile Smycz ciśnie ? smile

258

SonyXperia napisał/a:

rh72 napisał/a:

Autor się przyznaje... Hobby ciekawego nie mam...

I z tym fantem koniecznie trzeba byłoby coś zrobić na plus  wink

259 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-03-24 12:13:05)

rh72 napisał/a:

...Raczej tutaj hamulce nie mają puszczać...

Żal ... serce ... ściska smile

rh72 napisał/a:

...Noga jednak wystarczy...

Ach, ileż w tym rezygnacji smile Smycz ciśnie ? smile

Gorycz! Mogę już wiersze pisać... Czy wiecie, że dawny kolega Adam Mickiewicz mocno święty nie był (oooo..., idzie mi pierwsza aluzja). Święty nie był, tylko któryś jego wnuk lub pra... pokasował mu ogniem niepiekielnym ale zwykłym trochę llstów, gdzie w sposób dosyć namiętny opisywał co robił ze swoimi koleżankami... Długo podobno palić musiał... Znaczy się wieloma było... Nie tylko ta ojczyzna była... A może przyczyniał się człowiek na wszelkim polu rozwoju, o nowe pokolenia walczył... Może ja jaki praprapra...wnuk Mickiewicza. Albo Słowackiego... też podobno powodzenie miał... Jakby talentu było... (nie... tylko z matematyką od małego z górki). Kiedyś wiersze wystarczały, całkę policzyłeś to nauczycielka pochwaliła a dziewczyny, że kolejny frajer smile - nieprawda, co? Całka też imponowała! I uwieść kobietę... a potem na Krym... big_smile No i wychodzi, że jak facet 'potem' ucieka to znaczy, że on patriota, że on poeta, że on ojczyznę ratuje, wielki, znaczy się, człowiek. Ma szansę, że w szkole będą o nim nauczać... Tylko która to kobieta zrozumie sad???. Piwo! smile

260

SonyXperia napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

rh72 napisał/a:

Autor się przyznaje... Hobby ciekawego nie mam...

I z tym fantem koniecznie trzeba byłoby coś zrobić na plus  wink

No to co z tym zrobimy? sad

Posty [ 196 do 260 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024