Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 135 136 137 138 139 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,841 do 8,905 z 9,305 ]

8,841 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-10-19 19:48:01)

Odp: Sąsiad...111

No nareszcie Ali, wiesz przecież że nie powinnaś mnie zostawiać samej z Sąsiadem. big_smile

No ale co Ty, jakbyś w kuchni nigdy nie była. Jak się gotuje to wiadomo, że i od czasu do czasu popieprzyć trzeba. big_smile

Ty lepiej się przyznaj, o jakich łóżkowych igraszkach marzysz. tongue

8,842

Nooo Lili , nie wiem czy ja moge tutaj tak się odkrywać ???  tongue  wink

8,843

A gdzie Gospodarz zaginął  ??

8,844

Lilka787 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hej, łyżeczko... big_smile Co Wy tak kulinarnie? Patelnia, łyżeczka... jeszcze będzie pieprznie tongue

A bo wstydziłam się napisać o piesku. big_smile

Aaaa... jednak! big_smile Mi się kawał przypomniał: Niedoświadczona para przyszła do lekarza i się pytają, jak to robić aby ja najlepiej było. Lekarz im mówi, aby najpierw spróbowali właśnie 'na pieska' bo to bardzo satysfakcjonująca pozycja. No fajnie... niedługo wracają i mówią, że już nie chcą bo jak to robią na pieska, na trawniku przed domem to za duże zainteresowanie sąsiadów wzbudzają tongue

8,845

Lilka787 napisał/a:

Czy jak "wiem, że nic nie wiem" to znaczy, że huśtam się na tej linie? big_smile

Kobieta która sądzi, że nic nie wie... nie ma takiej... tongue Nie wierzę w bajki big_smile

8,846

alika40+ napisał/a:

Łooo matko , aż  pieprznie tak to się nie spodziewałam yikes

Spowiadaj się... big_smile Mi się podobało, jak twierdziły tu kobiety kiedy są gołe i jednak nie czują się gołe. Więc u jednej (ciekawe czy się przyzna która) twierdziła, że w kolczykach się nie czuje nago... Sony, jakby słuchała, to coś insynuowała a ja się nie przyznałem ale chyba w łańcuszku takim wokół nogi albo bioder... ale pewny nie jestem bo pokręcone totalnie jesteście tongue

8,847

alika40+ napisał/a:

Nooo Lili , nie wiem czy ja moge tutaj tak się odkrywać ???  tongue  wink

No kurczę, najlepiej odkrywać... pod kołdrą to dawne czasy chyba tongue

8,848

alika40+ napisał/a:

A gdzie Gospodarz zaginął  ??

Powiadomienia coś słabo działają i nie wiem czasami czy ktoś gada smile

8,849

rh72 napisał/a:

Mi się kawał przypomniał: Niedoświadczona para przyszła do lekarza i się pytają, jak to robić aby ja najlepiej było. Lekarz im mówi, aby najpierw spróbowali właśnie 'na pieska' bo to bardzo satysfakcjonująca pozycja. No fajnie... niedługo wracają i mówią, że już nie chcą bo jak to robią na pieska, na trawniku przed domem to za duże zainteresowanie sąsiadów wzbudzają tongue

https://img-ovh-cloud.zszywka.pl/1/0399/9997.gif

8,850

No cóż, dosłowność czasami jest śmieszna tongue Ciekawe jakby się zachowali jakby im kazał na łyżeczkę tongue Niech pomyślę... może w wannie? Na łyżeczkę dosłownie... Aaaaa... wiem... wiem... doustnie tongue

8,851 Ostatnio edytowany przez Lilka787 (2017-10-19 20:48:23)

rh72 napisał/a:

Aaaaa... wiem... wiem... doustnie tongue

Ooo...ten... mi się podoba. tongue
http://68.media.tumblr.com/tumblr_m4ps3ifDtc1ruo1aho1_500.gif

8,852

No cóż, zależy od tego kto będzie łyżeczką big_smile Chociaż u mnie zależy często od humoru tongue

8,853

Ja wolę być tym kosztującym. tongue

A to odnośnie biżuterii i stroju do łóżka tongue
http://i.myniceprofile.com/1472/147298.gif

8,854

Joł! Dużo tego... byłyby 2 gry wstępne big_smile Pierwsza to rozebrać z tego wszystkiego smile

8,855

No cóż mamy czas. Odprawisz tylko te Ormianki, zawołasz sąsiada i damy radę. big_smile

8,856

Trójkącik z sąsiadem znowu?! Cholera, co ja takiego napisałem, że Wy macie na niego taką ochotę?!!! Druga nie widzi opcji bez sąsiada... tongue No co???! lol

8,857

Ja Ci powiem co. Kobiety lubią sandwiche. tongue

Al, pora się pożegnać zanim dojdzie do publicznego zgorszenia. big_smile

http://78.media.tumblr.com/056e0a3cdde8a52932a434be783f7935/tumblr_inline_o2wrml95Ac1t234sf_500.gif

8,858

Ale Rh takich "kanapeczek" nie lubi big_smile tongue

8,859

Lody... nie bądź zazdrosna... big_smile Ty swoje już masz tongue Smyczka już zakupiona? big_smile I ten... tego... pejczyk? big_smile Nie lubi kanapeczek? Teraz to by zjadł i z samym masłem... Kurczę, same warzywka i jogurciki jakieś... Pietruszka.. Ty byś nawet na dietę była niekaloryczna... hmmmm... i ZDROWA! z Tobą to pewnie połączenie takie 3 w jednym: witaminy, aktywność i przyjemność big_smile I to wszystko na patelni tongue

PS. Lody... Ty niezdrowe... Wilk chudzina, mam nadzieję, że przy Tobie przytyje. U mnie na razie na rowerku widzę ile trzeba się namachać aby 100 kcal spalić. A idźcie... lol

8,860

I proszę sąsiada mi nie wspominać bo to zawsze z nim kończy się na wódce a to już w ogóle muszę odpuścić tongue

8,861

Lilka787 napisał/a:

Lila... ale, że co? To nie chudnąć i nie podbijać sobie libido tylko na kurs gotowania iść? Ja pierdzielę, co kobieta to inne upodobanie tongue

8,862 Ostatnio edytowany przez alika40+ (2017-10-19 22:04:20)

rh72 napisał/a:
Lilka787 napisał/a:

Lila... ale, że co? To nie chudnąć i nie podbijać sobie libido tylko na kurs gotowania iść? Ja pierdzielę, co kobieta to inne upodobanie tongue

Ha , ha , nie dosłownie sandwiche tongue  big_smile
Edit: najlepiej wypośrodkować wink

8,863

rh72 napisał/a:

Pietruszka.. Ty byś nawet na dietę była niekaloryczna... hmmmm...

Teraz się zastanawiam, czy to komplement, czy mam dać w pysk... tongue

8,864

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie ma się co zastanawiać big_smile

8,865

rh72 napisał/a:

Pietruszka... było tak od początku - uwielbiam się całować... mój fetysz... po prostu przepadam tongue

8,866

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sonuś... cześć... big_smile Też myślisz, że całowanie to zajebista sprawa? big_smile Ale pisz, czy z łańcuszkiem to dobrze kombinowałem? big_smile

8,867

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Pietruszka... było tak od początku - uwielbiam się całować... mój fetysz... po prostu przepadam tongue

Kolejny dowód na to, że piwo bez soku Ci szkodzi tongue Nie było mowy o dawaniu pyska tongue

8,868

rh72 napisał/a:

Santa będzie jak Boyka... Uri Boyka wink big_smile

8,869

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sonuś... cześć... big_smile Też myślisz, że całowanie to zajebista sprawa? big_smile Ale pisz, czy z łańcuszkiem to dobrze kombinowałem? big_smile

Nie wiem nawet jak kombinowałeś, więc tym bardziej skąd mam wiedziec czy dobrze big_smile Fetysz fetyszem, ale czy umiesz? tongue big_smile

8,870

alika40+ napisał/a:
rh72 napisał/a:
Lilka787 napisał/a:

Ha , ha , nie dosłownie sandwiche tongue  big_smile
Edit: najlepiej wypośrodkować wink

Alu, no nie wiem co tam na myśli było... Któraś z Was wytłumaczy praktycznie... nawet się poświęcę i sąsiada sprowadzę tongue Może i dla babki najlepiej wypośrodkować. Jak nie baba to po środku może być niefajnie tongue big_smile

8,871

rh72 napisał/a:

Kolejny dowód na to, że piwo bez soku Ci szkodzi tongue Nie było mowy o dawaniu pyska tongue

... tylko w pysk big_smile

8,872

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Chyba Jurii Boyka, co? Chyba, że Harveyek, ukrywasz jakieś UJotowskie fantazje za tym stwierdzeniem tongue

8,873

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Chyba Jurii Boyka, co? Chyba, że Harveyek, ukrywasz jakieś UJotowskie fantazje za tym stwierdzeniem tongue

Harveyek big_smile 
rh Ty chcesz coś dyskretnie zasugerować koledze? tongue

8,874

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie wiem nawet jak kombinowałeś, więc tym bardziej skąd mam wiedziec czy dobrze big_smile Fetysz fetyszem, ale czy umiesz? tongue big_smile

Się pytasz? big_smile Się interesujesz... Słoneczko... uważaj, kolega jeden poświęcił tyle zachodu na uwodzenie, tyle piosenek, wina i zaproszeń a tu trzeba po prostu ćwiczenia Ci zaproponować tongue big_smile Cholera, szkoda, że już mi tyle latek piknęło... brać się za Ciebie by trzeba było. Już 3ci w kolejce by był. Harvey, nie łudź się, Ty drugi jesteś tongue Za słabo starałeś się o kobietę - nawet nie poczuła Twojej atencji a drugi samiec wyczuje tongue

8,875

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Się pytasz? big_smile Się interesujesz...

Czyli u Ciebie bez zmian big_smile Gdzie Ty tam znak pytania widzisz? big_smile big_smile tongue

8,876

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Się pytasz? big_smile Się interesujesz... Słoneczko... uważaj, kolega jeden poświęcił tyle zachodu na uwodzenie, tyle piosenek, wina i zaproszeń a tu trzeba po prostu ćwiczenia Ci zaproponować tongue big_smile Cholera, szkoda, że już mi tyle latek piknęło... brać się za Ciebie by trzeba było. Już 3ci w kolejce by był. Harvey, nie łudź się, Ty drugi jesteś tongue Za słabo starałeś się o kobietę - nawet nie poczuła Twojej atencji a drugi samiec wyczuje tongue

W przeciwieństwie co do niektórych ja się zwyczajnie nie staram tongue

O mam piosenke do innego tematu... zara wracam big_smile

8,877

rh72 napisał/a:

A bo trzeba było spaghetti kupić a nie pierogi tongue

http://paulinawnuk.com/wp-content/uploads/2013/01/lady-and-the-tramp-c2a9-walt-disney.jpeg

8,878

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Harveyek big_smile 

Ja? W życiu... ja gadam wprost... no czasami eufemizm lub ... hihihihi... liloty big_smile tongue Aby nie było znowu, że lolity! big_smile

8,879

rh72 napisał/a:

Pół talerza spaghetti młode zostawiły, było mówić, żeś głodny... tongue

8,880

Siłownia odstrasza? big_smile tongue

8,881

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Czyli u Ciebie bez zmian big_smile Gdzie Ty tam znak pytania widzisz? big_smile big_smile tongue

Po 'czy umiesz'? big_smile Spoko, z Tobą to bym spróbował big_smile Wiem, wiem, co odpiszesz... jakieś drzewo... ale Ty może taka fanka natury... O fetysz się nie pytałem ale gadaliśmy kiedyś, że kobieta nago może nie czuć się naga jak coś ma przy lub na sobie. Lody, że ją zakrywają kolczyki. Ty też coś insynuowałaś i mi się zdawało, że to coś jak łańcuszek na nodze lub taki biodrowy, przykładowo...

8,882

rh72 napisał/a:

santa Makaron to on nawija na uszy... big_smile

8,883

rh72 napisał/a:

No może nie tyle głodny ale 'nienasycony' big_smile I talerzem bym się nie zaspokoił tongue

8,884

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Harveyek big_smile 

Ja? W życiu... ja gadam wprost... no czasami eufemizm lub ... hihihihi... liloty big_smile tongue Aby nie było znowu, że lolity! big_smile

To skąd te pedalskie zdrobnienia? big_smile

8,885

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

santa Makaron to on nawija na uszy... big_smile

Ja wiem, ja to nawet słyszałam na żywo, meczu nie dał obejrzeć, tylko nawijał, nawijał, nawijał... tongue

8,886

rh72 napisał/a:
rh72 napisał/a:

http://paulinawnuk.com/wp-content/uploads/2013/01/lady-and-the-tramp-c2a9-walt-disney.jpeg

Widzę, że się czegoś ode mnie nauczyłeś mój młody padawanie. big_smile big_smile A śmiałeś się jak ja wstawiłem tą samą ilustrację. tongue A teraz jest też w Twoim repertuarze. big_smile

8,887

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

[...]Ty też coś insynuowałaś i mi się zdawało, że to coś jak łańcuszek na nodze lub taki biodrowy, przykładowo...

Imiona kobiet też mylisz? big_smile

8,888

SonyXperia napisał/a:

Siłownia będzie, jak już będę normalnie chodził... teraz to bym dopiero był błazen! big_smile A po co siłownia... Czytam te wypisy o portalach randkowych i poznałem opinię kumpla, który się tam pojawił, jak go żona zostawiła. No nie przyznam się do wszystkiego co mówił ale twierdzi, że jest taka kultura, iż kobieta zaczepia delikatnie... Czyli idzie jakiś uśmiech, oczko... potem facet wchodzie na jej profil i jak się podoba to zagaduje... potem nie zrobić błędu i nie pchać się ostro tylko powoli, ona sama zwykle powie, że już. Potem spotkanie. Twierdził, że na 2 randce bardzo często kobieta już była gotowa na więcej, szczególnie młodsze osobniki. Dorobił się też 'fanki' która go nieźle prześladowała tongue I bez zastrzeżeń bo on jest akurat wiarygodny, nie chwalił się bo tam znalazł swoją drugą kobietę i od prawie 3 lat są razem. Nawet postarali się (dosłownie) o dziecko. I jest szczęśliwy - trafili na siebie pod względem charakteru i widzenia świata... cool

8,889

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Harveyek big_smile 

Bo to go wkurza tongue Słoneczko tongue

8,890

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Bo to go wkurza tongue Słoneczko tongue

Nie zauważyłam big_smile To chyba jednak jakieś mocno indywidualne odczucia rh tongue

8,891

[
Ja wiem, ja to nawet słyszałam na żywo, meczu nie dał obejrzeć, tylko nawijał, nawijał, nawijał... tongue

Czekaj... czekaj... Drugom razom będę w oczy patrzył... tylko... i na tyłek tongue Chociaż nie... tak zezem... ciut tu i ciut na 'oczy' tongue

8,892

AloneWolf90 napisał/a:

Widzę, że się czegoś ode mnie nauczyłeś mój młody padawanie. big_smile big_smile A śmiałeś się jak ja wstawiłem tą samą ilustrację. tongue A teraz jest też w Twoim repertuarze. big_smile

Kontekst pewnie by nie pasował... ja Wolfik pisałem o całowaniu, nie zakochaniu tongue Ty Yoda, nie myśl tyle... Lody Ci stygnął a nie spaghetti tongue

8,893

SonyXperia napisał/a:

Imiona kobiet też mylisz? big_smile

Mam trick! big_smile

http://images0.bibsy.pl/7Ce0bKtX/ka-przyznaj-sie-ty-tez-nie-pamietasz-jak-mam-na-imie.jpeg

8,894

SonyXperia napisał/a:

Nie zauważyłam big_smile To chyba jednak jakieś mocno indywidualne odczucia rh tongue

big_smile Oj tam, źle patrzysz tongue

https://img7.dmty.pl//uploads/201003/1269726155_by_alineczka91_600.jpg

8,895

Dobra, nie gadają to znikam na moment... tongue

8,896

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Siłownia będzie, jak już będę normalnie chodził... teraz to bym dopiero był błazen! big_smile A po co siłownia... Czytam te wypisy o portalach randkowych i poznałem opinię kumpla, który się tam pojawił, jak go żona zostawiła. No nie przyznam się do wszystkiego co mówił ale twierdzi, że jest taka kultura, iż kobieta zaczepia delikatnie... Czyli idzie jakiś uśmiech, oczko... potem facet wchodzie na jej profil i jak się podoba to zagaduje... potem nie zrobić błędu i nie pchać się ostro tylko powoli, ona sama zwykle powie, że już. Potem spotkanie. Twierdził, że na 2 randce bardzo często kobieta już była gotowa na więcej, szczególnie młodsze osobniki. Dorobił się też 'fanki' która go nieźle prześladowała tongue I bez zastrzeżeń bo on jest akurat wiarygodny, nie chwalił się bo tam znalazł swoją drugą kobietę i od prawie 3 lat są razem. Nawet postarali się (dosłownie) o dziecko. I jest szczęśliwy - trafili na siebie pod względem charakteru i widzenia świata... cool

Ale co to wszystko ma wspólnego z siłownią na wolnym powietrzu? big_smile

8,897

Wolnopowietrzne skojarzenia big_smile On zaczął siłownię właśnie aby babkom imponować tongue I one go motywowały... lol

8,898

rh72 napisał/a:

[...]On zaczął siłownię właśnie aby babkom imponować tongue [...]

No popatrz big_smile A ja chcę tylko spalić trochę tłuszczyku big_smile tongue  Chociaż... zima idzie, to by się może przydał big_smile

8,899

Ej... teraz znowu ciałka nabrał przy nowej kobiecie tongue Ciekawe jak mi pójdzie... ile to ja wytrzymam? Czym tu się motywować? Jaki jest sens życia? big_smile

8,900

No tak... fizyczność? Eeeee tam... tongue

http://dekhofamily.com/wp-content/uploads/2017/09/5-2.jpg

8,901

rh72 napisał/a:

Ciekawe jak mi pójdzie... ile to ja wytrzymam? Czym tu się motywować? Jaki jest sens życia? big_smile

Dzień dobry smile Mam dla Sąsiada śniadanko, za wczorajszą grę wstępną. smile
Czy teraz już Sąsiad wie, jakiego to są..., to znaczy snadwich'a miałam na myśli. wink

http://jesie.pl/wp-content/uploads/2015/02/sniadanie_u_luke_.jpg

8,902

tongue

8,903

No to chińskie przysłowie po prostu polubiłem tongue

https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/22450118_1338587952935466_3864133753906279084_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=fc30088814d9501e2a862af2cec6aa75&oe=5A6DE7FC

8,904

Cześć Ziomalu smile

A ja lubię to wink
http://4.bp.blogspot.com/-n4i2sLs31NY/U81c6Wpu0AI/AAAAAAAAHio/Tus2-L2gnXQ/s1600/2627.jpg

big_smile  wink

8,905

A bo kobieta jaj nie ma i nie rozumie do końca co to za głębokie przesłanie... smile Twoje jest ogólnie prawdziwe jednak... są tacy normalniejsi jednak tongue Ciekawe czy tymi wariatami jesteśmy od urodzenia czy się nimi stajemy?  smile

Posty [ 8,841 do 8,905 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 135 136 137 138 139 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024