Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 131 132 133 134 135 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,581 do 8,645 z 9,305 ]

8,581

Odp: Sąsiad...111
mergi napisał/a:

Rh,oczko do Ciebie było.
Reszta do wilczka.
Nie cytowałam z ....lenistwa.Piszę z tel.Strasznie niewygodnie.

uciekam spać.
Dobranoc. smile

Branoc a myślałem już, że i ja swatem będę... to tutaj takie popularne big_smile

8,582

rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

Rh,oczko do Ciebie było.
Reszta do wilczka.

uciekam spać.
Dobranoc. smile

Branoc a myślałem już, że i ja swatem będę... to tutaj takie popularne big_smile

Chciałbyś magiczna pralka jest jedna. tongue

mergi napisał/a:

Rh,oczko do Ciebie było.
Reszta do wilczka.

uciekam spać.
Dobranoc. smile

Dobranoc

A ja jadę na nocną przejażdżkę i mycie autodeaitlignowe (w ciągu dnia wszyscy czepiają się moich metod mycia, bo "blokuję ruch" big_smile). wink

8,583

Nie przypisujcie mi podrywania, błagam was smile

8,584 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-13 03:10:11)

rinho91 napisał/a:

Nie przypisujcie mi podrywania, błagam was smile

Za późno chłopie... Tu metkują na wejściu... tongue kobiety Ciebie oszacują ze wszelakich możliwych do rozpoznania lub niepoznania stron i nawet nie wiesz kiedy ale wkrótce będą o Tobie wiedziały więcej niż Ty sam o sobie smile Im szybciej się z tym pogodzisz tym krótsza będzie faza frustracji lol U mnie szybko poszło...

8,585 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-13 03:11:29)

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
mergi napisał/a:

Rh,oczko do Ciebie było.
Reszta do wilczka.

uciekam spać.
Dobranoc. smile

Chciałbyś magiczna pralka jest jedna. tongue

mergi napisał/a:

Rh,oczko do Ciebie było.
Reszta do wilczka.

uciekam spać.
Dobranoc. smile

Dobranoc

A ja jadę na nocną przejażdżkę i mycie autodeaitlignowe (w ciągu dnia wszyscy czepiają się moich metod mycia, bo "blokuję ruch" big_smile). wink

Taaa... I to mnie do wariatkowa posyłają... Jak facet szczoteczką do zębów czyści felgi to ok.. Znaczy ma w sobie albo coś z charyzmy albo jaki cierpliwy albo umyślaja, ze jak tak za samochodem szaleje to i za kobieta może... tongue

8,586

rh72 napisał/a:

Jak facet szczoteczka do zebow czysci felgi to ok.. Znaczy ma w sobie albo cos z haryzmy albo jaki cierpliwy albo umyslaja, ze jak tak za samochodem szaleje to i za kobieta moze... tongue

Albo może po prostu ma fajny samochód... cool

8,587

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jak facet szczoteczka do zebow czysci felgi to ok.. Znaczy ma w sobie albo cos z haryzmy albo jaki cierpliwy albo umyslaja, ze jak tak za samochodem szaleje to i za kobieta moze... tongue

Albo może po prostu ma fajny samochód... cool

Fakt... No na szczoteczkę do zębów nie polecicie tongue

8,588

Pietrucha, z jakich stron Polski jesteś? smile

8,589

Z gór tongue

8,590

Czasem bywam w górach, ale za rzadko smile

8,591 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-13 03:08:21)

Z gór tongue

Ja pierdziu... a kobieta otwarcie się przyznaje dokładnie skąd jest... tongue Ale mnie, Pietruszka, zwodziłaś dłużej... big_smile

8,592

rh72 napisał/a:

Z gór tongue

Ja pierdziu... a kobieta otwarcie się przyznaje dokładnie skąd jest...:P Ale mnie, Pietruszka, zwodziłaś dłużej... big_smile

Bo wtedy jeszcze byłam taka zamknięta w sobie, przedwczoraj się otwarłam big_smile big_smile big_smile

8,593

No tak... w końcu nabrałaś zaufania smile Ciekawe kto oswoił Pietruszkę? Chyba wiem... śledź jeden tongue

8,594 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-13 01:23:50)

Wróciłem. tongue widzę, że niektórzy jeszcze nie śpią. wink I nie myję felg szczoteczką do zębów, choć chciałbym mieć taką specjalną dla felg. smile A jeśli chodzi o podryw na szczoteczkę do zębów to mam taka fajną elektryczną. tongue

8,595

No... ja mam taką soniczną tongue Teraz będę już z bajerem szalał i jak będę mył zęby to na portalu randkowym zdjęcie dam... dobry pomysł tongue

8,596

Dobra... Mergi... Cytat poniżej i aby nie było nie tłumacz, że nie ma ironii, co? tongue

mergi napisał/a:
rh72 napisał/a:

Technicznie rzecz ujmując nic nie umknęło, przecież Słoneczko tongue musi każdą kobietę poinformować aby się z daleka trzymała, więc nic nie umknie tutaj big_smile lol Spoko...

To są tutaj takie co się rzucają? lol
Biedaku.....

Co 'za karę' czyli niby wygranie nieistniejącego zakładu? tongue A poproszę przez najbliższy mc na każde 'krzywdzące' stwierdzenie o mnie wypowiadających się tu Pań wstawiennictwo ale nie w niebie tylko opowiadając się tutaj za mną 'murem' i 'sercem' (jak to Sunny mówiła - stado tongue ) big_smile Acha, 'krzywdzące' oznacza każde aby nie było big_smile tongue Coś będę miał i dla siebie...

8,597 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-14 13:25:05)

Pietruszka, widzisz, namówili do seksu z 20 latkiem? big_smile Wiesz, abyś kogoś nie uraziła swoimi poglądami... co dziwne, jak ze starszym to wstręt to z młodszym już ma być super i bez oporów... Ciekawe gdzie te opory mają się pojawić i gdzie tą pedofilię włączyć? big_smile big_smile big_smile Widzisz, ja wychodzi, bezpieczny wiekowo jestem... tylko papierek sobie załatwię big_smile big_smile big_smile abo i nie! Bo nie wiem dla kogo ma być bezpieczniej przy takich babkach jak Wy!!! lol

PS. już mi się tam pisać nie chce ale to znaczy, że w normie jest i zdrowo jak sobie dziewczynę 25 lat załatwię? big_smile Nikt nie powinien się burzyć, co? tongue

8,598

Rh, a za co Ty chcesz niby mergi "karać"? Za to, że Ci "przyjemność sprawiła" swoimi słowami? big_smile przecież nie lubisz kobiet z "maślanymi oczętami", więc? smile
Po drugie nie było zakładu, więc nie ma wygranych i przegranych smile
Po trzecie, "kara" za przegraną powinna być jakaś w miarę rozsądna, a Ty chcesz dziewczynę na istną katorgę skazywać big_smile tongue

P.s.a co Ty byś Rh z taką 25-latką robił? Hmmmm....

8,599 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-14 14:52:34)

lody miętowe napisał/a:

Rh, a za co Ty chcesz niby mergi "karać"? Za to, że Ci "przyjemność sprawiła" swoimi słowami? big_smile przecież nie lubisz kobiet z "maślanymi oczętami", więc? smile

No tak, się zapomniałem, wszystkie mi robicie 'przyjemności' tongue oj ja, będzie dzisiaj biczowanko big_smile

lody miętowe napisał/a:

Po drugie nie było zakładu, więc nie ma wygranych i przegranych smile

Był zakładzik, nie było tylko o co... był zakładzik... big_smile dobrze wiemy, że był big_smile

lody miętowe napisał/a:

Po trzecie, "kara" za przegraną powinna być jakaś w miarę rozsądna, a Ty chcesz dziewczynę na istną katorgę skazywać big_smile tongue

No nie, same przyjemności big_smile To nie kara, to cena! big_smile

lody miętowe napisał/a:

P.s.a co Ty byś Rh z taką 25-latką robił? Hmmmm....

Odpowiedzi są wszędzie big_smile

8,600

rh72 napisał/a:

Pietruszka, widzisz, namówili do seksu z 20 latkiem? big_smile Wiesz, abyś kogoś nie uraziła swoimi poglądami... co dziwne, jak ze starszym to wstręt to z młodszym już ma być super i bez oporów... Ciekawe gdzie te opory mają się pojawić i gdzie tą pedofilię włączyć? big_smile big_smile big_smile Widzisz, ja wychodzi, bezpieczny wiekowo jestem... tylko papierek sobie załatwię big_smile big_smile big_smile abo i nie! Bo nie wiem dla kogo ma być bezpieczniej przy takich babkach jak Wy!!! lol

PS. już mi się tam pisać nie chce ale to znaczy, że w normie jest i zdrowo jak sobie dziewczynę 25 lat załatwię? big_smile Nikt nie powinien się burzyć, co? tongue

Raczej odechciało mi się seksu w ogóle, niezależnie od wieku. Trudno, nie każdemu muszą pasować moje poglądy, ale nadal nie wyobrażam sobie seksu z kimś, komu parę lat temu mogłam zmieniać pampersa i odczuwam to dokładnie tak, jak napisałam.

8,601 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-14 15:11:37)

Tia... myślałem, że 'tam' fajniej będzie a Wy się na siebie pozaperzałyście big_smile Ideały dzielą, nie łączą - wbrew pozorom smile

EDIT: czekaj, zapomniałem się podlizać... tongue mi pasują smile

8,602 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-14 22:29:30)

rh72 napisał/a:

Dobra... Mergi... Cytat poniżej i aby nie było nie tłumacz, że nie ma ironii, co? tongue

mergi napisał/a:
rh72 napisał/a:

Technicznie rzecz ujmując nic nie umknęło, przecież Słoneczko tongue musi każdą kobietę poinformować aby się z daleka trzymała, więc nic nie umknie tutaj big_smile lol Spoko...

To są tutaj takie co się rzucają? lol
Biedaku.....

Co 'za karę' czyli niby wygranie nieistniejącego zakładu? tongue A poproszę przez najbliższy mc na każde 'krzywdzące' stwierdzenie o mnie wypowiadających się tu Pań wstawiennictwo ale nie w niebie tylko opowiadając się tutaj za mną 'murem' i 'sercem' (jak to Sunny mówiła - stado tongue ) big_smile Acha, 'krzywdzące' oznacza każde aby nie było big_smile tongue Coś będę miał i dla siebie...

Rh,no coś TY!Przecież to komplement tongue
Źle zrozumiałeś moje słowa tongue
Poza tym nie uzgodniliśmy o co ,bo się zabierałeś za to ja sójka za morze,więc ZAKŁADY NIE MA!

Lody,dziękuję za wstawiennictwo.....i ..komplement wink (hihi)

8,603

Mergi. Przemyśl smile Ja warunków nie naruszyłem, Twoja kolej... smile Nic na siłę ale fair.

8,604 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-14 21:26:16)

No właśnie fair .
Co ja złego napisałam?
Ok,powinno być"biedaku", zamiast biedaku....
Komplement Ci napisałam,że masz powodzenie, a Ty mnie karać chcesz? sad  sad

EDIT: Łzy kobiety Cię nie ruszają? sad  sad
( zastanów się zanim odpiszesz tongue haha)

Ty mi podziękować powinieneś za to co napisałam;)

8,605

mergi napisał/a:

No właśnie fair tongue
Co ja złego napisałam? wink
Ok,powinno być"biedaku", zamiast biedaku....
Komplement Ci napisałam,że masz powodzenie, a Ty mnie karać chcesz? sad i sad

Karać? Aaaaa... no to teraz mnie zraniłaś... no Mergi! Ooooo... To ja karę taką wymyśliłem? tongue A pisałem Lodom, że to nie kara smile
Czyli wiem już po której stronie barykady jesteś tongue Tu w niewolę nie bierzemy!
"No, sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie."

PS. tia... źle zrozumiałem, 'biedak' big_smile

8,606 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-14 21:31:34)

No ale co konkretnie  Cię uraziło?
Przyznaj się,że żartujesz sobie....ze mnie  ;)Wybaczę tongue

8,607

mergi napisał/a:

No ale co konkretnie  Cię uraziło?
Przyznaj się,że żartujesz sobie....ze mnie  ;)Wybaczę tongue

Mnie uraziło? Wtedy nie... teraz zabolało co wzięłaś za karę sad Wybacz smile

8,608 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-14 21:54:38)

Wybaczam.
W odp.czasie upomnę się o.... smile

Nie smutaj się smile <głaszcze>

8,609

Ech, a krew czułem a uciekła sprytnie big_smile

8,610

lol

Uciekam do łóżka.
Zmęczona jestem już.Chyba przesadziłam dzisiaj.

8,611

Wiem z czym, bo zabrzmiało dwuznacznie tongue Dementuję więc otwarcie - sport był ale taki mniej 'duchowy' big_smile

8,612 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-14 22:34:33)

...ale mi tak dobrze było,więc nie przerywałam wink
Jutro będę cierpieć.
Przyjdę tutaj "biadolić",może jakieś wsparcie otrzymam wink

8,613 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-14 22:56:51)

Aaaaa.... teraz wsparcie? Tak... Acha... A od kogo? Wilczkowi poleciłaś jakiś film i chyba ciągle ogląda tongue A Lody ... no tego... nie chcę wiedzieć... Słoneczko się opala pewnie, co prawda już któryś dzień z rzędu ale wróci trollować big_smile Nie, ona wróci tu z miłości - to już 'ustaliliśmy' lol

PS> Pietrucha o Tobie też pamiętam ale już Tobie podlizuję się ostatnio za często big_smile - bezwstydnie bym rzekł...

8,614

Nie było tak źle,więc wsparcie nie jest mi potrzebne,ale miło wiedzieć,że mogę na Ciebie liczyć big_smile

8,615

Aaaa... tongue

Ja dzisiaj za to nie zagrzalem miejsca w domu... Nad Wisłą tyle luda ze szok, wszystko tętnilo zyciem... smile potem moze zdjecia zapodam...

8,616

U mnie to samo, tłumy.
Też mi przez myśl przemknęło,aby zdjęcie zrobić.
W taką pogodę to grzech w domu siedzieć wink
Dobrze,że nie grzałeś fotela wink

8,617

To ja w takim razie jestem grzesznik, bo dzisiaj nie chciało mi się nawet wyjść z domu. big_smile Jedynie w piwnicy byłem. big_smile Filmu Mergi nie obejrzałem. wink Dzisiaj po prostu odsypiałem i wypoczywałem po wczorajszym dniu. big_smile No i dzisiaj znowu dalej naprawiałem rower. wink

8,618

Poleniuchowałeś..... tongue

8,619 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-15 21:45:52)

mergi napisał/a:

Poleniuchowałeś..... tongue

No nie do końca. wink Żeby odkręcić kasetę od koła roweru trzeba użyć sporej siły. big_smile

8,620

Wolf, rower waży więcej od Ciebie? tongue

8,621

rh72 napisał/a:

Wolf, rower waży więcej od Ciebie? tongue

Nie. big_smile W końcu mam aluminiową ramę. wink

8,622

Naprawiony chociaż?

8,623

mergi napisał/a:

Naprawiony chociaż?

Nie <zawstydzony>, nie mam narzędzi by odkręcić bębenek od piasty. sad

8,624

Narzędzia rozumiem,reszta to czarna magia dla mnie lol

8,625 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-15 22:18:31)

mergi napisał/a:

Narzędzia rozumiem,reszta to czarna magia dla mnie lol

Dobrze, że tylko jeśli o naprawę rowerów chodzi tongue 'Tam' to i narzędzia i samą robotę rozumiesz pewnie... ale w tym rowerze to nawet prostsze, mówię Ci! big_smile

EDIT: sorki, Wolf, aby nie wyszło mi coś niechcący... Ty nie masz narzędzia a nie to, że nie potrafisz... smile wiem to smile

8,626 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-15 22:24:43)

rh72 napisał/a:

Dobrze, że tylko jeśli o naprawę rowerów chodzi tongue 'Tam' to i narzędzia i samą robotę rozumiesz pewnie... ale w tym rowerze to nawet prostsze, mówię Ci! big_smile

Skąd ta pewność? tongue

8,627

mergi napisał/a:
rh72 napisał/a:

Skąd ta pewność? tongue

Rozkręcałem - i to nie sam bo też narzędzia nie miałem, hahaha! lol

8,628 Ostatnio edytowany przez mergi (2017-08-15 22:36:52)

Wilczek,ucz się od starszych,może jakaś rada /podpowiedz potrzebna?
Rh z pewnością służy dośw. wink\

EDIT: Rozkręcić rozkręciłeś,ale co dalej?
Skończyłeś czy utknąłeś?( jak wilczek)
bo nie wiem czy gratulować tongue

8,629

mergi napisał/a:

Wilczek,ucz się od starszych,może jakaś rada /podpowiedz potrzebna?
Rh z pewnością służy dośw. wink\

EDIT: Rozkręcić rozkręciłeś,ale co dalej?
Skończyłeś czy utknąłeś?( jak wilczek)
bo nie wiem czy gratulować tongue

Oooo... nie sądzę jeśli chodzi o Wolfa smile
A co do edytu to o co pytasz? big_smile No, rozkręciłem i się działo lol

8,630

A o czym piszemy?  Pytam o ..rower oczywiście wink
Czy dałeś radę naprawić,bo samo rozkręcenie tego nie gwarantuje wink

8,631

A jak czegoś nie potraficie, ci panowie was nauczą:

http://www.ubieranki.eu/upload/bajki/14/35/61/1435614791.jpg

hehe smile

8,632

Dokładnie rampampam big_smile najlepszy odcinek to jak bimbrownię zrobili big_smile
Tylko Wilk i Rh to pewnie ten sam typ, do wszystkiego sami dojść, prosić o pomoc tylko w ostateczności big_smile

P.s. Rh, PRZYPADKOWO zauważyłam, że Harvey był dzisiaj na forum, zobacz no, nawet się nie przywitał smile

8,633

lody miętowe napisał/a:

Dokładnie rampampam big_smile najlepszy odcinek to jak bimbrownię zrobili big_smile
Tylko Wilk i Rh to pewnie ten sam typ, do wszystkiego sami dojść, prosić o pomoc tylko w ostateczności big_smile

P.s. Rh, PRZYPADKOWO zauważyłam, że Harvey był dzisiaj na forum, zobacz no, nawet się nie przywitał smile

A winstruktarz czytam jeszcze big_smile Śledziku miętowy tongue

8,634

rampampam napisał/a:

hehe smile

Ja ich ubóstwiam big_smile Moi idole!!! Skąd wiedziałaś? lol

8,635

mergi napisał/a:

A o czym piszemy?  Pytam o ..rower oczywiście wink
Czy dałeś radę naprawić,bo samo rozkręcenie tego nie gwarantuje wink

'Rozkręcenie' to podstawa... bez tego nic nie naprawisz ino zepsujesz właśnie smile Jak dobrze rozkręcisz to sukces sam przyjdzie! tongue

8,636

rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

hehe smile

No cóż... wink

8,637

spędzę miłe dyskretne chwile z atrakcyjną dojrzałą kobietą do lat 45

Ciekawe kogo przywieje? big_smile

8,638

lody miętowe napisał/a:

Skąd Ty to wszystko wiesz? tongue Ostatnio musiałem trochę zmienić moje zasady, jak mnie nawigacja wyprowadziła na ulicę szkolną w innej wsi niż miałem. big_smile I wiem, że za bardzo chciałem przyoszczędzić na niektórych narzędziach i teraz muszę zwiększyć masę (oczywiście mięśniową), bo z taką siłą trzeba ich używać. big_smile A trzeba było kupić z rączką...

A co do Sąsiadów to mój ulubiony odcinek jak piekli ciastka, a wyszły im płyty chodnikowe. wink

8,639

rampampam napisał/a:
rh72 napisał/a:
rampampam napisał/a:

hehe smile

No cóż... wink

Aaaaa...

8,640

rh72 napisał/a:

spędzę miłe dyskretne chwile z atrakcyjną dojrzałą kobietą do lat 45

Ciekawe kogo przywieje? big_smile

Właśnie weszłam na wątek i miałam coś napisać, ale zrezygnowałam big_smile big_smile big_smile

8,641 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-15 23:19:49)

Ciebie Pietruszka?! Jednak działa! Dzięki Słoneczko! lol

EDIT: nie tłumacz tylko, że zrezygnowałaś... to samozatrzaskująca się pułapka - brak wyjścia big_smile

8,642

AloneWolf90 napisał/a:

A co do Sąsiadów to mój ulubiony odcinek jak piekli ciastka, a wyszły im płyty chodnikowe. wink

Ja mam jeszcze kilka płyt dvd i czasem jeszcze zdarzy mi się pooglądać. Na poprawę humoru smile

8,643 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-08-15 23:28:43)

I krecika! tongue Ten nakręcany samochodzik to było COŚ! big_smile

https://4.bp.blogspot.com/-ayN6QFHfeB4/V1FqgvfZLDI/AAAAAAAAIek/0EMSFvwxo_4tjVTiCSyJGFfR7dTLoqOngCKgB/s1600/k6.jpg

8,644

U Krecika najlepszy był ten jego "ach, jo" - jakoś tak to fonetycznie brzmiało, nie? wink

8,645

rampampam napisał/a:

U Krecika najlepszy był ten jego "ach, jo" - jakoś tak to fonetycznie brzmiało, nie? wink

A ile emocji tym pchnął w eter smile Tym 'ach, jo' to by on umiał się nawet oświadczyć i to serio piszę big_smile

Posty [ 8,581 do 8,645 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 131 132 133 134 135 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024