Czy można znaleźć pracę bez języka w Anglii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Czy można znaleźć pracę bez języka w Anglii

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy można znaleźć pracę bez języka w Anglii

Witam serdecznie, poszukuje pracy w Anglii, niestety nieznam angielskiego.Poszukije pracy na produkcji lub przy pilnowaniu dzieci mam 27 lat. I niewiem czy wogole mam.jakiekiekolwiek szanse żeby znaleźć pracę skoro nieznam języka.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-09-12 08:30:15)

Odp: Czy można znaleźć pracę bez języka w Anglii

Skoro "w ogóle nie znasz języka" to zacznij się uczyć.
3 miesiące INTENSYWNEJ nauki wystarczy zeby opanować język w stopniu komunikatywnym smile

Bez języka pracy sama nie znajdziesz, nawet o nielegalną będzie trudno, to nie te czasy.

3

Anusia89 napisał/a:

Witam serdecznie, poszukuje pracy w Anglii, niestety nieznam angielskiego.Poszukije pracy na produkcji lub przy pilnowaniu dzieci mam 27 lat. I niewiem czy wogole mam.jakiekiekolwiek szanse żeby znaleźć pracę skoro nieznam języka.

Jak chcesz pilnować dziecka, skoro nawet się nie dogadasz ani z nim, ani z jego rodzicami?

Nie znajdziesz pracy, jeśli nie nauczysz się języka chociażby w stopniu komunikatywnym. Kup rozmówki i jazda.

4

Nawet jeśli się trafi praca wśród Polaków to i tak zostaje kwesta zakwaterowania, zakupów, opieki medycznej. Przecież trzeba robić zakupy, musisz też wiedzieć jak sie porozumiec z lekarzem w razie co. Nie zawsze będziesz mogła mieć przy sobie kogoś kto będzie tłumaczył.

5

możesz również przejść się do agencji którą prowadzi Polak...znajdzie Ci pracę..może nawet da namiary na zakwaterowanie...ale języka musisz coś znać więc w między czasie troszkę się poducz

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Czy można znaleźć pracę bez języka w Anglii

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024