Witam serdecznie, poszukuje pracy w Anglii, niestety nieznam angielskiego.Poszukije pracy na produkcji lub przy pilnowaniu dzieci mam 27 lat. I niewiem czy wogole mam.jakiekiekolwiek szanse żeby znaleźć pracę skoro nieznam języka.
2 2016-09-12 08:29:08 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-09-12 08:30:15)
Skoro "w ogóle nie znasz języka" to zacznij się uczyć.
3 miesiące INTENSYWNEJ nauki wystarczy zeby opanować język w stopniu komunikatywnym ![]()
Bez języka pracy sama nie znajdziesz, nawet o nielegalną będzie trudno, to nie te czasy.
Witam serdecznie, poszukuje pracy w Anglii, niestety nieznam angielskiego.Poszukije pracy na produkcji lub przy pilnowaniu dzieci mam 27 lat. I niewiem czy wogole mam.jakiekiekolwiek szanse żeby znaleźć pracę skoro nieznam języka.
Jak chcesz pilnować dziecka, skoro nawet się nie dogadasz ani z nim, ani z jego rodzicami?
Nie znajdziesz pracy, jeśli nie nauczysz się języka chociażby w stopniu komunikatywnym. Kup rozmówki i jazda.
Nawet jeśli się trafi praca wśród Polaków to i tak zostaje kwesta zakwaterowania, zakupów, opieki medycznej. Przecież trzeba robić zakupy, musisz też wiedzieć jak sie porozumiec z lekarzem w razie co. Nie zawsze będziesz mogła mieć przy sobie kogoś kto będzie tłumaczył.
możesz również przejść się do agencji którą prowadzi Polak...znajdzie Ci pracę..może nawet da namiary na zakwaterowanie...ale języka musisz coś znać więc w między czasie troszkę się poducz