Poznajmy się w Warszawie - 30 + - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Poznajmy się w Warszawie - 30 +

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Poznajmy się w Warszawie - 30 +

Witam serdecznie.
Być może jest już podobny temat. Ale najczęściej piszą młodziutkie osoby, które przyjechały do stolicy na studia, do pracy etc. Mnie chodzi raczej o dojrzałych ludzi, z poukładanym życiem, którym jednak może czegoś brakuje...
Sama jestem żoną, matką, pracuję, prowadzę dom, robię zakupy, sprzątam, gotuję.... Ale mimo to, w tym natłoku zajęć, a może przede wszystkim w tym pędzie powinna się znaleźć co jakiś czas chwila tylko dla nas. Czyż nie tak?
I właśnie postanowiłam tutaj poszukać bratniej duszy do realizacji tegoż planu.
Jedyne, czego mi brak, to właśnie towarzystwa jakiejś osoby, z którą można będzie wyskoczyć na kawę, pogaduchy, zakupy. Odreagować, pośmiać się, pożartować, ale i wyżalić, jeśli zajdzie potrzeba.

Tak więc, jeśli jest gdzieś tutaj osoba z podobnym problemem, to będzie mi miło ją poznać smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznajmy się w Warszawie - 30 +

Witam smile
jestem mężatką z dwójką dzieci i mieszkam na bemowie.
Chętnie poznam koleżanki w stolicy

witaj Andzia smile
Bardzo się cieszę, że odpowiedziałaś. A w jakim wieku masz dzieciaczki, pracujesz?

4

Moje pociechy mają 3,5 latka i 9 miesięcy. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim. Trochę więcej informacji o sobie wysłałam na maila - mam nadzieję że dotarł smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Poznajmy się w Warszawie - 30 +

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024