Chłopak przeze mnie płakał - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Chłopak przeze mnie płakał

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez Julia4423 (2024-05-07 10:06:23)

Temat: Chłopak przeze mnie płakał

Hej. Przychodzę z niecodziennym tematem, ponieważ chciałabym się trochę wyżalić, bo źle się z tym czuję.

Ostatnio byłam u chłopaka, no i siedzieliśmy sobie ze znajomymi. To była sobota więc mój chciał się po prostu napić. No i gdy wracaliśmy do domu to się pokłóciliśmy, ponieważ byłam wkurzona na to, że moim zdaniem jak siedzi z nimi to za dużo pali, a do tego ma jeszcze elektryka.

Wróciliśmy do domu nic się do niego nie odzywałam, położyliśmy się no i zaczęliśmy rozmawiać, a ja mówiłam co mi w nim nie pasuje. Nie powiedziałam tego specjalnie, tylko po prostu to co mnie bolało. Przez to, że był podpity, gdy skończyłam już mówić, on po chwili zaczął płakać i mówić rzeczy, których nie powiedziałby na trzeźwo. W sensie takie, że na przykład stara się jak może, nie chce mnie stracić, a najgorsze co powiedział, to że potraktowałam go jak szmatę. Z tym trochę przegiął, bo nigdy tak nie było.

Po tym wszystkim to ja się czułam ta gorsza, a tylko powiedziałam co mi nie pasuje. Pierwszy raz widziałam go w takim stanie. Naprawdę nie wiem co mam myśleć, bo mam teraz takie niepokojące uczucie co do nas przez tą jedną sytuację.

Poza tym też przez niego nieraz płakałam, ale nie wiem czy czuł się tak samo.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chłopak przeze mnie płakał

Wódka płakała, tym sie nie przejmuj, bardziej się zastanów czy Ci po drodze z kimś, kto Ci nie odpowiada pod wieloma względami i przez niego płaczesz, to co będzie dalej...

Wydaje Ci się, że go zmienisz pod siebie, nie da się.

3 Ostatnio edytowany przez Julia4423 (2024-05-07 11:23:16)

wieka napisał/a:

Wódka płakała, tym sie nie przejmuj, bardziej się zastanów czy Ci po drodze z kimś, kto Ci nie odpowiada pod wieloma względami i przez niego płaczesz, to co będzie dalej...

Bardziej opił się samymi piwami, a mówi się, że mowa pijanego to myśli trzeźwego. Poza tym jesteśmy ze sobą już 4 lata. To nie tak, że zawsze jest źle. I nie chce go zmieniać, bo nie da się zmienić człowieka, tylko po prostu żeby zmienił trochę swoje zachowanie. Poza tym tu nie chodzi teraz o mnie.

4

Piwo to też alkohol, widać lubi... A to dobrze też nie wróży.
Nie oczekuj, żeby ktoś wiedział dlaczego on płakał, są tacy co płaczą po alko, wtedy mówi się tak jak pisałam. Bo powodu do płaczu nie miał.
I na pewno nie czuł się jak Ty płakałaś przez niego, a jak dokładnie się czuł to musisz sama go zapytać.

5

wieka napisał/a:

Piwo to też alkohol, widać lubi... A to dobrze też nie wróży.
Nie oczekuj, żeby ktoś wiedział dlaczego on płakał, są tacy co płaczą po alko, wtedy mówi się tak jak pisałam. Bo powodu do płaczu nie miał.
I na pewno nie czuł się jak Ty płakałaś przez niego, a jak dokładnie się czuł to musisz sama go zapytać.

Nie pije nałogowo. Przez całą majówkę ledwo pił. Przez co chciał po prostu wypić więcej tej ostatniej nocy. A powód do płaczu był taki, że mówiłam mu jaki to on nie jest, że nie traktuje mnie jak np. jego kolega swoją dziewczynę. Wiem, nie powinnam porównywać. I przez to napewno zrobiło mu się przykro i teraz ja czuję się okropnie.

6

Niepotrzebnie się tym przejmujesz. Nic się nie stało. Nie podejmuj rozmów po alko i tyle.
Jak się źle z tym czujesz, to po prostu z nim porozmawiaj.

7

Ochlal sie to ryczal jak niemowle. Po alkoholu to wlasnie nic tylko wyja bez wstydu zadnego, kazdy kazdego kocha "Edziu ja Ciebie kocham" a jak wytrzezwieja to "jak ja Cie nienawidze" no po prostu czasem sobie poobserwowac pijaczkow spod monopolowego to kabaret za darmo

8

JuliaUK33 napisał/a:

Ochlal sie to ryczal jak niemowle. Po alkoholu to wlasnie nic tylko wyja bez wstydu zadnego, kazdy kazdego kocha "Edziu ja Ciebie kocham" a jak wytrzezwieja to "jak ja Cie nienawidze" no po prostu czasem sobie poobserwowac pijaczkow spod monopolowego to kabaret za darmo

Wiesz co, ochlał się to za dużo powiedziane. Poza tym rano wszystko pamiętał i powiedział, że źle się czuje przez to co mu mówiłam.

9

Julia4423 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Wiesz co, ochlał się to za dużo powiedziane. Poza tym rano wszystko pamiętał i powiedział, że źle się czuje przez to co mu mówiłam.

Alkohol u niektorych nawet w malych ilosciach tak   dziala ... na trzezwo by sie napewno tak nie rozryczal, a wiec zadzialala wodka

10

wieka napisał/a:

racja

11

Pierwsza i najważniejsza lekcja...takich rozmów nie prowadzi się jak jedno z was jest po pijaku.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Chłopak przeze mnie płakał

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024