Kastracja / penektomia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kastracja / penektomia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Kastracja / penektomia

Pytanie do kobiet. Czy jakaś kobieta miała spotkanie z mężczyzną, który miał kastracja lub penektomie? Czy powinna być kara kastracja lub penektomia? Czy jakaś kobieta będzie chciała zrobić osobiście kastrację lub penektomie? Czy słyszałaś od kogoś taką historię, któremu mężczyźnie została wykonana kastracja lub penektomie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kastracja / penektomia
luk842 napisał/a:

Pytanie do kobiet. Czy jakaś kobieta miała spotkanie z mężczyzną, który miał kastracja lub penektomie? Czy powinna być kara kastracja lub penektomia? Czy jakaś kobieta będzie chciała zrobić osobiście kastrację lub penektomie? Czy słyszałaś od kogoś taką historię, któremu mężczyźnie została wykonana kastracja lub penektomie?

Słyszałam na własne uszy groźby mojej dawnej sąsiadki wobec jej ówczesnego partnera, ze jeśli ona dowie się  o jego zdradzie to mu w nocy obetnie przyrodzenie  przy samej duuupie. Oboje mieli wtedy po jakieś 45 lat.

3

Czy jakaś kobieta kiedykolwiek widziała zdjęcia związane z kastracją lub penektomią mężczyzny?

4

Czy są jakieś kobiety, które chciałyby być z jakiś mężczyzną jeśli on wykrastuje się lub zrobi penektomie?

5 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-03-18 01:42:57)

O.o co ja czytam kurwa nie wierzę, najebany prędzej pójdę spać...

Kota miałem wykastrowanego...

6

Up

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kastracja / penektomia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024