Pytanie do kobiet. Czy jakaś kobieta miała spotkanie z mężczyzną, który miał kastracja lub penektomie? Czy powinna być kara kastracja lub penektomia? Czy jakaś kobieta będzie chciała zrobić osobiście kastrację lub penektomie? Czy słyszałaś od kogoś taką historię, któremu mężczyźnie została wykonana kastracja lub penektomie?
Pytanie do kobiet. Czy jakaś kobieta miała spotkanie z mężczyzną, który miał kastracja lub penektomie? Czy powinna być kara kastracja lub penektomia? Czy jakaś kobieta będzie chciała zrobić osobiście kastrację lub penektomie? Czy słyszałaś od kogoś taką historię, któremu mężczyźnie została wykonana kastracja lub penektomie?
Słyszałam na własne uszy groźby mojej dawnej sąsiadki wobec jej ówczesnego partnera, ze jeśli ona dowie się o jego zdradzie to mu w nocy obetnie przyrodzenie przy samej duuupie. Oboje mieli wtedy po jakieś 45 lat.
Czy jakaś kobieta kiedykolwiek widziała zdjęcia związane z kastracją lub penektomią mężczyzny?
Czy są jakieś kobiety, które chciałyby być z jakiś mężczyzną jeśli on wykrastuje się lub zrobi penektomie?
5 2024-03-18 01:42:05 Ostatnio edytowany przez 5i5kiN (2024-03-18 01:42:57)
O.o co ja czytam kurwa nie wierzę, najebany prędzej pójdę spać...
Kota miałem wykastrowanego...
Up