Chwalic sie- co dostaliscie pod choinke? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Chwalic sie- co dostaliscie pod choinke?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

Temat: Chwalic sie- co dostaliscie pod choinke?

Ja bronsoletke,zegarek,zestaw swieczek zapachowych i notes,ale nie taki zwykly, tylko naprawde pieknie wyglada-kwiatowy motyw w twardej okladce 200 stron A5 z dlugopisem jako zestaw.... a Wy co dostaliscie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chwalic sie- co dostaliscie pod choinke?

Od córki nowy... jak to się po polsku nazywa? Automat do kawy? Czyli coś co robi kawę? Od przyjaciółki ulubione perfumy, od dziewczynki ktorą zaprosiłam na Święta 2 książki i kosmetyki, od partnera wakacje w Grecji, od firmy.. pominę milczeniem, bo jeszcze ktoś się pokapuje smile

3

Salomonka napisał/a:

Od córki nowy... jak to się po polsku nazywa? Automat do kawy? Czyli coś co robi kawę? Od przyjaciółki ulubione perfumy, od dziewczynki ktorą zaprosiłam na Święta 2 książki i kosmetyki, od partnera wakacje w Grecji, od firmy.. pominę milczeniem, bo jeszcze ktoś się pokapuje smile

To fajnie, moja kumpela ma automat do kawy-kawa jest najlepsza z takiego automatu, szkoda tylko, ze ja musze ograniczac przez chorobe.. reszta prezentow tez super

4

JuliaUK33 napisał/a:
Salomonka napisał/a:

To fajnie, moja kumpela ma automat do kawy-kawa jest najlepsza z takiego automatu, szkoda tylko, ze ja musze ograniczac przez chorobe.. reszta prezentow tez super

Julia smile Ja wciąż lubię kawę taką po prostu sypaną do kubka smile

Wiem, wiem ...Moja córka też mi o to suszy głowę, ale co ja mogę smile Taka "śmieciara" najlepiej mi smakuje, zwłaszcza po przebudzeniu smile

Kubek takiej kawy, na plaży z widokiem na morze to mój Raj smile I nic z tym nie zrobię, tak już mam smile

5

Salomonka napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Julia smile Ja wciąż lubię kawę taką po prostu sypaną do kubka smile

Wiem, wiem ...Moja córka też mi o to suszy głowę, ale co ja mogę smile Taka "śmieciara" najlepiej mi smakuje, zwłaszcza po przebudzeniu smile

Kubek takiej kawy, na plaży z widokiem na morze to mój Raj smile I nic z tym nie zrobię, tak już mam smile

Super by tak bylo mieszkac blisko morza

6

Skarpety lol

JuliaUK33 napisał/a:

Ja bronsoletke,zegarek,zestaw swieczek zapachowych i notes,ale nie taki zwykly, tylko naprawde pieknie wyglada-kwiatowy motyw w twardej okladce 200 stron A5 z dlugopisem jako zestaw.... a Wy co dostaliscie?

Zostawiłam połowę prezentów w pracy to nawet nie wiem co dostałam.

8

assassin napisał/a:

Skarpety lol

Takie swiateczne ?

9

JuliaUK33 napisał/a:
assassin napisał/a:

Skarpety lol

Takie swiateczne ?

Takie ciepłe wink Ważniejsza była obecność rodzinki wink

10

assassin napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
assassin napisał/a:

Skarpety lol

Takie swiateczne ?

No tak. Ja niestety nie moglam leciec do Polski w tym roku

11

JuliaUK33 napisał/a:
assassin napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Takie swiateczne ?

Trzymam kciuki, żeby trafiła Ci się w najbliższej przyszłości okazja, żeby z rodziną się zobaczyć.

12

assassin napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:
assassin napisał/a:

Trzymam kciuki, żeby trafiła Ci się w najbliższej przyszłości okazja, żeby z rodziną się zobaczyć.

Dzieki. Nastepne swieta napewno bede w Polsce

13

Nic. Kupie sobie coś w nagrodę, że wytrwałam w tym roku, ale jeszcze nie wiem co. Może gdzieś polecę.

14

Skarpetki czerwone z Mikołajem smile

15

rossanka napisał/a:

Skarpetki czerwone z Mikołajem smile

Fajne swiateczne

16

Karmaniewraca napisał/a:

Nic. Kupie sobie coś w nagrodę, że wytrwałam w tym roku, ale jeszcze nie wiem co. Może gdzieś polecę.

Bo nikt tak nie dogodzi jak człowiek sam sobie dogodzi wink smile Inwestycja w siebie to najlepszy prezent smile

17 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-12-28 12:12:37)

JuliaUK33 napisał/a:

... a Wy co dostaliscie?

Klasyka tematu ,- zrób sobie dobrze smile

A teraz składa się i oczywiście po kosztach, bo po co przepłacać wink
Majfrend najlepszym przyjacielem smile
https://dl.dropboxusercontent.com/scl/fi/0oxkv8ff71g507lq3exam/robi-si.jpg?rlkey=xyn44ed3ynolbyvo76wjbhbyd&dl=0

Oprócz tego znalazły się ( już od właściwego Mikołaja) :

Stroje klubowe, zestaw zimowy pod nadchodzące za moment ściganko..... smile I Oczywiście syropki ( alko) big_smile

Polak niepijący dostaje pierdolca chociażby w postaci syndromu raki big_smile
Dlatego sylwester klasycznie,- "na zdrowie , siup!"

18

2odiak napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

... a Wy co dostaliscie?

Klasyka tematu ,- zrób sobie dobrze smile

A teraz składa się i oczywiście po kosztach, bo po co przepłacać wink
Majfrend najlepszym przyjacielem smile
https://dl.dropboxusercontent.com/scl/fi/0oxkv8ff71g507lq3exam/robi-si.jpg?rlkey=xyn44ed3ynolbyvo76wjbhbyd&dl=0

Oprócz tego znalazły się ( już od właściwego Mikołaja) :

Stroje klubowe, zestaw zimowy pod nadchodzące za moment ściganko..... smile I Oczywiście syropki ( alko) big_smile

Polak niepijący dostaje pierdolca chociażby w postaci syndromu raki big_smile
Dlatego sylwester klasycznie,- "na zdrowie , siup!"

A gdzie koszyk na zakupy i miejsce na bidon?:)

19

rossanka napisał/a:

Akurat tak się składa, że ta rama jest pomimo iż geometria typowa endurance i rower jest stricte sportowy jest przystosowana pod bikepacking smile
To oznacza, ze ma wszystkie potrzebne haki i otwory do zamontowania bagażnika, toreb i koszyka jak kto woli.
Ultramaratony w okolicach 1000 km i więcej, to są stricte imprezy przygodowe w których jedziesz  z połową dobytku, bo trasa prowadzi przez odludzia, stąd i nawet takie sportowe ramy .

https://bikepacking.com/wp-content/uploads/2023/07/curve-gmx-plus-ti-review_1-2000x1334.jpg

Rzecz jasna posiadam i taki rower na tego typu imprezy, stąd ten będzie służył jako typowa zabawka ( w wersji na golasa) do rozwalania się po poligonie i lesie na pełnej prędkości smile

20

2odiak napisał/a:
rossanka napisał/a:

Akurat tak się składa, że ta rama jest pomimo iż geometria typowa endurance i rower jest stricte sportowy jest przystosowana pod bikepacking smile
To oznacza, ze ma wszystkie potrzebne haki i otwory do zamontowania bagażnika, toreb i koszyka jak kto woli.
Ultramaratony w okolicach 1000 km i więcej, to są stricte imprezy przygodowe w których jedziesz  z połową dobytku, bo trasa prowadzi przez odludzia, stąd i nawet takie sportowe ramy .

https://bikepacking.com/wp-content/uploads/2023/07/curve-gmx-plus-ti-review_1-2000x1334.jpg

Rzecz jasna posiadam i taki rower na tego typu imprezy, stąd ten będzie służył jako typowa zabawka ( w wersji na golasa) do rozwalania się po poligonie i lesie na pełnej prędkości smile

Jejku żartowałam tylko, przecież widzę jaki to typ roweru

21

2odiak napisał/a:
rossanka napisał/a:

To ile Ty jezdzisz na rowerze? Jak tak jezdzisz to sie nie wywalasz na tym rowerze?

22

rossanka napisał/a:

smile

Wiem, ale jako profesjonalista odpowiedziałem z pełnym  ściskiem smile big_smile

Z drugiej strony teraz wiem, ze Ty wiesz, ale wiele osób też  nie wie,że są i takie wynalazki wink

Dlatego zamiast pokazać damkę z klasą, klaksonem i koszykiem , którą zaraz po Ciebie podjadę, pokusiłem się o wypowiedź stricte zimną niczym palladyn zakutego lodu smile
(domyślam się Twojej odpowiedzi " sorry, ale nie mam czasu") smile

big_smile

23

2odiak napisał/a:
rossanka napisał/a:

:)

Wiem, ale jako profesjonalista odpowiedziałem z pełnym  ściskiem :) :D

Z drugiej strony teraz wiem, ze Ty wiesz, ale wiele osób też  nie wie,że są i takie wynalazki ;)

Dlatego zamiast pokazać damkę z klasą, klaksonem i koszykiem , którą zaraz po Ciebie podjadę, pokusiłem się o wypowiedź stricte zimną niczym palladyn zakutego lodu :)
(domyślam się Twojej odpowiedzi " sorry, ale nie mam czasu") :)

:D

Ty sie znasz bardzo dobrze na rowerach

24 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-12-29 13:13:51)

JuliaUK33 napisał/a:

To ile Ty jezdzisz na rowerze? Jak tak jezdzisz to sie nie wywalasz na tym rowerze?

W tym roku 22 tysiące smile Ale to nie kilometraż jest przyczyna pewnych skutków wink

Prawda jest taka, że nie wszystko zawsze przewidzisz, a skutki bywają  nieraz opłakane, ale kto nie ryzykuje nie pije szampana. smile

I ta myśl pozwala, by zdecydowanie łagodniej przechodzić przez fakt , że jest się składanym na stole operacyjnym po takim dzwonie big_smile

Obecnie człowiek już wiele rzeczy nie ryzykuje, bo połamać z kraksy na kraksę  jest coraz łatwiej, ale zawsze, akurat w tym momencie, musi się coś pojawić w zakręcie i chcąc nie chcąc zawijasz się o drzewo  big_smile
Taki sport smile big_smile

JuliaUK33 napisał/a:

Ty sie znasz bardzo dobrze na rowerach

Nie wszystko wiem, bo wszystkiego nawet w tej kwestii nie da się ogarnąć, tego jest za dużo, bo obecnie każda firma/producent ma swoje patenty, ale tak staram się być z pewnymi rzeczami na bieżąco, żeby się czasem nie obudzić z jakąś miną na rękach smile

25

2odiak napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

W tym roku 22 tysiące smile Ale to nie kilometraż jest przyczyna pewnych skutków wink

Prawda jest taka, że nie wszystko zawsze przewidzisz, a skutki bywają  nieraz opłakane, ale kto nie ryzykuje nie pije szampana. smile

I ta myśl pozwala, by zdecydowanie łagodniej przechodzić przez fakt , że jest się składanym na stole operacyjnym po takim dzwonie big_smile

Obecnie człowiek już wiele rzeczy nie ryzykuje, bo połamać z kraksy na kraksę  jest coraz łatwiej, ale zawsze, akurat w tym momencie, musi się coś pojawić w zakręcie i chcąc nie chcąc zawijasz się o drzewo  big_smile

Ja dlugo nie jezdzilam na rowerze... to sie ostatnio polamalam,bo chcialam wjechac pod gore, a zatrzymal sie rower przed duzym kamieniem i zjechalam w dol,zegnajac sie z zyciem.

26

JuliaUK33 napisał/a:

Ja dlugo nie jezdzilam na rowerze... to sie ostatnio polamalam,bo chcialam wjechac pod gore, a zatrzymal sie rower przed duzym kamieniem i zjechalam w dol,zegnajac sie z zyciem.

Mówisz, że się przeżegnałaś bez trzymanki? Bardzo ryzykowne smile big_smile

To są właśnie te niuanse , które nie do końca nawet pomimo dużego doświadczenia da wyłapać w nieznanym terenie, a co dopiero ktoś obeznany.

Co dokładnie poleciało? Bark, obojczyk, kręgi, przedramię nadgarstek,  czy tylko kolano? wink smile

Kask? A gdzie jest kask? smile

27

2odiak napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

To są właśnie te niuanse , które nie do końca nawet pomimo dużego doświadczenia da wyłapać w nieznanym terenie, a co dopiero ktoś obeznany.

Co dokładnie poleciało? Bark, obojczyk, kręgi, przedramię nadgarstek,  czy tylko kolano? wink smile

Kask na  szczescie mialam, bo wlasnie glowa walnelam w pien drzewa to cale szczescie mialam na tyle mozgu, ze zalozylam ten kask.

28

JuliaUK33 napisał/a:
2odiak napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Kask na  szczescie mialam, bo wlasnie glowa walnelam w pien drzewa to cale szczescie mialam na tyle mozgu, ze zalozylam ten kask.

To jest podstawa podstaw.
ludzie z wielu rzeczy nawet nie zdają sobie sprawy. Brak wyobraźni powoduje w tej materii nieodwracalne skutki,a najgorsze zdarzenia są na małej prędkości kiedy to ciało jest bezwładne i cały impet skierowany jest w jeden punkt. ludzie często po pierwszym znaczącym incydencie zakładają ten kask, kiedy to przez ten incydent mają uszkodzenie mające wpływ i towarzyszące przez całe życie.

Zatem tutaj należy Ci się pochwałka, a przepraszam solidny bukiet kwiatów smile

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Chwalic sie- co dostaliscie pod choinke?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024