Witam, mógłby mi ktoś pomóc? Jestem w trakcie rozpraw o dział spadkowy. Jestem po jednej rozprawie gdzie trzech moich braci zrzeklo się na moja korzyść. Chodzi o dom jednorodzinny. Jedna z moich sióstr, chce aby oddała jej swoją część. Muszę odesłać do sądu w ciągu dwóch tygodni, faktury ( wklad mój w dom ) do tego muszę napisać wniosek, na temat co zainwestowalam w dom. Mógłby mi ktoś z was pomóc? Dziękuję z góry:)
Witam, mógłby mi ktoś pomóc?
Jestem w trakcie rozpraw o dział spadkowy. Jestem po jednej rozprawie gdzie trzech moich braci zrzeklo się na moja korzyść. Chodzi o dom jednorodzinny. Jedna z moich sióstr, chce aby oddała jej swoją część. Muszę odesłać do sądu w ciągu dwóch tygodni, faktury ( wklad mój w dom ) do tego muszę napisać wniosek, na temat co zainwestowalam w dom. Mógłby mi ktoś z was pomóc? Dziękuję z góry:)
Są darmowe porady prawne dla osób, których na to nie stać.
Informacje o tym znajdziesz w Urzędzie Miasta albo Gminy albo w MoPS, w internecie wpisując swoją miejscowość i tekst "bezpłatne porady prawne".
Możesz też w internecie poszukać forum prawnego, są takie.
To jest poważna sprawa dlatego nawet zainwestowałabym w prawnika w realu, porady nie są aż takie drogie a zyskać możesz.
Będziesz miała wszystko prawidłowo napisane.