Koc polarowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Koc polarowy

Synek mi przestawił temperaturę i mój koc polarowy już nie jest taki sam. Czy da się to jakoś naprawić, żeby był taki sam jak wcześniej?
Jest teraz dosyć nieprzyjemny

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koc polarowy
Malinkamalinka napisał/a:

Synek mi przestawił temperaturę i mój koc polarowy już nie jest taki sam. Czy da się to jakoś naprawić, żeby był taki sam jak wcześniej?

Nie jestem pewna, czy zadziała, ale...
Kup płyn do prania czarnych rzeczy (po proszku może zostać osad), dodaj płynu do płukania i pierz w 30 stopniach, na programie do prania wełny.
Daj znać, czy pomogło.

3

Odp: Koc polarowy
Malinkamalinka napisał/a:

Co się konkretnie stało - skurczył się i zbił?
Jeśli tak, to obawiam się, że została Ci tylko metoda polecona przez Cyngli, czyli ponowne wypranie koca, ale tym razem w jak najniższej temperaturze i z dodatkiem sporej ilości płynu zmiękczającego do prania wełny. Płyn powinien nieco rozpulchnić włókna, przez co tkanina polarowa stanie się bardziej miękka.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024