Ile cesarek? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ile cesarek?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Ile cesarek?

Że względu na wadę wzroku miałam pierwszą cesarkę.nastepna też potem miałam ciążę pozamaciczną też operacja i rok temu kolejna udana cesarka.Marza mi się jeszcze bliźnięta czy mam szansę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ile cesarek?

Szansę masz, ale na to, że w czasie ciąży/cesarki strzeli Ci macica.
Powyżej 3 cesarki jest niebezpieczeństwo dla życie matki i dziecka.

Ja bym lekarza zapytała, a nie na forum w internecie...

4

andzia23 napisał/a:

Że względu na wadę wzroku miałam pierwszą cesarkę.nastepna też potem miałam ciążę pozamaciczną też operacja i rok temu kolejna udana cesarka.Marza mi się jeszcze bliźnięta czy mam szansę?

Ja myślę, że lekarz jest najbardziej kompetentną osobą, aby sugerować, czy możesz decydować się na kolejną ciążę.
Idź najlepiej do dwóch i porównaj ich decyzje.
Nikt tu na forum nie jest w stanie zdecydować, czy masz szansę... smile

5

Marzą ci się bliźnięta?
To chyba in vitro, bo naturalnie to chyba trudno zaplanować, a po trzech cesarkach to raczej wątpliwe czy ci macica wytrzyma podwójne obciążenie, skoro juz pojedyncza ciaza jest ryzykowna...

6

andzia23 napisał/a:

Nie rozumiem Cię Autorko.
O godz. 22.10 zakładasz temat, w którym po raz kolejny opisujesz swoje beznadziejne, toksyczne małżeństwo, paskudne relacje z rodziną męża, przy czym z Twoich poprzednich wątków wiadomo, że dzieje się tak od lat.

A kilkanaście minut później zakładasz ten temat, w którym piszesz że planujesz jeszcze starać się o bliźnięta ??

Rozumiem, że ten wątek jest po prostu dla zabawy ? Masz specyficzne poczucie humoru i lubisz sobie robić żarty z forumowiczów ??

7

IsaBella77 napisał/a:
andzia23 napisał/a:

O godz. 22.10 zakładasz temat, w którym po raz kolejny opisujesz swoje beznadziejne, toksyczne małżeństwo, paskudne relacje z rodziną męża, przy czym z Twoich poprzednich wątków wiadomo, że dzieje się tak od lat.

A kilkanaście minut później zakładasz ten temat, w którym piszesz że planujesz jeszcze starać się o bliźnięta ??

Rozumiem, że ten wątek jest po prostu dla zabawy ? Masz specyficzne poczucie humoru i lubisz sobie robić żarty z forumowiczów ??

Może autorka ma zamiar zajść w ciążę niekoniecznie z własnym mężem smile

8

IsaBella77 napisał/a:
andzia23 napisał/a:

To nieładnie tongue

9

Zaadoptuj bliźnięta. A swojej macicy daj już spokój. Swoje już zrobiła. Więcej raczej nie zniesie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ile cesarek?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024