Dziewczyna-problemy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna-problemy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Dziewczyna-problemy

Witam wszystkich Serdecznie.
Mam pewien problem z dziewczyną z którą jestem prawie 2 miesiące.
Poznaliśmy się w pracy, potem umawialiśmy się, pisaliśmy przez internet. Trochę problemów było ze spotkaniami pracuje w Handlu oraz dużo pomaga rodzinie. Przedmną była 9 lat z chłopakiem ( od 15 roku życia).
Nasze spotkania i rozmowy były ok( może czasem o telefon, że go nieodkłada) , ale problemem zaczeło być łóżko. Wczoraj było wręcz apogeum zdań.
Po naszym pierwszym razie ( 1 razem nie ogólnie) dziewczyna niemal od razu ubrała się i z płaczem uciekła. Na moje pytania co się stało odp Że wszystko łącznie z sytułacją w domu. Wczoraj z kolei przy intymnej sytułacji powiedziała, że na sex oralny muszę poczekać i to bardzo długo , poza tym "robiła już wszystko" oraz "ma duże doświadczenie". Dla mnie to było za dużo ( zaproszenie przeszłości szkoda, że nie ex partnera) do takiej sytułacji. Od razu powiedziałem jej by przestała i by opuściła moje mieszkanie.
Ciężko mi się pogodzić z tymi słowami,które usłyszałem przy takiej sytułacji oraz fakt, że ja do 23 roku życia nie miałem czasu na dziewczyny ze względu na ciężką sytułacje materialną w domu ( gimnazjum  chodziłem w 1 bluzie a LO w 1 polarze) - do dziś brak dziewczyny w młodzieńczych latach sprawia iż czuje że przeszedł mój czas. dlatego to tak boli gdy pomyślę, że jej ex miał na nią czas, ją dla siebie itp. Wiecie głowa zaczyna pracować.

Jak byście podeszli do tej sytułacji ??
Dzięki pozdro

p.s. nie jest to moja 1 dziewczyna. jestem od niej starszy o 5 lat

2

Odp: Dziewczyna-problemy

Myślę, że przesadziłeś wyrzucając ją z mieszkania.
Zareagowales zbyt emocjonalnie.

3

Cyngli, racja, ale nie pojmę nigdy, po co niektórzy ludzie mówią o swojej przeszłości seksualnej, po co o tym wspominać - że robiła już wszystko? Faktycznie mogła byłego przyprowadzić i autorowi zademonstrować, co robili hmm Dodatkowo jakieś płacze po seksie, jakby jej krzywdę zrobił... Dziwna jakaś.

4

Szczerze, przesadziles. Wiadomo, ze jak byla w tak dlugim zwiazku, to i doswiadczenie seksulane ma. POnadto, wyrzuciles dziewczyne po zblizeniu z mieszkania. Masakra. Masz problem z samoocena.

5

Na mój gust, skoro płakała po seksie, to prawdopodobnie ma jakieś niemiłe wspomnienia z seksem związane...

6

Wg mnie to ona myśli o "byłym", sex z Tobą to zdrada emocjonalna "byłego".

7

Ona może mieć jakąś traumę, w każdym razie żyje jakimiś wspomnieniami - ale trudno cokolwiek pewnego powiedzieć, skoro wyrzuciłeś biedną dziewczynę z domu zamiast ją uspokoić i szczerze porozmawiać - podłe zachowanie! W dodatku jesteś zazdrosny o to, że sypiała ze swoim wieloletnim chłopakiem. "Wiecie głowa zaczyna pracować" - no właśnie nie wiem, moja głowa jakoś nie rozpracowuje przeszłości partnera. Jak podejść do sytuacji? Zastanowić się nad sobą i swoimi kompleksami, a o problemach w relacji ROZMAWIAĆ. Mam wrażenie, że za bardzo ugrzązłeś w swojej przeszłości i trochę Ci z tym wygodnie. W dodatku strasznie tę przeszłość wyolbrzymiasz - ok, macie nieco inne doświadczenia ze wczesnej młodości, ale żadne nie jest lepsze czy gorsze, po prostu inne. Radzę większą uwagę skupić na tym, co jest tu i teraz.

8

Słuchaj , nie pakuj sie w to. takie drobne sygnały jakie dostałeś większość ludzi ignoruje na początku , a to błąd - intuicja dobrze Ci podpowiada !

9

9 lat to długi związek, możliwe, że nie jest jeszcze gotowa na następny i trochę jeszcze potrwa, zanim będzie gotowa.
Rzucił mnie się w oko jeden szczegół, a mianowicie ten nieszczęsny oral, na który niby będziesz bardzo długo czekał...
Jeśli nie jest ofiarą przemocy seksualnej, to "racjonowanie" seksu lub jego elementów bardzo źle wróży na przyszłość. To jest najzwyklejsza w świecie próba manipulacji i to w sferze najbardziej intymnej a równiecześnie bardzo potrzebnej człowiekowi do szczęśliwego funkcjonowania. W takie sytuacje lepiej się nie pakować.

10 Ostatnio edytowany przez fuzzym (2018-01-01 13:43:29)

dziękuje wszystkim za odp.
Po pierwsze niektórzy pomieszali sytułację. Po 1 razie wyszła z płaczem ( chciałem rozmawiać, pytałem) okazałem empatię[domyśliłem się że coś się stało].Za drugim razem chciała pokazać swoją wyższość. Nie mam kompleksy braku doświadczenia (spałem z MILF, dałem orgazm dziewczynie w wieloetlnim związku z murzynam "co miał takiego długego"). Intuicja podpowiedziała mi dobrze, nie będzie zapraszać swojego ex do mojego wyra !!!!
4 dni temu spotkaliśmy się powiedziała wprost przez 9 lat miała w wieku 18 skrobankę potem specjanie zaszła w ciążę(poroniła) jej ex się zradykalizował . Teraz musi wiele spraw uporzątkować w głowie. Także jak sami widzicie dla niej ja byłem oby, nowy - a ona twkiła głową w przeszłości.
CatLady ,balin,przypominajka, cwany_gapa - 1000 proc racji.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna-problemy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024