.. A Jestesmy ze soba 1roku. Ja mam 22lata on 27. Zgrubl, ma wielki brzuch nie cwiczy, chodzi po domu w podartych ubraniach I ciagle siedzi przed kompem.. JuZ nawet Nie Lubie Gdy mnie dotyka.. Co Robic??
Zapytać siebie co Ci się w nim podobało na początku i zmotywować go by do tego wrócił.
Gdyby tak wyglądała i zachowywala sie kobieta to facet od razu by zostawił. Nie zastanawialas się nad "zmiana" faceta? Tego kwiatu jest pół światu ![]()
@niesia631 - płytkie i nie mów tak. To powiedzonko to najgłupsza rzecz jaką słyszałem.
Ja bym postraszyla odejściem. Może faktycznie metoda nie najlepsza ale facet powinien się ogarnąć.
Ja bym mu powiedziała wprost, że się zaniedbał i że to mnie odpycha.
Gdyby to nic nie dało, dałabym mu ultimatum. 3 miesiące, by się doprowadził do ładu, a jak nie, to do widzenia i trudno.
I byłabym w tym konsekwentna.
Powiedzialam mu, tylko sie wsciekl...
Znaczy że głupi buc i nie nadaje się na partnera.
Jeśli ma problem z rozmową i wścieka się przy takich prostych sprawach, to co będzie później?
Masz 22 lata, nie marnuj życia...
Nie obraz się ale ten twoj facet to jakas meska ciapa i ciotka. Ja tez lubie posiedziec na komputerze ale po malej wojnie z malzonka robie to tylko pozna noca jak juz wszyscy spia.
Dla mnie jest to jakies niepowazne niedojrzale zachowanie. Sa pewne etapy w zyciu czlowieka i jak juz ktos decyduje sie na zwiazek to np komputer idzie w odstawke. No sorry winnetou.
Zrob mu kilka awantur i przestan sie bzykac przez kilka tygodni. Albo sie zmieni albo bedzie sie zadowalal panienkami z internetu.
W ogole co cie w nim pociagalo na poczatku ? PRzez rok nagle przytyl i zaczal chodzic w tych ciuchach i nagle wpadl w komputerowy szal?
A dba chociaz o higiene intymna? W sensie penis, napletek itp?
Powiedzialam mu, tylko sie wsciekl...
To znaczy, że się nie nadaje do normalnej relacji. Przykro mi.
11 2015-06-21 11:27:52 Ostatnio edytowany przez facet2015 (2015-06-21 11:28:31)
Niech zgadnę co to za związek. Ladna seksowna wyksztalcona dziewczyna plus wlasnie taki gburak w smierdzacych skarpetkach - komputer maniak itp.
OK ok. Nawet jezeli tak nie jest to tak naprawde coz jeszcze mamy ci powiedziec. Wiadomo jak jest. Z jednej strony porady obcych osob ktorym LATWO wszystko mowic a z drugiej strony dwoje ludzi. Jakies tam uczucie. Slepa milosc itp. No nic. My mozemy jedynie podpowiedziec. Co zrobisz to juz twoja sprawa. Wg mnie gosc jest niedojrzaly i niepowazny. Co on w ogole robi na tym komputerze?
Gra? Czyta cos? programuje? Ma z tego jakis pieniadz?
PS
jak go nie bedzie to sprawdz historie przegladarki.