Nie dba o siebie i ma do mnie zal, ze nie chce sie z nim kochac... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie dba o siebie i ma do mnie zal, ze nie chce sie z nim kochac...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Nie dba o siebie i ma do mnie zal, ze nie chce sie z nim kochac...

.. A Jestesmy ze soba 1roku.  Ja mam 22lata on 27. Zgrubl, ma wielki brzuch nie cwiczy, chodzi po domu w podartych ubraniach I ciagle siedzi przed kompem.. JuZ nawet Nie Lubie Gdy mnie dotyka.. Co Robic??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie dba o siebie i ma do mnie zal, ze nie chce sie z nim kochac...

Zapytać siebie co Ci się w nim podobało na początku i zmotywować go by do tego wrócił.

3

Gdyby tak wyglądała i zachowywala sie kobieta to facet od razu by zostawił.  Nie zastanawialas się nad "zmiana" faceta?  Tego kwiatu jest pół światu smile

4

@niesia631 - płytkie i nie mów tak. To powiedzonko to najgłupsza rzecz jaką słyszałem.

5

Ja bym postraszyla odejściem. Może faktycznie metoda nie najlepsza ale facet powinien się ogarnąć.

6

Ja bym mu powiedziała wprost, że się zaniedbał i że to mnie odpycha.

Gdyby to nic nie dało, dałabym mu ultimatum. 3 miesiące, by się doprowadził do ładu, a jak nie, to do widzenia i trudno.
I byłabym w tym konsekwentna.

7

Powiedzialam mu, tylko sie wsciekl...

8

Znaczy że głupi buc i nie nadaje się na partnera.

Jeśli ma problem z rozmową i wścieka się przy takich prostych sprawach, to co będzie później?
Masz 22 lata, nie marnuj życia...

9

Nie obraz się ale ten twoj facet to jakas meska ciapa i ciotka. Ja tez lubie posiedziec na komputerze ale po malej wojnie z malzonka robie to tylko pozna noca jak juz wszyscy spia.
Dla mnie jest to jakies niepowazne niedojrzale zachowanie. Sa pewne etapy w zyciu czlowieka i jak juz ktos decyduje sie na zwiazek to np komputer idzie w odstawke. No sorry winnetou.
Zrob mu kilka awantur i przestan sie bzykac przez kilka tygodni. Albo sie zmieni albo bedzie sie zadowalal panienkami z internetu.
W ogole co cie w nim pociagalo na poczatku ? PRzez rok nagle przytyl i zaczal chodzic w tych ciuchach i nagle wpadl w komputerowy szal?
A dba chociaz o higiene intymna? W sensie penis, napletek itp?

10

Cynamon napisał/a:

Powiedzialam mu, tylko sie wsciekl...

To znaczy, że się nie nadaje do normalnej relacji. Przykro mi.

11 Ostatnio edytowany przez facet2015 (2015-06-21 11:28:31)

Niech zgadnę co to za związek. Ladna seksowna wyksztalcona dziewczyna plus wlasnie taki gburak w smierdzacych skarpetkach - komputer maniak itp.
OK ok. Nawet jezeli tak nie jest to tak naprawde coz jeszcze mamy ci powiedziec. Wiadomo jak jest. Z jednej strony porady obcych osob ktorym LATWO wszystko mowic a z drugiej strony dwoje ludzi. Jakies tam uczucie. Slepa milosc itp. No nic. My mozemy jedynie podpowiedziec. Co zrobisz to juz twoja sprawa. Wg  mnie gosc jest niedojrzaly i niepowazny. Co on w ogole robi na tym komputerze?
Gra? Czyta cos? programuje? Ma z tego jakis pieniadz?

PS
jak go nie bedzie to sprawdz historie przegladarki.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie dba o siebie i ma do mnie zal, ze nie chce sie z nim kochac...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024