Witam Wszystkich wiem że to kobiece forum jednak postanowiłem napisać , ponieważ nie radzę sobie z obecną sytuacją .
Przepraszam za błędy jeżeli jakieś będą ale nigdy nie byłem mocny z ortografii . Jestem w związku 5 lat układało nam się różnie raz na wozie raz pod wozem ... Mimo młodego wieku traktujemy nasz związek poważnie . Gdy zaczynaliśmy być ze sobą miałem 18 lat a Moja Kobieta 15 . teraz mam 23 a moja 20 . To mój drugi mimo młodego wieku "poważny związek" wcześniej byłem z dziewczyną 2 lata . Ale do sedna.. Jak wspomniałem układało nam się różnie ale spotykaliśmy się codziennie i nigdy nie mieliśmy jakiś poważnych spięć , Teraz planujemy pomału ślub (tzn. to wstępne plany) Kiedy jaki i tp . Ale pomału idzie ku założenia rodziny... Nigdy po za nią świata nie widziałem , nie oglądałem się za innymi kobietami mimo iż miałem nie jedną ku temu okazje... niestety ostatnio zauroczyłem się chyba w kimś innym mianowicie nie znam tej osoby widziałem może 4-5 razy przez 4 minuty ale nie potrafię o niej przestać myslec .. wiem że to chwilowe zauroczenie (nigdy bedac w zwiazku mi sie to nie zdarzylo) jednak Irytuje mnie to że nie mogee o niej przestac myslec.... Prawdopodobnie jezcze nie raz sie zobaczymy ( praca ) Nie jestem podrywaczem ( ta kobieta również jest nie śmiała z tego co widzę ) A jednak coś sprawia że ciągle o niej myślę ... (nie chodzi tu o wygląd) . Jednak chciałbym przestać o niej myśleć i żyć z moją jak dotychczas... coś mi jednak nie pozwala .. dodam że pewnie nie raz się jeszcze zobaczymy ze względu na prace . Może chaotycznie , nie dokładnie napisałem o tym wzystkim jednak nie mam doświadczenia w pisaniu na forach . Kiedyś czytając różne wątki śmiałem się z kogoś " że bedac w zwiazku zauracza się inna" dziś dotyka to mnie czuje sie podle i nie wiem co robic pomóżcie mi .
Temat: Problem siedzi we mnie ...
Zobacz podobne tematy :
Odp: Problem siedzi we mnie ...
Powinniście poczekać jeszcze kilka lat zanim zdecydujecie się na dzieci.