Dziewczyna mnie olewa :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziewczyna mnie olewa :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Dziewczyna mnie olewa :)

Cześć.

Jestem z dziewczyna juz od 2 tygodnii..
W piatęk sie widzielismy poraz pierwszy, bylo cudownie, dla mnie jak i dla niej bo mi to napisala i uswiadomila...
Po powrocie do domu, w sobote zaczela mnie olewac, pokazala screena jak kiedys zarywalem do inne laski (08.2014) - i pisala ze jej smuutno, potem napisala ze poprawil jej sie humor lecz nadal wolala gadac z innymi niz z mna, albo nawet mi odpisywac...

Co robic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna mnie olewa :)

Wyglada to na dziecinna zabawe.Jestes z nia krotko-trudno tu cos ocenic.Napisales lakonicznie,napisz wiecej szczegolow-a wtedy bedziemy wiedzieli co Ci radzic.Pzdr.

3

volvicx napisał/a:

Cześć.

Jestem z dziewczyna juz od 2 tygodnii..
W piatęk sie widzielismy poraz pierwszy, bylo cudownie, dla mnie jak i dla niej bo mi to napisala i uswiadomila...
Po powrocie do domu, w sobote zaczela mnie olewac, pokazala screena jak kiedys zarywalem do inne laski (08.2014) - i pisala ze jej smuutno, potem napisala ze poprawil jej sie humor lecz nadal wolala gadac z innymi niz z mna, albo nawet mi odpisywac...

Co robic?

Naprawde wygrzebała Twoje zagrywki z sierpnia zeszłego roku? Chłopie, najwyraźniej trafiłeś na bardzo wrażliwą osobę. To prawdziwy skarb. Walcz o nią. Ona pewnie na facetami nigdy się nie obracała, a Ty na pewno jesteś pierwszym, na którego podniosła wzrok i strasznie ją ruszyło to że kiedyś w swoim zyciu już się kimś interesowałeś. To przykre, naprawde aż łzy mi pociekły po policzku, tak się wzruszyłem.

4

dunkis naprawde?

Pisala ze jej smutno itd, myslalem ze czuje sie pseudozdradzona ale juiz nie wiem co myslec ;x
Bo zamiast pisac z mna woli rozmawiac, pisac z innymi a mnie olewac.

Chcialem do niej pojechac w piatek ale nie wiem.

5

Powinieneś pojechać do niej i z nią porozmawiać

6

Dziewczyna cię olewa, a ty się uśmiechasz (w temacie tkwi jak byk uśmiech). No, to chyba nie jest z tobą tak źle, skoro ta sytuacja cię bawi:-) potrzebujesz w ogóle jakichś rad, czy tak sobie napisałeś po prostu? :-) Może idź lepiej dalej ?zarywać laski? i daj jej spokój...

7 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-05-11 21:44:51)

Bestbelva83 napisał/a:

Dziewczyna cię olewa, a ty się uśmiechasz (w temacie tkwi jak byk uśmiech). No, to chyba nie jest z tobą tak źle, skoro ta sytuacja cię bawi:-) potrzebujesz w ogóle jakichś rad, czy tak sobie napisałeś po prostu? :-) Może idź lepiej dalej ?zarywać laski? i daj jej spokój...

Kurcze mam podobne odczucie tongue.

No, ale nie wierzę, że jesteś "święty". Przypadkiem nie dowiedziała się w ostatnim czasie o Tobie jakiś interesujących rzeczy od "przyjaciela"? Skąd miała tego screena?

8

Pokazala mi, ogolnie to ja od stycznia nie zarywalem do laski, do znadej..

I miec w oczach swieczki bo osoba ktora kocham, tak kocham ma mnie w dupie watpie zeby bylo fajnie ;x...

Pojechac do niej i pogadac z nia tak?

9 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-05-11 22:20:33)

volvicx napisał/a:

Pokazala mi, ogolnie to ja od stycznia nie zarywalem do laski, do znadej.

No, ale nie zaciekawiło Ciebie skąd go miała? Twoje zdjęcia podczas tego typu zachowań krążą wśród znajomych/w internecie tongue? No chyba Sobie żartujesz.
Ok od stycznia jesteś czysty i dobrze smile.

volvicx napisał/a:

I miec w oczach swieczki bo osoba ktora kocham, tak kocham ma mnie w dupie watpie zeby bylo fajnie ;x...

Pojechac do niej i pogadac z nia tak?

Przemyśleć dlaczego dziewczyna w ogóle pomyślała, że sytuacja z screena (dawna) może mieć wpływ na Wasz aktualny związek, bo to jest problem. Jak coś wymyślisz to co dopiero szukaj kontaktu - wcześniej nie radzę, w taki sposób możesz Ją tylko zdenerwować jak poruszy ten temat. Miej jakikolwiek zarys o co mogło Jej chodzić, bo być może domyślisz się problemu, a to będzie na plus - Sam znalazłeś powód.

10

Masz farta ,że nie wyciągnęła Ci  zdjęcia USG jak matkę w życiu prenatalnym w brzuch kopałeś.

11

Ona dostała tego screena od jej przyjaciela, jest to tez znajomy tej dziewczyny do ktorej zarywalem..

Gadalem dzisiaj z nia bo chciala pogadac, napisala ze pragnie..
Gadalem z nia troszke i dowiedzialem sie ze jej bylo smutno bo pisalem do innej tak jak do niej teraz.

Powiedziala rowniez ze jest wszystko dobrze..

12

Jesteś dopiero od 2 tygodni z dziewczyną. "Aż" to będzie po kilku latach. A początki zawsze są próbami. Nie są od razu na całe życie. Taka jest kolej rzeczy u młodych ludzi.

13

volvicx napisał/a:

dunkis naprawde?

Pisala ze jej smutno itd, myslalem ze czuje sie pseudozdradzona ale juiz nie wiem co myslec ;x
Bo zamiast pisac z mna woli rozmawiac, pisac z innymi a mnie olewac.

Chcialem do niej pojechac w piatek ale nie wiem.

To był sarkazm chłopie, myślałem że załapiesz.
Zapamiętaj sobie, baba jak Ciebie nie będzie chciała, to zawsze wymysli taką wymówke, żeby wygladało że to Twoja wina że Cię rzuca. A przy okazji wpędzi w poczucie winy, tylko po to żeby samej nie obwiniać się za to. To dla tego jej zachowanie dla Ciebie jest niezrozumiałe, bo ono jest alogiczne. No ogranij sie ma za złe to że zanim Cie poznała flirtowałeś z laskami????

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziewczyna mnie olewa :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024