Sprawa wygląda tak że byłam z moim chłopakiem na imprezie u znajomej. Pomieszałam alkohol i urwał mi się film. Pamiętam tylko że płakałam w łazience i że później poszłam do mojego chłopaka do domu. Więcej tylko jak przez mgłę. Jestem dziewicą i mój facet wie że mam problem z seksem bo bardzo mnie boli i nie chce bez zabezpieczenia bo boje się ciąży. Kolega powiedział mojemu chłopakowi że ma mnie wziąć do domu i zadzwonić po mojego tatę żeby po mnie przyjechał. Mam przebłyski że wylądowaliśmy w łóżku, on doszedł (ręką). Dalej nic nie pamiętam a później poczułam ból i szybko odskoczyłam a potem znowu nic nie pamiętam.
Dzisiaj dowiedziałam się że mój facet na imprezie chciał mnie nagrać.. mnie, leżącą w łazience i prawie rzygającą..
Jak ja mam to potraktować? Przecież ja tam zaliczyłam zgona.. Powinien myśleć za nas oboje, zadbać o mnie. Moi znajomi są wściekli na niego a ja nie wiem co myśleć. Przecież nie wkłada się nigdzie po wytrysku bo to może skończyć się ciążą.
"Przecież ja tam zaliczyłam zgona.. Powinien myśleć za nas oboje, zadbać o mnie. Moi znajomi są wściekli na niego "
Po pierwsze dziewczyno powinnas przestać zachowywać się jak pijaczka, bo to ze się upijasz jest wyłącznie tylko Twoja wina i tylko Ty ponosisz za to konsekwnecje. Ty jesteś odpowiedzialna za siebie i swój wizerunek. Dochodzisz do stanu upojenia, w którym nic nie pamiętasz. Powiem po młodzieżowemu. OGARNIJ SIE.
Po drugie o wszystkim opowiadasz znajomym, co za wstyd przynosisz sobie i swojemu chłopakowi. Ogarnij się.
A co do sytuacji w lozku możesz mieć racje ale skoro jesteście blisko, sa jakies tam potrzeby ale i obawy to nie jest dziwne ze chłopak dazy do seksu, i nie jest dziwne ze Ty oczekujesz czegos innego. Widocznie nie jesteś gotowa żeby mu się oddac, żeby rozpocząć mimo dyskomfortu pierwszych razow. Nie podam wam gotowego rozwiazania ale obecnie oboje dazycie swoim postepowaniem do tego żeby mieć traume w kwestii seksu na cala wasza przyszlosc.
Nie pamiętasz , co się zdarzyło ? Zapytaj, nie wierzysz , czy Cię czasami nie wykorzystał, kiedy byłaś pijana - idź do ginekologa i się dowiedz , czy dalej jesteś dziewicą, choć nie wierzę, żeby to zrobił - to byłoby podłe... A następnym razem unikaj alkoholu, bo upijanie się świadczy tylko o Tobie...
Zrob dwie rzeczy. Przestsn tyle pic i zostaw tego kogos, bo facetem to nijak go nazwac nie idzie.
Jejku... Dla mnie sytuacja nie do pomyślenia. Okropność. Wstydź się Madzik za swoje zachowanie. Tamten chłopak również. Na najbliższym skrzyżowaniu pójdźcie każde w inną stronę...
Matko... Za stara chyba jestem na takie życiowe przygody młodych ludzi.Taki niesmak czuję po Was. Przepraszam.
Tak jak zasugerował Maniek - ogarnij się. To mówi podstarzała mamusia - pomarszczony dinozaurek ![]()
To mówi podstarzała mamusia - pomarszczony dinozaurek
Rozbawiłaś mnie , brawo za dystans do siebie
!
Nie szanujesz się kompletnie. Nie wiesz, co się dzieje, jak się alkohole namiesza?? Wymioty to pikuś przy urwanym filmie. I te wątpliwości, co to się mogło stać? Jak to co, byłaś nieprzytomna to jakiś idiota skorzystał z twojego ciała jak z toalety. Przepraszam za skojarzenia, ale może ostre słowa na ciebie podziałają. Zamiast gdybać to leć w te pędy do ginekologa. Jeszcze się okaże, że będziesz ciężarną dziewicą. Wiesz w ogóle, czy są szanse na ciążę? Który to był dzień cyklu? Ilu dniowe masz @? Ogarnij się, policz dni, ile minęło od imprezy i idź do gina. Powiedz co się stało, to sprawdzi jak tam twoje dziewictwo. I zrób test ciążowy (minimum 7 dni od zdarzenia).
Tego faceta olej, to nieodpowiedzialny typ, który sprowadził ciebie, swoją dziewczynkę do roli worka na spermę i wykorzystał przy pierwszej lepszej okazji. Ja bym mu dała z liścia na odchodne na twoim miejscu.
A znajomym się takich historii nie opowiada, bo potem ma się opinię łatwej, takiej, co to po alkoholu wszystko zrobi i się nie wie, dlaczego ludzie tak gadają.