zostawił mnie- co dalej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zostawił mnie- co dalej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 53 ]

Temat: zostawił mnie- co dalej?

Moja historia jest pewnie jak tysiąc innych na tym forum jednak dla mnie jest to osobista tragedia. Proszę was o pomoc o radę jak dalej żyć. Otóż miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem chociaż tego nie chciałam, można powiedzieć zostawił mnie. Byliśmy ze sobą 3 lata wielkie plany już coś mówił o oświadczynach w żartach o dzieciach za pare lat i nagle wszystko się zepsuło. Oszukałam go w jednej sprawie( żebyście nie myślały, że go zdradziłam, nie nie zdradziłam go nigdy to nie chodzi o zdradę). Zaczeliśmy się kłocić nie mogliśmy dojść do porozumienia, kiedy mnie zostawił(poznał inna ) miałam nawet myśli somobójcze. Nie umiem żyć bez niego, teraz nie wiem co robi, czy jeszcze mnie kocha czy chce się pogodzić. Doradźcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zostawił mnie- co dalej?
m.struss napisał/a:

Moja historia jest pewnie jak tysiąc innych na tym forum jednak dla mnie jest to osobista tragedia. Proszę was o pomoc o radę jak dalej żyć. Otóż miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem chociaż tego nie chciałam, można powiedzieć zostawił mnie. Byliśmy ze sobą 3 lata wielkie plany już coś mówił o oświadczynach w żartach o dzieciach za pare lat i nagle wszystko się zepsuło. Oszukałam go w jednej sprawie( żebyście nie myślały, że go zdradziłam, nie nie zdradziłam go nigdy to nie chodzi o zdradę). Zaczeliśmy się kłocić nie mogliśmy dojść do porozumienia, kiedy mnie zostawił(poznał inna ) miałam nawet myśli somobójcze. Nie umiem żyć bez niego, teraz nie wiem co robi, czy jeszcze mnie kocha czy chce się pogodzić. Doradźcie.

Jaka podal przyczyne rozstania?pzdr.

3

A jak się w stosunku do niego zachowywałaś? W jakiej sprawie go oszukałaś?

4

Kiedy się poznaliśmy nie mogliśmy się długo spotkać on mieszakał 200 km ode mnie wysyłaliśmy swoje zdj sobie i raz się pokłóciliśmy myślałam, że to koniec i wysłałam mu zdj swojej koleżanki( jest bardzo podobna do mnie). Teraz się dowiedział o tym wiem głupio zrobiłam ale wtedy w nerwach wysłałam je. Nazwał mnie oszustka itd. Zdaje sobie sprawę, że głupio zrobiłam. Po jednej z kłótni zablokował mój numer nie mogłam się dodzwonić napisać a potrzebowałąm go wtedy( byłam w szpitalu). Pojechał na dyskotekę poznał inna ale kiedy dowiedział się , że jestem w szpitalu podobno zerwał z nia kontakt. Próbowalismy rozmawiać ale powiedział mi, że nie utrzymuje z nia kontaktu ale nie obchodzę go już ja. Od 3 tyg nie odzywam się zmieniłam numer tak jakbym zapadła się pod ziemie ale ciagle mysle co robi czy może uda nam się pogodzić itd. W weekend ostatki a ja już mam myśli, że kogos pozna a może już poznał a mnie ma gdzieś po 3 latach związku marzeń planów i mojej miłości do niego.

5

Jeśli tak jest to musisz o nim zapomnieć. Bo sama zmieniłaś numer telefonu... Pozbądź się tych myśli idź do przodu... Postaraj się być lepszą osobą i to co robiłaś/zrobiłaś nie popełniaj tych błędów. Pracuj nad sobą...

tak z innej beczki :

Mój 1,5 roczny związek zakończył się przez moje jakieś tam rzeczy. Straciła do mnie zaufanie... nie zdradziłem wszystko było ok. Ale też zaczęliśmy się kłócić. Jakoś nie mogliśmy dojść do porozumienia. Ja obiecywałem poprawę, że wreszcie się ogarnę w jakimś stopniu dorosnę. Niestety gdzieś się zatraciłem i między innymi ją przez to straciłem. Chciałem kolejnej szansy ale już jej nie dostałem. Obiecałem jej tylko, że się poprawię, ogarnę i dorosnę, że wszystko sobie poukładam. I taki mam cel, że chce to wszystko zrobić może mi się uda ją odzyskać. Czas pokaże...

6

Czy komuś tutaj do reszty odbiło?
Cała afera jest o jakąś dziecinadę ze zdjęciami?
Ile wy macie lat?
Po tym, co piszesz uważam, że żadne z was dojrzałością nie grzeszy - ty jesteś w niego zapatrzona, on się obraził o bzdety. Jednak nie wnikając już w to jacy jesteście - związki się czasem rozpadają, nie warto się zabijać z tego powodu, nie ma co biadolić. Rzucił Cię - trudno. Pomyśl, że nie wie co stracił i że kiedyś znajdziesz kogoś z kim będzie Ci lepiej. Jakby się każdy miał zabijać z powodu rozpadu związku, to by miejsca na cmentarzach nie starczyło.

7

Staram się być lepszym człowiekiem sama dla siebie, staram się robić to czego wcześniej nie robiłam bo po prostu uważałam, że nie jest to potrzebne i może się będziecie smiać z tego ale zaczęłam się modlić i to bardzo często modląc się proszę abym mogła być szczęsliwa.
Tak jestem w niego zapatrzona bo pewnie to też smieszne ale wydawał się moim ideałem. Najgorszą mysla jest to, że bardzo chciałąm z nim stworzyć rodzinę i mieć dziecko a teraz mam milion myśli, że jakaś inna z nim będzie, że się spotyka, całuje itd.
Wiem powinnam zapomnieć ale nie da się zapomnieć od tak kogos kto 3 lata był najważniejsza osoba w życiu.

8

1. Nikt sie nie bedzie smial. Wiele osob po rozstaniu sie modli.
2. Idealy po swiecie nie chodza.
3. Potzrebujesz czasu zeby zapomniec. Daj sobie czas, miesiac to bardzo krotko zapomniec o 3 letnim zwiazku. Ja jestem pol roku po tak samo dlugim zwiazku i jeszcze nie do konca zapomnialem.

9

Najbardziej boję się chwili kiedy przez przypadek albo i nie dowiem się, że jest z kims innym.
Dlatego nie wchodzę na jego profile na portalach społecznościowych boję się po prostu tego, że coś mogę tam zobaczyć.
Po jego słowach "już mnie nic nie interesuje co zwiazne z Toba" zapadałąm się tak jakby pod ziemie, nie po to żeby zrobić mu na złość tylko dlatego, że nie mogłam znieść tego, że tak mi powiedział.
Wiem tylko jedno, kocham go nadal hmm

10

m.struss napisał/a:

Najbardziej boję się chwili kiedy przez przypadek albo i nie dowiem się, że jest z kims innym.
Dlatego nie wchodzę na jego profile na portalach społecznościowych boję się po prostu tego, że coś mogę tam zobaczyć.
Po jego słowach "już mnie nic nie interesuje co zwiazne z Toba" zapadałąm się tak jakby pod ziemie, nie po to żeby zrobić mu na złość tylko dlatego, że nie mogłam znieść tego, że tak mi powiedział.
Wiem tylko jedno, kocham go nadal hmm

Witam Cie serdecznie.rozumiem cie jak Ci jest ciezko.uwazam,ze nie powinnas sie o nic obwiniac.to,co sie stalo juz sie nie odstanie.Nic nie poradzisz na to,zee on juz nie chce z Toba byc.teraz powinnas zadbac o siebie,zeby nie popadac w jeszcze wieksza rozpacz.Porozmawiaj z kims o tym,z czasem nabierzesz do tego dystansu.wiem jak to jest byc zazdrosna o bylego,bo ja sama sie ztym zmagam.potrzebny jest czas i unikaj projektownia w glowie mysli o jego powrocie-psychologowie mowia,ze to normalne-takie mysli moga sie pojawiac.ale nie ma to sensu.bol rozstania jest straszny.Jednak uwazam,ze ktos kto nas nie chce,nie jest vwart naszej rozpaczy.Trzymam za ciebie kciuki.Pzdr.

11

Ismena
Dziękuję za wsparcie, ja tez się zmagam z zazdrością o niego, z ciągłymi myślami, że poznał już inna, że zajmie moje miejsce. Wiem to śmieszne ale ja nigdy nie chciałam mieć chłopaka dla którego będę kolejna w kolekcji dziewczyną na pare dni czy nocy. On był moja pierwszą prawdziwą miłością ja jego pierwszą dziewczyną i nagle wszystko się kończy. Marzyłam o dziecku z nim, ja mam 22 on 23 lata i nawet gdybym  zaszła w ciążę to bym nie martwiła się co to teraz będzie co powiedzą inni jak będziemy życ tylko bym była najszczęśliwsza dziewczyną na świecie a teraz boje się, że już ma inna hmm

12

m.struss napisał/a:

Ismena
Dziękuję za wsparcie, ja tez się zmagam z zazdrością o niego, z ciągłymi myślami, że poznał już inna, że zajmie moje miejsce. Wiem to śmieszne ale ja nigdy nie chciałam mieć chłopaka dla którego będę kolejna w kolekcji dziewczyną na pare dni czy nocy. On był moja pierwszą prawdziwą miłością ja jego pierwszą dziewczyną i nagle wszystko się kończy. Marzyłam o dziecku z nim, ja mam 22 on 23 lata i nawet gdybym  zaszła w ciążę to bym nie martwiła się co to teraz będzie co powiedzą inni jak będziemy życ tylko bym była najszczęśliwsza dziewczyną na świecie a teraz boje się, że już ma inna hmm

Ja ciebie calkowicie rozumiem,bo mialam dokladnie tak samo.I chcialam tego samego jak Ty.Tez kochalam tak mocno,a on teraz jest z kolejna(jest nieuleczalnym babiarzem) i ja potwornie cierpie.I juz nie chce Cie dolowac o tej sytuacji,bo ona jest jeszcze gorsza niz Twoja.Dlatego Cie rozumiem.pzdr.

13

Ismena
Mnie już się nie da bardziej zdołować hmm
Skoro Twój facet jest babiarzem to widzisz sama, że nie zasługiwał na Ciebie bo w każdej chwili czy to po 2 latach czy po slubie mogł mieć inna i po co Ci taki facet, mąż, ojciec Twoich dzieci.
Moja sytuacja jest trochę inna mój nie był babiarzem tzn do tego momentu teraz już boje się nawet myslec, że może właśnie zaczął się bawić, podrywać itd.
Nie chcę o tym myśleć, słuchać jacy są inni bo zaraz mysle, że on może tak samo robić i już wtedy mam najgorsze myśli.

14

m.struss napisał/a:

Ismena
Mnie już się nie da bardziej zdołować hmm
Skoro Twój facet jest babiarzem to widzisz sama, że nie zasługiwał na Ciebie bo w każdej chwili czy to po 2 latach czy po slubie mogł mieć inna i po co Ci taki facet, mąż, ojciec Twoich dzieci.
Moja sytuacja jest trochę inna mój nie był babiarzem tzn do tego momentu teraz już boje się nawet myslec, że może właśnie zaczął się bawić, podrywać itd.
Nie chcę o tym myśleć, słuchać jacy są inni bo zaraz mysle, że on może tak samo robić i już wtedy mam najgorsze myśli.

Najprawdopodobniej maskowal sie przed Toba.Nie ma czegos takiego jak zmiana,zwyczajnie udawal.W tej chwili to nie jest wazne jaki on jest.Jego po prostu juz nie ma...Ale jestes Ty i musisz sie na nowo odbudowac.Nie analizuj tego co by bylo gdyby-szkoda czasu,nie ma sensu.chodzi o to bys wrocila do normalnosci.Wiem jakie to trudne-ja rozstanie przechodzilam 6razy-to ostatnie jest najtrudniejsze...pzdr

15

I jak sobie z tym radzisz?
Oczywiście wszyscy mówią zajmij się czymś, zacznij coś nowego, znajdz hobby wszystko ok fajnie ale przychodzi wieczór i przychodzą myśli i mimo pasji i nie wiem czego jeszcze to się pamięta.
Uświadomiłam sobie, że ja po za nim nie miałam życia, on był moim życiem, moim celem, moja pasja i wszystkim a teraz nie ma już nic.

16

m.struss napisał/a:

I jak sobie z tym radzisz?
Oczywiście wszyscy mówią zajmij się czymś, zacznij coś nowego, znajdz hobby wszystko ok fajnie ale przychodzi wieczór i przychodzą myśli i mimo pasji i nie wiem czego jeszcze to się pamięta.
Uświadomiłam sobie, że ja po za nim nie miałam życia, on był moim życiem, moim celem, moja pasja i wszystkim a teraz nie ma już nic.

Przeczytaj moj watek w dziale "zdrada-rozstanie",bedziesz wiedziala jak to przechodze.mozesz sie wystraszyc,ze w czyms takim bylam .Tytul watku"On bedzie mial dziecko z inna!"pzdr.

17

nie znam was ale wydaje mi sie ze jestescie oboje bardzo niedojrzali, po co mu wyslalas cudze zdjecie? czy to byl powod sie tak obrazic? ty zmienilas numer i marudzisz ze tesknisz i nie wiesz co u niego, cos tu z wami jest nie halo

18

a poza tym piszesz o wielkiej prawdziwej milosci, planach i takich tam roznych, prawdziwa milosc nie konczy sie z takich bzdurnych powodow

19

Zmieniłam numer bo kiedy po raz ostatni chciałam żebyśm się pogodzili itd. on napisał, że już go to nie interesuje ani ja ani moja problemy ze zdrowiem, które wtedy miałam. Odpusciłam a teraz się zadręczam myślami hmm

20

Bardzo dobrze zrobiłaś .... po co tracić czas, emocje i zdrowie dla kogoś, kto wprost oświadcza, że go nie interesujesz ??

21

facet jest dupkiem ale nie wszyscy tacy sa, nalepszym lekarstwem jest czas, teraz to brzmi glupio ale poznasz jakiegos wartosciowego faceta i o tym zapomnisz a moze  nawet zle wspomnienia cie na pewien sposob wzmocnia. strasznie glupi powod rozstania, gdyby to byla prawdziwa milosc to nie skonczylaby sie w ten sposob

Zwykły dupek, który bawił się dziewczyną 3 lata, znudziła mu się, więc wymyśla jakiś durny powód rozstania i ją porzuca, bo przecież nie powie Ci wprost, że już się Tobą znudził. Nie masz za kim płakać, to zwykłe zero. Płacze i tęskni się za wartościowymi i dobrymi ludźmi, a nie za takimi dupkami egoistami.

23

Nadal go kocham:/

24

Ciągle mam tysiące myśli,  że kogos pozna, że mnie nie kocha a ja go kocham hmm Mam nawet myśli samobójcze a najgorsze jest to, ze jestem z tym wszystkim sama, siedze sama w domu i wariuje już. Pomocy proszę!

25

Gdyby Ciebie prawdziwie kochał przez głupie zdjęcie nigdy by nie zostawił Ciebie. Widocznie jego uczucie do Ciebie nie było tak silne. Zdjęcie było tylko pretekstem, aby z Tobą zerwać. Widocznie nie był Ciebie wart. Ty dałaś mu całą siebie, swoją miłość, a on przez głupie zdjęcie zostawił Cię. Nie płacz za nim, bo to zwykły dupek. Wiem, ze to boli, ze ciężko Ci z tym jest. Ale uwierz pozbierasz się i znajdziesz chłopaka, który doceni Ciebie i Twoje uczucia wink

26

i nie rob nic glupiego bo on nie jest tego wart

27

m.struss napisał/a:

Ciągle mam tysiące myśli,  że kogos pozna, że mnie nie kocha a ja go kocham hmm Mam nawet myśli samobójcze a najgorsze jest to, ze jestem z tym wszystkim sama, siedze sama w domu i wariuje już. Pomocy proszę!

Idz do psychologa i to jak najszybciej.Najlepiej do Osrodka Interwencji Kryzysowej,oni tam pomagaja ludziom m.in po rozstaniu.Umiem sobie wyobrazic,co czujesz.pzdr.

28

Staram się normalnie zyc, ale to ciężkie. Dzisiaj jego  mama ma imieniny chciałabym zadzwonić złożyć jej życzenia, porozmawiać z nim co kupił mamie itd. ale mówie sobie nie- nie wolno Ci już tego robić jeśli nie chcesz dalej upokorzeń. Cięzkie to wszystko hmm

29

m.struss napisał/a:

Staram się normalnie zyc, ale to ciężkie. Dzisiaj jego  mama ma imieniny chciałabym zadzwonić złożyć jej życzenia, porozmawiać z nim co kupił mamie itd. ale mówie sobie nie- nie wolno Ci już tego robić jeśli nie chcesz dalej upokorzeń. Cięzkie to wszystko hmm

Po co ty chcesz jeszcze do niego dzwonic?Chcesz sie od niego uwolnic czy dalej cierpiec?Pzdr.

30

Chce się uwolnić od myśli od tęsknoty a nie mogę:/ Za 3 tyg święta, będą to pierwsze od trzech lat świeta bez niego. Boje się jak to będzie. Wiem pewnie to dla was śmieszne ale naprawdę nie umiem przestać myśleć o nim, wciąż go kocham.

31

m.struss napisał/a:

Chce się uwolnić od myśli od tęsknoty a nie mogę:/ Za 3 tyg święta, będą to pierwsze od trzech lat świeta bez niego. Boje się jak to będzie. Wiem pewnie to dla was śmieszne ale naprawdę nie umiem przestać myśleć o nim, wciąż go kocham.

No właśnie, jak żyć...

32

Dziewczyny, za tydzień Wigilia a ja ciągle myśle o nim nie mieliśmy już ze sobą kontaktu 1,5 miesiąca. Czasami jest już lepiej a czasami przychodzą takie dni i myśli, że ma inna, że już nigdy nikogo nie pokocham tak jak jego, że go wciąż kocham i nie pomagają koleżanki wypady na miasto itd. Udaje, że jest ok a tak naprawdę nic nie jest ok hmm

33

m.struss napisał/a:

Dziewczyny, za tydzień Wigilia a ja ciągle myśle o nim nie mieliśmy już ze sobą kontaktu 1,5 miesiąca. Czasami jest już lepiej a czasami przychodzą takie dni i myśli, że ma inna, że już nigdy nikogo nie pokocham tak jak jego, że go wciąż kocham i nie pomagają koleżanki wypady na miasto itd. Udaje, że jest ok a tak naprawdę nic nie jest ok hmm

Jeszcze za mało czasu minęło.. wink Trzymaj się konsekwentnie postanowienia o nie kontaktowaniu się z nim. Znajdź może jakieś hobby? Odpychaj od siebie myśli związane z byłym

34

Boje się jednego, że ma już inna i ja się dowiem o tym.

35

Jeśli nawet ma to co? Może przecież znaleźć sobie kogoś innego. Tak samo jak Ty..
Ale radzę nie siedzieć i nie zastanawiać się czy kogoś ma czy nie. Dobijasz się tym tylko.

36

Jutro wigilia a ja mam już doła hmm Pierwsza od 3 lat wigilia bez niego nie wiem co mam myśleć czy mieć nadzieje, że może w świeta się odezwie czy łudzic się, że chociaż życzenia złozy. Wciąż go kocham i chyba teraz dopiero to widze jak bardzo:/

37

Mój chłopak- były chłopak nie wiem nawet jak go nazwać po tym wszystkim co wam wcześniej tu pisałam teraz się odezwał na Fb. Złożył mi życzenia świąteczne a ja obiecałam sobie, że po tym wszystkim nie odezwę się do niego już a, że człowiek jest głupi i ciagle wraca do tego, że wciąż go kocha odczytałam tą wiadomość i odpisałam mu, że dziekuje za życzenia jednak to co mi życzył się nie spełni już. Teraz znowu napisał cyt " oooo w końcu się odezwałaś" i zapytał się czy porozmawiamy na to już nic nie odpisałąm mu i nie odczytałam wiadomości tej. Boje się znowu płaczu, że mnie zrani za 2 dni mówiąc nie chcesz rozmawiać to sobie inna znajde hmm Co byście zrobiły porzmawiały z nim próbowały naprawić to?

38

Ech glupia Ty, glupia Ty. Nic sie nie odzywaj, nie czytaj tych wiadomosci, bo jedyne co zyskaszto to ze bedzie bardziej i dluzej bolalo.

39

Jacenty89 miałeś racje hmm jedyne co teraz zyskałam z tego, że się odezwał to płacz, multum myśli i nieprzespana noc. Napisał mi, że nie ma nikogo, że nadal mu zależy ale ja już nie chce kolejnego zranienia, kolejnych łez, dowiedzenia się, że np. poznał kogoś i mi powie jak kiedyś, że jest fajna i tak samo jak ja lubi dzieci. Ja już tego nie chce tylko, że jest jedno ale- wciąż go kocham hmm

40

Błagam pomózcie!
Rozmawiałam z nim próboalismy dojść do porozumienia umówiliśmy się na spotkanie w środe, powiedziałam mu o wszystkim co przezywałam co musiałam znieść, powiedział, że będzie się starał. Na koniec naszej rozmowy powiedział, że nie chce już pisać żeby nie było tak jak poprzednia powiedział, że będzie czekał do srody i zostawił mnie z nowu z tym wszystkim samą znowu mi odwala z bólu znowu płacze nie mam z kim pogadać:/

41

Ale po co ci jeszcze ten facet?Dalej w tym bagnie tkwisz?pzdr.

42

Już nie. Kiedy się odezwał opowiedziałam mu o wszystkim, o tym że się boje zaufac ale daje mu szanse o tym, że myśli wracają o tym co się stało o tej dziewczynie o tym co zrobił i ciężko mi tak w 5 min zbudować zaufanie do niego. Mielsmy się spotkać ale z każdym dniem zbliżającym do spotkania nas we mnie rósł strach, że znowu będę cierpieć. Powiedziałąm mu o tym jednak on powiedział, że nie chce tego słuchać jak się spotkamy to dopiero mogę mu o tym powiedzieć. Okropnie się poczułam bo chciałam pogadać a on tak powiedział i napisałam mu, że najpierw niech przemysli swoje zachowanie i jak się ogarnir to się spotkamy przez 2 dni nie dzywałam się do niego. Dzisiaj w nocy o 3 ( mysle, ze wrocił z imprezy- tego się boje) napisał mi na fb wiadomośc o treści " spierda****". Po tym już się nie odezwe do niego:/

chyba nie wierzysz sama w sobie
traktuje cie jak smiec, a ty zeby pozbyc sie bolu dalej do niego lgniesz. bol cie nakreca
bol minie jak usuniesz go z zycia i nad czym bedziesz wtedy myslala? nuda

44

Zaczełam sama się szanować dlatego nie wybaczę u tego już. Nie rozumiem jednak jak można być takim człowiekiem, prosi o szanse jak mówie, że mi ciężko, że myśli wracają to mi pisze spier**laj. Jak można tak traktować 2 człowieka.

45

Uważam że jesteś niedojrzała do tego żeby teraz mieć dziecko z kimkolwiek. Może dopiero gdy skończysz 30 lat. Co do rozstania, łatwiej jest je znieść, gdy sobie uświadomimy, że od początku związek był nieudany, tylko nie zwracaliśmy uwagę na sygnały o tym świadczące.

46

m.struss napisał/a:

Już nie. Kiedy się odezwał opowiedziałam mu o wszystkim, o tym że się boje zaufac ale daje mu szanse o tym, że myśli wracają o tym co się stało o tej dziewczynie o tym co zrobił i ciężko mi tak w 5 min zbudować zaufanie do niego. Mielsmy się spotkać ale z każdym dniem zbliżającym do spotkania nas we mnie rósł strach, że znowu będę cierpieć. Powiedziałąm mu o tym jednak on powiedział, że nie chce tego słuchać jak się spotkamy to dopiero mogę mu o tym powiedzieć. Okropnie się poczułam bo chciałam pogadać a on tak powiedział i napisałam mu, że najpierw niech przemysli swoje zachowanie i jak się ogarnir to się spotkamy przez 2 dni nie dzywałam się do niego. Dzisiaj w nocy o 3 ( mysle, ze wrocił z imprezy- tego się boje) napisał mi na fb wiadomośc o treści " spierda****". Po tym już się nie odezwe do niego:/

...jeszcze do tego jest "taktownym dzentelmenem".Brakuje mi slow.Musisz sie teraz jakos pozbierac.Nie umawiaj sie z nim juz na zadne spotkania,na zadne wyjasnianie czegokolwiek.Co tu wyjasniac?Kazdy kontakt z nim jest dla Ciebie bolesny.Myslalam,ze juz troche z tego wyszlas.Nie cofaj sie do tylu,nie rob tych bledow ,ktore ja robilam.Pzdr.

47

Teraz nie umiem się pozbierać po tym:/ Widac jaki miał szacunek do 2 człowieka skoro tak potrafi powiedzieć.

48

Wczesniej juz tez tak do Ciebie mowil?pzdr.

49

Też był chamski ale nie klął i nie mówił w taki sposób:/

50

A w jakim kontekscie on Ci to powiedzial?

dojrzewasz i wiesz ze juz nie nalezy wybierac chamskich typkow

52

Napisał na fb tylko wiadomośc o treści " spier****" zresztą jakie to ma znaczenie w jakim kontekście. Nic mu nie zrobiłam a to, że ciężko mi było dać mu szanse przetsać myslec to nie moja już wina.

Posty [ 53 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zostawił mnie- co dalej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024